Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. calliope

calliope Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2011
    Пораки:
    1.368
    Допаѓања:
    15.993
    The awkward moment кога од VIP добиваш 555 бесплатни пораки, а истовремено сфаќаш дека немаш жива душа на која би можела барем 5 да пратиш. :D
    Епа, чорба.
    Јас би да се “пофалам“ пред одредени фацки, само за да видам колку ниско би отишле за да се изгребат за порака со реакција и лижење задник “Цуциии, сакам те, може ли телефонче?“
    Мех, лаки бичез. Затоа јас скржаво ќе си ги чувам. :devil:
    А, бре, за пораче ли ќе се продаваме?

Кога зборуваме за лаки бичез, did I just win the lottery?
    Благодарение на мајчето. Убаво е фенси мајче да си имаш, а мојава како се упица последниве месеци, 20 години помлада стана, па чичето во пошта изгледа и’ фрли окце, и така дознавме дека сме имале подзаборавена штедна книшка со евриќи на кои им нараснала каматата. Мх, мх!
    Како ми се насобраа пари периодов, буквално од нигде... :x
    Ако де, ако немам среќа за друго, барем ете, си изнакупив старки, а тоа за мене е на праг на потсвршување и подмочнување од среќа.

Економично ладење - го поставив вентилаторот да дува и во мене и во кулерот.
    ЕВН го активира креативецот во вас - проект на владата на Република Македонија.
    Не дека нешто помага, ама ете, за утеха.
    Кога си позитивен, сѐ трга од рака. Докажано.
    Убав е денов. :sun:

На bittersweet, LilBaby, la-chicka и 24 други им се допаѓа ова.
  2. Artemission

Artemission Популарен член

Се зачлени на:
    22 јули 2011
    Пораки:
    2.031
    Допаѓања:
    15.672
    Секое задоволство има крај, нажалост.
    Во постодморска депресија сум сега, немам желба ни 2 реченици да склопам. Битно батериите ми се полни, мозокот и телото одморени, душата среќна, новчаникот празен и спремна сум за уште цела година работни обврски.

Искрено ми недостигавте и ќе ми требаат денови за да прочитам што се сте шкртале тука.

Ве гушкам сите, девојчици мили :hug:

На LilBaby, kravce, julie77 и 12 други им се допаѓа ова.
  3. Micheleljubov

Micheleljubov Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јуни 2012
    Пораки:
    484
    Допаѓања:
    2.940
    Пред некое време дома ми дојде кученце. Баш на Св. Петка. Благослов.
    Го примивме бидејќи беше малтретирано. Сакаше дом. Пред тоа чував кученце, кое на наша жалост моравме да го успиеме бидејќи беше многу болно, не јадеше, не пиеше, неможеше да мочка. И сеуште неможам да го преболам и заборавам . ;(
    Само некој кој чувал куче знае каква радост е кога доаѓаш дома имаш лош ден, а некој те пречекува , лае, се бутка во твоите нозе, бара љубов. ;(
    Кога дојде новово куче, знам дека неможам да го сакам како мојот ангел, ама го сакам. Мило е.
    И сега таман се навикнав повторно некој да ме чека, дојдоа да ми го земат.
    А зашто? Повторно да го врзат со врква за јајца? Па да го тепаат маваат, мачат затоа??
    Овде има храна, вода, внимание. На ветеринар го однесовме, вакцина му ставија. Ништо не му фали.

Ќе ми го земеле. И сега се преплашив во ноќ да не дојдат, да го украдат.
    Многу сум тажна, ако моето куче од некаде гледа, ќе мисли дека сум го заменила, бидејќи лајнето ( врвката ) ја дадов на новово за да го заштитиме да не го украдат. ( си ветив дека се што било нејзино нема да биде ничијо ) ;(
    И сега кога го гледам лајнето чекам моето старо кученце од некаде да се појави. Наместо тоа гледам друго . ;(
    Се чувствувам виновно, но неможам да го оставам да го земат и мачат.

На figgiMK, Sara123 и pupi.girl им се допаѓа ова.
  4. Anna-Banana

Anna-Banana Популарен член

Се зачлени на:
    4 октомври 2011
    Пораки:
    3.895
    Допаѓања:
    4.902
    Сакам да кажам ма во потполност се согласувам со постот од calliope.За 555-те бесплатни пораки од ВИП кон сите мрежи.Абре де.Кај бројот на мама и тато им доделија а кај мене уште немат бе. ;( Е што е сега цела трагедија,што ќе им праам јас на 555 пораки и кога ќе ги потрошам кон сите мрежи?! Тие мене ми се доволни само за цела година. :lol: :rofl: Хахаха море не,не.Ќе ми се најдат,ќе го бомбандирам со пораки! :devil: :rofl: Еј да влакано ќе играм.И ќе го будам во 04:00 по полноќ,ќе видит тој убаво! :lol: :!:
    И на сите што ги познавам ќе им пишувам бре.
    Сега си знам.
    :lol: :lol:

На Sara123 му/ѝ се допаѓа ова.
  5. DAngel

DAngel Форумски идол

Се зачлени на:
    19 март 2011
    Пораки:
    11.211
    Допаѓања:
    56.929
    И јас гледав баш сега за пораките на вип... Што не ми дале 555 бесплатни минути? Си направив една пресметка јас... За 5 дена, ако спиеш по 6 часа, ќе треба да праќаш една порака на секои 9 минути и 43 за да ги потрошиш сите. :) Инаку, сакав уште нешто да кажам ама заборавив сега, ај до после :)

На Hipster му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    Денес сум многу среќна. Се запишав на факултет, мноооогу лесен број на индекс имам! Е сега следува одмарање до 17ти 8) фајнли!

На Serafima и Adi888 им се допаѓа ова.
  7. Dvolicen

Dvolicen Популарен член

Се зачлени на:
    1 јуни 2012
    Пораки:
    1.431
    Допаѓања:
    3.485
    На Marbella, MandyLane, monni.t и 2 други им се допаѓа ова.
  8. 1209

1209 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2010
    Пораки:
    6.589
    Допаѓања:
    43.114
    СДК толку години ја имам и уште не можам да се навикнам на неа.Жените знаат зошто секое делче од телото ме боли.Ах ја мразам, на лето посебно и вака пред испит.Уф.

На Neytiri и Sara123 им се допаѓа ова.
  9. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.188
    Допаѓања:
    23.229
    Официјално сум Академски Граѓанин со Индексот во рака 8)

На kate21, Monna.Monna, kravce и 4 други им се допаѓа ова.
  10. kikkki

kikkki Популарен член

Се зачлени на:
    31 март 2012
    Пораки:
    2.746
    Допаѓања:
    4.846
    Не ми се излегува ама морам..
    Всушност незнам зошто ама ми се изгуби желбата за живот,уствари за било што,не ми се излегува со никој никаде,се ми е здодеано и скурчено незнам ете таков ми стана животов,до пред малку бев добро ама пак ме фати некое мрачило и ми вели не излегувај,но што?Само ќе лежам ??Fuck!Да имав роборт и да ми ги завршеше обврските ехехе,пак не ќе бев задоволна..!

11. fallenangel

fallenangel Популарен член

Се зачлени на:
    23 јуни 2010
    Пораки:
    2.150
    Допаѓања:
    16.148
    Денес сум подобро . :)
    По долго време поминав ден сама со себе и како за чудо малку си ја смирив душава.
    Се разбудив рано изутрина,го среди домот,си направив пилинг на лице и тело ,се опуштив со добра миризлива купка,си ја средив косата ,се нашминкав многу убаво :makeup: си подготвив убав појадок (малку претерав со јадење и ме гризе совест ама ќе си се доведам во ред и со правилната исхрана) ) ,си слушав музика,си пиев кафе во друштво сама со себе ,си размислив што сакам понатаму со мојот живот ...
    ...Тежок е патот до успехот и среќата .Секогаш животот ќе ми поставува препреки но треба да бидам храбра и силна за да ги пребродам сите тие премрежја . Посакав да се откажам од се,во еден миг повеќе не ми се живееше,депресивните мисли ме обземаа,си реков не вреди да се борам повеќе ,не вреди да се трудам да го изградам својот свет кога една невидлива рака како кула од карти го руши мојот свет.. но има еден глас во мене кој вели биди храбра и не откажувај се од себе си и од своите соништа ,ти вредиш многу повеќе од тоа што мислиш ,не ја губи почитта спрема себе си само поради тоа што некој те исмејувал,те потценувал,те повредил ,не те почитувал ... твоето срце и душа се сјајни како дијамант но истотака се и лесно кршливи ,потруди се за да ги заштитиш со тоа што ќе се бориш со злото кое те стигнува ,бори се и не откажувај се од себе си никогаш.

Си ветив на самата себе нема повеќе да бидам fallenangel во бездна туку ќе се потрудам да бидам skyangel ,ќе се потрудам да блеснам како најсјајна ѕвезда на небото и во миговите кога ќе ми биде најтешко нема да се предадам .

Во мигови на гнев,бес и лутина способна сум да кажам многу лоши зборови само да ги повредам оние кои ме повредиле но многу добро знам дека тоа навистина не го мислам и не им посакувам лошо затоа што имам почувствувано болка .Не треба да се плашите од оние кои ви се лутат кога сте ги навредиле и кои ќе ви кажат тешки зборови плашете се од оние кои и покрај тоа што сте им го сториле ви се смешкаат ете тие се оние кои или веќе ви ги имаат сплеткано конците или допрва ќе го реализираат планот кој го смислиле да ви го загорчат животот.

На Dvolicen и Sara123 им се допаѓа ова.
  12. Miss.Ricci

Miss.Ricci Популарен член

Се зачлени на:
    29 август 2011
    Пораки:
    945
    Допаѓања:
    5.744
    Денес, индиректно ми кажа дека сака да го помине животот со мене.
    Велам индиректно, бидејќи не беше директно :D
    Му варев кафе, смотана јас по природа, додека го однесов на масата половина го немаше. Ми вели "Научи се Ричи, не си мала, едно кафе на две метра далечина не знаеш да го пренесеш". Му велам "Пфф, Божем ќе се мажам јас сега па да се учам". Само кратко ми рече, "А зошто си во врска со мене тогаш? Зошто сме заедно ако не сакаш да се мажиш?" И после следеше карање да сум почнела да се учам домаќински работи, кхм. :o :o Се збунив, си велев, овој мене никогаш не ме сваќа сериозно та сигурно и не планира иднина со мене, а он си му ја смислил и тоа на велико. Со збунета насмевка сум цел ден, никогаш не ми филозофирал за иднината дрн дрн, но вака уз муабет и тоа строг муабет си ми ги кажа плановите во една реченица. :inlove:
    Се понашам као да ме побарал за жена, знам можеби е претеризам, но не е мала работа да знаеш дека некој планира нешто големо со тебе во скоро време. Ние женските сме такви, заприметуваме ситници, помниме ситници, ова беше само една реченица која ми го разубаве денот.
    Е па женски, да се пријавам за курс кај некоја од вас. Сарми ова она, грав, манџи, па здравје некогаш да ми играте на свадба 8)

Си ја згрешив професијата, требаше да бидам режисер :emo:
    Уствари, човек без фантазија ти е едно големо НИШТО!

На CaperucitaRoja, Monna.Monna, calliope и 25 други им се допаѓа ова.
  13. Speechless

Speechless Популарен член

Се зачлени на:
    14 април 2010
    Пораки:
    4.306
    Допаѓања:
    5.981
    Си го деактивирав фејзбукот! После толку долго време!
    Се осеќам анти-социјално ама убаво е чувството.... :rock:

На fallenangel, Dvolicen, Hkikica и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  14. ines.h

ines.h Популарен член

Се зачлени на:
    23 август 2011
    Пораки:
    1.689
    Допаѓања:
    18.856
    Што ме омаловажуваат бе оние од VIP :D само мене ме оставиле на цедило па нема пораки за мене мршш мршш . ишшш нејќам.

Друго кога чистам нешто со омекнувач (читај не перам) како пијана сум , море бетер од пијана ни пијана не сум таква .....тоа мирисот ми мава в нос и како зашеметена сум :D , и немојте да мислите дека ставам многу неееееееее, и од малце се пијанам :P .

Друуго -ептен сум станала лигле бе , книги се помалце читам ама ај од пусти немогучности што сум ` малце таму ,малце ваму` , а тоа со дневникот е друга прича .....сите убави моменти со билдеров не сум стигнала да ги напишам и бледееат , па кога ке седнам да пишам ШУПАК инспирација ич.

На cinderella5 му/ѝ се допаѓа ова.
  15. Micheleljubov

Micheleljubov Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јуни 2012
    Пораки:
    484
    Допаѓања:
    2.940
    После оној бран на лоши емоции заради кучето, го најдов ова и се изнасмеав, зашто знам дека сите ќе бидеме вакви на првиот ден на факс, кој со душа го чекаме :D
    Поздрав до сите идни колеги и колешки :d:

Прикачени фајлови:

• 5211447_700b.jpg
      5211447_700b.jpg
      Големина на фајлот:
      57,1 KB
      Прегледи:
      283
  16. SweetChild

SweetChild Популарен член

Се зачлени на:
    2 јули 2012
    Пораки:
    1.597
    Допаѓања:
    2.987
    СДК дека ме болат нозете,и тоа многу.Излегов од дома во 1.30 и дојдов сега.Со уште две другарки правевме тура низ Карпош и Центар,и тоа замислете-пешки...Ама не е битна болката,битно е дека си поминавме супер :)

17. lunicka

lunicka Форумски идол

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    3.799
    Допаѓања:
    100.569
    Ме испробувате ли колку прозорци можам да искршам со еден единствен врисок [​IMG]????
    п.с се однесува на децава мои ја дигнаа куќава :swear:

На kravce и Sara123 им се допаѓа ова.
  18. Springy

Springy Истакнат член

Се зачлени на:
    22 октомври 2010
    Пораки:
    337
    Допаѓања:
    522
    Вашата сродна душа во исто време може да биде и ваша проклета душа.

На TheCandy880, CharmedGirl и CIA им се допаѓа ова.
  19. Kasha

Kasha Популарен член

Се зачлени на:
    24 август 2011
    Пораки:
    1.724
    Допаѓања:
    3.266
    Шише зејтин од денес се продавал за 100 денари. Нормално, иде ајвар-сезона, каде зејтин се троши со камиони. (иначе јас ајвар не правам, а јадам само една тегла годишно, така да ми е гајле).
    Туку, малопродажбава прекуноќ ја качила цената за 10 ден. плус.

Ахм, случајно изгледа! А јас верувам дека тоа е последица на некој таен трговски договор меѓу мали правни субјекти, процес кој патем е незаконски. Неќе да беше лошо некој од држ.институции да провери дали малопродажбава се договара меѓусебе за незаконски цени. И да почне да санкционира.

Иначе може слободно да се шупчат сите рафинерии на сончогледово масло. Не им купувам веќе ама ИЧ. Ќе трошам САМО увозно,ЗА ИНАТ, и тоа маслиново, кое и се троши далеку помалку во салати и јадења.
    Сами нек си ја пијат „чорбава“ што ја сварија за 100 ден. литар.

На Monna.Monna, DeMelo, mims-89 и 3 други им се допаѓа ова.
  20. CIA

CIA Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2011
    Пораки:
    1.525
    Допаѓања:
    3.029
    ааа шо бе ја црнец ли сум,и ја сакам бесплатни пораки бе паа ;(

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.