Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. thinkerbell

thinkerbell Популарен член

Се зачлени на:
    20 ноември 2010
    Пораки:
    2.039
    Допаѓања:
    11.833
    И стоев на дождот, со глава подигната нагоре, небаре ќе ме измие.
    И онака нема правда, ништо не е фер, а јас сама со мојата глава не можам да го срушам ѕидот.
    Вака е полесно, да стоиш само и да киснеш.

На Buttterfly, Moira, Monna.Monna и 18 други им се допаѓа ова.
  2. k.i.m

k.i.m Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2010
    Пораки:
    4.733
    Допаѓања:
    5.154
    Ах што си ти :D
    Сакав вчера да ти речам, ако не пишам пост во СДК кога ќе станам, добро е :D
    Не требаше толку да се силам, затоа ми се направи ова :lol:
    А косава не виткана, туку џабе пеглана :D
    Ај друга прилика.

Туку, најслатко е нештото што ќе се измачиш да го направиш, ама цело време да те мотивира крајниот резултат. Сега ми е убаво.

На Divinebutterfly му/ѝ се допаѓа ова.
  3. 1209

1209 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2010
    Пораки:
    6.613
    Допаѓања:
    43.187
    Кај сте бе?Арни?
    Јас се вратив, летајки после само 5 дена во Ск.Е неможев.
    Сакам да ви кажам дека е добро, го средивме станчето, многу фино е да се живее во него.
    Факултет, бркање проф., кавги со тетките од студетски, кафенце со колегите, новости и така.

Убаво е дома, ручек на мама и кученцето што неможе да ми се изнарадува.
    Одвај чекам да го гушнам љубениот мој.Првите денови без него ми се најтешки, ме маваше депресија.
    Јас само да ве поздравев.
    Одам сега.

На Neytiri, la-chicka, Monna.Monna и 4 други им се допаѓа ова.
  4. Smurfette.M

Smurfette.M Популарен член

Се зачлени на:
    13 септември 2011
    Пораки:
    1.072
    Допаѓања:
    621
    Само јас го можам ова...на вести кажаа дека денес е најстудениот ден од летото, а јас си излегов по шорцеви и блуза со кратки ракави...и како врв на се, заврна...убаво си накиснав...ама па убаво било на дожд да се шеташ.... :)

5. Annie.mk1

Annie.mk1 Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2011
    Пораки:
    1.633
    Допаѓања:
    3.742
    Животот е виножито од прекрасни бои, само кога си до оној кој прави црното и белото да добијат и нијанси... :inlove:

На ilipili и green.eyes им се допаѓа ова.
  6. Doozy

Doozy Форумски идол

Се зачлени на:
    22 април 2010
    Пораки:
    4.711
    Допаѓања:
    59.975
    Денеска ми е еден од тие - what am i doing with my life - денови. :rofl:

Спиев 12+ саати. На раат, без да ме масира никој. Станав, си полебдев малку низ куќава, си ручав, си пиев нескафе, бев корисна пола саат додека и прераскажував четиво на сестра ми :!: и сега пак си лебдам. На фемина, на фејсбук, си играм Сонгпоп (поздрав до Старбакс ама те тепав на метал, хо, хо, хо), си ставам песнички, сликички, си гледам клипови од цртани на јутјуб, ќе си пишам со некој чат-пат. АМЕБА! После ќе одам да каснам малку роденденска торта, може да испаднам ако не врне, а ако врне, па ќе треба да дојде АД Бетон да ме дигне со дигалка од креветот. Си изнасимнав цртани и ќе си ги гледам. АМЕЕЕЕБА сум, и тоа горда! :rofl:

Вчера испаднав да подадам нешто, ме гледаат, аман мори, по пижами ли испадна. :rofl: Не бе дечки, не ми се пижами, ама и трењерките веќе од пуста мрза почнаа на пижами да личат. Сал по кревети се манкам, во собава имам два, се префрлам од едниот на другиот, евентуално и до дневна да си полежам некогаш.

Заклучив дека сестра ми е селски описменета, пишува НАЈ убава, НАЈ задоволна, неможе, несака, гратски... Џабе ја карам, од едното уво и влегува, од другото и излегува. Тотална спротивност од мене е. Не знае и гајле и е оти не знае, ќе била продавачка. Ооо мори сестро, и за продавачка факултет ќе ти треба, само ај. Дада ќе те спонзорира, убава она. И цициња почнале да и растат бе, сега за тоа ќе ја зафркавам. ^_^

Уште десет дена ваков живот терам, жими се.
    После се фрлам на продуктивност. 8)

На Lov3, bittersweet, Moira и 26 други им се допаѓа ова.
  7. ines.h

ines.h Популарен член

Се зачлени на:
    23 август 2011
    Пораки:
    1.689
    Допаѓања:
    18.856
    Сакам кога сонцето ме греее или да речам ми ги пече очните капаци :D ,додека јас мижуркам.

Сакам да ја набљудувам природата во есен .......

спектарче од бои ако не го сметам одвратниот студ кој доправа иде, и она ИДИОТСКО возење на луди шофери кои `несакајќи ` ќе те испрскаат возејќи лудачки ...........

се друго е ок и мирисот на есенскиот ајвар и првиот изгор на дрва кој мириса на топлина ,љубов, семејство, нијансите на грозје , црвени пиперки , тиква , костени ...........неизбежните листови од дрвјата кои паѓаат превејќи им пат на новите -пролетните ......

8. Elenuskaa

Elenuskaa Популарен член

Се зачлени на:
    11 септември 2011
    Пораки:
    1.865
    Допаѓања:
    2.038
    Никој и ништо нема да може да ми ја тргне насмевкава денес
    ахх колку добра вест :D :D :D :D :D
    и после доооолго време среќна сум :D :D :D :D :D

На Divinebutterfly и ilipili им се допаѓа ова.
  9. JuLleE

JuLleE Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2010
    Пораки:
    18.556
    Допаѓања:
    251.854
    Мајка ми се жали дека конечно мора да појде на лекар, има проблем со гласните жици.
    И баба ми, како и обично, се вмешува во муабетот и вели на мајка ми дека нејзината комшивка имала проблем со терористичката жлезда, па секој месец одела на контрола :D .
    Ај што двете работи немат никаква поврзаност, ама од кај ја најде баба ми терористичка :rofl: .
    Тироидна бабо, тироидна се вика :D .
    Легенда е бре :lol: . Никако да ги погоди зборовите. Си има мака женава :D .

На sweet-cherry, bittersweet, Divinebutterfly и 7 други им се допаѓа ова.
  10. happygirl

happygirl Форумски идол

Се зачлени на:
    27 јули 2010
    Пораки:
    4.452
    Допаѓања:
    22.943
    Измешан ден денес.
    Сонце,дожд,ветер, па пак сонце, и на крај пак ветер.
    Така и јас се чувствувам, измешано.
    Таман ги отворам книгите демек да читнам нешто за испитите кои ми доаѓаат за 10 дена, па ги затворам, па земам да си госредувам шкафот и го оставам, потоа земав тавчето да правам палачинки и се предомислив. Ништо не ми се прави, се ми е до пола, недовршено.

Сакам да се вратам во Германија. И претходно не ми се живееше во мизеријава, ама сега не можам да ја поднесам...

На la-chicka му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    6.898
    Допаѓања:
    9.191
    Што ќе да беше летово, само пеперутки ми влегуваат низ прозор, не дека не ги сакам, ама од памет ме вадат :D еднаш една ко се залета накај мене, ко попарена скокав од што не загледав што леташе |( :D
    Такво е летото со секакви чудесии... :wasntme: :D

На CoverGirl10, creshicka и Glossy-girl им се допаѓа ова.
  12. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    ме болат речиси сите коски-бутови, седални, вагинални, грбни
    кога ке седнам, не можам да станам :worried: се напив еден цел аналгин дај боже да ми помогне-се чуствувам ко баба од 80 години :x

На ocila, ludoto19, Srekicka и 8 други им се допаѓа ова.
  13. Magnolija

Magnolija Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    1.674
    Допаѓања:
    7.652
    Леле колку ми е ќеф што вечер, после толку време, можам да си замотам шалче. :party:

И плус да си ја искарам мојата омилена есенска гардероба; и да се мушнам под ќебенцето додека грицкам чипс; да си чекам калинката да ми узрее и да си ја слушам мојата музика додека надвор времето си ги искажува нервозите преку кап кап на прозорецот :inlove:

На caroline.costa, Hopeful, Doozy и 2 други им се допаѓа ова.
  14. tessie

tessie Форумски идол

Се зачлени на:
    11 ноември 2010
    Пораки:
    5.656
    Допаѓања:
    22.410
    Ги замолувам моите хормони да престанат да ме прават како недорасната тинејџерка со уште понезрели и полуди идеи во мојава глава која е и онака полна со измешани мисли и чувства. Благодарам.

На MandyLane му/ѝ се допаѓа ова.
  15. crimson

crimson Форумски идол

Се зачлени на:
    14 декември 2011
    Пораки:
    4.028
    Допаѓања:
    52.130
    И така јас денес си се облеков по маичка без прерамки, и излегов од дома, жива среќна што мислев дека е топло времето, и накиснав, па премрзнав, па пак накиснав, и така уште неколку пати.
    Ко да не беше доволно лошо тоа, морав да слушам лекции од мајка ми колку сум на 19 ипол години неодговорна и без осет за времето надвор. Убавини.

16. Spell

Spell Популарен член

Се зачлени на:
    31 мај 2011
    Пораки:
    550
    Допаѓања:
    400
    Доста ми е од се доста ми е. Биди добар со добро се враќа жими куров што се враќа. Трпи еднаш, трпи два пати, трпи цел живот е не се истрпува бе. Ти да не можеш да го правиш тоа што сакаш? Да бидеш заробеник. Да немаш слобода и да правиш како што ќе ти каже некој што не знае носот да си го избрише? Па добро бе да му ебам мајката јас што сум? Не знам до кога ќе терам вака ама имам тага и празнина длабоко во мојата душа и немам сила да става крај, немам сили да се спротиставам зошто сум таков човек. Што трпи секакви срања и пак ќути и пак и е добро. Тоа ме прави добра личност или глупа ко коњ без карактер? Се собира, се собира и се плашам да не експлодира и да ги надминам своите глупи граници? Да отерам се живо и диво у курац и да си ја ослободам душава или да останам добра, добричка што ќе ја заебава секој засекогаш? Should I stay or should I go now или пак to be or not to be ??

На specificone и Sexybaby86 им се допаѓа ова.
  17. ilipili

ilipili Популарен член

Се зачлени на:
    19 април 2012
    Пораки:
    1.310
    Допаѓања:
    4.992
    Денес имам потреба да ви зборувам за чичко ми.Човек кој што е принципиелен ми се чини најмногу на свет,строг,но во душата е толку мил,добар и внимателен.Кога починаа моите родители тој решително кажа ќе останиш со нас,ти од оваа куќа ќе излезиш само како невеста,што и така беше.Никогаш нема да ги заборавам тие зборови и така останав да живеам со чичко ми и стрина ми. Никогаш не направиле да се чувствувам одделено или отфрлено.Тој се однесува толку заштитнички кон мене,тој е мојот втор татко,секогаш подготвен да ми подаде рака и да ме поддржи во се.До пред некое време не го разбирав и мислев дека ја претерува во некои работи,но сега целосно го разбирам зошто го правел сето тоа.Разбирам зошто кога бев помала ми давал дозвола да излегувам до 24 часот,секогаш кога излегував морав да му кажам каде сум и со кој сум,сега ми е јасно зошто бил толку строг кон мене секогаш.Сето тоа го правел за мое добро,за да ме изнесе на прав пат,што и го направи заедно со стрина ми секако. Има моменти кога ме вади од такт,но кога ќе ми запее некоја песна или ќе каже некоја шега тогаш се заборавам.Во неговите очи се јавува среќа како на мало дете,ја обожавам таа среќа кај него и сакам секогаш да ја има.Имаме изградено таков однос кој што никој никогаш нема да го скини тоа што го имаме.Ние сме другари ,но и татко и ќерка,тој е мојот излез секогаш кога мислам дека нема ми го покажува патот и ми дава надеж дека се ќе биде в оред ако сме заедно во се.Сака само да сум среќна,ми кажа дека секогаш ќе ме поддржува во се и понатаму кога ќе се омажам ќе биде тука за мене и знам дека ќе биде така.Го сакам неизмерно и што и да направам не е доволно да му се заблагодарам за тоа што го направи се за мене.Единствено што сакам е да му подарам внучиња на кои што знам дека неизмерно ќе се радува бидејќи тоа му е животната желба,па се надевам дека ќе успеам да му ја остварам.

На Libera, Neytiri, bittersweet и 46 други им се допаѓа ова.
  18. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.056
    На anabel-a, zarah, kate21 и 3 други им се допаѓа ова.
  19. Thebestone

Thebestone Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јануари 2012
    Пораки:
    183
    Допаѓања:
    63
  20. ana-girl

ana-girl Популарен член

Се зачлени на:
    14 март 2011
    Пораки:
    535
    Допаѓања:
    648
    СДК дека класичната музика отсекогаш ме исполнувала сум ја слушала и сум ја сакала...

Во овој амбиент се чувствувам прекрасно.
    Тонам во симфониите на Бетовен и уживам во шербет нескафето и истовремено вежбам и се припремам за утрешниот тест..Да добро прочитавте утре имам тест.
    Предметот го владеам добро ми оди се знам се навежбано но некако убаво ми е и ке продолжам да вежбам.
    Станот е празен сите се некаде по ладното а јас останав и уживам во вечерта иако сум преполна со обврски.. :)

-Ифет некако не ми е интересна бидејки сега веќе почнуваат оние монотони случки како во сите серии..
    Тој ја сака и таа него но не можат да се заедно само поради една причина од која произлегуваат уште 1000 уште полоши од таа...Што би рекла баба ми ТОПАТО :D :D

Имајте убава вечер ..позз :*

На mims-89 и Gordana10 им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.