Форумџика на годината

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. calliope

calliope Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2011
    Пораки:
    1.368
    Допаѓања:
    15.993
    Буквално!
    После ноќ мината со (не)спиење “на кришки“, ко што вика мајка ми, после длабинско истурање црева и температура повисока од IQ-то на Парис Хилтон, јас не чувствувам баш ништо.
    Ни физички, ни емоционално, никако.
    Можеби само ја открив дефиницијата на Табула Раса. Е, тоа.
    Почнав два филма - баталив, почнав книга - баталив. Ништо не ми е интересно.
    Ко Диктаторон Аладин сум, треба да ми постројат фаци што ќе пробаат да извлечат некоја емоција од мене, а во спротивно - каљашот ќе плеше.

Непотребни статии и лапсуси.
    Боки ќе менувал пол, неговите плачеле. А, уствари, имаше тој одреден пол досега?
    Идеме наредна.
    Војводката Кејт гола. Е, леле, дотичните со бурки се бањаат. На неа да и’ е срам што топлес си се сончала на демек приватна тераса или на тие што и’ навлегле во приватноста? Море ај.
    И да...
    Значењето на Тупак за развојот на хип хоп културата е непроценливо, а по неговата смрт тој стана жива легенда и репер за многу млади музичари. :up:

Денов и дождов се совршени за cuddling. А јас си имам и совршен партнер за тоа.
    Само да му сменам јастучница и ќе си се гушкаме. :D
    Ама тоа после, сега е време за Кафетин колд и вести на Канал 5. Идилично.
    Имајте убаво попладне и не качувајте тепмература. :hai:

На Doozy, zarah, alessandraaa и 16 други им се допаѓа ова.
  2. Yipman2

Yipman2 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2010
    Пораки:
    4.029
    Допаѓања:
    25.021
    Кога еден ден ќе измислат машина за враќање на времето , ќе ја украдам и ќе искористам да се вратам и да му мавнам шамар на тој/таа што му/и текнало дека треба да се уплаќаат уплатници од по 50 денари наместо таксените марки ......па уште што не ги примаат сите на една уплатница него треба 501571 да напишеш ....

После чекање на студенски , пред мене едно убаво девојче кога замавна да ја излуфтира косата , цела у лице ми ја плесна .... не се бунам оти се гледа дека ја испрала со некој убав шампон ....убаво мирисаше...
    а позади мене пак имаше едно ниско девојче и де па де се бута да не го земе некој редот , и сега незгодно ми падна се набуда одпозади и право кај мојата мишка, ако ако да ги доживее мирисите на природата

И уште заврна на крај .... ама ако средивме работа и сега наредни 3 ипол месеци нема ни Ф од факултет да видам :lol: :lol:

На Monna.Monna, Doozy, JuLleE и 8 други им се допаѓа ова.
  3. blaa

blaa Истакнат член

Се зачлени на:
    10 декември 2011
    Пораки:
    410
    Допаѓања:
    378
    Го обожавам дождов. :wasntme:

На Monna.Monna, happY-smiLeY, simon4etooo и 12 други им се допаѓа ова.
  4. Elichka

Elichka Популарен член

Се зачлени на:
    4 мај 2012
    Пораки:
    248
    Допаѓања:
    545
    Ма вие не сте свесни која инспирација доаѓа кога мелиш домати! :lol: :rofl:
    Во спојлер, приказната за...
    ЖИВОТОТ НА ЕДЕН ДОМАТ
    Едно семче, родено од мајката Доматка, се преселило да живее во земјата и да расне.
    Почнало да се извишува, секој ден го хранеле со вода, сонцето секојдневно го милувало неговото зелено телце. :sun: Почнало да зазежува, а стеблото на семчето се повеќе се извишувало, па за да не лежи ан земја, го врзале со конци за едно стапче. Дожло летото. Веќе стеблото на семчето почнало да се кити со жолти цветови. :f: После некои време од тие цветови изглегле домати, кои од ден на ден почнале да се вцрвенуваат... Дошла есента. Се појаила Баба Рога со канта, и ги искинала сите црвени домати. Меѓу нив, се нашол и Доматко. Сите домати биле исплашени. :x Баба Рога ги ставила под вода, и ги миела. Потоа, ги искасапила на помали делови.. И, тогаааш, керќата на Баба Рога го зела малиот Доматко, и го ставила во една железна алатка. Доматко почнал да се движи, и железни ножеви го испресекоја, го убија. ;( Доматко беше мртов, исечен на многу ситни делови, од кои, баба Рога и нејзините пријатели ќе се хранат во зимото. :tmi:
    КРАЈ.

На Heartbeat и Stoimenovska им се допаѓа ова.
  5. CharmedGirl

CharmedGirl Популарен член

Се зачлени на:
    6 мај 2011
    Пораки:
    1.420
    Допаѓања:
    1.662
    На NewGirl му/ѝ се допаѓа ова.
  6. crazyinlove19

crazyinlove19 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    3.753
    Допаѓања:
    3.731
    Го знаете ли она чувство кога пред другите треба да се преправате дека сте среќни? Треба да одглумите лажна воодушевеност и на лицето да ја наместите лажната насмевка.
    Лицето ми се смее а срцето ми плаче.
    А не смеам да реагирам на друг начин, морам се да потиснам длабоко во мене.
    Ветив дека ќе се сменам, и дека нема да ми биде гајле. А џабе е се.
    Добро е тоа што врне, барем дождот може да ми ги прикрие солзите, успешно. :worried:

На Name, zarah, CIA и 8 други им се допаѓа ова.
  7. PinkGir123

PinkGir123 Популарен член

Се зачлени на:
    14 мај 2012
    Пораки:
    1.125
    Допаѓања:
    759
    Од овој дождот каква дремка ме фати , очите ми се затвараат ама не ми се легнува сега бидејќи ако легнам сега потоа кога ке станам нема да можам да се расонам до вечер :D ајде чаао :hai: :D

На Hkikica и Dvolicen им се допаѓа ова.
  8. Spell

Spell Популарен член

Се зачлени на:
    31 мај 2011
    Пораки:
    550
    Допаѓања:
    400
    Денов не може да биде посовршен . Што ако е мрачно , тмурно и врнежливо ?? Имам убав ден пред мене . Среќна сум . Ќе си поминам најубаво што можам а воедно ќе ве почастам и вас со една торта . Имајте убав ден :*

Прикачени фајлови:

На Serafima и eli25 им се допаѓа ова.
  9. NoellePage

NoellePage Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јуни 2011
    Пораки:
    910
    Допаѓања:
    1.767
    Ах животе, ме галиш по образиве, давајќи ми надеж кога се смешкаш, додека ми подаваш отровни јаболка кои полека трујат. Кога би симнувала некому капа, ти би бил првиот.Крајно сурово, крајно непогодно време
    Иако знам дека ова чувство на немоќ нема намера да си замине за скоро, еве ме, пак се смешкам .А, кажете ми, што друго ми престанува?

На kravce, moliv4e, zarah и 3 други им се допаѓа ова.
  10. booba

booba Истакнат член

Се зачлени на:
    27 декември 2011
    Пораки:
    348
    Допаѓања:
    226
    А некои луѓе кога требаат ги нема, а сите се први кога треба да земат, а мразат да делат, а за секој човек стојат дела, па биди искрен велат, но и во никој да немаш верба..

http://www.youtube.com/watch?v=wdI4G_in7J0

Едит: Многу убави постови прочитав денес..^^

На Serafima му/ѝ се допаѓа ова.
  11. MandyLane

MandyLane Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    3.818
    Допаѓања:
    25.505
    Јас знам какво ќе ми биде расположението во текот на денот, т.е. каков ден ме чека уште од моментот кога излегувам од зграда, кога го правам првиот чекор надвор и вдишувам длабоко.. сабајле кога го направив тоа почувствував мирис на свежа есен, на дожд, на листови.. на смиреност.
    Веднаш се насмевнав, се почувствував спокојно, и тоа чувство не ме напушти цел ден.

Сега,уживам во ладниот воздух кој доаѓа од полу-отворениов прозор и во најпогодната песна за вакво време.
    http://www.youtube.com/watch?v=sJTJR83wWfI

А вечер,ќе уживам во неговата топла прегратка и нема да го тргнам погледов од најмилите очи...

I love days like this. :l:

На kravce, zarah, Sara123 и 2 други им се допаѓа ова.
  12. caroline.costa

caroline.costa Популарен член

Се зачлени на:
    29 октомври 2010
    Пораки:
    1.268
    Допаѓања:
    2.587
    Изгледа долго време го очекувавме дождот, овој период кога ќе се стуткаш под ќебенцето со топло кафе во рака и некоја книга. А дождот да го слушаш удирајќи по прозорецот.
    Убаво е надвор.
    Јас уживам.

На eli25, kravce, Doozy и 2 други им се допаѓа ова.
  13. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    6.898
    Допаѓања:
    9.191
    Убаво е кога човек прифаќа предизвици, а уз пат се наоѓа и во ризични ситуации, едноставно дополнително му го исполнуваат и забавуваат животот :D
    Убаво е кога си меѓу своите, чувството е незаменливо...
    Убаво е кога човек потполно ќе си каже се што му лежи на душа, па макар да е и лошо, едноставно се ослободува од тој вишок на енергија и потоа си олеснува, знаејки дека цврсто останува на своите ставови.
    Се што чуваме во себе си, тага, радост е нешто како багаж каде што некаде треба да биде оставен.

На Sara123, ilipili, NoellePage и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  14. Hkikica

Hkikica Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јуни 2012
    Пораки:
    989
    Допаѓања:
    677
    Мислам дека Александровците се посебна категорија на луѓе . :!: .Незнам дали самото име има некое влијание или пак до самиот човек ама НЕ ГИ МОЖАМ...Кај често име па и се почесто го носат и забегани луѓе така му доаѓа ....Паметам еден во клас педерастичен ,другиот беше карикатура од човек , еден во маало по дрогите беше и имам уште куп примери ..Цел живот се чудам дали го следи некоја карма имево ... :?: :^)

15. Ariel

Ariel Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    8.218
    Допаѓања:
    139.918
    Не сакав баш денес да врне.

Треба да славиме роденден во игротека, избраната победи поради убавиот двор и содржините во него, а сега излегува дека нема да може да го користиме.

Понудата за гостите се намалува, ама барем тука е моето расположение, ко воли нек изволи :)

Ајде да видам што ќе носам, и да се спремам... и јас и дечките.

А инаку сакам дожд. И сонце сакам. И виножита.

На DeMelo, JuLleE, Sara123 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  16. cigarce

cigarce Популарен член

Се зачлени на:
    5 мај 2011
    Пораки:
    1.401
    Допаѓања:
    3.931
    Ми се појави насмевка кога ги прочитав страниците каде што сите го обожавате дождот.Баш би сакала и надвор во реалноста сите да го применуваат тоа,да имаат среќни лица и да не бидат метереопати.Ама не бре,денес со сите што имав било каков контакт сите беа како удрени во левото крило.Сите ги мрзи,демек на вакво време не се прави ништо освен што се спие.Море марш таму.Ова се бесплатни убавини и доживувања,ама за тој што знае да ги искористи.

На kravce, zarah, Serafima и 2 други им се допаѓа ова.
  17. lana8

lana8 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 август 2012
    Пораки:
    273
    Допаѓања:
    180
    УУУУ како сум изреволтирана значи. Слегов долу до чаршија да купам поклон за другарка ми. Времето беше ок облачно но не врнежливо.
    Гледам девојчиња значи не повеке од 14 години фатени за рака и шетаат. СЕ понашаат диво а најповеке ме зачуди нивниот изглед. :emo:
    Значи носеа куси пантолончиња, кратки до пич!!!!! :tmi: Гзот му се гледа изваен значи катастрофа. Едната женска значи имаше распетлана кошула и и проѕира топот..да не речам прслукот!!! Абее кадееее
    Па уште и цвикери за сонце а тоа облаци пука само што не се разврнало ејјј...
    ЕЕЕјјјјјјјјј младино во погрешен правец се движиш!! :@
    Катастрофа!

На alessandraaa, Divinebutterfly и Sara123 им се допаѓа ова.
  18. alessandraaa

alessandraaa Истакнат член

Се зачлени на:
    11 февруари 2012
    Пораки:
    161
    Допаѓања:
    189
    Значи кога врне секогаш ме фаќа носталгија на старите времиња ви се случило ли дождот да ве тера на размислување? мене постојано и секогаш уживам во него
    http://www.youtube.com/watch?v=F2Cm_4573fs

На lana8 и Sara123 им се допаѓа ова.
  19. dimdim

dimdim Истакнат член

Се зачлени на:
    24 август 2011
    Пораки:
    104
    Допаѓања:
    121
    I AM SAAAAAAAAAAAAAAAAAAAD ! ;( ;( ;( ;( ;(

20. Divinebutterfly

Divinebutterfly Популарен член

Се зачлени на:
    17 јули 2011
    Пораки:
    2.971
    Допаѓања:
    9.982
    Dojdov da ve dzirnam so prajte i da vi kazam pravo se razocarav! Ste stanale ko vestite na Sitel,ke vrni dozd,ke vrni dozd,ke vrni dozd....zavrna dozd,zavrna dozd...Aman luge,pisete nesto drugo.Chat pat nesto drugo gledam...Mene pa mi e ubo ovde so e uste zesko,po sandali,eve na balkon,perfektno (tuka faka wifi :lol:) Odam so koleskite da pijam kafe,pa ko ke se vratam vo MK ke pisam nesto,ama nema da e za dozdot :D Pozdrav od BG :hug:

На Libera, Miss.Ricci, Adi888 и 3 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.