Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. beached

beached Истакнат член

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    624
    Допаѓања:
    1.697
    Абе сите мачки и тигрици по ова фејсбуков..my ass.

2. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.263
    Допаѓања:
    157.655
    Гледам една,си постирала слики со новите сандали,поклон и биле... Сакам да и пишам,мацо, немало ли поголемо бројче,ко да ти се мали?! Луѓе прстите и висат!!! Шлапатарка!
    Прстите ми висеа коа имав 5 години и си играв у маало,од папучи,зелени,гумени едни. Коа ќе дојдев дома,катран тоа стапалата,им оставав стапалки по полочките дома,ја мрднував мајка ми! Ама на сандала да ти висат прсти... толкава мома... а мисли се стокмила за во граТ да брка дечковци... Значи,не можам! Слабост ми се стапала, средени стапала,мушки,женски,сите ги гледам,ова не поминува! Прстите и висат...Ова некоја мода по Коко Шанел,сто посто!

На Neytiri, Micheleljubov, Monna.Monna и 4 други им се допаѓа ова.
  3. velesanka

velesanka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2009
    Пораки:
    2.618
    Допаѓања:
    2.472
    Сдк За утре ќе ми треба мноооооооогу среќа, сите што ја имате повеќе од потребното праќајте ја накај мене :D

На kate21, Doozy, Serafima и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  4. CIA

CIA Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2011
    Пораки:
    1.525
    Допаѓања:
    3.029
    Сите заљубени,ја гладна |( .

На La.Reina.Del.Sur, Name, Glossy-girl и 6 други им се допаѓа ова.
  5. Chocolate.me

Chocolate.me Популарен член

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    2.728
    Допаѓања:
    7.645
    Паднав денес нашколо, од мала скала голема повреда. :|
    Отечена колку главата моја, боли многу, крв малку, но сепак малиот ѓавол како што велат, ни скршена ни ништо. Прв пат сум се молела на колена, во солзи облеана. Проплакав од страв да не е лошо, но за среќа добро излезе. Неможам да газам, ми рекоа утре да не одам нашколо, но јас одлучив да одам утре и овој ден да си го искористам кога ќе правиме 2 теста во еден ден.
    Како што можат сите, можам и јас.

:*

6. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.445
    Допаѓања:
    91.769
    Се вратив во светот на црнокосите, а со бојата ми се вратија и сите проблеми, маки, болки, тага. Мислев дека сум силна и ќе победам овој пат. Сеуште не потклекнувам, но не знам до кога.
    Мојот Mr. Big ќе и се врати најверојатно на својата бивша девојка, а јас ќе останам сеуште да лутам низ минатото, ќе се борам да остане таму и ќе се потрудам овој пат навистина да сум сама.
    Ја гледам сестра ми со зетко, толку се невино заљубени, па блескаат заедно, а мене ми се полни срцето. Тој толку внимателен, ја чува како капка вода на дланка. Па и така треба, мислам дека после сите маки заслужуваме по еден таков момак. Си се најдоа и се надевам ќе си се чуваат.
    До мене мириса лесковачката, кафето веќе со часови стои оладено, а јас лутам со мислите. Со последните сили станав да свртам некој круг низ населба и го пронајдов фустанот за кој мечтаев со месеци. Ми стои баш онака како што сакав, а некако ми изгледа дека нема да го прошетам.
    Го чекам понеделник со надеж дека ќе слушнам добри вести, со надеж дека има лек и дека не пропаѓам туку така.
    Ми се живее и ми се шета. Ми се љуби, ми се разговара со секого. Ми фали да отидам до продавница и да свртам два реда муабет со продавачката. Ми фали да се дотерам и иаправено да прошетам, а не на секој чекор да се виткам од болки. Сакам да ги средам испитиве, а не да ми заостануваат. Сакам мајка ми да тркне на заслужен одмор до село, да се гушне со мајка и, а не да седи тука на штрек кога ќе викнам по неа.
    Сакам...

На Artemission, La.Reina.Del.Sur, Buttterfly и 37 други им се допаѓа ова.
  7. cveke123

cveke123 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 февруари 2012
    Пораки:
    352
    Допаѓања:
    633
    http://www.youtube.com/watch?v=z1rYmzQ8C9Q

Бидејќи сеуште е лето а јас копнеам по новогодишни празници...
    Ќе си ги видам милите другарки во Хаг... За роденден следната недела ќе ми прават видео
    Па во кино ќе одиме :) МИ ФАЛАТ МНОГУ. И тато исто.
    Ми фалат многу луѓе. Неможе се, нели?
    Немам сила за повеќе да пишувам.

8. VayaConDios

VayaConDios Истакнат член

Се зачлени на:
    3 август 2012
    Пораки:
    104
    Допаѓања:
    99
    Колку многу посакувам тето, да те посетам у твоето дуќанче на периферијата од градот, да купам една аргета патшета со доматче, да ја размачкаме ко некогаш на скромната катедра каде еи и незабораввната тетратка полна со неплатени долгови вересии, оти ти на секого му ддаваше да ти плати тогаш кога ќе има..... да ти донесам весник што е од истиот ден, оти кај тебе не носеа...... да прочиташ што се случило да ги оговараме голите тетки на среде страницата што си симнале облека без срам :)) е тето колку ми фалиш да гледаме како млазните авиони поминуваат над касарна..тето па ти цел живот го помина надвор од нашиот мајчин град.. како твои деца не израсна и секогаш си спремна пак да го направиш истото ако потреба. јаки да сме ни е во крвта. :)

9. SweetChild

SweetChild Популарен член

Се зачлени на:
    2 јули 2012
    Пораки:
    1.597
    Допаѓања:
    2.987
    СДК-Некој цела година ќе се мачи и ќе учи,а некој цела година ќе препишува и нема да доаѓа на тестови и на крај иста оцена.Е,неможе.И годинава ако е така,ќе се бунам.

10. Nana19

Nana19 Популарен член

Се зачлени на:
    1 септември 2012
    Пораки:
    2.141
    Допаѓања:
    2.752
    Сви ви љубоморни и завидни људи марш из мог живота :puke:

11. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.263
    Допаѓања:
    157.655
    Лелеее сто посто е од истиот автор на фонтатана на плоштад!!! Да се најде и најстрого да се казни! Која штета и кич ја направил,не е нормален! Како бе пиано,старо,да се упропасти?! Како?! Зошто?! Никад не станува неупотребливо да му се невиди!!!
    Ај добра ноќ! Ова е ... не баш исто,ама како да видам повредено животинче,е така нешто...жално!
    И температура и све до џавола!

На Name и mims-89 им се допаѓа ова.
  12. JuLleE

JuLleE Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2010
    Пораки:
    18.531
    Допаѓања:
    251.651
    Мајка ми е чудна ствар, ја фаќаат бубачките понекогаш.
    Денес запнала што ќе сум правела кај дечко ми ако отидам |( .
    Ќе плетам мамо, ќе плетам.

На La.Reina.Del.Sur, anabel-a, zarah и 18 други им се допаѓа ова.
  13. Smilly

Smilly Популарен член

Се зачлени на:
    3 јули 2010
    Пораки:
    2.373
    Допаѓања:
    3.244
    Иронија и сарказам...некои очигледно 'збришале' од час во 7(ил осмо).Баш штета. :|
    I'm sick and tired...

На VayaConDios му/ѝ се допаѓа ова.
  14. Elenuskaa

Elenuskaa Популарен член

Се зачлени на:
    11 септември 2011
    Пораки:
    1.865
    Допаѓања:
    2.038
    Сакам да заврне, да се истуре

15. Pirana

Pirana Популарен член

Се зачлени на:
    25 март 2012
    Пораки:
    612
    Допаѓања:
    1.507
    За два дена ми е роденден! :party: :dance: :d:
    Уште се радувам како мало детенце на тој ден, добро е, колку повеќе ги има тоа значи дека подолго живеам, а не дека стареам! :D

Ма не сум нормална, во рок од три дена качив три кила! Што се случува со мене?!
    Тотално ја изгубив контролата врз својата исхрана, благото, чоколадото, и се` останато ми станаа секојдневна опсесија, ова не личи на мене, ова не сум јас.
    Вечерва се предозирав, повторно. |(
    Пред се` оброкот, ми беше максимално калоричен, и како капак на тоа, изедов една праска.. По десетина минути, видов дека имам млеко и си се напив 2 чаши... И добро ќе беше да застанев на тоа, ама сум имала и Нестле Негро - со бадеми. Е штом има, морам да ја изедам!
    И така си лапнав 200 грама чоколадо, да не ми падне шеќерот...
    Браво Пирана, БРАВО! :clap:

Почнувам да чувствувам некоја револуција во стомакот, и голема е веројатноста дека цела ноќ ќе ја поминам во WC... :x

На Pelikuna и Gea им се допаѓа ова.
  16. honorthyself

honorthyself Истакнат член

Се зачлени на:
    29 мај 2012
    Пораки:
    654
    Допаѓања:
    1.273
    Денес сум преокупирана со музика, па уште некој збор околу тоа да си кажам. :D
    Како само се познаваат луѓе што слушаат површно музика, ауууууу.
    Вечно заљубени во I don't want to miss a thing од Aerosmith и Always од Bon Jovi.

Добро бе луѓе, овие бендови имаат над десетина студиски албуми.
    Одете на друг да му продавате финти дека ви се омилен бенд.
    Не ви се.
    Што ако носите маици со нивните логоа кога не знаете ни пет песни на памет?!
    Веќе одамна престанав да слушам антена 5 лов сонгс.

-Ја поздравувам дрн дрн дрн со Is this love од Whitesnake...
    -Плиссссссссссс Bed of roses од Bon Jovi...
    -Може It must have been love од Roxette?

А, може уствари еднаш да пуштат нешто друго, нешто underrated, нешто различно, а квалитетно?
    Е, не, тогаш кој ќе им ја слуша емисијата.
    Ќе помине време дури да ги научат тие новите песни.

На одмор запознав едно девојче во рок фазон, готик аутфит, а не знаеше ниту еден од бендовите што и ги набројав. Филм.

Grow up kids! Cheers! :d:

http://www.youtube.com/watch?v=1lWJXDG2i0A

На Hayley му/ѝ се допаѓа ова.
  17. SlAtKi4ka.SlAtKi4ka

SlAtKi4ka.SlAtKi4ka Популарен член

Се зачлени на:
    23 мај 2011
    Пораки:
    247
    Допаѓања:
    313
    СДК Првпат коментирам на темава и сум многу хепи :D :D :$ :$ :party: :party:

18. ines.h

ines.h Популарен член

Се зачлени на:
    23 август 2011
    Пораки:
    1.689
    Допаѓања:
    18.856

Прикачени фајлови:

На fallenangel, kravce и ViktorijaMari им се допаѓа ова.
  19. crazyinlove19

crazyinlove19 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    3.753
    Допаѓања:
    3.731
    Одамна сум научила да не очекувам ништо од другите. Ако човек сам не се потруди да направи нешто, од резултатот нема ни трага ни глас. Од другите можат да се добијат само зборови, или утешителни, или охрабрувачки, друго ништо. А кога ќе дојде време да се дејствува, секој сам си се снаоѓа. :)

И друго нешто... Се моли времето да не се обидува да ми ги расипе плановите за викендот. |(

На kravce му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Hkikica

Hkikica Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јуни 2012
    Пораки:
    989
    Допаѓања:
    677
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.