[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. EmGreen

EmGreen Истакнат член

Се зачлени на:
    7 август 2011
    Пораки:
    337
    Допаѓања:
    189
    Браво за - мене си го направив најлошото кафе во животот
    Сериозно.... мислиш вода од костени...што ли направив.... а толку ми се пиеше [​IMG]

Него...
    Ако има нешто полошо од ден преполн со обврски, тоа е ден без никаква обврска. Досадно е бре! Се отупев три дена затворена во четири ѕида. Кога имаш друга работа ти се игра, ти се пее, ти се чита, ти се скока, ти се искача... А сега - дреми како мисир [​IMG] три книги читам и трите ги оставив на пола, ескивирам од вежбање, тридена неможам да се намолам да си ја средам собата...

Затоа денес решив ДА ШЕТАМ!! [​IMG]
    Дебел џемпер, патичиња, чадорот во раце и у шетња. Нормално прво ќе си играм жмурка со професори низ факултет (махери се бе никако да ги најде човек) па после пут под ноге и кај ми дојде. Убаво ми е временцево :) Таман ќе си го ставам новото карминче (темно секси црвено) :*
    Ајде поздрав :hai:

(саде смајлиња постов..)

На la-chicka, anabel-a, blond и 3 други им се допаѓа ова.
  2. kikkki

kikkki Популарен член

Се зачлени на:
    31 март 2012
    Пораки:
    2.746
    Допаѓања:
    4.846
    Е,се разбудив дури сега а требаше во 08,00 ама ај сега...Како и да е убав денов да е поважно е ..
    Неможам уште да се навикнам на новата фризура,пукнав веќе се мразам..и тоа ќе биде,ќе порасне...
    Морам да учам сега,заминав јас..прво нескафето да го пијам...
    Убав е денов,уживајте! :* :* :*

3. srn4e

srn4e Истакнат член

Се зачлени на:
    21 март 2011
    Пораки:
    135
    Допаѓања:
    111
    Среќен почеток на сите бруцоши и бруцошки :D :) поззз :*

4. Hayley

Hayley Популарен член

Се зачлени на:
    20 септември 2011
    Пораки:
    327
    Допаѓања:
    900
    Толку. Поминаа двете недели со возбуди околу школото.
    Како што замина убавото време, така и нив ги снема.
    Сега, имам два и пол саати луфта и се врткам наоколу, фати гитара в рака, отсвири три акорди, остави ја, вклучи компјутер, здосадило, и назад на врткање. Се, само да не учам.
    Моментално сум на работ филм да си пуштам.

И си пуштив.

На anabel-a и blond им се допаѓа ова.
  5. anastasijaki

anastasijaki Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2011
    Пораки:
    5.234
    Допаѓања:
    48.442
    Две најубави години во мојов живот, нека ни е среќна годишнината на мене и на ханито :D :inlove: наредната година со големо меше да ја прославиме :wasntme: :hug: :l:

На antonina, zarah, kate21 и 21 други им се допаѓа ова.
  6. Squirrel

Squirrel Популарен член

Се зачлени на:
    6 април 2011
    Пораки:
    370
    Допаѓања:
    437
    Џамбазов вика: Судбино, ти не си нормална. Оди лечи се!!
    Ама јас викам дека јас не сум нормална. Мене веќе ми е време да се лечам.
    Ко некое тинејџерче од 5одд сум. Туку се смем на секој 2секунди кога ќе се сетам на него. Смислив и каде ќе одиме кога ќе се врати. Што ќе носам, што ќе пиеме..... :rofl: :rofl:
    А, еве одвај неколку часа откако замина.

Врв на се беше ова последново, отварам кај мајка му на профил и гледам дека Сител МК и се допаѓа во 04:46 и целата :o :o Д***е мори шо праеше од 5 на компијутер. И после 2 секунди ауу убата таја го испратила и не си легнала, на работа е од 7 :?:

НЕ сум нормална. Ова моево веќе не е нормално :lol:

Одам да повторам дури не е многу касно.

Имајте убав ден феминки и убава училишна и работна недела.

Нека им е со среќа на сите бруцоши, а и на овие поголемкиве :hai:

На cinderella5 и blond им се допаѓа ова.
  7. blond

blond Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    2.251
    Допаѓања:
    4.719
    Неопислив е моментот кога Ј те буди со гушкање и бакнеж. И радост што се буди покрај тебе.Го гледам Ј како шета сам низ двор, чекорејќи цврсто во чекор со мачорот кој иако го гребе, многу си го сака. Ги сака животните. Цел на мајка, да можам зоолошка ќе си направам.

На југот ништо ново, не утепа дожд викендов. Се надевам така ќе продолжи :lol: променливо облачно, на места со силни дождови без грмотевици, многу разменети бакнежи, ерупции, поплави :lol:
    Имајте влажна, но вулканско врела недела. :lol:
    Бруцоши, кршете нозе сите.

На Waka-waka, antonina, bittersweet и 20 други им се допаѓа ова.
  8. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.468
    и мене ми е денес годишнина :wasntme: :D и на мене нека ми е среќна, ама јас не сакам меше, има време за меше :rofl:

На antonina, bittersweet, kate21 и 27 други им се допаѓа ова.
  9. Elena-97

Elena-97 Популарен член

Се зачлени на:
    20 јули 2011
    Пораки:
    913
    Допаѓања:
    2.107
    Втора смена yeahh :rock:
    Се радувам само затоа што денес успеав убаво да си се наспијам. Знам дека од утре ќе ја замразам втората смена. Дома - 8 саат. И види што попрво ќе направиш. Дали ќе јадеш, учиш, пишуваш домашна. Одморот не го вклучувам, и гледањето телевизија. До тоа ми дошло...
    Денеска во 7 ќе бидам дома, 5 часа :!: И тоа ми се чини премногу. Вторник 8, среда 8, ама потоа сум на екскурзија, еее убаво ќе се прошетам, ќе вдишам Београдски ваздух! Ама има време, јас секогаш викам Толку блиску, а толку далеку.

10. Emma89

Emma89 Популарен член

Се зачлени на:
    11 април 2010
    Пораки:
    1.258
    Допаѓања:
    426
    Ех, кога коцките ќе се склопеа уште од пред неколку години, немаше да биде вака... кој ли помисил дека денес ќе сум таква каква што сум? Но, некој ќе рече, така требало да биде. Е не требаше вака да биде, знам. Вината е во мене, не ги отворив очите добро, немаше кој да ме посоветува да се борам за тоа што сакам, слушав илузии кои само ме оддалечуваа од тоа што го сакав.

Веќе долго време отворени ми се очите, нема повеќе кој да ме лаже и мами. Вашите коцки се склопија, и моите, но моите на поинаков начин. Беше и остана непребол. Можеби во некое друго време....

Зошто ми се појавуваш?

11. SlAtKi4ka.SlAtKi4ka

SlAtKi4ka.SlAtKi4ka Популарен член

Се зачлени на:
    23 мај 2011
    Пораки:
    247
    Допаѓања:
    313
    СДК видов хелихоптер и сама на себе се чудам како се радував како мало дете :lol: :$ :rofl: :rofl:

На Gordana10 му/ѝ се допаѓа ова.
  12. ilipili

ilipili Популарен член

Се зачлени на:
    19 април 2012
    Пораки:
    1.310
    Допаѓања:
    4.992
    Овие два дена ми поминаа неочекувано убавко.Чувството кога трапкате по фождот да стигнете кај најдобрата другарка на топло чајче и палачинки(да,да палачинки иако мојата диета ја нарушив :wasntme: :evil:,ама вредеше :lol: ) ,па водени до колена одвај чекате да се исушите,филмче и муабетче за се и сешто,смеење до солзи е преубаво.А,вчера пак со мојата сродна душа-брачеда ми знаете таа за која што ви мозгав пред 3,4 дена и уште 2,3-ца драги личности си излеговме на винце,музиче,мезенце...Ахх знаете кога сте со сите луѓе кои што ви значат нешто во животот и кои што знаете дека никогаш нема да се разочарате од нив прави да заборавите на се.Овие два дена ми требаа за да се извлечам од депресијата во која што западнав претходната недела и ми дојдоа како мелем на душата.Бев исполнета и сеуште сум,но да беше тој крај мене немаше да има посреќна личност од мене.Тој кој што иако знае да ме извади од такт некогаш,сепак е овде цврсто ме држи и не ме пушта,а и јас него :shake: Ете такви мали работи ме прават среќна и доволни ми се да функционирам како личност на која што секој нов ден му е нов предизвик.Доволно е да ми се луѓето што ги сакам до мене и да ми се на број,друго се е минливо,а чувството на љубов кон нив,а и љубовта кои што тие ни ја даваат нас разбудуваат неопислива среќа која што е бесцената и не би ја сменила за ништо на светот.

На Doozy, Peppermint, Divinebutterfly и 8 други им се допаѓа ова.
  13. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.074
    СДК ... dirty talks, недовршени ... :wasntme:
    Мислам, да не се лажеме, кој не сака?? Кој еднаш не посакал некој така добро, опасно страсно и прљаво да ве заигра ... А посебно кога вие превземате главна улога, па тој така добро се вплеткува во вашата мрежа од опасни зборови, ко маче дури ви преде ... Па после е така слаб на вас ... Практикувајте повремено, добро е за сетилата и самодовербата. Јас сакам, ми годат ... :emo: :wasntme:

Не замерувајте по сабајлечки со муабетов, ама да разбиеме монотонија од серизности де :angel:

Еве ви за убав ден плакнете очи ^_^ :lol:

На bittersweet, kate21, lunicka и 6 други им се допаѓа ова.
  14. kikav

kikav Популарен член

Се зачлени на:
    28 февруари 2011
    Пораки:
    2.711
    Допаѓања:
    2.034
    СДК сабајлево ко станав и пуштам на мтв 1 и оп гледам мојата омилена серија од детството ОПСТАНОК баш на почеток ја начекав и многу се израдував ми тргна понеделнички.

15. Veki4kaa

Veki4kaa Форумски идол

Се зачлени на:
    10 јануари 2012
    Пораки:
    5.513
    Допаѓања:
    18.507
    точно така :!: не можеш да им погодиш на луѓето па затоа терај си по своее ;)

На Hayley, Sara123 и sunfemina им се допаѓа ова.
  16. Lolipop23

Lolipop23 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 март 2010
    Пораки:
    5.514
    Допаѓања:
    27.301
    Е па феминки да ви се пофалам конечно ја добив титулата хемиски инженер. :) ДИПЛОМИРАВ!!!
    Чувството е прекрасно ви посакувам на сите да го искусите. :)

Сега повелете ова е за вас !

На 1209, SlAtKi4ka.SlAtKi4ka, crazylady и 62 други им се допаѓа ова.
  17. sunfemina

sunfemina Популарен член

Се зачлени на:
    17 февруари 2011
    Пораки:
    1.731
    Допаѓања:
    843
    На bittersweet, Monna.Monna, zarah и 23 други им се допаѓа ова.
  18. Nana19

Nana19 Популарен член

Се зачлени на:
    1 септември 2012
    Пораки:
    2.141
    Допаѓања:
    2.753
    Сакам кажамм незнам речам, чекам мислам може текне :rofl:

19. AngelOfArh

AngelOfArh Форумски идол

Се зачлени на:
    26 септември 2011
    Пораки:
    20.547
    Допаѓања:
    108.716
    Трендафилке, под итно авторски :rofl:

На creshicka и Trendafilka им се допаѓа ова.
  20. PussyHunter

PussyHunter Нов член

Се зачлени на:
    15 август 2011
    Пораки:
    636
    Допаѓања:
    724
    Како сте феминчиња го стартувавте ли денот? :D Јас еве го пијам утринското кафе и го зграпчувам денот и ковам планови како да го поминам денот. :) Енергично и бомбастично се чувствувам денес, до поголемата количина тестостерон ќе да е. :D Како и да е и од што и да е, нека ме држи расположението. ;)
    Еве ви по едно :coffee: од мене. :)

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.