Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. LittleDevil

LittleDevil Популарен член

Се зачлени на:
    20 јули 2011
    Пораки:
    1.701
    Допаѓања:
    1.919
    СДК сите се паметни на фб :rofl:
    Седни си и цел ден читај си „паметни мисли“ од „големи умови“ :rofl: :rofl:

На linguaragazza, Elennaa и Hipster им се допаѓа ова.
  2. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.056
    Констатација од читање постови ... пола форум е во ПМС. :wasntme:

На Cynthia, anabel-a, JuLleE и 7 други им се допаѓа ова.
  3. d.i.n.a

d.i.n.a Истакнат член

Се зачлени на:
    24 јули 2011
    Пораки:
    107
    Допаѓања:
    20
    СДК Зошто се луѓево вакви ? Кога еднаш нема да им направиш услуга веднаш се лутат и тоа ти го набиваат секој пат, а мене кога ќе ме одбијат не ми смета. Јас се можам сама не ми треба никад услуга од нив. Море цркнете ако некад више ви направам услуга. Ма не ме занимате ни 1%. Не ме оставивте последните два дена да си уживам, ама ако пак ќе си најдам јас начи 8) . Инаку денешнив ден посемно ме гуши. Поздрави до сите вас :hai:

4. Micheleljubov

Micheleljubov Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јуни 2012
    Пораки:
    484
    Допаѓања:
    2.940
    Тежок човек сум, и сто пати сум кажала. Најубаво ми е кога сум сама. Луѓето околу мене треба пет колук напред и едно назад и акробации да праат, за да ми задржат внимание. Најлошо е во љубовта, сакам, многу посветен, да ми прави ладно топло, да биде постојано среден, сериозен. |(
    Пу бе на кој сум ваква :?:

Вечерва сакам сите мисли надвор од мене да ги оставам, и да одам на бело дугме и да ИГРАМ

http://www.youtube.com/watch?v=vfohPo7qJKg

На Mishela и MandyLane им се допаѓа ова.
  5. Divinebutterfly

Divinebutterfly Популарен член

Се зачлени на:
    17 јули 2011
    Пораки:
    2.971
    Допаѓања:
    9.982
    А другата половина се спремаат за на училиште и факултет :D
    Немаат време за пишување и читање :) Т.е. сите пишале само за Септември.

На JuLleE, Hkikica, kate21 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  6. Vik4e

Vik4e Популарен член

Се зачлени на:
    9 февруари 2010
    Пораки:
    309
    Допаѓања:
    259
    дека луѓето не го паметат доброто кое си го направил за нив !

7. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.116
    Допаѓања:
    67.108
    Добро бре, што е работава? Откако се омажив глава не можам да кренам од мажи, се се запуштаваат само, па ова, па она... До толку ли сите сакаат зафатени, па да се раат, или јас нешто многу сум убава? :rofl: Се муабети, па ако е зафатена нема да ме дави, бла, бла, баш поубаво,ма даааај...
    Требаше да си ставам на бурмата натпис среќно мажена. :!:

На Serafima, Gordana10, Annath и 6 други им се допаѓа ова.
  8. teletabis4e

teletabis4e Нов член

Се зачлени на:
    3 јули 2011
    Пораки:
    168
    Допаѓања:
    27
    Уште малку доаѓа моето омилено годишно време :sun:

СДК почнав да учам германски :sun:
    СДК толку пиво не е на арно..

..... а да ќе присуствувам :sun: ...

9. aaaaa

aaaaa Популарен член

Се зачлени на:
    9 април 2010
    Пораки:
    761
    Допаѓања:
    1.227
    Ете, дојде и септември. За мене први септември не е почеток на школската година. Нема да бидам скромна, за мене е почеток за нижење на нови успеси. Уште едно ново искуство, во кое ќе се обидам повеќето, ако не и сите мои зацртани цели да ги остварам... :nod:

10. vitomir

vitomir Нов член

Се зачлени на:
    4 ноември 2011
    Пораки:
    2.095
    Допаѓања:
    3.629

11. anastasijaki

anastasijaki Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2011
    Пораки:
    5.226
    Допаѓања:
    48.131
    Ме немаше некое време ама оправдано :wasntme: одев на обука, чат пат подучував нешто за испитиве :D обуката ми заврши за скоро време ќе почнам да работам , се чека само отварањето :wasntme: ханито забрзано работи на средување на нашата дома :inlove: и така полека работите си се средуваат :)

На Springy, anabel-a, NoellePage и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  12. starbucks

starbucks Популарен член

Се зачлени на:
    12 април 2011
    Пораки:
    3.064
    Допаѓања:
    6.665
    Си ја скратив косата едно добри 10 см. Се чувствувам препородена.

На crazyinlove19, 1209, L-enna и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  13. butterfly33

butterfly33 Популарен член

Се зачлени на:
    18 февруари 2012
    Пораки:
    1.252
    Допаѓања:
    1.100
    Чудна работа... Вчера се возам со точакот низ парк и гледам- штама :^) Единствено неколку луѓе трчкаат и то на крајот испадна дека трчкале зарди кондиција на тренинг. Ги нема повеќе загрижените лица кои очајно сакаат да се задржат во форма или да ослабат. Ама добро, ај оправдано е... Не ќе се мачат сега поминаја одморите, другата година ќе почнат да слабеат баш ко ќе му дојди јајцето на г*зот, неколку недели пред одмор ко ќе ги пробат купачите :!:
    Не сакав никој да навредам со објавата, само да ја споделам случката со вас :D

14. Stefaani

Stefaani Истакнат член

Се зачлени на:
    5 мај 2012
    Пораки:
    333
    Допаѓања:
    286
    ах биохемијо муко стара заради тебе ќе седам дома :?:
    а толку ми се шетка :doh:
    ќе се направам ко прсенце ако продолжам да учам
    ваква сум ко ќе видам нешто за грицкање

Прикачени фајлови:

На Miss.Ricci му/ѝ се допаѓа ова.
  15. Divinebutterfly

Divinebutterfly Популарен член

Се зачлени на:
    17 јули 2011
    Пораки:
    2.971
    Допаѓања:
    9.982
    Сакате да ве размрдам и насмеам? :D Нешто со мајка ми за нерви зборавме и и викам чекај сега јас да ти покажам нерви :D Еве повелете и вие,најјаки се за глупости :D Ама ај да ве видам вртете вака :D

http://www.youtube.com/watch?v=bzKOT_hyp9s

16. Lunaria

Lunaria Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јуни 2012
    Пораки:
    226
    Допаѓања:
    1.087
    Море море женски,што улошки ќе се потрошат во септември нека се снабдат маркетиве,и јас се справувам со ПМС!
    Ама мене месецов не ме дрма толку многу,дали благотворно влијае тоа што од време на време си купував по нешто за себе,па чат-пат ќе се израдувам малку на нервозата,ќе се запотев но не обрнував внимание,вчера ми се јадеше ненормално ама не претерав,не знам...чудно вака,инаку не минеше ПМС а да не си поплачам онака,безвеза. Минатиот месец се расплакав на цртанот хајди,оти Клара другарката на Хајди прооде на швајцарските планини. Мислам...да.

Друго што ми е зборов,чувствувам дека не припаѓам деновиве,или јас сум премногу сериозна за женскиве мои,или тие се премногу детинести за своите години,а богами не сме ни тинејџерки ни стари моми. Ете, таа средина сме. Сите ми солат памет како тоа требало да „менувам“,да „проживеам“ кога се живо и диво од нив е слободно (сингл да не речам),другарка ми од Америка дури ми го покажува показалецот и ми вели-само ако ти дојдам. Не би да ги осудувам но...гледам како тие поминаа поради тоа нивно менување. Затоа сега никој не ги сфаќа сериозно,а боже мој колку сакаат да бидат. Не сакам да бидам пак ниту како И. која нема мадиња да застане пред себе и пред својата гордост и чувства,од бедно сожалување. Не сакам мојата љубов да се претвори во сожалување,само затоа што навреме не сум интервенирала.

Можеби ја немам моментално најсјајната врска на светот,и моментално сме во фаза што понатаму сакаме еден од друг,но знам кога вреди за некој и нешто да се бориш,па и да одиш против твоите емоции и да ставиш една црта на испишаниот лист за да почнеш да испишуваш друг,а кога едноставно не вреди. Оди кон добро,оди кон онаа раскрсница каде што имаш избор-дали да одиш право или да свртиш десно. Кога ова се надевам ќе помине,ќе знам дека тоа е тоа-вистинското. А чувствувам дека ќе помине,чувствувам по неговиот глас дека му недостасувам,чувствувам по неговите чести јавувања деновиве,да ме праша нешто банално и безврска. Ете,да се пофалам :) Кога им кажувам за ова,како да им пречи тоа што напредуваме. Кој да ги сфати,и можеби најдобро е да си молчам.

Друга работа- многу сакам есен. Есен значи мантил долг,светло кафен (ќе го купам па што сака нека биде),значи чизмиииии моите омилени обувки,значи марами разни,значи распуштени коси ( доста е веќе од собрана летово,горештиниве не дозволија косава моја да мрдне малце),кошули,факултет,колеги,дружби со цимерката...убаво :)

Трета работа-Мене па периодов обратно ми се случува,за разлика од RainBow,женче бракот те облагородил :) Јас се ослободив од мојава посилна половина на месец дена и одма маживе како муви почнаа да се лепат. Погледи,флертови,ова она...Зар ме грдел бе :D Не велам дека не ми годи. :)

И така ви велам.

На Buttterfly му/ѝ се допаѓа ова.
  17. AngelOfArh

AngelOfArh Форумски идол

Се зачлени на:
    26 септември 2011
    Пораки:
    19.372
    Допаѓања:
    103.119
    Ама си се најадов денес Junk Food поштено за сите пари, 6 месеци на диета, еден ден, удри бриге на весеље. ПМС, дефинитивно, и јас страдам месецов со вас. Инаку, купив лубеница, сладолед, чоколадо и еурокрем, оф мори мајко, стомаков ми е ко лубеницана што ја сечеше тетката пиљарка у Рептил :rofl: Инаку добри вести, утре ќе се заработуваат пари одсабајлечки, така е бе сестро ;)

18. gingerchild

gingerchild Популарен член

Се зачлени на:
    19 август 2011
    Пораки:
    1.495
    Допаѓања:
    4.994
    Конечно заврши смрдениов распуст поради кој се осеќав ко паразит.
    Вратете си ги цицките назад у школските маици, стегнатите газиња од фејсбук на школските столчиња.
    Сад је готово, прошло је. :D фак ју самер холидеј. :wasntme:

На anabel-a, cinderella5 и AngelOfArh им се допаѓа ова.
  19. SOVRSENSTVO

SOVRSENSTVO Популарен член

Се зачлени на:
    20 септември 2010
    Пораки:
    2.790
    Допаѓања:
    1.557
    Совршен почеток почеток на месецов, не за џабе го обожавам септември. Многу се радувам ајде само побргу нека минува времето и се да биде добро :)

20. savana

savana Популарен член

Се зачлени на:
    18 август 2010
    Пораки:
    1.770
    Допаѓања:
    9.567
    СДК одамна се немав исцрпено вака, толку многу работа на едно место.. :x
    Но се е поубаво и полесно кога си во друшто со некој близок, некој кој знае да те расположи и да те насмее. :)

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.