Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Sexybaby86

Sexybaby86 Форумски идол

Се зачлени на:
    9 март 2012
    Пораки:
    4.997
    Допаѓања:
    96.215
    Кога нештата конечно ќе се помрднат од мртва точка? Се прашувам дали воопшто постојат шанси за тоа.

Ех да имав една боксерска вреќа дома, како со сласт би ја шутирала до бескрај! Маста би и' ја извадила!

На kravce, zarah, CoverGirl10 и 4 други им се допаѓа ова.
  2. crazyinlove19

crazyinlove19 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    3.753
    Допаѓања:
    3.731
    Погледот кажува многу повеќе и од илјада зборови... :inlove: :inlove: :inlove:

На Divinebutterfly, Hopeful и alessandraaa им се допаѓа ова.
  3. honorthyself

honorthyself Истакнат член

Се зачлени на:
    29 мај 2012
    Пораки:
    654
    Допаѓања:
    1.273
    Дома сум. ^_^
    Предавања дури од понеделник.
    Кога слушнав од другарка дека на архитектонски имале уште првиот ден предавања до седум навечер, мојот факултет ми се виде играчка.
    Се почувствував тоооооооолку непродуктивно. |(
    Ама, уште еден ќе запишам вонредно од година. Ветувам. :!:
    Ми се може, па што. Бистра сум си јас. :lol:

На Sara123 и Libera им се допаѓа ова.
  4. anngelique

anngelique Популарен член

Се зачлени на:
    15 јуни 2010
    Пораки:
    2.675
    Допаѓања:
    6.549
    СКД Досадно ми е.. Уште неколку дена слободни па од понеделник факс :( . Од досада дури плакарите ги прередив. Мајка ми ми вика Што ти стана девојче, што се се расчисти, да не те мавнало нешто по глава.. :lol:

5. Angelinkka

Angelinkka Популарен член

Се зачлени на:
    13 јули 2012
    Пораки:
    526
    Допаѓања:
    361
    I can't anymore! It's so... |-)

На Glossy-girl му/ѝ се допаѓа ова.
  6. lunicka

lunicka Форумски идол

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    3.799
    Допаѓања:
    100.571
    Мутаво се осеќам денеска...немам сила во телово...не знам што ми се случува :^)

Разговарав денес со една пријателка за тоа колку сме среќни,И што е тоа среќа впрочем...ми набројува таа ова и она ,а сакам да и кажам...ЧЕКАЈ МАЛКУ...што е среќа?Душевен мир?Пеперутки во стомакот?Стабилност?Богатство?Семејство?Мислам дека тие работи не можат да одат заедно.Како можеш да имаш пеперутки после многу години брак.Ако е тоа среќа, тогаш тука е ислучена.Како да имаш душевен мир кога некој постојано те нервира?Среќата и тука се исклучува.Стабилноста подразбира да е се во ред.А како да бидеш без нервоза кога децата направат некоја будалаштина.Тогаш излегува дека се среќни само оние кои се немажени/неженети? А не!Тие немаат семејство.

Нема дефиниција за среќа.И не може да биде валидна повеќе од еден ден.Денес те исполнува тоа,ама утре ќе побараш нешто сосема друго.Можам да кажам среќни се оние кои се прават глупи и не ги гледаат проблемите...

На Johny, julie77, Moira и 8 други им се допаѓа ова.
  7. Ingvild

Ingvild Популарен член

Се зачлени на:
    4 септември 2012
    Пораки:
    588
    Допаѓања:
    3.631
    Пред малку на ФБ видов дека една моја соученичка од средно се омажила.
    И ја посакувам целата среќа на овој свет... Навистина ја заслужува ! :)
    Но, се ќе беше така добро и розево да не беше типот толку постар од неа...
    Луѓе, на сликата изгледаат како татко и ќерка. Така, фатени за рака.
    Се згорзив, буквално ! :puke:

Бетер од Индија стануваме... :|

8. Hopeful

Hopeful Популарен член

Се зачлени на:
    15 јуни 2010
    Пораки:
    997
    Допаѓања:
    1.467
    Феминки, ајде и јас да се пофалам, денес дипломирав!!!
    Станав професор по англиски јазик и книжевност!
    Уште не сум освестена од се за да ви кажам какво е чувството точно, среќна сум и убаво ми е, но сепак кога ги видов моиве дома колку беа пресреќни кога си дојдов и кога ми честитаа и јас станав уште посреќна!
    Повелете, да ве послужам нешто, иако вака виртуелно.

На Buttterfly, Angelinkka, Primavera и 48 други им се допаѓа ова.
  9. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    6.898
    Допаѓања:
    9.191
    Ако светот функционира на база на лицемерие.А се бара искреност, а не се наоѓа.Тогаш зошто се бара нешто што не се дава? Како може тоа да се очекува? Можеби надворешниот свет е токму онаков каков што ние го перцепираме и имаме удел во истиот.

Невозможно е сите исто да мислиме, тогаш би било рај.

Некогаш за некои работи нити ми се мисли, а најмалце ми се зборува...

10. MandyLane

MandyLane Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    3.818
    Допаѓања:
    25.505
    Со нови сили и нов план, се спремам највеќе психички за новиов семестар.
    Имам 8 предмети... ah well, тоа е тоа.
    Дури денеска, на првото предавање, се свеснав дека толку беше од летната слобода.

:doh:

На Lilliana и Sara123 им се допаѓа ова.
  11. kikav

kikav Популарен член

Се зачлени на:
    28 февруари 2011
    Пораки:
    2.711
    Допаѓања:
    2.034
    Има денови кога не си ти, кога не сакаш да зборуваш, работите едноставно не се како што треба... тогаш сакам да сум со него... затоа што тој ништо не ме прашува, а едноставно знае се!

12. SexiLy

SexiLy Популарен член

Се зачлени на:
    27 април 2011
    Пораки:
    500
    Допаѓања:
    2.108
    Ме потсети темата Вашиот неостварен сон, желба што и да е, која ја остварив пред десетина минути. Не помага на човештвото, немам длабока ни плитка материјална корист, но затоа решив широко распротанетиот македонски духовен стриптиз, да го облечам.

Отворив група, односно заедница за кучиња. Македонска фб група каде нема бомбандирања и исилени наметнување со "мито: - фаќање на жалост за да убаците некој денар и да помогнете на некое куче или маче бидејќи е на раб од животот. Затоа што вистинските љубители на животни помагаат секогаш кога можат или ќе се најдат во таква ситуација. Факт. Не е потребна сметка во банка, грозни фотографии и останати ниско децибелни заебанции за да ја поттикнете хуманоста према мало животинче кое навистина поседува емоции за разлика од човекот кој поседува и емоции и чувства.

Знам дека е забрането рекламирање на фемина и спам. Бидејќи се работи за непрофитна заедница која може да насмее нечие лице, додека го пие утринското кафе или сака да огласи, сподели фотографија од своето милениче или миленичиња, ги поканувам сите расположени феминки да ја аднат групава - http://www.facebook.com/sweetness.dogs

На kravce, AnaKarenina и Sara123 им се допаѓа ова.
  13. WomanInRed

WomanInRed Истакнат член

Се зачлени на:
    13 мај 2011
    Пораки:
    1.605
    Допаѓања:
    1.607
    Сите ние имаме некоја цел во животов.. Јас имам голема цел, но за да стигнам до таа цел морам да им докажам на некои луѓе дека можам..
    И ужасно е чуството кога знаеш дека некој друг те кочи, намерно не ти дава да успееш..Зошто? зошто тие уживаат да те гледаат дека не си успеала, си го хранат егото со тоа што те гледаат дека не си добра..
    Не ми е јасно како тие луѓе живеат, знејки дека никогаш не успеале да насмеат, да израдуваат, да се осетат сакани?!

Секогаш ке ги памтам зборовите на сестра ми ..Пред се треба да бидеш човек

На Sara123 и Hopeful им се допаѓа ова.
  14. calliope

calliope Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2011
    Пораки:
    1.368
    Допаѓања:
    15.993
    Топла вода. Погледни си го однесувањето и постапките, па запрашај се заслужуваш ли да го носиш епитетот “маж“ само затоа што имаш поразлично меѓуножје од моето?

Аха! Знам дека најмалку еден ви пројде низ глава кому би му го поставиле ова прашање.
    Кај мене се повеќе, ама еден е на чело. :lol:
    Сериозно, умирам да го дознаам одговорот кој веројатно би дошол во форма на оправдување.
    ...кој поради кукавичлак, ни ко таков нема да дојде.

На Johny, ViktorijaMari и SimplyElegant им се допаѓа ова.
  15. k.i.m

k.i.m Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2010
    Пораки:
    4.733
    Допаѓања:
    5.154
    СДК Несакајќи каснав од најлутата пиперка што сум ја пробала некогаш. :sweat: И мислам дека во еден момент испуштив оган од устата... штета што немаше никој до мене да ми потврди :|

На Sara123 му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Marbella

Marbella Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јуни 2012
    Пораки:
    615
    Допаѓања:
    342
    Ги обожавам есенските денови кога дома подготвуваме зимница. Пинџур,ајвар,лутеница, абе се...
    Сите од дома помагаме, некој пече пиперки, некој лупи патлиџани зависи што правиме, друг лупи пиперки, некој чисти семки, сите седнати во круг со кофа пред себе :lol: позади во дворот и лупиме, кажуваме смешни случки, работи кои се случиле во минатото кога јас и сестра ми сме биле мали и сме треселе глупости, на пример кога јас прв пат сум лупела пиперки и сум имала кофе со вода до мене за да ги чистам рацете од лушпите јас наместо рацете сум ги пикала пиперките во вода :rofl: за да се измијат од семенките :D ... Сите сме заедно, што е многу ретко(кој на работа кој на училиште)... сите да застанеме да зборуваме да се шегуваме, едноставно овие зимници ги сакам заради семејното дружење... :inlove:

На Glossy-girl и Hopeful им се допаѓа ова.
  17. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    Постојат ствари што не се купуваат со пари. Е онака ми дојде да го кажам ова.

18. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    6.898
    Допаѓања:
    9.191
    Ким ништо страшно и мене ми се десило тоа :D ама по грешка :D и ни вода, ни леб, ништо не спасуваше... :worried: :D и од тогаш луто не јадам.Така да не настрадувам веќе, нити по грешка :D :wasntme:

На k.i.m му/ѝ се допаѓа ова.
  19. Jule.Sk

Jule.Sk Популарен член

Се зачлени на:
    28 мај 2011
    Пораки:
    1.314
    Допаѓања:
    736
    Сакам а кажам дека немам време да напишам мислења на форумов од школово + 2ра смена сум :(

20. Dvolicen

Dvolicen Популарен член

Се зачлени на:
    1 јуни 2012
    Пораки:
    1.431
    Допаѓања:
    3.485
    После мутавиов ден на работа , и одвратново време малце и јас да поуживам и да се опуштам со Господарот на Прстените :!: HD и 1-2 лименки туборг :beer: и бадеми ...

На kikav и Sara123 им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.