Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Thebestone

Thebestone Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јануари 2012
    Пораки:
    183
    Допаѓања:
    63
    Е значи толку прости луѓе да имало... не е можно :rofl: ццц,абе џабе не рекле -и многу учење не е на арно:D имам јас така една братучетка шо дури не ме познава ко ке ме сретни (а то е извор на учењето,ваљда, друга преокупација нема) НЕЕЕ НИКОЈ НЕ ТИ Е ЉУБОМОРЕН,ЗА ДА НАПРАЈШ НЕКОЈ ЉУБОМОРЕН ТРЕБА ДА ИМА ЧУСТВА КОН ТЕБЕ.

2. lunicka

lunicka Форумски идол

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    3.799
    Допаѓања:
    100.569
    Како што може ќерка ми да ми ја извади душата со памук,не верувам дека постои друго такво створение на планетава.И како што умее таа на себе да си го направи кефот чинам не познавам друг таков.Си замислила в глава дека треба да се купи нов ранец од постоечките маркирани имиња ,и да...погодете...си ја оствари желбата.
    Џабе ми е мене дипломатската способност за убедување кај неа тоа едноставно не п а л и.И наместо јас неа да ја убедам да земе некој поефтин ранец таа мене ме убеди да си дојде до своето.А маж ми по телефон ми вика што се чудиш ти да не си поинаква. :D .Не бре не сум...од каде таква идеја...баш сум си рационална и практична. 8) И плус непланирани фармерчиња,ама кога ги облече толку убаво и стоеја да немав сила да и кажам не ти ги купувам...убавица моја... :inlove: И да не спомнувам уште милион ситници.Таа е спремна за во училиште ,уште синот остана ,тој од понеделник,ама и поедноставен за купување. :)

На Peppermint, Doozy, Buttterfly и 19 други им се допаѓа ова.
  3. La.Reina.Del.Sur

La.Reina.Del.Sur Истакнат член

Се зачлени на:
    1 мај 2011
    Пораки:
    1.508
    Допаѓања:
    3.878
    Се радувам кога животов ми пружа нови прилики. И кога и на крајот на мрачниот тунел имам барем ронка светлина. Се радувам кога знам дека не сум заборавена... Се радувам и кога знам дека некој друг сакал како мене... Кога и покрај се останувам силна...
    Се радувам на секое ново лето, на секое ново изгрејсонце дочекано во нечија прегратка, надвор. Кога месечината се отсликува врз езерото, кога во ноќте никне некоја нова љубов. Се радувам кога после дождот изгрева сонце, кога имам надеж за подобро утре
    Се радувам и кога гледам дека сеуште има деца, кои безгрижно го живеат своето детство и на кои најголема болка им е изгребаното колено после падот... И моето ќе биде дете, ветувам!

На kate21, tweety26, Stoimenovska и 2 други им се допаѓа ова.
  4. Miss-Independent

Miss-Independent Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2010
    Пораки:
    2.292
    Допаѓања:
    5.649
    "Say hello to my little friend" - Great Movie Quote. Terrible bedroom talk.
    Епа добро утро феминки. :rofl:

На Neytiri, bittersweet, CIA и 3 други им се допаѓа ова.
  5. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.445
    Допаѓања:
    91.767
    Вчера денот го поминав во страшни болки, со триста лекови, чаеви, прекривки и прегратки од моите. Другарка ми беше покрај мене и многу сум и благодарна. Се спремавме за синоќа за Нокаут ама мораше болкиве да уништат се.
    Само што почнав искрен разговор со вујко ми, оној на кој што сум му слабост,а и тој мене ми е, добив телефонски повик. Од другата страна дел од мојата мрдната фамилија, а јас требаше да бидам преговарач за подобри односи :lol: Се спремив некако и излегов. Ах, луѓе! Што се нема по светов, што се нема по паровиве, мрднато!
    Се разочарав страшно и навистина се замислив дали тоа што кукам дека немам никој е толку страшно? Не, не е! Пострашно е да имаш некој луд.
    Сеедно, ако видовте вчера четворица мрднати на Пиволендот тоа бевме јас и дел од мојата мрдната фамилија. Ах, смешки!
    И сеуште велам - За мојата фамилија ако треба би убила. А таа синоќа за влакно се спаси.

Одам да поредам дрва.

Во дворот имам шест кубика дрва,
    ти си љубов моја прва :rofl: :rofl:

Или не беше вака? :^)

На bittersweet, sweet-cherry, Adi888 и 9 други им се допаѓа ова.
  6. Mermaid90

Mermaid90 Популарен член

Се зачлени на:
    27 февруари 2012
    Пораки:
    1.146
    Допаѓања:
    1.049
    Обврските за оваа недела завршија.Имајте убав викенд!Поздрав! :)

На Sara123 му/ѝ се допаѓа ова.
  7. ljubam

ljubam Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2011
    Пораки:
    2.412
    Допаѓања:
    18.408
    Го сакам детето во себе, знам дека никогаш нема да порасне. Понекогаш ми викаат аман Ирена мајка си, мајка сум ама нема да остари она внатре во мене, не гледам потреба дека секогаш треба да се однесувам возрасно, светот на децата е многу поубав, и сакам кога Мила ќе ми рече, мамо скроз си откачена, ај сега да се бркаме..

Туку Скопје кога се разденува, оној мир по Дебар Маалски улици, и руменилото кое го дава изгрејсонцето е магично.

Мајка му ме повика и ми вели Ирена погледни, ова значи дека има многу љубов во станов. А таму пред очи на самиот балкон, нит малку затскриено ново гнездо на гулаби. Утрово ги набљудувавме, женката лежеше а мажјакот ја пазеше и одлета да донесе уште гранчиња. Колку е моќна Љубовта. Моментите кога се галат со вратчињата, и се допират со клунчињата ми докажува дека Љубовта е тоа што не држи овде, кога двајца биднуваат едно, и секој ден ми е се пореално, особено кога една личност ги заменува сите лоши манири, и преминува во суштество кое ти дарува внимание, Љубов и се труди во секој поглед да опстанете, и секој ден сето тоа расте.

Мила ми вели дека сум најдобра мама, и секој момент ни е исчекување, некогаш сме толку блиску, а толку далеку, ама ниту еден момент не и дозволив да го почувствува тоа. Ја сакам со секоја можна клетка, и се трудам за нејзе и направив многу работи што не бев свесна дека можам да ги направам, иако телото и умот ми се уморни ама содзавам некако.. Секој ден ја паршувам дали е среќна, додека нејзиниот одгвор е ДА имам спокој во срцево.

Животов тече некако, а јас го следам..

На Hipster, LilBaby, bittersweet и 30 други им се допаѓа ова.
  8. Kasha

Kasha Популарен член

Се зачлени на:
    24 август 2011
    Пораки:
    1.724
    Допаѓања:
    3.266
    На некои девојки не им личи да плачат. И точка.

На beached и Feminkaa им се допаѓа ова.
  9. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.056
    Секому личи да плаче, кога има потреба ... Природен процес. Солзите не само што ги прочистуваат очите, ја прочистуваат и душата.

На anuskaNESTLE, bittersweet, kate21 и 11 други им се допаѓа ова.
  10. AnimeHQ

AnimeHQ Истакнат член

Се зачлени на:
    24 март 2012
    Пораки:
    100
    Допаѓања:
    246
    Оф леле, да издишам малкицку, да земам воздух па да си кажам тоа што ми лежи на душа, одамна не сум пишувала.

Вчера плачев, денеска се радувам, бидејки животот не е само купишта проблеми, грижата кон работата, болестите и загубите. Всушност целиот живот е непрекината низа од лекции со кои зрееме и ја моделираме својата личност.

- Научив кога треба да се воздржувам ...
    - Научив да бидам потолерантна особа...
    - Научив кога треба да бидам упорна а кога попустлива...
    - Научив како да го постигнувам она што го сакам..
    - Научив да бидам похрабра, многууууууу похрабра!

Сето тоа, во една цлина, што го учам со годините се вграднува во мене, ми станува навика, станува дел од мојот карактер. ? Но тоа не е доволно ... треба уште да учам, всушност учеме за животот додека сме живи ... Нели...

Кога сум сигурно дека незнам некои работи и немам искуство имам храброст да признаам дека незнам, а после тоа имам желба да учам, имам издржливост, енергија која што ми е потребна, вложувам напор, труд, љубов. - Порано немав храброст да признаам...
    Можеби да, почнав да учам , почнав да ги проширувам своите погледи кон животот... тоа е многу важно.

Имав и падеми и подеми... Ама сеуште стојам на нозе, истите можат само да се зацврстат! незнам ама сум сигурна!

Да не заборавев, грешки секој праве, како секој жив човек, направив и ја исправив, па сум тука, повторно со вас, да се дружиме.

За тие што ме читаа .. живели среќни и здрави!

На tweety26, anggell, CIA и 3 други им се допаѓа ова.
  11. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.014
    СДК.....горда сум на својата колешка и својот тренер

На Glossy-girl му/ѝ се допаѓа ова.
  12. savana

savana Популарен член

Се зачлени на:
    18 август 2010
    Пораки:
    1.770
    Допаѓања:
    9.567
    СДК денес решив да направам појадок и што се случи - си ги изгорев кифличките. :tmi:
    Какви такви вкусни беа, ги изедовме. :)

А денов денес ми е убав , убаво се наспав, се разбудив во неговите прегратки. :inlove:
    Само уште да имав време за една прошетка на чист воздух ќе беше супер, ми фали природа, зеленило...

Оваа недела нешто активно се заангажирав за домашниве работи.. :!:
    Гледам дека летово веќе не напушта, па сакам да го искористам сонцево максимално. :)

Имајте убав ден. ;)

На srcekrsacka и Sara123 им се допаѓа ова.
  13. SweetChild

SweetChild Популарен член

Се зачлени на:
    2 јули 2012
    Пораки:
    1.597
    Допаѓања:
    2.987
    СДК дека денес сум некако Skid Row & Guns N'Roses расположена.Цел ден само нив ги слушам.А,да ! И одвај чекам да дојде 8,па да идам да се изнавикам и изнадерам на трибини !

На blaa и Sara123 им се допаѓа ова.
  14. ana-girl

ana-girl Популарен член

Се зачлени на:
    14 март 2011
    Пораки:
    535
    Допаѓања:
    648
    Си направив убаво ладно нескафе со многу шеќер и прелив си ја зедов новата книга и си седнав на балкунот.
    Го поминав најубавото утро во цело лето. :)

Ќе ми фали летото премногу, но веќе почнува да ми се оди на училиште..Цели девет месеци по снег, мраз, топло сонце, жешко време, жолти лисја ке одам ке се враќам ..

п.с Ќе ми фали времето ( летото ) кога моја единствена грижа беа неналакираните нокти :lol: :lol: :*

Прикачени фајлови:

• 2j271ue_large.jpg
      2j271ue_large.jpg
      Големина на фајлот:
      34,8 KB
      Прегледи:
      360
    На srcekrsacka, Stoimenovska и Sara123 им се допаѓа ова.
  15. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    Здравјето е најважно од се. Нема пара што може да го плати, а има што може да го поправи :!: Земале докторите провизија од упатите за приватните болници, ова она... е добро де, и нека земат? Да не земаат којзнае колку? Ееее ситница е тоа ситна пара во споредба со она колку може да помогне нивното знаење, а ако нејќеш па и ич не мораш да идеш кај што те праќа доктор, твое здравје си е. Зборам за оние што стварно знаат, а не за синови, ќерки и остала фамилија доктори што завршуваат по лоза. Мислам стварно, секоја чест на докторите со полни умови и љубов кон струката.

А, и на оние со многу трпение, зошто да ги трпиш во вторник и петок сите пензионери дојдени „да си се проверат, да си се прегледаат, чисто информативна контрола“ итн. не е лесно! А ништо особено не им е и ништо ново нема да дознаат. Па болниците не се пазари бре!!! Остајте ги луѓето што стварно имаат мака да се прегледаат, аман.

На srcekrsacka, Divinebutterfly и Sara123 им се допаѓа ова.
  16. Micheleljubov

Micheleljubov Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јуни 2012
    Пораки:
    484
    Допаѓања:
    2.940
    Синоќа бев на Нокаут, и се беше убаво, додека не ја пуштија, „ Во бестрага “ .
    Тие 2 минути се претворив во прав, прашинка. Прашинка љубов.
    Човекот во кој гледам пријател, а не љубовник , се прилепи за мене, се претопи во мене. Почна да плаче.
    Не сака да оди никаде. Сака да остане до мене.
    Жал ми е што неможам да му дадам колку што заслужил и колку што сакам.
    Нему не му треба многу. Само да ме чувствува до него.
    Да ми го чувствува здивот, вриењето на крвта.
    Знае да сака..
    Јас сум за во бестрага мил мој, не си ти ..

На Monna.Monna, La.Reina.Del.Sur, Doozy и 5 други им се допаѓа ова.
  17. ljubam

ljubam Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2011
    Пораки:
    2.412
    Допаѓања:
    18.408
    Сакам да го споделам клипот со вас, мој пријател и на многумина други со ќеркичките. Ма срцево ми се наполни милина кога ги видов сите тројца на точак.

http://www.youtube.com/watch?v=lhVBMGEZ ... e=youtu.be

18. blaa

blaa Истакнат член

Се зачлени на:
    10 декември 2011
    Пораки:
    410
    Допаѓања:
    378
    После долго време пак пробуричкав низ стари ЦД-иња и го најдов Unplugged In New York од Нирвана и Dynamite In Hannover од Скорпионс.
    Ќе грми вечер маалово, одамна немам слушано нешто на ДВД-но. Почна прашина да фаќа од ко го имам компјутеров. :wasntme:

:rock:

19. creshicka

creshicka Популарен член

Се зачлени на:
    30 март 2011
    Пораки:
    2.152
    Допаѓања:
    5.710
    Немојте да бидете премногу среќни, бидејки секогаш се случува нешто, што ке направи целата таа среќа да падне во вода. Ми се потврди тоа по којзнае кој пат. Не ми било судено да ми бидат сите коцки наредени. Потребно е само малку среќа, се што има во изобилство е штетно, во овој случај носи разочарување. Депресии септемвриски на сите страни, не ми се излегува од дома, не ми се живее оваа монотонија. Ми треба очајно промена, сакам на пример да работам на брод.

На M.a.r.i.l.y.n, anabel-a, moonlight-girl.55 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  20. Hipster

Hipster Форумски идол

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    5.779
    Допаѓања:
    22.421
    Од денес дипломиран правник со тапија, the feeling like being a boss 8)
    Kонечно со мирна душа спокојно можам да си искулирам до крајот на Септември.
    Нешто што малку сум го заборавила.
    I will sing all day long, па залужив, бре ќерата!

На Neytiri, LaBella, CIA и 46 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.