Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. imelda

imelda Популарен член

Се зачлени на:
    24 март 2011
    Пораки:
    1.622
    Допаѓања:
    10.349
    Само во Македонија е таа слика на гугл. Кај мене е во чест на Star Trek за денеска.

На bittersweet, Annath, LittleFairy и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  2. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    6.898
    Допаѓања:
    9.191
    Сдк си ја сакам нашата дрзава, каква е, таква е, поубава нема, а и да има, сигурно е најубава, ете целата ни е во хаос, ама и хаосот мозе да биде убав :D Мислам дека не треба да се зали човек од неа, вреди како дрзава.Така да, нека ни е честит празникот.

Човек никогаш незнае што има покрај себе, се додека истото не го изгуби.
    Ценете и сакајте ги другите луѓе, бидејки откако ќе ги нема, доцна ќе биде.

На ozbilnazena, Marley и LittleFairy им се допаѓа ова.
  3. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.188
    Допаѓања:
    23.229
    Само шо се разбудив и за пола сат тргнувам за Скопје :hai:
    Инаку Балашевич просто го обожавам, му се пронајдов во пола од цитатите.

Mogli su oni jedno bez drugog. Dan, dva, mesec, mogli su i duže. Jer teški su to karakteri. Ista narav, isti ponos, isti osećaji."

Толку.
    Убав ден и убава вечер кај и да сте :hai:
    Адиии :hug:

На butterfly33 и anabel-a им се допаѓа ова.
  4. Cynthia

Cynthia Популарен член

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    622
    Допаѓања:
    2.368
    Вие зборете си за Македонија.. Ама јас ќе си кажам дека здравје боже кога ќе правам јас свадба, Љубам ќе ми биде фотограф.

Оп-стоп! :!:
    Занемев кога ги видов нејзините фотографии.
    Едноставни, со доловени моменти и прекрасни!

На Mishela, DeMelo, JuLleE и 3 други им се допаѓа ова.
  5. fallenangel

fallenangel Популарен член

Се зачлени на:
    23 јуни 2010
    Пораки:
    2.150
    Допаѓања:
    16.148
    Денес сакам да ве почестам за мојот роденден и да ви кажам благодарам затоа што сте секогаш тука за мене во лоши и добри денови :)

Нека ни е честит празникот Македонци :)
    http://www.youtube.com/watch?v=cCvHnvsW7-k

Прикачени фајлови:

• fjtjutr.jpg
      fjtjutr.jpg
      Големина на фајлот:
      11,8 KB
      Прегледи:
      248
    • torta.jpg
      torta.jpg
      Големина на фајлот:
      13,1 KB
      Прегледи:
      248
    На Annath, Dvolicen, Elennaa и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  6. LittleFairy

LittleFairy Популарен член

Се зачлени на:
    30 април 2012
    Пораки:
    1.427
    Допаѓања:
    1.935
    Цццц е сеа ке го тепам Гугл :devil:
    Шала на страна нема везе , и само во Македонија да е алал да им е :)

Извинете ама морав да редактирам:
    Не ми се верува! Тетин ми е во Авганистан, и таму си славеле Македонциве и на сиромашните дечиња им давале чоколатца , сокчиња и некои од бунтовничкиве групи фрлиле бомба, погинале 4 авганистанци и 6 дечиња од по 6-7 години , сеа само што слушнав, боже се запрепастив! Како можеле бе ?? :fubar: Оф душички ;( :o :doh:

7. ines.h

ines.h Популарен член

Се зачлени на:
    23 август 2011
    Пораки:
    1.689
    Допаѓања:
    18.856
    Знаете колкаво лигле сум :D , кога пијам кафе на утро обавезно си земам една салфетка пошто уште ПООбазвено се околу мене лом правам :@ .
    А од друга страна ептена си сум прибрана , значи ни под разно не седнувам ако не ми е масата избиршана претходно со средство за чистење, и ако пред тоа немам метено по подот .......значи нема шанси ..................и сето тоа за кога ќе му ја седнам во рок од три минути направам таков лом , како торнадо д а претходело.
    Неранимајка :D

8. Ema.Sk

Ema.Sk Популарен член

Се зачлени на:
    6 декември 2009
    Пораки:
    1.324
    Допаѓања:
    4.780
    Едвај чекам да почнат серииве. Едвај!! Се шекнав по дома!

9. happygirl

happygirl Форумски идол

Се зачлени на:
    27 јули 2010
    Пораки:
    4.451
    Допаѓања:
    22.934
    Уште само 2 работни дена, и после со задоволство ќе ја фрлам опремата од работа, и патиките и се од МекДоналдс :D Едвај чекам! Денес 6 саати, утре само 5 и толку! Кога поминаа 3 месеци... А ко вчера да беше кога првпат почнав да работам. Си лета времето.
    Во секој случај ова е лето за паметење! Дружба, шетање, смеи, забава, работа, мнооооооооооогуу шопинг :D
    Се брoјат саати сега, не денови! :)

На Adi888, Doozy, Ema.Sk и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  10. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    Моментот коа ќе те фатат менструални болки, па ќе видиш рано сабајле дека си добила неочекувано и порано од очекуваното, ма можеби ова беше и едно од најнеочекуваните добивања, а уште си во сладок сон и ја ставаш последната влошка од минатото пакетче |( :@ Го мразам тоа чувство и го мразам првиот ден од менструацијата. Фала.

11. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.014
    СДК...дека бев на пречекот на златната хероина Оливера....лелееее беше феноменално. :clap: Воодушевена бев,ме преплавија емоции. :party: Си се сликав со колешката и со медалот.Си добив дел од олимпиското цвеќе што и го доделија во лондон заедно со медалот-зошто уште одма по порака и реков да ми чува за да ме фати мајата за медал :lol: :f: :f: :f:
    Беше и министерката,тренерот ме претстави си се поздравивме,они малку после интервју даваа за телевизиите....и такааааа, се си беше убаво и прекрасно!!!!
    Заклучок....ние сме народ кој знае да се радува и слави.
    Аеродромот ечеше од песна: Излези девојко право на тераса ........ :clap:
    Знамиња се вееа, труби,тапани.....насмевки вриеше.

п.с. вечер ќе бидат присутни на концертот како почесни гости :clap:
    горда сум на нивввв :)

http://www.youtube.com/watch?v=P15ZB-7B ... ture=share

ќе има по телевизиите,гледајте..... :)

На booba му/ѝ се допаѓа ова.
  12. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.056
    СДК ... претпладнево бев таму каде сите сме со тажни лица, каде срцето и душата ни се кинат, каде солзите сами течат ... но таму каде владее најголем и најубав мир, каде сите молчат, каде сите се едно ... Не можев да издржам деновиве, имав немир, во мисли ми е цело време, му запалив свеќа и оставив букет цвеќе. Толку убав, толку мил, а сега толку мирен под земја ... ;( Уште ми се очиве насолзени.

Луѓе, сите не чека тој мир ... треба да сфатиме дека материјалните работи никој не ги носи со себе, духовните вредности остануваат со душата која верувам дека некаде е наоколу и чека само да се вгнезди во ново тело. А тој што ќе ја има неговата душа ќе биде најубавиот и најмилиот и сигурно најнасмеаниот и позитивен човек на планетава. Зашто тој беше се тоа ... со најубав лик кој засекогаш ќе го паметам.

Верувам дека и таму цело време на лицето ја имаш најубавата насмевка ...

На bittersweet, kravce, TeddyGrey и 6 други им се допаѓа ова.
  13. tinkerbelll

tinkerbelll Популарен член

Се зачлени на:
    15 мај 2010
    Пораки:
    2.096
    Допаѓања:
    5.018
    И така после месец ипол се вратив во Мк а се вратив и на Фемина :D
    Сакам само да кажам дека толку многу ми е прираснат Израел за срце што дури и месец ипол ми беше малку....до следната година пак.

Ви посакувам убав ден

На L-enna, bittersweet, Hipster и 15 други им се допаѓа ова.
  14. Waka-waka

Waka-waka Популарен член

Се зачлени на:
    2 јули 2010
    Пораки:
    2.273
    Допаѓања:
    8.904
    Уште нерасонета си седнав на Фемина ,си го допивам кафето и уште се срамам од случката прееска.
    Празник како празник,цела зграда полна. Сите комшии си тераат муабет на скали пред лифт и си честитаат празник. Јас испадната уште од рано наутро да не ми избегаат продавничките и да не случајно не се подновам. Си доаѓам дома уморна ама среќна. Со едно чудо гаќички,градници,чорапчиња,боди(како е множина од ова?!) и ја сретнувам баба ми што ми е на гости и она тргнала негде да се прошета.
    И ми вика леле да видам што си купила. И јас очекувајќи дека тоа е реторичко прашање или онака дека само ќе ѕирне во кесата и ја подавам. Кога она почнува да вади работи од внатре. :$

Успеа да истегне неколку работи за убаво да си види жената што и како сум купила,пред да и заржам и демонстративно да си го соберам купеното. Абе бабо, знам дека комшиите ти се како фамилија и дека порадо си седиш со нив него со мене,ама некои работи не се за пред сите. :$

15. ljubam

ljubam Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2011
    Пораки:
    2.412
    Допаѓања:
    18.408
    Дечки премногу сум Ви благодарна ми го направивте денот, и ме направивте посреќна во животот, со искрените коментари во темата фотографи за свадба..

Фала ви..

На Mishela, Trendafilka, anabel-a и 8 други им се допаѓа ова.
  16. Lepaaa

Lepaaa Популарен член

Се зачлени на:
    5 февруари 2011
    Пораки:
    2.069
    Допаѓања:
    8.098
    Ете ме и мене на кратко тука! :)
    Ме нема, и ми фали Фемина, многу ми фали, ама шта чеш, уште не сум одлучила дали Телекабел или Макс ТВ, што интернет да ставам. Пфф! Небитно, знаете како сум неодлучна, не ве чуди ни ова сигурно. :D

Прво, ви благодарам на сите за искрените роденденски честитки! :bow:
    Виртуелни торти колку сакаш, (и фала ви и за нив) само јас не ве почастив ништо на тој ден. :D
    Па затоа сега, со закаснување, за сите по едно парче:

Иначе најбитното! :!: Еве го, до мене е. Му дојдов на гости. 8)
    Лежиме еден до друг, тој се труди да се одмори, го чека утакмица за некој саат, а јас ви пишам. Љубов, љубов ... премногу љубов! :l: Се чувствува повеќе од кога и да било, тој еден месец што не се видовме многу не освежи и не натера да си сфатиме колку си значиме еден на друг.

За роденденот, дојде. Ме изненади. Прв ми честита и најмилно ме бакна! Доволно, за мене роденденот беше прекрасен. Јас и тој, сами.
    Прославив и со друштво, ама најбитното знаете што беше и таа желба ми се исполна. :)

Среќна?! Сум ДА! Покрај него вака би, цел живот.

Ве гушкам, до наредното читање. Денес ќе ме има тука неколку саати. :f:

На Elennaa, anuskaNESTLE, eli25 и 25 други им се допаѓа ова.
  17. Miss-Independent

Miss-Independent Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2010
    Пораки:
    2.292
    Допаѓања:
    5.649
    :!:

На la-chicka, kravce, fallenangel и 4 други им се допаѓа ова.
  18. Bright

Bright Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    2.547
    Допаѓања:
    5.518

Слатко си се изнасмеав... :lol:

На fallenangel, AnaKarenina, butterfly33 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  19. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.256
    Допаѓања:
    157.532
    Ха-хаааааа жени кои своето раскалашено понашање се трудат да му најдат алиби и да го потпикнат у концептот на ЛИБЕРАЛИЗАМ,а утре плачат за неправди. Сак ит бич! Нечеш цуцо,нечеш.
    Луѓе, сфатете дека луѓето сеират на вашите нерационални постапки, не плачете после за трачарењето кое се испоставува дека е здра-во. Ако сте убедени во исправноста на вашите постапки, зошто се трудите потоа да го разубедите светот дека не е во ред да ве збори. Твое е да погрешиш,на светот е да ти се посмее. Нека опрости твоето его на истото.

Веќе е 15,јас уште не се осеќам еуфорично по повод роденденот на мојата татковина. И не сакам да станам од кревет... Станав,се измив,јадев,пиев кафе на тераса и ...пак се вратив у кревет. Ум...имам и температура. Ау па даа беееее,пак се разболев. |( А си имам работичка. А си имам и планови и све си имам,мамицата мамина!!!

20. Tikvi4ka

Tikvi4ka Истакнат член

Се зачлени на:
    3 мај 2012
    Пораки:
    938
    Допаѓања:
    451
    Нема ништо поубаво на светот од тоа да имаш внук !!!
    Да ми е жив,здрав и голем да ми расте и да му расте :P

Уфф...пресреќна сум

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.