Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. GarpovaV

GarpovaV Популарен член

Се зачлени на:
    18 февруари 2011
    Пораки:
    999
    Допаѓања:
    1.962
    Уште денес, и нема веќе излежувања и досадувања по цел ден. Не ми се верува дека помина распустот.
    Сеедно ми е дали ќе одам на школо или не. Дека распустот помина пребрзо, помина ама неможам да го вратам. Се сеќавам на 8 Јуни, кога завршивме, стварно како вчера да беше. Се тешам дека вака брзо ќе поминат и тие 9 месеци. Барем ќе имам поисполнети денови. Би сакала да можам уште да се излежувам вака како на распустот, баш се одморив, ама нема. Затоа, повторно си наоѓам утеха во тоа дека не сум ни прва ни последна што утре ќе почне со школо. Како за сите, така и за мене. Плус сега сме осмоодделенци. 8) :rofl:
    Најмногу ми е криво за топлото време. Ах бре сонце, остани барем уште Септември.

Од утре ќе живеам во исчекување на викенди, државни празници и секако зимниот распуст. :D

Можда веќе има зилион вакви постови, ама едноставно не ми се пишува за друго.

2. Lemonade

Lemonade Истакнат член

Се зачлени на:
    31 август 2012
    Пораки:
    193
    Допаѓања:
    222
    Се чувствувам толку исполнето, со енергија. Како да сум се преродила. Можеби затоа што утре почнува една нова етапа.. И толку сум возбудена. Како прваче кога прв пат влегува во училиште, или како збунет средношколец кој не знае што го очекува.. Сепак ги поминав и едното и другото и пак секој први (во случајов трети) септември ми носи убави спомени. Убаво ми беше летово, ама доста беше. Време е за нов почеток.

На Glossy-girl и Sara123 им се допаѓа ова.
  3. Robert.Langdon

Robert.Langdon Активен член

Се зачлени на:
    29 август 2012
    Пораки:
    4
    Допаѓања:
    0
    Нели е смешно на твоите години да дојдеш до заклучок дека никогапш во животот да нема да сретнеш вистински пријател? :D Нели малку се преценуваме, и јас и ти сме премногу млади за да запознаеме луѓе кои ќе бидат виситрински пријатели. А како се изгуби твоето наводно пријателство? Некоја маалска шмизла, твојат бфф (иако не се познавте повеќе од 1 година) те оговоарала со сличен вид, и ти веќе дојде до заклучок дека нема вистински пријател и нема во животот да имаш пријатели. Нели е смешно?? :rofl:

4. MandyLane

MandyLane Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    3.816
    Допаѓања:
    25.464
    Недела, нели, знае да биде млитав ден, по малце и осамен, но мислам дека тоа зависи лично од нас сами и тоа како се поставуваме спрема денот. Сме прифатиле дека таков треба да биде и дигаме раце од било што возбудливо.
    Но, јас уште од утрово се чувствувам исполнета со позитивна енергија, и спремна сум да го посветам цел ден само на себе.
    Ќе започнам со кафе на балкон, да ја почувствувам прекрасната комбинација на сончеви зраци и свеж воздух.
    Имајте и Вие убав ден, направете нешто интересно сами за себе или за другите, искористете го секој момент максимално.

:sun:

На ines.h, kravce, Serafima и 8 други им се допаѓа ова.
  5. Dvolicen

Dvolicen Популарен член

Се зачлени на:
    1 јуни 2012
    Пораки:
    1.431
    Допаѓања:
    3.485
  6. Dvolicen

Dvolicen Популарен член

Се зачлени на:
    1 јуни 2012
    Пораки:
    1.431
    Допаѓања:
    3.485

http://www.youtube.com/watch?v=ELjXiUP8H3E

поздрав за мајка ти :P :D

7. La.Reina.Del.Sur

La.Reina.Del.Sur Истакнат член

Се зачлени на:
    1 мај 2011
    Пораки:
    1.508
    Допаѓања:
    3.878
    Ми се повраќа од песнава :puke:

На anabel-a му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Nana19

Nana19 Популарен член

Се зачлени на:
    1 септември 2012
    Пораки:
    2.141
    Допаѓања:
    2.752
    se slozuvam so tebe...i mene mi se gadi po grozna pesna nema :!

9. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    јас па тебе не те свакам што ти е толку смешно :^)
    очила заклучила дека во денешно време не постои вистинско пријателство-што е вистина, и тоа е нејзино мислење, не гледам што е смешно тука :fubar:

На Gi.ir.ll му/ѝ се допаѓа ова.
  10. Elenuskaa

Elenuskaa Популарен член

Се зачлени на:
    11 септември 2011
    Пораки:
    1.865
    Допаѓања:
    2.038
    Собата ми е како бомба да паднала, треба да скокаш за да стигниш до креветот :tmi: вчера ветив дека денес ќе ја средам ама охх пуста мрза :doh: Денов е досаден, нема ништо интересно, сама дома, ставив гравче да се вари, и си реков да ја средам собата, амаа мрзава ме турна на креветот, ми го даде даљинското и ми шепна уживај денес е Недела :rofl: :rofl: :rofl:

На T.e.d.d.y му/ѝ се допаѓа ова.
  11. CharmedGirl

CharmedGirl Популарен член

Се зачлени на:
    6 мај 2011
    Пораки:
    1.420
    Допаѓања:
    1.662
    ... I always felt there were two kinds of people... wolves and sheep. Those who kill and those who get killed.-the Evil Queen said. I absolutely agree with her :clap:

На CoverGirl10 му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Kasha

Kasha Популарен член

Се зачлени на:
    24 август 2011
    Пораки:
    1.724
    Допаѓања:
    3.266
    Не знам од каде доаѓаат тие 30 % невработеност во нашата земја кога сите, ама АПСОЛУТHО сите се по професија- ПАМЕТНИ...

На Serafima, mims-89 и Ordinary им се допаѓа ова.
  13. T.e.d.d.y

T.e.d.d.y Популарен член

Се зачлени на:
    27 ноември 2011
    Пораки:
    1.552
    Допаѓања:
    8.263
    За еден миг се радував што од утре сме у школо. Ама помислата дека треба да ставам у 7 саат сабајле, ми го расипува денот. |( Што убаво за мерак се навикнав да спијам до 11/12 сега маки ќе мачам. :yawn:

На Glossy-girl му/ѝ се допаѓа ова.
  14. blaa

blaa Истакнат член

Се зачлени на:
    10 декември 2011
    Пораки:
    410
    Допаѓања:
    378
    Утре..
    [​IMG] :geek:

Како ќе станам утре од 7? Какоо? :o :fubar:

На Monna.Monna, American.Virgin, M.a.r.i.l.y.n и 12 други им се допаѓа ова.
  15. demilovato4ever

demilovato4ever Истакнат член

Се зачлени на:
    23 јануари 2012
    Пораки:
    216
    Допаѓања:
    220
    СДК имам
    New mobile phone ^.^

На CharmedGirl му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Yipman2

Yipman2 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2010
    Пораки:
    4.029
    Допаѓања:
    25.021
    Таман завршив со сите обврски и испити а оно нема више распуст

Ама ако иако траеше кратко беше убав одморот во Бугарија ....

На моја среќа не ме ограбија , истепаа или силуваа тамо .... али важно сум се накркал од KING BURGER...ONLY FOR KING SIZE Stomak и сите пијалоци сум ги пробал сеа.... порано сите зборат еј брат sex on the bitch си го пробал ли многу е добар , ја си викам на што поточно мислат , после ми стана појасно .....

И да ви кажам , тоа со знамињата црвено лошо било воопшто не е точно.Од можни 15 дена 7 беа црвени и воопшто не беше опасно , имаше еден што се удави ...АЛИ , АЛИ само поради тоа што пробал да спасува други па откако ги спасил тие го оставиле да се удави .... :D

Друго на плажите рачунав на секој 5 метри имаше некоја топлес :angel:

Од дискотеки и кафани и кафичи се исти како у Скопје само поголеми и овдека имаше 3 видови на луге...Русинки , Педери и Балканци ....

И да Стриптиз барови 28 точно ги има , знам оти ги избројав сите

Се на се одлично си се одморив иако скоро цел Август го поминав у Скопје учејќи и работејќи и манијачејќи низ фацебук и околина.....

Тоа е тоа , сеа за 10тина дена ќе почне мачилиштето за студенти :D

На Monna.Monna, Buttterfly, M.a.r.i.l.y.n и 10 други им се допаѓа ова.
  17. Pirana

Pirana Популарен член

Се зачлени на:
    25 март 2012
    Пораки:
    612
    Допаѓања:
    1.507
    Овој месец е мој месец. Одличен почеток на Септември за мене, влегов во серија со добри потези, а добрите потези ми донесоа успех и добри резултати. Само нека продолжи вака, како што почнало, и мислам дека добар дел од коцкичките на мојот живот полека ќе си дојдат на свое место.

Ги добив долгоочекуваните вести, сега сум со нов ангажман. Мислам дека ја одбрав најдобрата опција. И официјално, тоа е тоа. Мојот потпис е ставен, назад - нема. А и нема потреба, верувам дека јас сум од таков калибар, калибар за високи дострели, па сега целам кон врвот.
    Спремна да одговорам на предизвикот, да дадам се` од себе, од мене се очекува да бидам на висина на задачата, зад мене и моите постапки стојат многу луѓе, луѓе кои се надеваат и веруваат во моите способности.
    Не смеам да потфрлам, сакам ова да биде уште една добро извршена задача, уште еден трофеј во низа проследен со добри резултати зад моето име.

Уште малку ми е роденден, но вечерва не се слави за тоа. Оваа ноќ е резервирана за мене и мојот ангажман, за моите досегашни успеси и за оние кои допрва ќе следат. Вечерва ќе се слави, јаде и пие на моја сметка, а сметката ми е предолга од честитки! :)
    Имам причина за радост, и сакам таа позитивна енергија да ја споделам. Поздрав до сите кои ќе го прочитаат ова мислење, поздрав до сите членови, од мене имате :d: :d: :d: :^: :party: .

На здравје!
    ;)

На anabel-a, tessi и MandyLane им се допаѓа ова.
  18. Glossy-girl

Glossy-girl Популарен член

Се зачлени на:
    4 март 2012
    Пораки:
    3.196
    Допаѓања:
    8.925
    Еве како ќе се одвива утрешниот ден. Прв ден во школо.

Сум се изнасмеала, а реално е многу. :rofl:

На Gi.ir.ll, Lolipop23, la-chicka и 22 други им се допаѓа ова.
  19. Marilyn-Monroe

Marilyn-Monroe Популарен член

Се зачлени на:
    24 декември 2010
    Пораки:
    1.805
    Допаѓања:
    5.895
    Јас сум Мерлинец, квази-тинејџер од југозапад.

Невработен.
    Пушач.
    Самец.
    Сонувач.

Човеци, у чему је проблем? ^_^

На La.Reina.Del.Sur, julie77, ViktorijaMari и 2 други им се допаѓа ова.
  20. Lov3

Lov3 Популарен член

Се зачлени на:
    8 октомври 2010
    Пораки:
    774
    Допаѓања:
    1.886
    Тоа што не пишуваш почесто. ]:)

На kate21, Marilyn-Monroe, Springy и 1 друга личност им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.