Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Miss-Independent

Miss-Independent Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2010
    Пораки:
    2.292
    Допаѓања:
    5.649
    Ниједна поза не одговара,кад те живот јебе.. :)

На mysterious, JoxyTheFreak, Neytiri и 17 други им се допаѓа ова.
  2. calliope

calliope Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2011
    Пораки:
    1.368
    Допаѓања:
    15.993
    Како да се избрукаш на Фемина (ултимејт прирачник за почетници, чекор по чекор)
    1. Изнапиши ги сите можни теми и опции што можат да се дискутираат на форумов.
    2. Пиши дека глупачите што пишуваат на истите, го прават тоа само за лајк4е.
    3. Имај амнезија дека и ти си пишувал баш на истите теми.
    4. Wait for it.

Да живее Султан Сулејман!
    Не замерувајте, досадно ми беше. :*

А, во реалноста, уште еден младо-зелен брачен пар споен поради бременост.
    И среќата им се чита од празните фацијални експресии.
    А, јас си потпевнувам ко Black Eyed Peas, Where is the love?

На Hipster, Sanniii, mims-89 и 23 други им се допаѓа ова.
  3. Ph0enix

Ph0enix Истакнат член

Се зачлени на:
    1 септември 2012
    Пораки:
    192
    Допаѓања:
    325
    Пиволендов наголемо потфрла во поглед на атмосферата... -.-
    Не е тоа тоа, нема целосно уживање и препуштање на музиката, не се оди заради настанот, туку за да видиш некого и да те видат (секоја чест на исклучоци).
    И јас се најдов во слична ситуација, да со другари сме си формирале кругче, и се зезаме, смееме, „реметиме“, без притоа воопшто да се интересира кој бенд или пејач(ка) настапува. Нешто фали, и и покрај ненастапувањето на турбо-фолкери, што е за секоја пофалба, настанов едноставно не се мери со прилепскиот Пивофест.

На Trendafilka и anabel-a им се допаѓа ова.
  4. kitty.lover

kitty.lover Популарен член

Се зачлени на:
    17 февруари 2012
    Пораки:
    601
    Допаѓања:
    351
    Токму денешниов ден е денот што го мразам најмногу од цела година. Само два дена до почеток на новата школска година, само уште еден ден од распустот, од слободата и мирот. Секој пат по една година постара, но никогаш без ова чувствува на потиснатост и вознемиреност. Морам да се изолирам и оттргнам од се околу мене и да се спремам психички за темпирано и механичко учење и физички за да опстојам со некои луѓе што ги нејќам! Немам потреба да отварам полемика за нив. Крај! Доста е,фала,пријатно!

Како и да е, убава Сабота, 1ви Септември. Убав месец со прекрасно време. Не можам да ја дочекам онаа атмосфера во маало кога секоја бабичка трча во двор и позади куќа за да си ја направи зимницата. Кога се враќам од училиште и со самото влегување во моето сокаче го чувствувам мирисот на чад што доаѓа од минимум три куќи во соседството. И баба ми е тука. Мојата срцка која непрекидно работи и никогаш нема да се откаже од љубовта кон зимницата. Ги обожавам старите кои независно колку се материјално и физички способни да приготват, не ја прекинувааат традицијата секоја есен. Која е поентата да ми купат купечки ајвар, кога нема да можам да вечерам во двор од топлото преполно тенџере со ајвар и тазето леб од маалската пекара? Некои нешта не се менуваат, а јас останувам бабината мала внука засекогаш! :$

На cinderella5 му/ѝ се допаѓа ова.
  5. creshicka

creshicka Популарен член

Се зачлени на:
    30 март 2011
    Пораки:
    2.152
    Допаѓања:
    5.710
    Не знам дали постои човек кој е повеке против абортусот, од мене. А вчера дури дознав дека мајка ми еден направила НАМЕРНО а не спонтан како што јас мислев. Не знам што да кажам, барам причина но неможам да најдам за да ја оправдам. Вели било оправдано, не бил вработен татко ми, само што се доселиле во нов стан, и веке имале едно дете. Не, неможам да оправдам.

6. mamma-mia

mamma-mia Популарен член

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    1.034
    Допаѓања:
    2.268
    Жал ми е што не ти го слушнав гласот последниот пат кога заѕвони.
    До последен момент се надевав дека нема да дојде до ова. Мислев дека од борбата ќе излезеш како победник. Беше борец до самиот крај. Господ знае што ќе правам без тебе. Остани да бидеш мој ангел чувар, како и досега- каде и да си. Те сакам и засекогаш ќе те сакам.
    Почивај во мир, тето. :'(

I wish cancer got cancer and died.

На Neytiri, Buttterfly, Pirana и 13 други им се допаѓа ова.
  7. cigarce

cigarce Популарен член

Се зачлени на:
    5 мај 2011
    Пораки:
    1.401
    Допаѓања:
    3.931
    Изгледа само јас сум изгубена во времето и просторот,ја отварам темава и кога гледам зборувате за септември. Погледнав во календарот кога гледам 1ви :D
    Нека ми е со помин.

На Lolipop23 и Hkikica им се допаѓа ова.
  8. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.303
    Сдк најлошо е кога случајно во некоја ситуација ќе си ги отвориш сам на себе очите и ќе сфатиш дека си верувал во нешто што воопшто не постоело. Боле епа нека,така требало да биде, така шкртнал тој горе.
    Па така со отворени очи се ѕвереш во светот наоколу и со бистар поглед тебе се ти е заматено, наоколу заматени фигури, тела без души и само секунда од паѓање на солза.

Верувај но проверувај!
    Земаме воздух со полни гради а колку го искористуваме до крај само Господ знае.
    Еден ден и ние. А до тогаш.. see you soon нека врти во круг.
    Денес сум таква, во круг со самата себе си.

In a bulletproof vest with the windows all closed
    I'll be doing my best
    I'll see you soon.
    In a telescope lens when all you want is friends
    I'll see you soon.

http://www.youtube.com/watch?v=dsz-EeNZBkI

На kate21 и marama им се допаѓа ова.
  9. AngelOfArh

AngelOfArh Форумски идол

Се зачлени на:
    26 септември 2011
    Пораки:
    19.372
    Допаѓања:
    103.120
    Пак се карав со еден сељак на некој глуп форум, вечна тема, Провинцијалки. Минатиот пат ме блокира, ја претерав признавам, ама дечки не ми ставај етикета бе пред да првериш дали искача воздух од некаде. Алоооо....со кој памет бе глуп еден :fubar:

10. Smurfette.M

Smurfette.M Популарен член

Се зачлени на:
    13 септември 2011
    Пораки:
    1.072
    Допаѓања:
    621
    СДК кога дојде 1ви сетември? :o колку брзо помина распустов :( убаво велат, се што е убаво кратко трае...како и да е, ова е најубавиот 1ви септември после 4 години...стануваш во 12 и не мора да се возиш 20мин. во преполн автобус за да стигнеш до школо ;) ни се продолжи распустов за уште 2 дена, па ајде да уживаме уште малку :D

11. kikkki

kikkki Популарен член

Се зачлени на:
    31 март 2012
    Пораки:
    2.746
    Допаѓања:
    4.846
    СДК неможам да ги сфатам луѓево.. :fubar:
    Не сфаќам како му дозволува разумот прво да се однесува сељачки,Офф...
    Потоа егото зар не може малку да го спушти и да се однесува како човек а не како идиот?
    Ајде бее,знам не вреди да се нервирам за такви глупачи ама и другрка ми си е крива...таа така и сега тој вака и со мене дури,значи толку ми падна тешко,и криво ми е, навистина, првпат во животот некој ме навредил толку многу,не со збор,со простачко однесувајне кон мене заради другарка ми... :x
    Кога ти ќе се однесуваш така и тој ќе се однесува исто со тебе,мила моја другарке!Ама зошто така и со мене?Кога ни здраво едвај де,едно здраво што ќе му речам да ми се прави :swear: к**аципол,демек леле знаете јас кој сум? :wasntme: И кој си бате ти,никој и нишот всушност,обичен смртник без чуства и преголемо его :worried: ...ете тоа си ти глупаку :doh: :hai:

12. Micheleljubov

Micheleljubov Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јуни 2012
    Пораки:
    484
    Допаѓања:
    2.940
    Денов е брлив. Брлива сум и јас. :D
    Сакав да кажам, прееска се изнасмеав. Татко ми како по навика, во џебовите има милион ливчиња, со броеви испишани на нив. И бара, бара, се препотил човекот. :D И кога, оп, едно ливче му падна доле. ( баш тоа што му треба ) Од никаде, дотрча кучето, и му го лапна :D Го изџвака и голтна :D
    Како правосмукалка е , се што ќе најде, јаде. :D

Преска дојдоа да го бараат пак, а он кутриот, не сака да оди, па дека врзан, влегол во соба колку му фаќа врвката, се претегнал, ама важно се сокрил :D

Кога ќе станам наспана секогаш сум ваква. Среќна. :party:
    Или ваква
    Имајте убав ден

Прикачени фајлови:

На CoverGirl10, Sara123, butterfly33 и 2 други им се допаѓа ова.
  13. Waka-waka

Waka-waka Популарен член

Се зачлени на:
    2 јули 2010
    Пораки:
    2.273
    Допаѓања:
    8.904
    Главоболка, куфер со досадни,не решени работи и бел чај како совршен почеток на септември.

На Sara123 и thinkerbell им се допаѓа ова.
  14. kikkki

kikkki Популарен член

Се зачлени на:
    31 март 2012
    Пораки:
    2.746
    Допаѓања:
    4.846
    Аххх леле,ме изнасмеа со кучето.. :devil: :angel:

На Micheleljubov му/ѝ се допаѓа ова.
  15. MandyLane

MandyLane Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    3.816
    Допаѓања:
    25.464
    Без разлика на тоа што календарски уште е лето, и без разлика на тоа што одамна не сум средношколка и не поаѓам на училиште на 1ви септември, за мене летото секогаш ќе завршува баш на овој датум.
    Се прашувам каде ли летна...

http://www.youtube.com/watch?v=zVQzil6VrqE

...

На Buttterfly, 1209, CoverGirl10 и 16 други им се допаѓа ова.
  16. ana-girl

ana-girl Популарен член

Се зачлени на:
    14 март 2011
    Пораки:
    535
    Допаѓања:
    648
    СДК па еве помина и летото :)
    Се на се едно убаво, жешко, помалку досадно и едно интересно лето :)
    Ме фаќа школската еуфорија. Не очекуваат 9 месеци ненаспаност, учење, обврски но сепак му се радувам.Мислам дека доволно се одморив и дека дојде времето да почниме . :)
    Да не останам покуса и јас направив предшколски шопинг ;)

Прикачени фајлови:

На CharmedGirl и Sara123 им се допаѓа ова.
  17. butterfly33

butterfly33 Популарен член

Се зачлени на:
    18 февруари 2012
    Пораки:
    1.252
    Допаѓања:
    1.100
    Добро утро :wasntme: ...Малку се успав ама нема врска, не се важи сега, претпоследен ден е :(
    Денес ќе ја исчистам собата, конечно и неа и' дојде редот. Имајте убав ден феминки, уживајте во последната сабота од летниот распуст 8)

Прикачени фајлови:

• images.jpg
      images.jpg
      Големина на фајлот:
      10,7 KB
      Прегледи:
      242
    • 07eeQ.jpg
      07eeQ.jpg
      Големина на фајлот:
      17,3 KB
      Прегледи:
      242
    На 1209 и Sara123 им се допаѓа ова.
  18. AngelOfArh

AngelOfArh Форумски идол

Се зачлени на:
    26 септември 2011
    Пораки:
    19.372
    Допаѓања:
    103.120
    Да бев на работа денес сеа ќе се спремав за дома, ама не сум, и пак сум претепана, се убив од чистење а како ништо да сум допрела, како ништо да сум фатила да зачистам. Идам да ги измијам сите прљавштини од мене. Фуј ! :@

На Sara123 му/ѝ се допаѓа ова.
  19. Spell

Spell Популарен член

Се зачлени на:
    31 мај 2011
    Пораки:
    550
    Допаѓања:
    400
    ..и после Македонија пропаѓа . Епа како нема да биде за нигде кога само ја плукаат, секогаш другите се подобри од нас , поквалитетни и повеќе се цени другиот труд отколку нашиот дали за фудбал , ракомет , кошарка за се . Не ми се верува што слушам и што гледам секогаш сите други се на врвот епа ај ако не ќе ја шитнеме државата и не мора ни Македонија да се вика и ќе се отселиме од овде не е проблем . Има луѓе и луѓе едните се разбираат го сфаќаат тоа што го зборат и го зборат со факти а овие другиве се тие кои што слушнале не дослушнале и раскажуваат како тие тоа го доживеале кое бе ?? Тоа што некој друг го разбрал на тој или овој начин и сеа ај да не бидете ‘‘ лузери ‘‘ копирате па ајде ќе зборите на празно и напаѓај ги невините . . и така .

На starbucks му/ѝ се допаѓа ова.
  20. kitty.lover

kitty.lover Популарен член

Се зачлени на:
    17 февруари 2012
    Пораки:
    601
    Допаѓања:
    351
    Не им станувам на трудниците во автобус, бидејќи се помлади од мене!
    Хахаха, каков хумор боже...
    Ова го најдов на фесбук и сакав да го споделам и со вас, ама секоја зафрканција е пола вистина. :lol:

На mims-89, cinderella5, Spell и 3 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.