Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. potterholic

potterholic Истакнат член

Се зачлени на:
    20 јануари 2012
    Пораки:
    341
    Допаѓања:
    419
    Добро утро на сите. Ви посакувам убав ден :hai:

На Pirana, Glossy-girl, kravce и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  2. lunicka

lunicka Форумски идол

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    3.799
    Допаѓања:
    100.569
    Во Македонија не е Sex & The City ,туку Masturbation & Village :!:

На thinkerbell, Ognenija, Juicy03 и 15 други им се допаѓа ова.
  3. rici.aaaaa

rici.aaaaa Популарен член

Се зачлени на:
    25 април 2012
    Пораки:
    1.240
    Допаѓања:
    3.403
    за четиримесечно дружеше со фемина ми причинува задоволство што добив зелено цветч значи направени 500 мислења....[​IMG]&[​IMG].ааааа

4. SarahTayMomsen

SarahTayMomsen Истакнат член

Се зачлени на:
    15 јули 2011
    Пораки:
    959
    Допаѓања:
    650
    Добро утро! Имајте убав ден :hai:.

5. danichap

danichap Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    26 јуни 2011
    Пораки:
    16.352
    Допаѓања:
    286.325
    Да кажам два три збора за уникатните талетни на некои мажи, вклучувајќи го и малиов мој.

Да гледаш еден филм цела недела |(
    До мене ли е, или повеќето жени се такви, али јас кога ќе седнам не само цел филм туку неколку или цела сезона од еден серијал во една вечер можам да изгледам :$ .
    Ама он не.
    Ќе го пушти, ќе погледа 15/30 минути па ќе му се приспие и ќе поклопи компјутерот. Другата вечер пак уште малку.....и така то цела недела таа па таа.
    Кога и да се свртам на десно нема ништо ново на неговиот комп.

Сега стасуваме до вториот неверојатен талент. Да ги затвориш очите и додека јас избројам до 60, веќе си ја потерал и спие бре...
    Кај мене никако да се исклучи моторчево во главава. Монолози, дијалози со замислени пријателчиња, исправам криви дрини од пред икс години....
    Тука мислев да прекинам...да оставам некој талент и за друг пат, али штотуку бев сведок на следниот :swear:

Секој остаток(флека) на сопствената наткасна во спалната преку дегустација може да биде препознаена дали е од сладолед, благце...

Благо мени с нему :emo:

На DeMelo, Salome, Ognenija и 13 други им се допаѓа ова.
  6. m.m.5

m.m.5 Истакнат член

Се зачлени на:
    1 декември 2010
    Пораки:
    66
    Допаѓања:
    8
    СДК дека не се разбирам себеси... некогаш стварно сум си многу чудна.. .:shake:
    Ви се случило ли на вас ,после крај на врската да осеќате како нешто да фали,нешто да не е докажано, како да не е завршена приказната и имате чувство дека уште нешто ќе се случи... еве јас сега така се осеќам,прв пат ова ми се случува,не знам зошто-можеби е интуиција дека стварно ке се случи нешто ,може е потсвесна желба да се доискажам и да кажам се што претходно не сум кажала... кој да знае? :?:
    Што и да е нека помине !!

7. nena2010

nena2010 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    17.505
    Допаѓања:
    114.998
    Хихихих добро е не сум била само јас. :lol: :lol:

На iloveyou29, JuLleE, Hkikica и 3 други им се допаѓа ова.
  8. SweetChild

SweetChild Популарен член

Се зачлени на:
    2 јули 2012
    Пораки:
    1.597
    Допаѓања:
    2.987
    СДК дека малку сум подзакаснила денес со станувањево :D
    However,добро утро на сите феминки-спанки,а богами и на оние ранобудниците :)
    ИМАЈТЕ УБАВ ДЕН ! :inlove:

9. honorthyself

honorthyself Истакнат член

Се зачлени на:
    29 мај 2012
    Пораки:
    654
    Допаѓања:
    1.273
    Вчера си легнав во 9, ме болеше глава, така облечена, се струполив врз креветот и заспав.
    Денеска станав во 8. Уште ме боли глава, но тоа е најмалку важно.
    Знаете ли колку време помина од тогаш?
    Се осеќам како да поминал еден цел ден, а дел од вас најверојатно уште спијат.
    Сакав само да кажам дека животот е поубав без нарушен биоритам.
    Денот е голем, прекрасен и нуди еден куп можности.
    А, што правиме ние?!
    Ние го преспиваме сето тоа.
    Станете луѓе! Не свети Сонцето залудно. Искористете ја неговата енергија! :)

На kravce и Bright им се допаѓа ова.
  10. demilovato4ever

demilovato4ever Истакнат член

Се зачлени на:
    23 јануари 2012
    Пораки:
    216
    Допаѓања:
    220
    Тенкју год,фајналиии! :l:
    После доолго време ...
    И јас сум во врскаа :$ :$ :$
    Најсреќна сум :D

На Serafima, CIA и plavusaa им се допаѓа ова.
  11. Bright

Bright Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    2.547
    Допаѓања:
    5.518
    Затоа ШТРАК телевизорот, нема гледање Бен10 и секакви глупости. Денешните деца подзабораваат што е топка и како се шутира, што е кукла и како се прави манџа од цвеќиња.

Но, морам да ги пофалам децата од мојата мала (живееме на периферија од градот каде на 30 мин е планината, а сосема блиску ливадата) кои максимално ги искористуваат местото и просторот надвор, а не внатре во мемориската картичка во компјутерот... ме сфаќате. Вчера учев, си сакам тишина, но кога ги гледам се собрала една група дечиња со тапан, флејта, други пластични инструменти и низ уличката си свиреа и пееја. Не ми ни текна на ум да им излезам и да ги искарам дека се гласни, туку се насмевнам, застанав на прозорец, ги набљудував и се вратив назад кога и јас бев дете. Ништо не им фали, баш се растрчани, изнаиграни, распеани и по малце непослушни кога ќе ги викнат да се приберат дома. И навистина многу се радувам што маалава има многу дечиња. :sun:

Туку, време е за кафе, јас се одјавувам од овде.... :coffee:

На thinkerbell, butterfly33, Serafima и 16 други им се допаѓа ова.
  12. Srekicka

Srekicka Популарен член

Се зачлени на:
    14 мај 2010
    Пораки:
    1.863
    Допаѓања:
    2.847
    Има еден човек што првата помисла кога ќе се разбуди му е моето име. Тој е многу побожен и скришно сум го слушала како пред иконите се моли за мене. Знаејќи ги моите проблеми, секогаш се труди да ме оттргне од нив и се плаши да не нешто ми недостасува. Се сеќавам кога бев мала му го крадев дигитронот што си го купил од Русија, замислувајќи дека е компјутер, штракав и му го расипав. Не ми се налути, само ми рече дека сум бељаџика голема. Многу сака да успеам во животот, едвај чека да дипломирам и додека учев во школо секогаш имаше мерак, тој да ми ги потпишува книгите и тетратките. Сака внимание и долги разговори, само еднаш сум го видела да плаче кога му го донесов сведителството од четврто одделение со сите 5ки, што во главно беа негова заслуга.
    Сакам уште сто години да живееш и пра, правнуци да дочекаш. Мојот син ќе го крстам како тебе дедо!

На LaBella, thinkerbell, zarah и 26 други им се допаѓа ова.
  13. Maroon5

Maroon5 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 август 2012
    Пораки:
    1.068
    Допаѓања:
    936
    Цццццццццццццццццццццццццццццццццццццццццццццццццццццццццццццццццццццццццццццццццццццццццццццццццццццццццццц
    Брат ми отишол да се запише за 2 година, и наместо да ја напише мојата струка тој напишал СТРУЧНА СТРУКА, педер гнасен, сега ако ме внесат во др. одделение има да го изнатепам :@ :@ :@ :@ :@ :@

Аууууууууууууууу колку ми се умира немате појма ;( ;( ;( ;(

14. Elenuskaa

Elenuskaa Популарен член

Се зачлени на:
    11 септември 2011
    Пораки:
    1.865
    Допаѓања:
    2.038
    Колку мразам разделби значи :x Ете единствената која беше тука а се да ми помогне денес си замина, ќе ја видам повторно за 2-3 години ;( ;( ;( ахх колку ќе ми фали

На thelittle17 му/ѝ се допаѓа ова.
  15. kravce

kravce Форумски идол

Се зачлени на:
    19 јануари 2012
    Пораки:
    3.808
    Допаѓања:
    52.973
    Се изморив...премногу ми е веќе. Срамота ли е да плачам во тоалетот на работа?
    Знам дека до вечер ќе се смени, знам, таква сум. Ама сега очајно ми треба да се закопам во некое ќоше подалеку од сите и да липам за сите овие месеци додека го чувам во себе. За се'.
    Не сум слаба нели? Само ми треба одмор од тежинава што ја стискам секојдневно. Утре пак одново.

Цело лето во душа го носам. Јас и Охрид сме убави само во сонце, депресијава насекаде е иста...
    Имам ли доволно љубов сега за тебе? Ќе се потрудам да ти дојдам, ветувам...

Не сум слаба нели? Или можеби сепак сум...

едит: Годинава дури и на 24дена почнав да добивам. Сега губам по една јајце клетка повеќе на годишно ниво. Е браво бе |(

На thinkerbell, Salome, zarah и 3 други им се допаѓа ова.
  16. Micheleljubov

Micheleljubov Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јуни 2012
    Пораки:
    484
    Допаѓања:
    2.940
    Дал редиш ѓердан?
    Ѓердан денови, по бисер за ноќ во раце негови..
    Нреди ѓердан ,
    па го реди на грло, на мегдан..

Кога ќе слушнам за некоја неостварена љубов, ми се кине срцево. Ми се плаче. Ние сме криви, што се расипуваме. Сакаме, па не сакаме. Љубовта не е само „те сакам“ . Љубов е идила. Кога несовршеноста за тебе е совршеност. Ех, да можам да го отворам срцето и да сакам.
    Луѓе сакајте се, љубете. На светот му е преку глава од тажни љубови.

Денов е убав. Убав аз љубење, за водење љубов. Убав е. Ја сакам жолтеникавата призма од зраци кои ми влегуваат низ ролетните. Време е тишина.

На zarah, Serafima, IndieGirl и 11 други им се допаѓа ова.
  17. thelittle17

thelittle17 Популарен член

Се зачлени на:
    31 август 2010
    Пораки:
    3.749
    Допаѓања:
    8.670
    Кружат премногу инспиративни видеа и слики по интернетов (видео каналите и социјалните мрежи), со луѓе кои се без делови на телото, а сепак успеале и постигнале огромни успеси, но здравиот човек откако ќе ги погледне и ќе се запрепасти во позитивна смисла, тој продолжува со својот едноставен живот(кафани, дискотеки, спиење, храна, алкохол, секс, дрога, насилство, омраза и слични работи). Всушност, инспиративните видеа се моментална возбуда и будење на желбите кај многу индивидуи, а после се претвораат во ветар и магла.

На Serafima, chocolate.chick, Hkikica и 2 други им се допаѓа ова.
  18. Pirana

Pirana Популарен член

Се зачлени на:
    25 март 2012
    Пораки:
    612
    Допаѓања:
    1.507
    Прекрасно поминати денови со прекрасни луѓе. Насмевки, задоволство, среќа, се` на едно место. Дури ми звучи премногу добро за да биде вистина...
    Седнуваш во кола, вешто ги покриваш подочњаците и сите проблеми со една насмевка од срце, ставаш појас, сите се на број. Небитно каде си бил вчера, што си правел и со кого. Сега имаш совршена маска. Битно е да уживаш, а уживам кога ја гледам насмевката на нивните лица.
    Се` мора да биде совршено, спремни сме за лансирање. Дестинација - Изненадување! Вие само врзете ги појасите, спакувајте малку од вашата позитивност и бидете тоа што сте. :)
    Ја стартуваш колата, кумплуг, гас... Рачната е спуштена, па одиш прва, втора, трета...
    Пред себе имаш 2 дена, и сите предуслови за задоволство.
    Поминати 800 километри, исполнето време со ситници, ситници кои те прават среќен. Поминати уште два дена од нивниот живот кои никогаш нема да ги заборават. Денови во кои уживаа, добија се` што посакаа, дадов се` за нивната среќа. Дали беше доволно? А знаете, кога се они среќни, тогаш сум и јас! Тоа е најмалку што можев да направам за нив. Не се жртвував, на крај краева, јас сум сопственик, а не роб на својот живот! :)

За се` има време, доколку знаеш да менаџираш со животот.
    Знаете, за некого времето е злато. А златото е пари. Имаш пари - моќен си. Ја знаеме вредноста на златото и парите во денешно време, нели? Дали златото може да го надокнади изгубеното време? Можам ли со парите да си купам малку време, во пакет со среќа и задоволство?

Можеш да го дадеш своето време во замена за злато, пари и моќ. Но вистинска иронија е како не можеш да ги дадеш парите, и се` што имаш, за да го вратиш изгубеното време.
    Ете, некои работи сепак немаат цена. А нивната вредност е голема. ;)

На zarah, Buttterfly, Serafima и 2 други им се допаѓа ова.
  19. Hkikica

Hkikica Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јуни 2012
    Пораки:
    989
    Допаѓања:
    677
    Две работи што никогаш нема да ги разберам .|(

Прикачени фајлови:

• 5204168_700b.jpg
      5204168_700b.jpg
      Големина на фајлот:
      111,9 KB
      Прегледи:
      279
    • 5202293_700b.jpg
      5202293_700b.jpg
      Големина на фајлот:
      98,7 KB
      Прегледи:
      279
    На Divinebutterfly му/ѝ се допаѓа ова.
  20. kikkki

kikkki Популарен член

Се зачлени на:
    31 март 2012
    Пораки:
    2.746
    Допаѓања:
    4.846
    Ме мрзи да се бањам,ама морам ...ехх,кој ме тераше да го ставам ова мсалово лиѓаво на коса..? :clap: :yawn:

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.