Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. NoellePage

NoellePage Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јуни 2011
    Пораки:
    910
    Допаѓања:
    1.767
    Огромен потпис. Секоја им чест на таквите, искрено

На lunicka му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.263
    Допаѓања:
    157.666
    Среда,дожд, затнат нос,па дали е тоа блуз?!

На Hipster, Marley и Sara123 им се допаѓа ова.
  3. Ilusionist

Ilusionist Популарен член

Се зачлени на:
    14 јуни 2012
    Пораки:
    752
    Допаѓања:
    1.912
    СДК дека секоја жена е беспомошна само додека не и се исуши лакот од ноктите! :!:

4. AngelOfArh

AngelOfArh Форумски идол

Се зачлени на:
    26 септември 2011
    Пораки:
    19.391
    Допаѓања:
    103.199
    Фактот дека си жена, секое ново купување на чевли го доживуваш како нирвана, секоја нова нијанса на лак е онаа вистинската, и после секој шопинг на вечера со саканиот. Ако купам два пара чевли повеќе сум жена. По ѓаволите, пак изгубив осет.

На lunicka, Monna.Monna, Sexybaby86 и 2 други им се допаѓа ова.
  5. gothchick

gothchick Популарен член

Се зачлени на:
    28 мај 2011
    Пораки:
    1.598
    Допаѓања:
    1.838
    Не ми се верува дека некоја што ти е добра другарка, може да биде среќна зошто тебе ти се случува нешто лошо, се нервираш или сл. а на истата и немам направено ништо лошо за да се радува на мојата "несреќа". Сепак фала и, бар ќе знам за понатаму.

Инаку темава ми личи како дневник некој, дали 3-4 пати имам пишано тука бидејќи ми е многу чудно да си кажувам мое мислење кое нема врска со предходното. Ама ќе почнам почесто да пишувам, најверојатно :D

6. ines.h

ines.h Популарен член

Се зачлени на:
    23 август 2011
    Пораки:
    1.689
    Допаѓања:
    18.856
    Која иронија е кога некоја особа носи име како-Милена ,Злата , Добрица........а далеку е од златна, од милна или добра .
    Без навреда ако некоај си го пронајде името немам намера некого да навредам .

Инаку ми се јаде есенска храна ...веќе :)

Прикачени фајлови:

На eli25 и gothchick им се допаѓа ова.
  7. Ilusionist

Ilusionist Популарен член

Се зачлени на:
    14 јуни 2012
    Пораки:
    752
    Допаѓања:
    1.912
    E aјде де... Благородна ја крстиле. А таа е далеку од благородна личност. |(
    Ми го згорчи животот.

8. AngelOfArh

AngelOfArh Форумски идол

Се зачлени на:
    26 септември 2011
    Пораки:
    19.391
    Допаѓања:
    103.199
    Готово е, кога стигнав и нозе да кренам на биро значи многу сум уморна. Ах што се мораме да претрпиме за два пара нови кондури :?:

9. DramaQueen1

DramaQueen1 Популарен член

Се зачлени на:
    19 септември 2012
    Пораки:
    446
    Допаѓања:
    156
    СДК дека ми се јаде чоколадо, нутела значи во главно млечни производи. Исто така очиве ми се затвараат треба нешто да поднаучам за утре на школо испрашување историја... :| ајде поздрав :* :* :*

10. Ariel

Ariel Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    8.218
    Допаѓања:
    139.927
    Не е баш сеедно кога ќе имаш пропуштен повик во 8 вечер од колега што знаеш дека не те бара џабе, туку имало некој проблем на работа пто те засега. А сега го нема. И ај иди олабави се.

Пазете децата со кого ви се дружат. Шо викаат северните соседи, а и брат ми исто, „С ким си, такав си“. Ги пратив со моите на одмор, и еве, баш денес мојот син кој нема ни 6 години ми кажуваше дека за Плутон не се знае дали е планета или природен сателит :^) :D . А што да очекувам, кога како мала омилена „сликовница“ ми беше астрономскиот атлас на мајка ми, а денес омилена играчка ми е најсаканиот телескоп.

Ги сакам ѕвездите. И на небо, далеку, и спуштени, и преточени во моите очи :D
    И сонцето го сакам! Него најмногу!

А може ли позадинава да биде со ѕвезди4ки и сонценца, многу ги сакам, сакам таква позадина :inlove: плииииззззз

Добро е што во меѓувреме се чув со колегава. Ништо страшно, математиката не му испаѓала. Ми испаѓа мене. Гени.

На Buttterfly, Lolipop23, lunicka и 15 други им се допаѓа ова.
  11. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    Родителите не знаеле какви ќе им бидат децата кога биле новороденчиња и кога им давале имиња.

12. kate21

kate21 Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    4.220
    Допаѓања:
    3.853
    Роса насабајле, студ, па жешко, па умор во зглобовите, па шинато колено, па плускавци на двете дланки, па скршени нокти, мокри чорапи, настинка некоја...

Есен! Ја сакам само два дена, пред да заврши! Се друго е само умоооооооорувањееееее :yawn:

Ама ако! Се нижат планови, се чекаат приходи :geek:

На kravce и JuLleE им се допаѓа ова.
  13. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.014
    СДК, дека толку е очигледно колку некои луѓе се замараат со тоа колку ѕвездички добиле а колку дале :fubar: и таква дебата на широко и велико се отвори на таа тема-што просто не ми се верува. Зарем тоа е толку битно во нашите живот? Ќе видам кога некој пу пу недај боже ќе има озбилен проблем во семејството дали ќе му текне на добиените ѕвездички на Фемина.
    Но за тие што патат за нив,и за тие што просто само чекаат нешто за да зборат, мене ми дојде една прекрасна идеа, која ќе ја покажам кога ќе дојде новата платформа. Па тие што многу сакаат да набедуваат,оговараат и слично...ќе имаат работа :D
    Ај сеа поздрав!

На Miss.Baller, anastasijaki и Glossy-girl им се допаѓа ова.
  14. renata77

renata77 Популарен член

Се зачлени на:
    4 декември 2009
    Пораки:
    1.770
    Допаѓања:
    8.605
    Толку многу се фокусирав на еден настан што требаше да се случи вечерва,што почнав времето да го мерам пред и после него,уште од минатата недела.И сега кога помина,случајно негде прочитав по интернетов дека денес среда нешто ова она...и ми падна чудно :^) .Како,еј бе даааа,денеска среда е!
    Дебилно,знам. :x

15. Marley

Marley Популарен член

Се зачлени на:
    13 јануари 2010
    Пораки:
    1.093
    Допаѓања:
    1.130
  16. AngelOfArh

AngelOfArh Форумски идол

Се зачлени на:
    26 септември 2011
    Пораки:
    19.391
    Допаѓања:
    103.199
    Алал да ти е, времево како иде со песничкава, мх, мх, мх....

На Marley му/ѝ се допаѓа ова.
  17. starbucks

starbucks Популарен член

Се зачлени на:
    12 април 2011
    Пораки:
    3.064
    Допаѓања:
    6.665
    СДК секој втор се праве Др. Хаус. Не го гледајте толку. Штете ви. |(

На Lov3, creshicka, sesilija и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  18. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    А јас пак, си помислив ти си таа што најмногу се грижи за ѕвездичките судејќи по твоето однесување на форумов :worried: ;)
    Колку е интересно кога зборуваат за нешто тие што најмалку имаат право на тоа, страшно.

На Lov3, Monna.Monna, anabel-a и 2 други им се допаѓа ова.
  19. zarah

zarah Популарен член

Се зачлени на:
    25 јуни 2012
    Пораки:
    389
    Допаѓања:
    1.557
    Самата на себе сум еден парадокс. Уживам во читање љубовни приказни, гледање романтични филмови, сонувам за наоѓање голема љубов, а во суштина не можам да допрам до моите чувства кога станува збор за вистински односи. Никогаш не успеав да му ги кажам тие два фамозни зборови нему, само одговорив дека не сум подготвена да му возвратам на истото.
    Сите дефиниции на љубовта почнаа да ми отскокнуваат низ глава. Главата ми кажа дека е прерано да го кажувам тој збор, што знам јас за тоа? А срцето ми се преврти.
    Мислев дека сум сфатила се... сега не сум сигурна. Се чувствувам како да сакам да ги тргнам сите оклопи и да ги истурам сите емоции врз него. Можеби кога ќе ја запознаеш вистинската личност, на тие два збора не им треба тајмер. Можеби љубовта е само топло чувство што го имаме во срцето.
    Ако е така, тогаш сум заљубена...

На sweet-cherry, Buttterfly, lunicka и 6 други им се допаѓа ова.
  20. imelda

imelda Популарен член

Се зачлени на:
    24 март 2011
    Пораки:
    1.622
    Допаѓања:
    10.349
    Во животот се може да се деси, ама да имате среќа никогаш да не ве уапе оса за десен бут :!:
    Всушност, нема врска дали е лев или десен бут, шансите се 50-50, туку кај мене на десната пееска се падна.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.