Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. GirlLove

GirlLove Форумски идол

Се зачлени на:
    4 јануари 2010
    Пораки:
    5.960
    Допаѓања:
    15.966
    СДК каде сии,симпатијо моја?? те нема да пишешш... :(

2. anastasija85

anastasija85 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    555
    Допаѓања:
    1.029
    СДК далеку сум од дома,дишам чист воздух,размислувам со ведар мозок,убаво е малку да се проветриш

уф уживам во благодетите на животот,нешто ме притиска но сигурно е возбуда,сакам да сум на нејзиното место

сакам да експериментирам со ветрот,дишам длабоко и размислувам дека ништо не е повредно на светот од ЗДРАВЈЕТО ,фала му на бога што сум здрава и моите најблиски се здрави

СДК уморна сум од ова што го имам и сакам промени,мислите ми бегаат кон нешто неочекувано и невозможно,сакам ДЕТЕ.ужасно гори во мене таа желба

уживам додека уживам :D :D

На julie77 му/ѝ се допаѓа ова.
  3. k.i.m

k.i.m Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2010
    Пораки:
    4.733
    Допаѓања:
    5.154
    СДК Ми се смачи и од поправање расипани работи, и од создавање нови, притоа гледајќи ги како повторно се кршат, ми се смачи и од менување, и од преправање.
    И се надевам дека ќе измислат временска машина побрзо, зашто многу дестинации ми се собраа за патување низ времето.
    Asta manjana!

На julie77 му/ѝ се допаѓа ова.
  4. la.chocolada

la.chocolada Истакнат член

Се зачлени на:
    18 јануари 2011
    Пораки:
    63
    Допаѓања:
    25
    ШТО БИ ПРАВЕЛА ЈАС БЕЗ ТЕБЕ, ЗА СЕ СИ ВО ПРАВО...ТЕ САКАМ МНОГУ ТАТО!

5. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.188
    Допаѓања:
    23.229
    И да конечно се протолкував себеси.
    Го сакам, одамна ми е сфатено, ама сега сфатив ПРЕМНОГУ.
    Тој е онај шо знај да ме расплачи, да ме насмеј, секогаш да биди тука ко ќе ми е тешко, да ми ги кажи најубајте зборој, знам дека двата копнејме за една прегратка, еден бакнеж, ме правиш среќна.
    Иако си далеку, сепак се грижиш за мене, премногу ми значи тоа.
    И да живеам, и ќе живеам само за него.
    Сега можам да кажам дека сум СРЕЌНА.

Го сакам. :hug: :l:

Добра ноќ. Слатки сништа. |-)

На L-enna, Divinebutterfly и anastasija85 им се допаѓа ова.
  6. anastasija85

anastasija85 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    555
    Допаѓања:
    1.029
    anastasija85 469 in our home with my love <3 <3 26 Ное 2010, 01:14

сдк цела година сум со фемина,и денес славам роденден со моето присуство :D :D :ninja: :ninja: :party:

На Phyramide, julie77, Shana и 3 други им се допаѓа ова.
  7. angel92

angel92 Популарен член

Се зачлени на:
    10 февруари 2011
    Пораки:
    1.985
    Допаѓања:
    4.768
    СДК многу се нервирам со законов што не смее да се пуши во кафичи а сите пуштаат!!!!.... очиве ми се црвени,небаре сум ја испила цела дискотека... ужас!

8. Peperutka90

Peperutka90 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 март 2010
    Пораки:
    944
    Допаѓања:
    1.083
    пеперутка отиде во грчка на шопинг... ваљда ова грчиштава ќе не пуштат на граница :?: :?:

9. PussyHunter

PussyHunter Нов член

Се зачлени на:
    15 август 2011
    Пораки:
    636
    Допаѓања:
    723
    СДК дека не знам што сакам да кажам. :D Како што приметувате, не сум многу често на форумов во последно време, бар што се однесува до пишувањето, инаку често сум тука да знаете, ама повеќе ве читам. :) Стварно немам време да пишувам како порано по цели денови, ептен сериозно си се посветив на факултетот и таквите сл. обврски. :D Материјалите од втор колоквиум по сите предмети се потешки и пообемни, така што нема играчка деца. :) Бирам да учам сега, а да не седам на форуми, а после да работам и да седам доживотно на форуми кога ќе имам време. :) Све си има своја цена, па така и дипломата и работата. :) Да живее Фемина! :rofl: Ќе гледам сепак да издвојам еден цел ден и да пишувам тука 24 часа, да надокнадам све што сум пропуштил до сега хехе. :P

:* за сите феминки,
    Ве љуби ловецот. :lol:

На Divinebutterfly му/ѝ се допаѓа ова.
  10. Abeja

Abeja Популарен член

Се зачлени на:
    24 март 2011
    Пораки:
    4.383
    Допаѓања:
    17.588
    Сабота наутро,
    имав навика да сонувам... |-)
    стоплена, стуткана во креветче
    уживав...ахххх
    а сега очиве натежнале,
    натежнале та се затвориле сасвим
    ни кафе не можам да сварам
    од неспособноќа бре
    у 3 си легнав у 6 станав,
    заради ден на дрво
    на кој ниту едно дрво не засадив,
    сега работам без работоспособност :P
    и маки мачам да го истуркам и овој "работен" ден
    |-)

На LaChiquita му/ѝ се допаѓа ова.
  11. stylishh

stylishh Популарен член

Се зачлени на:
    16 јануари 2011
    Пораки:
    425
    Допаѓања:
    619
    денес сакам да кажам, е баш ова,ДЕКА ВЕРУВАМ ВО СЕБЕ,одсекогаш било така и така нека остане засекогаш
    http://www.youtube.com/watch?v=BVe13iiWkgg

На Lady-Cha, Shelea и ines.h им се допаѓа ова.
  12. BeYourself

BeYourself Популарен член

Се зачлени на:
    12 септември 2010
    Пораки:
    1.493
    Допаѓања:
    2.949
    СДК
    На кој му е смачено, на кој глупо и тупо, на кој радост му цути уште сабајле сабајле, кој јаде, кој пие кафе, кој сега се расонува, кој веќе станал... Само јас мака мачам со неорганизиран народ. Иронии на кило помножени со 14545 тони на квадрат. Вау, која бројка.
    Им се чудам на паметов. Поголеми егоисти не сум видела. И не можам да се изначудам на нивната пречесто, но сосем непотребно, саркастична доза која не ни знаат да ја употребуваат, само колку да се говорело нешто. Ама и саркастично да било бре. :!: Туф,туф.

Да се немало смисол за комуникација бре. Ќе треба да ги просветлува Дејл Карнеги, да им ја збрка главата, оти мене ми ја збрка. Не знам кој ѓавол ме натера да ја послушам библиотекарката и да ја земам неговата книга „Психологија на успехот - лидерот во вас“ . Очекував нешто соосем друго, а не глупи примери и посочувања, а и не ми се потребни да ги знам имињата на сите можни компании и фирми во Америка.

Е така, ако вие имате некои такви во вашиот супериорно не/убав живот, да не им се мислите, одржете им лекција рано насабајле, кога петли в село пеат (богами и в град ќе препеат веќе) и кога зората се зори. Нека знаат дека има страшно голема разлика во нивниот и нормалниот сарказам. И нека знаат оти таквите нивни глупи карактеристики не водат на арно. Нека се преиспитат малце, нека бројат до десет пред да кажат нешто. Оти си мислат они се паметните, а другите глуви, слепи, неми. Епа, ни ние не сме глупи и глуви, нити слепи, а ни они не се паметни колку што се мислат.

И не знам уствари која е нивната животна цел?
    -Солење памет со шеќер изгледа ќе да е.

И така јас мојот утрински пост си го започнав просетлувајќи ве како да се откачете од егоисти, будали. И мислам дека ова мое просветлување е подобро од она на Делј Карнеги.
    О, мој Боже, па јас книга треба да напишам.

|(

На stylishh, Smilly, Divinebutterfly и 9 други им се допаѓа ова.
  13. Linn1

Linn1 Популарен член

Се зачлени на:
    10 јануари 2011
    Пораки:
    1.221
    Допаѓања:
    1.936
    Баш е лудо, се што сакам можам :dance:

14. mamita

mamita Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јули 2010
    Пораки:
    153
    Допаѓања:
    176
    СДК дека сум под голем притисок.Кога премногу се вложуваш во нешто,многу е тешко да слушнеш дека не си давал се од себе....Мразам мрчатори,песимисти,мразам луѓе што со себе влечат тешки облаци од негативна енергија......
    Сакам сонце,сакам енергични луѓе кои шират позитивност,сакам детска смеа.
    А,вие мрчатори,песимисти и негативни облаци ВИ НАРЕДУВАМ :Подалеку од мене

15. m2m2m2

m2m2m2 Популарен член

Се зачлени на:
    23 февруари 2011
    Пораки:
    1.517
    Допаѓања:
    1.059
    СДК кафенце мое многу ми те љубам :*

Прикачени фајлови:

На Divinebutterfly му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Phyramide

Phyramide Популарен член

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    3.009
    Допаѓања:
    14.816
    Леле леле.

Леле сабота, леле глава ме боли, леле треба да чистам а у пи*ку матер леле треба и да перам и пеглам.

Леле колку не го контам новокомпонираниов хејтезирам кој многу луѓе почнаа да го користат као распознавачки знак за оЛЕЛЕглејМеКолкуСумКулиИнтелигентен. МегаЛЕЛЕ! Не си бре! Само ми создаваш мачнини у стомакот и ме тераш да те избегнувам |( Демек колку повеќе ствари ќе оцрниш и исхејташ онака поштено пред сите толку повеќе девојки ќе имаш на лагер или?! Работава ко штрумфчено - мразааам да мразам! Бу!

Оф ЛЕЛЕ колку луд сон имав. Ни дошла наезда на вАнземаљци и сите заедно сме ги испратиле на бреговите на Охридското езеро помеѓу плажите на Инекс Горица и Немо. Наводно само преку водите на езерово можеле да си заминат од планетава. Битно Охридско било нешо као море со пурпурно - тиркизна боја и јас сум се опнала на дреч портокалово душече и пази ме сурфам додека вонземјаниве си одат со бродови, онака со дигнати раце и им мавтам и им се дерам - знам дека не ме разбирате пошто не ви е уклучен Гугл транслејт (некако од негде сум знаела дека само со Гугл транслејт биле способни да не разберат) ама да ви кажам дека на Хинду кога ќе укуцате Светот на мајката добивате Македонија!!!! Кој муабет! И уште Сеси со една моја другарка од брегот ми се дереле додека се мачкале со масло за сончање - полека бреее има змии прееска еден човек извади од ќеса!!! :o
    Да, да пошто змииве тука беа најголемата опасност во моментов :D
    Добро и у сон ли морам да сум некогаш волку, како да речам - мрдната ќе биде ли вистинскиот израз?! Каша попара! Китка - Матка работава.

Леле кафево вкусно!

Леле кексов се топи на јазикот.

Леле оваа Наташа Бедингфилд ме погодува со некои песни, со некои помалку. Се сеќавам кога му беше нешо као увертира на Џастин Тимберлејк на времето кога го начекав на Европска турнеја и другарка ми ми вика - која е оваа плавава, г’злестава? И викам ма гарант некоја непозната Германка - а потоа следи - еј зошто ги пее песните на Наташа Бедингфилд? :headbang: :D

Feel the rain on your skin
    No one else can feel it for you
    Only you can let it in
    No one else, no one else,
    Can speak the words on your lips
    Drench yourself in words unspoken
    Live your life with arms wide open
    Today is where your book begins
    The rest is still unwritten

Леле, ме инспирира бе! На подвизи. Со правосмукалката :D Ах тој Сашко Коцев шо ми напраи, сега кога усисавам го мислам. Кој не му отиде во Џубокс еве на! Јас ви кажувам, само проблем ми е кај ќе му се ѕверам :D
    Ако не знаете за што зборувам, погледнете си го Правосмукалка - 17 минути кратко филмче после кое си подмочнав од смеење последователно неколку пати. Флориол и подмачкување делови, ау!

Леле сабота лапни ме.

Леле бе леле, кое универзално зборче е ова леле. На еден странец се обидував да му го преведам, и секогаш ја менував интонацијата за да му го доловам различното значење на леле. Најмногу му се свиѓаше опцијата кога се вчудоневидуваш и мавташ со десната рака како после голема беља (да речеме вино ти се истурило на тазе исхекланиот чаршав) и праиш лелелелелелелелелеле :D

Леле цурице и дечаци, бидете ми поздравени ;)

Леле!

На bittersweet, beached, la-chicka и 8 други им се допаѓа ова.
  17. Cynthia

Cynthia Популарен член

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    622
    Допаѓања:
    2.368
    СДК дека фејсбук треба да се забрани оти човековата глупост отиде веќе во неповрат.
    Или сепак не, касно да не стана? Ако го забранат ќе се испоубијат сите, па така планетава ќе остане без катаљон луѓенца. Ама пак, така ќе испарат само „непотребните“...

Како и да е, вчера го имав најубавиот петок.
    Мачорот ме однесе на убава вечера да гнетеме и си ќарив по некој комплимент и цвеќенце.
    Сакам кога внимава на детаљи и кога само мене ми е посветен. Ми се крева косата во ситуации кога ме гушка како да му е последен пат и одеднаш се врти си прави муабет со некој. Себично, зарем не?
    Ќе излажам ако кажам дека го сакам, сега за сега нека биде на - мил ми е, блиску до срце ми е.

Ај додека не сум се испозанела да си ја фатам книгата и да ја проучувам.
    Кад се мора, мора се!
    Хев а најс викенд грлс! :hug:

На Serafima, la-chicka и Doozy им се допаѓа ова.
  18. Pelikuna

Pelikuna Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2011
    Пораки:
    1.961
    Допаѓања:
    2.022
    Добро утро добар ден за секој ден :D

Или ке се жалам или не вие одлучете што е ама сонувам многу глупави сонови.Ај што ја мразам математиката и сум тапа по тие предмети ама мораше ли да сонувам како решавам задачи? |(
    Кој ја измислил нека гори во пеколот :devil:
    Еве и брат ми се разбуди па јас изгледа ке морам да станам од компјутер а едвај го вклучив.
    Ми недостига мојот пц.Кога ке се вратам дома има да го скршам од гушкање :wasntme:

19. ines.h

ines.h Популарен член

Се зачлени на:
    23 август 2011
    Пораки:
    1.689
    Допаѓања:
    18.856
    Шта сам сањала бре :doh: Италијанкса поронграфска идила(ем италијанска ем идила ...ами то само на сон де ).
    Тоа ти бил некој си човек во пооодминати години (да не речам старец) и некој вид БУЏА :lol: али макро шо т и јас знам :tmi: :tmi: :tmi: и ние со другаркиве сни седнале онак на маса како фуфици и сни пиеле СКАПОТИЈА од пијалок :rofl: .........

Патем ми ѕвонел дечко ми а јас пуфлата не сум го земала телефонот па сум умишљавала што лага ќе му врзам кога ќе речи оти не се јави и кај ти беше тел ,лелеле сон ко сон малце фантазија малце смеа, малце тага, малце радост али по праљвило секогаш во чудо те остава .
    Друго моментално слушам метроплис (еба...ти реклама му напрајв )али не тоа ами Мартин Србиновски со онаа што ми е ептен лежерна убава поразлично од друго комерцијално македонско страње- Вљубен сум -Ве поздравЉам со првите голтки утринско кафе и зраците сончеви кои упорни ги бркаат облачината мали да си одат затоа што ете не ги сакаме ;) ....

На anastasija85 му/ѝ се допаѓа ова.
  20. starfish

starfish Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2010
    Пораки:
    4.832
    Допаѓања:
    10.128
    Сабота на работа!
    Добро, повеќето на работа, некој во кревет, на топличко под јорганче.... па уште и животинче мало што сака да се мази, ти преде.
    Епа добро утро на сите!
    Стандардно за секоја сабота, едно средно турско, сама со Фемина. А после еден час, кога сите ќе се разбудат, уште едно кафе, групно, во кафичот во кој си ја оставив младоста.
    Надвор има 7 степени, според Камчо мој(така ми е крстен компјутерот многу одамна), а сонцево мами ли, мами, за прошетка и седенка под тие глупавите греачи што се масовно распространети низ градов.

Кога ќе видиш, секој ден е скапоцен. Поготово една ваква сончева сабота.
    Мора да го искористам, да го разбистрам мозоков од сите лоши работи кои се случија деновиве и да вдишам малку од денешниот воздух.
    Дали индексот на загадување бил 300 или 500, стварно не е важно кога некој ни подарил ваков ден.
    Човек мора да ги заборави лошите работи од вчера, зошто денес е тоа што ни останува.

На Serafima, TeddyGrey, la-chicka и 1 друга личност им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.