Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. mamita

mamita Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јули 2010
    Пораки:
    153
    Допаѓања:
    176
    Септември, те молам избриши ги сите неубави работи што ми ги донесе Август.........

На Elenuskaa, Serafima и La.Reina.Del.Sur им се допаѓа ова.
  2. Veki4kaa

Veki4kaa Форумски идол

Се зачлени на:
    10 јануари 2012
    Пораки:
    5.332
    Допаѓања:
    17.913
    поздрав до сите што го читаат оваа :*

На Glossy-girl, Feminkaa, M.a.r.i.l.y.n и 6 други им се допаѓа ова.
  3. pupi.girl

pupi.girl Популарен член

Се зачлени на:
    21 јули 2011
    Пораки:
    4.464
    Допаѓања:
    7.837
    КАКО ДА СТАНЕШ ПОПУЛАРЕН НА ФЕМИНА
    1. Напиши некоја сентиментална приказна( не е важно дали е љубовна или семејна, битно е да ги расплачиш сите).
    2. Напиши дека си направил нешто добро и хумано
    3. Постирај слика во модни критики
    4. Напиши дека поминуваш низ тежок период и дека си многу силен/ силна и ќе пребродиш се
    5. Однесувај се саркастично кон новите членови кои напишале некое мислење како да се 3то одделение
    6. Секогаш поздравувај ги другите во СП до
    7. Пишувај на чат, но немој да претеруваш
    8. Ако си поет/поетеса неизбежно е пишувањето поезија/проза кое собира многу лајкови
    9. Си ослабел/а некое кило... Одма постирај слика... исто ако си се здебелила или си се фарбала
    10. Стапуваш во брак... готово... чекор поблиску си до популарност
    11. Ако веќе имаш многу мислења и лајкови сите нови членови те сметаат за популарен и те читаат ( значи си во предност).

Ова е од досада напишано. Не сакам замерки. Само се забавувам :lol: :lol: :lol: :*

На butterfly33, Glossy-girl, BlueHeart и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  4. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.056
    СДК ... се е релативно и променливо. Никогаш за ништо не можеш да бидеш толку сигурен, па ни за себе и својот внатрешен свет. Просто примерче, расположение како може да варира од екстрем до есктрем, за картко време од среќа, мир, радост да чувствуваш тага или нервоза, да имаш празнина во себе. Ние сме создадени да конзумираме се живо брзо и кратко. Ко да утре нема да има ден. Се заситуваме брзо ... Никогаш ништо не ни е доволно. Сепак комплициран е нашиот внатрешен свет ... ако не го негуваш нема ни да те задоволува доволно, а за да се постигне некаква рамнотежа треба се да се конзумира малку по малку ...

Важно склопив некоја реченица :angel: Ај добар ден ... јас го пијам првото кафе со вас ... повелете за со убаво друштво

На Pirana, marama, Divinebutterfly и 2 други им се допаѓа ова.
  5. T.e.d.d.y

T.e.d.d.y Популарен член

Се зачлени на:
    27 ноември 2011
    Пораки:
    1.552
    Допаѓања:
    8.263
    Господ можеби е бавен, но никогаш не заборава. ;)

На kate21, Glossy-girl, Serafima и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  6. Veki4kaa

Veki4kaa Форумски идол

Се зачлени на:
    10 јануари 2012
    Пораки:
    5.332
    Допаѓања:
    17.913
    julie77 наздравје кафенцето ;) :coffee:

На julie77 му/ѝ се допаѓа ова.
  7. starbucks

starbucks Популарен член

Се зачлени на:
    12 април 2011
    Пораки:
    3.064
    Допаѓања:
    6.665
    Дојде септември. Почнаа подготовките за зимница.

На Serafima и anabel-a им се допаѓа ова.
  8. Em4e711

Em4e711 Популарен член

Се зачлени на:
    11 август 2010
    Пораки:
    630
    Допаѓања:
    386
    И така јас цел живот ќе се пазам да не кажам нешто погрешно и да не направам нешто за да не повредам некој, и кога ќе се случи тоа некој да ти го плесне по нос и да ти се налути.
    А што јас не сум човек па за се што ми смета и за секоја работа да се лутам? Туку не, јас пак ќе си преќутам и ќе кажам извини! Додека никој фала нема да ти каже :/

9. SweetChild

SweetChild Популарен член

Се зачлени на:
    2 јули 2012
    Пораки:
    1.597
    Допаѓања:
    2.987
    СДК 1-Едноставно не ми се верува што се случи вчера во сала.Добро,до толку ли сме нестрплив и некултурен народ,м ? На терен да го удриш противничкиот играч-тоа е невозможно во било која земја,само може кај нас,нели.Ако има некоја феминка што била вчера на МЗТ-Черкаси,ќе свати за што зборам.Абе Чековски,Чековски... :^)

СДК 2-Hello September.1-ви,типично,почеток на школска година.Ама годинава на 3-ти.Yeah :) Денес,практично,последен ден од распустот.Па ќе го искористам максимално.Прво кај другарка на гледање филм,па после во парк на Мега Рок Фест.Чувствувам дека ќе биде добро 8)

А вие феминки,останете си со здравје,се читкаме после.Ве сака SweetChild. :inlove:

На cveke123 му/ѝ се допаѓа ова.
  10. anabel-a

anabel-a Популарен член

Се зачлени на:
    25 август 2011
    Пораки:
    3.333
    Допаѓања:
    15.498
    Големи аспирации за остварување на долго посакувани желби, испреплетени со доволна доза на какао и цимет. И се' си беше така розево - наочарките ролетни на мене, додека не видов дека сме септември. Септември еј! И ете помислувам на Нова година, а веќе мислите ми се разлетаа кон наредното лето. Овогодинешново меѓудругото, ми беше само мизерен и очаен обид уште еднаш да пробам! Многу работи сакав да направам, а не успеав. Пола од нив се checked на листата, а пола се'уште чекаат да им посветам тронка внимание. Не можам. А сакам.
    Многу сакам!

...aaaand the good feeling it's goneeeee.
    Стигнуваат роднини од трето колено кои доаѓаат кога само нешто им треба, а уствари се немаме видено со години уназад. Мислиш дека се’ е убаво и сите од нив се прават искрени, чесни, умствено урамнотежени и до некоја граница морални, што и да значеше овај збор. Ама само мислиш! Женава као демек часна сестра, а уствари... Битно неа се’ и е рамно. Лутина, гнев, тага.. испомешано во едно.

Денеска одморете си умствено, отворете ги прозорците и препуштете се на сонцето.
    А јас ќе бидам помалку принципиелна, не толку разумна и детски настроена. До денот е :D.

На Pirana, marama, Serafima и 2 други им се допаѓа ова.
  11. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    6.898
    Допаѓања:
    9.191
    Не е бавен, него не мојт да стасат, замисли колку луѓе имат во светов и сите само нешто бараат :geek: кого попрво :D :wasntme:

На Miss.Ricci, T.e.d.d.y, sunfemina и 2 други им се допаѓа ова.
  12. DzingrlakaDzikica

DzingrlakaDzikica Популарен член

Се зачлени на:
    26 март 2012
    Пораки:
    803
    Допаѓања:
    2.634
  13. Elenuskaa

Elenuskaa Популарен член

Се зачлени на:
    11 септември 2011
    Пораки:
    1.865
    Допаѓања:
    2.038
    Сакав да кажам толку работи ама ете ми одлета мислата :doh:

Не сакам да дојде Октомври, ќе ме врати назад, на денот кога прв пат се сретнав со Зоки :|

Туку почнаа со зимниците, спремна сум утре цел ден да мелам домати :D за сос,
    Потоа следува ајварче, туршија, мх мх едвај чекам..

14. Elichka

Elichka Популарен член

Се зачлени на:
    4 мај 2012
    Пораки:
    248
    Допаѓања:
    545
    СДК дека 65986 пати проверив на страницата на Фемина за месечниот хороскоп и пак не е ставен. :worried:
    Ајде Фемина побрзо, нестрплива сум да видам што ќе донесе Септември. :wasntme:

На creshicka му/ѝ се допаѓа ова.
  15. AngelOfArh

AngelOfArh Форумски идол

Се зачлени на:
    26 септември 2011
    Пораки:
    19.373
    Допаѓања:
    103.120
    Лесно се воодушевувам од луѓето, знам, претерувам. Така беше и овој пат. И згрешив, како ли само успеав не сум ни сама свесна. Ама девојки, сте виделе ли 30 годишна девојка која одлучила сама да живее во животот и да се однесува како разгалена 10 годишничка. Срамота. Се иссели и се остави така, како фурија да поминала, да не зборувам за сомнителните продукти во фрижидер и за оставените пепељари на маса, за храната полураспадната во висечките, за нечистите чаши и тенџериња. Мислам како бре така можеш, по цел ден дома што правеше, не можеше ли да ги исфрлиш сите глупости кои ги имаш оставено, да исчистиш за промена еднаш ти, да не личи како да живееме во кочина. А јас пак во сета нервоза морам се да исчистам, генералка на повидок, добро и така денот ми беше предвиден за друго, па кога веќе пропадна планот не е на одмет да се исчисти.

16. blaa

blaa Истакнат член

Се зачлени на:
    10 декември 2011
    Пораки:
    410
    Допаѓања:
    378
    ИН? А шо значи то да си ИН бе? Да се облекуваш ко ку*виче од 13 години, да кубиш коси по Џастин Бибер или да го хејташ оти ги сакаш Уан Дирекшн?
    Такво било времето. Аха, да, такво е времето. Вие такво го прајте. |( Неможе мене некој да ме натера да се облекувам во нешто од кое повеќе се гледа одколку шо не се гледа или да слушам „бејбе бејбе“ сосила.
    И не, не слушам ИН музика и не се облекувам ИН, не сум ИН, и нејќам да бидам ИН. :@

СДК2 - Абе, кога дојде Септември? Кога помина распустот? Не го ни осетив. :wasntme:
    Океј, шо беше беше. Сега треба максимално да се искористат последните 2 дена од распустот. :rock:
    Ај чао. :D

На zvezdakoska му/ѝ се допаѓа ова.
  17. manja666

manja666 Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2011
    Пораки:
    1.144
    Допаѓања:
    17.999
    Ме немаше месец дена на форумот и се запрепастив кога се вклучив и дознав за Ивана :| Знам дека сигурно на сите ви е доста од темава , само сакав да кажам дека многу ми е жал а истовремено сум благодарна затоа што сум жива и здрава . Чувствувам болка кога ќе помислам колку пати плукам по својот живот а некои други би дале се што имаат само за да живеат . Тажно......

18. bella.honey

bella.honey Истакнат член

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    639
    Допаѓања:
    295
    СДК дека имам потреба да го фрлам товарот што го носам...Морам да кажам се` што ми лежи на душа, а каде ако не овде. И да, зарем веќе поминаа и 10 дена? Знам..Бадијала ги бројам деновите, тие ќе минат, без него. Се` беше убаво. Но тој е постар, доста постар од мене, изгледа му здосадив. Бев сигурна дека му значам, дека нема шанси да ме повреди. А ме изигра. Неможев да го препознаам, и сеуште неможам. Тоа беа убави денови. До ден денес го помнам првиот ден кога четувавме за прв пат. Таа среќа, исполнетост, пеперутки во стомак. Се сеќавам на секоја наша кавга, слатки инаетења, смеа, зезање, разговарање во врска со се`..Сето тоа ме правеше најсреќната девојка на светот. Четувавме по цел ден. Навечер, кога ќе заминеше в град, целото расположение ми се кршеше на два дела, но повторно се расположував кога, во 2 по полноќ, ќе ми пратеше нешто во инбокс. Треперев, си велев, еве мисли на мене, значи не сум само играчка со која ја убива досадата. Но беше премногу горд. Навикнат беше да ги откачува девојките. Неговото мото беше: „За да не бидам заебан, морам да те заебам.“ Мислеше дека сето тоа што јас го чувствував кон него е пролазно, минливо, само период. Изгледа не ме сваќаше озбилно, сум била малечка за него, така му кажал на некој негов другар.
    Тоа беа 3 слатки вечери. Исполнети со бакнежи, прегратки, насмевки, шептење. Се` беше преубаво за да биде вистина. Затоа, секојпат кога ми се доближуваше да ме бакне, јас ги затворав очите, и уживав, како секој бакнеж да е последен. Со рацете го милував неговото лице, со мислата дека никогаш повеќе нема да ја имам таа прилика. И така е. 30 јуни. Таа вечер се случи последната прегратка, последниот допир на нашите усни, последните воздишки..Ме остави. Ми рече „Другари или ништо“. Секако, немаше шанси да прифатам другарство. Кажуваше дека ме мрази, дека сум му била одмилена, ме блокира на фејс, неможел да ме поднесе, го мразел моето име...Незнам зошто, но во себе чувствував дека тоа го прави зошто ме сака, а сака да го заборавам, дека сум мала за него, дека нема шанси да бидеме заедно, дека едноставно неможеме. И од тој ден ми е тешко. Многу многу тешко. Го гледам оддалеку, потсетувајќи се што се` имавме, чудејќи се на пресвртите во животот. Но тоа е. Тоа е суровоста на животот, се што е убаво кратко трае. Се надевам дека еден ден ќе се врати, ќе чекам колку треба. Флертував и сеуште флертувам и со други. Но ништо не ми измамува насмевка, ниту еден повик, ниту едно изјавување љубов не ми буди среќа на душата, како што можеше ТОЈ. Единствената љубов до сега. Вистинската. Најболната, но најубавата. Сега..Сега живеам од спомени. Единствено тоа ми го разубавува денот. Кога ќе се сетам што се` сме имале. Тоа беа најубавите спомени, кои ќе ми бидат кристално јасни во сеќавањето. Засекогаш.

19. Miss.Ricci

Miss.Ricci Популарен член

Се зачлени на:
    29 август 2011
    Пораки:
    945
    Допаѓања:
    5.744
    За Септември, нема да зборам, знаеме сите кој датум е, имаме календар.
    За тоа какви се луѓе газат по оваа света земја, и за тоа нема да зборам, свесни сме.
    За тоа колку лоши работи се случуваат, не ми се збори, знаеме.
    И знаеме колку сме слепи при здрави очи.
    И знаеме колку сме глупави при здрав памет.
    И знаеме колку сме глуви при добар слух...
    Се знаеме, само не знаеме кога ќе ни чукне часовникот!
    Хух....

На CoverGirl10, Caitlin, Monroe и 9 други им се допаѓа ова.
  20. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.188
    Допаѓања:
    23.229
    Вака ќе си ги сушам тангите 8) :angel: :rofl:

На Neytiri, Dvolicen, marama и 2 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.