Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    27.604
    Marbella ништо лично до тебе, драга си ми, ама како точно нè изиграле Гугл? :^)
    Тоа што се потрудиле на едно мало државиче да честитаат празник?
    Зошто остатокот од светот би требало да биде тангиран поради тој факт, од поголемиот дел не сме ни признати.
    Минимум 20 земји можам да набројам со површина и население поголеми од Македонија, па никој не се потресува за нив, па за нас?
    Мислам малку реалност, и ова нема врска со патриотизам и родољубие, чиста реалност.
    Фала им и на толкава пажња, што чудо очекувате?

Исто ко Буркина Фасо да слави независност, нешто ќе ве трогне као?
    Не знаете ниту каде е.
    |(

И не, не ѝ честитам празник на Републиката.
    Немам причина за славење.

На bittersweet, Elennaa, RainBow и 27 други им се допаѓа ова.
  2. SOVRSENSTVO

SOVRSENSTVO Популарен член

Се зачлени на:
    20 септември 2010
    Пораки:
    2.790
    Допаѓања:
    1.557
    Денес кога орварам фб ми се гади, ми се повреќа се патриоти еден до еден бе... само фрчат честитки за роденденот на нашата мила и драга Македонија и сите завршуваат со клише изреката : Вечна да си ни! Ма јас денес не се чувствувам како празник, за мене ова не е празник дури и жива се јадам што не работат бутиците и продавниците неможам да излезам балетанки и џемпер да си купам очајно ми требаат за на работа.
    Ц ц ц ме заболе и за Македоија и за нејзинот роденден!
    И уште нешто се лутите Гугал ве изиграл за сликата ха, а шо милите колку проценти од светот знаат дека постои една шака земја што се вика Македонија?
    Доволно е и ова што само ние го гледаме!

На Chica.Loca и anggell им се допаѓа ова.
  3. Micheleljubov

Micheleljubov Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јуни 2012
    Пораки:
    484
    Допаѓања:
    2.940
    Елај кај нашено лозје, нема кој да го обере :D Процент од винце ќе ти дадеме :D

СДК
    Не го осудувам Раскољников. Богами ако бабата била како мојава, не бија жалела. Жими се. Господ да ми прости, ама психичко малтретирање на мајка ми нема да трпам. Една ми е мајка. И она внучиња треба да си види. :!:

Мама :*

На Lilit, zarah и Miss.Ricci им се допаѓа ова.
  4. Miamigirl

Miamigirl Истакнат член

Се зачлени на:
    17 мај 2012
    Пораки:
    77
    Допаѓања:
    25
    Многу сум искомплексирана :D Ама ептен. Не сум злобна или завидлива, ама никогаш немам доволно самодоверба :?: И никогаш нема да се промени тоа кај мене ама тоа е :lol:

5. thinkerbell

thinkerbell Популарен член

Се зачлени на:
    20 ноември 2010
    Пораки:
    2.038
    Допаѓања:
    11.830
    Си има еден момак од маало, од кога почнаа да ми растат гради си бевме симпатии. Постар е 5-6 години од мене, ама кога игравме жмурка секогаш се криеше со мене по нивјето.
    Малку потпораснавме, сеуште си бевме „тајни“ симпатии и седевме еден до друг на „трупот’’.
    Положи за кола, па кога ќе ме сретнеше секогаш ме префрлаше каде и да одев.
    Мајка му викаше дека ќе и бидам снаа.
    Епа тој, баш тој, денес се ожени.
    Ми беше мило, искрено мило.
    Платонска љубов. И јас го имав тоа.

На kravce и gingerchild им се допаѓа ова.
  6. JuLleE

JuLleE Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2010
    Пораки:
    18.521
    Допаѓања:
    251.511
    Абе знаете, денес сите ја сакаат државата, сите се патриоти, а во останатите денови вадат бугарски пасоши. Не ми смета, ни едното и другото, шта чеш мизерија, ама од толку лицемерие да му се згади на човек. Таква љубов досега немам видено.
    Ја сакаш или не јас сакаш, трето нема. Или има. Само на празници. Празнична љубов.
    Тоа ќе да е.

На starbucks, Peppermint, cinderella5 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  7. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    си гледам на кафе-виртуелно на ф.б. и ми погоди речиси се
    а имало и гледање на тарто карти-погодете кој гледа јасновитката Глорија -а татко ми кога и да му спомнам гатачки, гледање на кафе ми вели ке те пратам кај Глорија :lol:

8. thelittle17

thelittle17 Популарен член

Се зачлени на:
    31 август 2010
    Пораки:
    3.749
    Допаѓања:
    8.670
    Голем е човекот кој подава рака а за возврат не очекува ништо друго освен фала.

9. doll.a

doll.a Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2012
    Пораки:
    1.507
    Допаѓања:
    4.017
    Сфаќам дека не ми е на арно понашањево ! Знам дека се нервирам секој ден и дека треба да си ги смирам живците но иде. Фала на сите што ме трпат :( Не е до мене не пушам веќе 9 дена и морам да се стаблизирам и да не правам драми за безврска :/

10. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.257
    Допаѓања:
    157.533
    Не можам да разберам жени на кои ускладен им е животот само коа им се ускладени чевлите со ташната и! лакот на ноктите(ова опционо). Толку нема личност за било што,така што мора да го направи ова за да се докаже уважената госпоѓица,а толку побитни работи има за кои да се грижи. Како и облека и опсесија за истата и мода... Ало оди купи си личност,не облека! Ум...не можеш...и тоа е. И не,работите не се менуваат НИ-КО-ГАШ.

Ама еве мене по некад не ми е ускладен ако неам у ташна паломи, влажни марамици и пакетче мастики... И толку е тоа од мене,све друго проџееее...Уствари не ми е и кога ми даваат со риба да јадам домат... тоа е...трагично! Не можам да ви опишам колку многу! До степен да направам скандал (добро сега,малце драматизирам да е поинтересно),ма увреда! Или ајвар со вчерашен леб! Па ајде ви се молам!
    Јас лак на нокти ускладувам само на еден МАЖ у мојот живот,коа излегувам со него на кафе, НЕ НОСАМ ЦРВЕН ЛАК НИ НА РАЦЕ,НИ НА НОЗЕ АКО НОСАМ САНДАЛИ. Ќе скине конци на лице место! А премногу го сакам за да се деси тоа и стварно му ја правам услугата и се шљакам во неутрал. И исто така само пред еден МАЖ не турпијам нокти,пошто ќе се онесвести од звукот и све тоа. Не се препичаваат ко жени,едноставно не можат, ама ако некад сакам да ги мачам...кхм,кхм! :D Хммм се прашувам Јунг што би рекол на овие интересни поврзаности.

Е НЕ МОЖАМ! :D Газето да му го јадат!
    http://www.simplysadiejane.com/search?q=hair&x=0&y=0

На teddybear и JuLleE им се допаѓа ова.
  11. green.eyes

green.eyes Форумски идол

Се зачлени на:
    3 јули 2011
    Пораки:
    2.886
    Допаѓања:
    31.524
    ...моментот кога после помината ноќ заедно дечкото станува и ти се смешка значајно, те гушка, те загледува и се смее, а ти уживаш во неговата реакција..... :mm: и после некое време ти кажува какви лудории се случувале во текот на ноќта, а ти појма немаш за 80% од тоа.... :o :x

Ааахххххх :headbang: :D

На Phyramide и Sara123 им се допаѓа ова.
  12. kate21

kate21 Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    4.220
    Допаѓања:
    3.853
    Сте виделе аждер?! :?:

Чекајте...се видов во огледало...и да...ете сум :devil: |(
    Втор ден, трет килограм, четврто капучино, петта палачинка, шеста чашка боровница...итн...итн...

Кревам две прстиња за целосна анестезија за време на крвопролевањето!

Чек...мамооооо морииииии, уште тоа го немаше ставено на маса, кој инает ми водиш :punch:

Ајт, ојдов јас, да не ми снема од копанчињана ^_^
    :doh: :doh: :doh:

На zarah, Doozy и Sara123 им се допаѓа ова.
  13. crazyinlove19

crazyinlove19 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    3.753
    Допаѓања:
    3.731
    СДК дека се е полесно кога едноставно... не се замараш. :wasntme:

На Sara123 му/ѝ се допаѓа ова.
  14. Sexybaby86

Sexybaby86 Форумски идол

Се зачлени на:
    9 март 2012
    Пораки:
    4.997
    Допаѓања:
    96.215
    Знаеш дека настапил ПМС на сцена кога во 2 часот по полноќ пржиш компири зошто си мртва гладна, а си јадела во 9! :tmi:

Цел ден ме гризе совест што со толкава сласт изедов таква калорична бомба во раните утрински часови, и тоа со кечап и мајонез одозгора! :tmi: ОМГ!

Ме пука некоја нервоза, периодов ич не можам да спијам, аман веќе со спиењево! Или спијам по 12 часа или по 4, средина нема :devil:

А, да, ги замолувам комшииве, кои очигледно мигрирале од село во град, да престанат со сељачката музика и барем една ноќ да ме остават да се наспијам ко човек. Ма ми иде све да запалам!

15. Thebestone

Thebestone Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јануари 2012
    Пораки:
    183
    Допаѓања:
    63
    Луге, напорни сте :worried:
    имат овие лугево живот?

16. ana-girl

ana-girl Популарен член

Се зачлени на:
    14 март 2011
    Пораки:
    535
    Допаѓања:
    648
    Прекрасен саботен сончев ден а јас дома со кафе и прекрасна книга во рака.
    8 Септември но за жал јас во Битола во домашна атмносвера, а се би дала да сум во Скопје најпрвин за добра забава, шетање а и исто така да уживам во прекрасната музика која се очекува од многуте гости.
    Скопјани и Скопјанки како и сите присутни таму поминете незаборавна саботна вечер и да ни е вечен овој ден :)

17. sunfemina

sunfemina Популарен член

Се зачлени на:
    17 февруари 2011
    Пораки:
    1.731
    Допаѓања:
    843
    Чувствувам потреба да облечам чорапчиња...
    Чувствувам влага во носот...
    Чувствувам поладни ноќи...
    Всушност чувстувам симптоми на згаснување на летната магија :(

18. Kasha

Kasha Популарен член

Се зачлени на:
    24 август 2011
    Пораки:
    1.724
    Допаѓања:
    3.266
    Момче, ако играме со инат, ја губиш оваа, биди сигурен. :)

На zarah, teddybear и ludoto19 им се допаѓа ова.
  19. AnaKarenina

AnaKarenina Форумски идол

Се зачлени на:
    6 октомври 2011
    Пораки:
    5.801
    Допаѓања:
    55.003
    Да не е кутрево мое, некои денови не би ни излегла од дома.
    Со сестра ми си имаме строг распоред за грижа околу неа, па така вторник, четврток, сабота и секоја втора недела, јас сум задолжена за јадење, шетање и чешлање.
    Секое вакво попладне поминато со неа, ми е една убава терапија. Го земам фотоапаратот со мене, ја врзувам на ланче и тргнуваме. Надвор квечерина, а ние шетаме, си играме со топка, се фотографираме. Секогаш чувствува кога не сум баш најдобро расположение, па доаѓа да се гали и почнува да ме лиже по лицето.

А како беше она: There's no better therapy than dog therapy.

На zarah, la-chicka, teddybear и 10 други им се допаѓа ова.
  20. d.i.n.a

d.i.n.a Истакнат член

Се зачлени на:
    24 јули 2011
    Пораки:
    107
    Допаѓања:
    20
    СДК среќен 21ви роденден Македонијо :)
    СДК2 зашто бре вакаа???? си ветив ќе учам цел ден и што бидна ? читав книгички и си лежев пак зезнав се :@ :@ :@

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.