Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. DarkRose

DarkRose Истакнат член

Се зачлени на:
    7 јули 2011
    Пораки:
    63
    Допаѓања:
    21
    СДК Be careful what you wish for! Сама си бараше DarkRose, сега иди си од 30ти у школо, наместо од 3ти ко сите други. Па добро бе луѓе, какви се тие ориентациони програми? Не можат ли да почекаат? Последната недела ми ја уништувате :@

Цел ден сум како изгубена не знам што ми е. Дури не ми се излегува .. Ама ќе одам. Се надевам дека ќе ми се поправи расположението. :)

Инаку вчера беше предобро :D Пеев на цел глас. Посебно на настапот на Бени! :D

А од вчера забележав колку сум го сакала Иван Раденов :D Мислам, си го сакав ја додека траеше Идол, ама го имав подзаборавено. А вчера ми ја направи вечерта кога ме гушна :inlove: :inlove:

Туку, да се подготвам јас, пак ќе доцнам, како и секогаш.
    Имајте убава вечер. :*

2. COollLady

COollLady Популарен член

Се зачлени на:
    18 ноември 2011
    Пораки:
    654
    Допаѓања:
    1.337
    Koнечно ќе се тргам од интернетов :^) Сега снемувам интернет во 12 часот и можеби ќе се пуштам дури во октомври. Жал ми е само за Фемина,за друго НЕ! Се надевам дека ќе ми останете во добро здравје,љубов и расположение...а засега јас се впуштам во училишните клупи и влегувањето онака шмекерски на 3-ти :lol: Разговори,долгиииии со Роза,досадните и празни муабети на Цоци,свиркањето и пеењето на Златко,карањето со Виолета :devil: Солење памет од старана на Јадранка... :lol: Но,како-така пак си ги сакам и ми недостигаат,искрено да си кажам :$ :geek: Останете ми со здравје :*

3. vesni4kaxd

vesni4kaxd Истакнат член

Се зачлени на:
    20 јули 2011
    Пораки:
    69
    Допаѓања:
    43
    утре полагам... а наместо да седнам да учам јас си шеткав... е бравос бе после ке се вадам пред моите до професорот е не е до мене... :lol:

4. Elenuskaa

Elenuskaa Популарен член

Се зачлени на:
    11 септември 2011
    Пораки:
    1.865
    Допаѓања:
    2.038
    Има некој расположен за на чет :?: :?:

5. vesni4kaxd

vesni4kaxd Истакнат член

Се зачлени на:
    20 јули 2011
    Пораки:
    69
    Допаѓања:
    43
    јас ама ми фалат уште неколку мислења да можам да се приклучам на чет ;(

6. beached

beached Истакнат член

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    624
    Допаѓања:
    1.697
    Блесав си животе,блесав си многу.

7. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.303
    И по кој знае кој пат ќе пишам овде ....Претерувам со јадењетоо!!!

:!: Особено благо, си ждерам јас ко никогаш во живот да не сум видела, и оп неколку килограми повеќе епа, така е кога си близнак во хороскоп и не можеш да се решеш дали да јадеш сутлијаш или чоколадо и на крај и тоа и тоа оп во стомачето.

Се валкам, тркавалкам веќе така се чувствувам како топче.
    А од денес почнав со пилатес по пола час, боли и газево и ноженцата ух, ух.
    Нека боле за добро боле :D :D

8. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    6.898
    Допаѓања:
    9.191
    Сдк убав ден е денес, празник убав, за мене посебен.Ме потсетува на топлината, љубовта и почитта во мојата фамилија :worried: :( но, сепак го чувствувам тоа, ете така, ме исполнува.Тоа е, памет и срце на друго место.

Не вреди човек, некои работи да си ги зема при срце, а посебно ако истите не се ни заслузни за внимание.Храброст е и кога човек чувствува болка, да биде ладнокрвен и да не дозволи истата да биде видлива, да ја преџвака и со тоа да направи како да не била, но само за оние луѓе за кои и самиот знае дека истите не заслузиле тоа да го видат.Љубопитноста е убава работа, но некои луѓе за погрешни работи и на погрешни места ја користат.

Незнам што е толку интересно човек да критикува други, па трагикомично е, ако истиот нема чиста душа, а збори како другите не чинеле |( тоа е исто како кримналец да обвинува друг криминалец.И која е тука логиката и точноста на неговото зборување? :^) Мислам општо и објективно.Затоа човек пред да почне да збори за друг, прво нека размисли за себе си.Лута сум што, некои луѓе не говорат отворено и искрено за билo што, а се убедни дека се искрени.Вистината некогаш и не е убава, но треба скогаш да се казува како-таква.Незнам како мозе некој да казе дека магарето лета, кога не лета |( зошто се прават некои работи со сила? И после Трпе бил крив |(

Колку си го сакам форумов,сајтов, цела Фемина :inlove: :inlove: :inlove: ете вака ке си се исказам и после рај на душичкава :)

На bittersweet, kate21, Serafima и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  9. Shortie

Shortie Истакнат член

Се зачлени на:
    20 декември 2011
    Пораки:
    256
    Допаѓања:
    71
    E=m*c^2 eнергијата е = со телото и брзината на светлината на квадрат...БОГ!!! :)

10. GarpovaV

GarpovaV Популарен член

Се зачлени на:
    18 февруари 2011
    Пораки:
    999
    Допаѓања:
    1.962
    Не ме потсетувај, две ноќи неможам да спијам од тоа што ми стои закачено на тераса. :envy:

11. awayfromyou

awayfromyou Истакнат член

Се зачлени на:
    27 август 2012
    Пораки:
    423
    Допаѓања:
    299
    Досадно ми е од дволичност,провоцирање,пикање на носот кај што не треба !
    Сакам да бидам среќна,насмеана.. ПОСТОЈАНОООООООО .. сакам да си се смешкам без врска,да се радувам на секакви глупости,на ситни работи.Сакам да се средат работите иначе ќе полудам.

само тоа... и уште нешто . ТИ , идиоту ..ти тој што ме повреди ќе ме бараш еден ден ама касно ќе ти биде. чао поз. !

На H.VAGA му/ѝ се допаѓа ова.
  12. SweetChild

SweetChild Популарен член

Се зачлени на:
    2 јули 2012
    Пораки:
    1.597
    Допаѓања:
    2.987
    СДК дека си се вратив дома ! Ништо како Скопје,ниедно место како Аеродром...Home sweet home...

На stefigirl и CharmedGirl им се допаѓа ова.
  13. Tenkai

Tenkai Популарен член

Се зачлени на:
    9 јули 2010
    Пораки:
    2.316
    Допаѓања:
    1.905
    Ја обожавам сестра ми.
    Денес за прв пат во овие четири години имав можност асално да играм со неа. Ме смееше толку многу што би можела постојано да си играм со неа и не би ми здосадило. Постојано нека ме тера да и ги прередувам играчките, да ме тера да ми прави фризури, да ми прави „јадење“, што сака нека ме тера би можела да го направам. Иако немам трпение со деца, со неа мислам дека би можела да излезам на крај. Толку е слатка што ми оди да ја изедам.

Почнувајќи од денес наредните пет дена ќе ги поминам со неа. Тоа ќе биде прв пат да поминам толку време со неа. Ќе спијам со неа, ќе јадам со неа, ќе пливам во море со неа, ќе шетам со неа, ќе играм со неа. Сè што ќе посака ќе правиме. Таман да се одморам пред почетокот на школската година. :hai:

На bittersweet, kate21, MandyLane и 18 други им се допаѓа ова.
  14. gingerchild

gingerchild Популарен член

Се зачлени на:
    19 август 2011
    Пораки:
    1.495
    Допаѓања:
    4.994
    Уморна сум многу, ама битно ме фати полноќ. :nod:
    Денес сретнав двајца другари од интернатската генерација - завршија кога јас бев втора.
    Они исти, јас триста и шеесет у друга насока. Не ме познаа. На Г. му требаа пресудни секунди да сфати која е џенцката која скока и мафта со рацете за да му каже Здраво :emo: :rofl:

Денес се изнајадов. :devil: Отиди кај еден роднина, отиди кај друг. Земи од ова, земи од она. Срамота е ништо да не земеш, при толку готвење луѓето на непипнато да ги оставиш.
    И на крај у стомаков имав место за ручек бе, за ручек! :^) :D

Се` на се`, не знам како почна деноф, не знам ни како ќе заврши.

Цимерите ви се како едно семејство.
    Колку и да се неуредни, лоши, скржави...за да ги засакате треба да ве затворат у соба со тераса и тоа е тоа. Колку и да ви грешат, им простувате. Несвесно сте тука и се би дале еден за друг.
    За една недела се враќаме таму, без две од нив.
    Ќе фалат.
    Ама сепак, би ги треснала со стол.

Не ми се верува дека и овој период од мојот живот е при крај.
    Дека годинава ќе матурирам, дека нема веќе да има гушкање и пијанчење.
    Ќе го нема веќе цимер ми да ми леми плочки, да му цмиздрам кога ќе измешам се живо у линеарните равенки.
    Секој почеток е тежок.
    Секој крај е нов почеток.

http://www.youtube.com/watch?v=nc6xCpcawEM

На cinderella5, kravce, anabel-a и 2 други им се допаѓа ова.
  15. Magnolija

Magnolija Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    1.674
    Допаѓања:
    7.652
    Вечерта нема зашто, а да не биде совршена!

Речиси се што сакам е далеку или следува, но знам дека го имам. Кружи околу мене како домашен дух кој како да ме прска со радости на секоја секунда, качена на врвот од највисоката кула.

И да не е така, тука е Маркез :clap:

16. kikkki

kikkki Популарен член

Се зачлени на:
    31 март 2012
    Пораки:
    2.746
    Допаѓања:
    4.846
    СДК си се чудам зошто толку сакам ладнокрвни луѓе... :clap: Едноставно оние ладнокрвните ги сакам повеќе од оние кои цело време ти висат и ти се љигушат на врат,па и луѓе што би ти дошле и би ти направиле сериозен муабет како со човек,а и да не е така,сепак оние ,,мртовцине,,ми се права љубов, |( ги сакам и сакам ете да се инаетам со нив,убаво ми е со живи мртовци да имам работа,ме иритираат толку многу што сепак ќе треба да се инаетам со нив и пак тие да попуштат....Што чудо ќе бев не знам ... :P

17. CharmedGirl

CharmedGirl Популарен член

Се зачлени на:
    6 мај 2011
    Пораки:
    1.420
    Допаѓања:
    1.662
    Дефинитивно Аеродром е посебен, специјално место резервирано за пубертет, алкохол и мнооогу музикааа 8) Надоврзано на ова, супер си поминав вечерва, а сигурна сум дека Аеродромци ќе се согласат со мене :rofl:

На VayaConDios и stefigirl им се допаѓа ова.
  18. mysterious

mysterious Популарен член

Се зачлени на:
    25 јануари 2010
    Пораки:
    1.491
    Допаѓања:
    2.661
    ... поголема иронија од тоа да се викаш Љубица, а да немаш грам среќа во љубовта, нема.

На crazylady, cinderella5 и H.VAGA им се допаѓа ова.
  19. stefigirl

stefigirl Истакнат член

Се зачлени на:
    9 септември 2011
    Пораки:
    325
    Допаѓања:
    124

Тука смееееее :)

На CharmedGirl му/ѝ се допаѓа ова.
  20. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.303
    Сдк уморна сум од се `

Личности.
    Личности.... никакви.

Се исмејуваат на личноста што им подарувала топли прегратки, насмевки, нежности и килограми љубов.

Жално :!: :!:

Планетава да може веднаш ќе се уништи самата себе си, нема да чека вакви луѓе да ја грицкаат.

Фала му на С. што ме насмеа оваа вечер, за убаво нека е само.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.