Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. kravce

kravce Форумски идол

Се зачлени на:
    19 јануари 2012
    Пораки:
    3.808
    Допаѓања:
    52.973
    Добро утро!
    Понеделник секогаш сум го замислувала како нов почеток. Да не го мразиме, има многу нешта да ни понуди. Насмејте му се, можеби и тој ќе ни се насмее нам.
    Утринска гимнастика, мали вежби за вратот :)
    Let's dance
    http://www.youtube.com/watch?v=Yd5Oktms ... re=related

На blond, anabel-a, marama и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  2. Mayyya

Mayyya Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    1.253
    Допаѓања:
    6.025
    Кафе.
    Ми недостига ритуалот на пиење кафе. Од кога дознав дека сум бремена не го можам кафето, истиот момент ми стана одбивно, исто и со цигарите.
    Не ми фали вкусот на кафето туку самиот ритуал кога ќе си седнев пред компјуер со кафе и цигара, па ќе утепаш два пати во денот по пола саат на работа на клупа, па "Ајде на кафе" фразата која сеуште ја употребувам бидејќи означува дружење, дека сакаш да поминеш време со некого кој ти е драг. Уживање со кафе во омилената шолја - priceless. Ми недостига тоа чувство. :coffee:
    И сега ми доаѓа да сварам едно кафе ама кога ќе ми текне на мирисот... :doh:

На kravce и eli25 им се допаѓа ова.
  3. dream.queen

dream.queen Истакнат член

Се зачлени на:
    12 август 2012
    Пораки:
    313
    Допаѓања:
    191
    Се е кажано.
    Изгледа и јас како мачоров ќе завршам со чашка вино пардон, млеко,понеделнички :!:

Прикачени фајлови:

На srcekrsacka му/ѝ се допаѓа ова.
  4. 1209

1209 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2010
    Пораки:
    6.589
    Допаѓања:
    43.114
    Сонував еден сон и поради него се разбудив расположена и среќна.Сигурно на сите ви се има случено, кога сонувате нешто убаво, кога се будите уште имате чувство дека се случило.Е јас сонував дека живеам со него, имавме убава куќарка и моментот ми остана во сеќавање и знам дека ќе се сеќавам засекогаш...тој седеше надвор, a jaс од внатре го погледнав преку прозорецот, сонлива се потпирав на скалите, го гледав кога тој го крена погледот и ми се насмевна со толкава нежност и љубов.Тој често ме гледа така, ама во сонот беше некако поинтезивно, различно, неможам да опишам.
    Се разбудив потоа и помислив дека ништо повеќе на светов не сакам, само да ми се оствари сонов и вечно да се гледаме така.

А сега сфаќам дека сум заљубена до бескрај.

На caroline.costa, cinderella5, M.a.r.i.l.y.n и 17 други им се допаѓа ова.
  5. Bright

Bright Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    2.547
    Допаѓања:
    5.518
    Минатото си е минато и таму нека си седи.

На cinderella5, M.a.r.i.l.y.n, IndieGirl и 9 други им се допаѓа ова.
  6. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    6.898
    Допаѓања:
    9.191
    Мозеби ке беше подобро да бев егоист, мозеби ке беше подобро да повредувам други луѓе, отколку вака, правиш добро, со лошо ти се враќа, а после не е битно како се чувствуваш.Мозеби некои работи и не требало да се случат воопшто, подобро ќе беше.Се извинувам што сум негативна, ама некаде мораше да си казам :(
    Само уште малце и ќе фатам магла од тука.Душата раат ќе ми биде.

На creshicka, bluegirl7, zarah и 2 други им се допаѓа ова.
  7. Nymeria

Nymeria Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јули 2011
    Пораки:
    758
    Допаѓања:
    3.659
    Има посебно место во пеколот за сите апликации на фејсбук кои бараат лајк или дозвола за податоци пред да можеш да влезеш. Посебно Грид и Дејли.мк. Е не ве лајкнувам бе за инат, нема да имате дозвола!!!

На Lolipop23, Juicy03 и zarah им се допаѓа ова.
  8. Miss.Ricci

Miss.Ricci Популарен член

Се зачлени на:
    29 август 2011
    Пораки:
    945
    Допаѓања:
    5.744
    И дури да се свртиш, поминале години...

На Bright, Cataleya, kate21 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  9. zarah

zarah Популарен член

Се зачлени на:
    25 јуни 2012
    Пораки:
    389
    Допаѓања:
    1.557
    Каква тишина би настанала кога луѓето би го зборувале само она што го знаат..

На Katerinceee и Gordana10 им се допаѓа ова.
  10. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.056
    СДК ... а што да се каже?? За да живееш тука треба да имаш нерви ко ортома јаки. Се е расклимано, се е мутаво, хаотично ... Тешко си на обичниот народ, на просечниот човек. :|

На Doozy, blond, Waka-waka и 3 други им се допаѓа ова.
  11. pupi.girl

pupi.girl Популарен член

Се зачлени на:
    21 јули 2011
    Пораки:
    4.464
    Допаѓања:
    7.837
    Измешани емоции, како да се конфликти и да се борат кој побрзо да биде решен... Еднаш среќа, еднаш тага еднаш надеж, еднаш очај... Тешко е и тешко ќе биде... Како бариера ќе биде ова, ама од оние полупропустливите,само за мене, за да можам да се вратам секогаш кога ќе посакам. Прегратка вредна повеќе од милион зборови и утехи... најубавата што може да биде. Украси ја со трите најдобри збора и со трите најутешни и ете ти перфекција. Чекор поблиску до мене, уште блиску, ама многу далеку... во срцата поврзани со испрекината линија... И пак надеж и малку солзи... Совршенството ме тера да се надевам, врелите усни да мечтаам... ох колку е само прекрасен, потполен, романтичен спојот на душите медени. Треперењето на телото после тивко изговорените најубави зборови... медени, медени, медени... со нетрпение за повторно да се спојат и со телото и со умот :d:

12. LaDyDoLl

LaDyDoLl Форумски идол

Се зачлени на:
    5 јули 2011
    Пораки:
    4.472
    Допаѓања:
    34.821
    И така си надојдоа 23те ама Итри се надеваме дека ќе бидат :D .
    Нема подобар поклон на светот од бакнежот на мојот најсакан внук кој со цела радост на светот ме разбуди и ми посака СРЕЌЕН РОДЕНДЕН. :inlove: :inlove: како и да е феминки има за сите.....

Прикачени фајлови:

• images.jpg
      images.jpg
      Големина на фајлот:
      7,8 KB
      Прегледи:
      453
    На Elennaa, anabel-a и Pirana им се допаѓа ова.
  13. lunicka

lunicka Форумски идол

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    3.799
    Допаѓања:
    100.569
    Не знам за вас ,а и повеќето сте многу млади,ама мене никој не ми лупнал рок на траење на капачето!Одбивам некој да разговара со мене како да сум јогурт.Ако треба и ќе се повампирам ,а и тоа не е баш лоша идеја :^) ,ама некој да ме отпишува заради годините и уште да ме убедува дека е нормално, е тоа баш нема да може! :swear:
    Зошто јас не заслужувам иста шанса со некоја дваесетгодишна ,м??Зошто???!!!
    Ова се однесува на еден таканаречен газда-работодавач

На Doozy, imelda, blond и 5 други им се допаѓа ова.
  14. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.445
    Допаѓања:
    91.767
    СДК многу работи, но не можам да ги исфрлам од мене. Уште ме држи онаа напнатост од пред две недели, а сеуште не можам убаво да се исплачам. По навика влегувам во соба, по навика станувам да го видам, а го нема. Не можам да се свестам дека го нема и дека нема еден ден да ми се појави со торбичето на врата, носејќи тиква од село зошто знае колку многу ја сакам.

Пред некоја година читав една статија што значи како момците ќе ги опишат девојките. Го прашав Д. како би ме опишал, а тој одговори: убава, слатка, мила... Се налутив страшно зошто не рече дека сум и згодна и секси, а тој сиротиот со часови ме убедуваше дека неговиот опис е одличен. Со тек на време сфатив дека тој беше во право, сега секси и згодна ме навредува, повеќе не ми прија како порано. Кога ќе кажеш за некој дека е убав, мил оди во еден правец, а секси и згоден во друг.

За крај го оставив најважното, барем за мене во моментов. Со години меркам еден момак по слики, за конечно случајно да го запознаам. Се појави во вистинско време за мене, да престанам да правам глупости и да пресечам многу работи, но лошо за нас. Двајцата повредени од претходни искуства, но полни со нежности. Се топам деновиве како коцка мраз на топло, како сладолед, како чоколадо. Разменувам бакнежи со насмевки, подрипнувам за да ги допрам усните, ми се потат рацете дур сум крај него... Доста е! Не пишувам повеќе, рано е.

На Artemission, bittersweet, tweety26 и 19 други им се допаѓа ова.
  15. SweetChild

SweetChild Популарен член

Се зачлени на:
    2 јули 2012
    Пораки:
    1.597
    Допаѓања:
    2.987
    СДК-Не болела бе ова вакцинава.Џабе паника. Ху ! :whew: :whew: :whew:

16. Sexybaby86

Sexybaby86 Форумски идол

Се зачлени на:
    9 март 2012
    Пораки:
    4.997
    Допаѓања:
    96.215

Ах, Луничка, знаеш како мислат денешниве газди, ние младите немаме доволно искуство, а повозрасните пак што имаат искуство, се стари според нив. Не знам што да кажам, ако ти во твоите најубави години си „стара“... :x Страшна работа. Повеќето бараат млади и неискусни за да не ги плаќаат, да работат за мизерни плати :x

Туку, СДК конечно брат ми и снаа ми отидоа на заслужен одмор после сите тешкотии и маки кои не’ снајдоа. Многу ми е мило за нив, заслужуваат да поуживаат и тие малку, да се ослободат од насобраниот стрес. Во нивните 15 години поминати заедно, од кои 7 во брак, ниту еднаш не биле на заеднички одмор, само тие двајцата. Никогаш. Едноставно, или не можеле да ги ускладат одморите, или се немало финансии итн. Да, секоја година одат на неколку дена во семејната викендичка, меѓутоа таму никогаш не се сами, туку со сите наши роднини до трето колено :^) Никогаш не ги оставија да бидат сами, да уживаат како млад брачен пар.

Среќна сум, полна ми е душава. Заслужуваат и тие да бидат среќни, да уживаат, да пијат пиво, да јадат по ресторани и да се шлапаат во морето до бескрај. Никој повеќе од нив не заслужува. Брат ми живее втор живот и заслужува да го проживее до максимум.

На lunicka, blond и kravce им се допаѓа ова.
  17. ozbilnazena

ozbilnazena Популарен член

Се зачлени на:
    6 февруари 2010
    Пораки:
    1.154
    Допаѓања:
    13.169
    Некогаш колку и да сакаш да бидеш позитивен, едноставно не иде, никако...

На la-chicka, Gordana10, sweet-cherry и 10 други им се допаѓа ова.
  18. GarpovaV

GarpovaV Популарен член

Се зачлени на:
    18 февруари 2011
    Пораки:
    999
    Допаѓања:
    1.962
    Многу сакам утра. Сабајле ми се спиеше цело време, ама беше ми убаво додека правев некои ситни ритуали кои ги немам правено уште од Јуни.
    Најубава доба од денот ми е утрото. Будење и почеток на уште еден нов ден. Сите се во некоја фрка и брзање, возбудени за она што ги очекува. Некогаш ненормално ногу се нервирам што треба да станат рано ама што се мора, мора се.

Зaсега ми е баш убаво што почнавме со школо. Дали бидејќи сеуште не сме почнале со учење на лекции, незнам. Барем знам дека работам нешто во денот, го искористувам некако, а не правам нешто само колку да ми помине времето.
    Ме боли прстот од пишување пораки. Аман бре Вип, што ви требаше да пуштете срце и да ме честите. :D Ај да не испаднам неблагодарна, нека ви е среќен 5 роденден. :angel:

19. starbucks

starbucks Популарен член

Се зачлени на:
    12 април 2011
    Пораки:
    3.064
    Допаѓања:
    6.665
    А бе, само јас не си ги искористив бесплатните пораки од ВИП. Криво ми е сега. :(

На 1209, moonlight-girl.55 и CIA им се допаѓа ова.
  20. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    6.349
    На чекор до успехот-никако до него.
    Уште малку ме дели до мојата зацртана цел...
    Тоа малку за да се оствари ми се чини ќе треба да помине цела вечност, но научена од претходното искуство трпеливо ќе си чекам и дејствувам, друго ништо не ми преостанува. :emo:
    Останаа уште неколку дена...
    Собата ми е хаос, куферот плеснат среде соба, купишта мисли ми се вртат, купишта алишта кои треба да се диплат. Ќе си спакувам и фармерки што за малку не ме копчат за да можам да им се радувам при крајот на Октомври, ветувањето дадено на самата себе ќе го исполнам.
    Тефтер со песни, јутјуб, до мене миризливи стапчиња добиени на поклон да сум ги носела во станот убаво да ми мирисале, уште тие ми фалеа, како да немам други работи за носење.
    Да не почнам да набројувам што се друго има околу мене. :fubar:
    Ќе почнам да ги реализирам плановите полека полека, почнувајќи од сега!

На Doozy и Pirana им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.