Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. gingerchild

gingerchild Популарен член

Се зачлени на:
    19 август 2011
    Пораки:
    1.495
    Допаѓања:
    4.994
    Есента е најголема магија!

На anabel-a и Stoimenovska им се допаѓа ова.
  2. SexiLy

SexiLy Популарен член

Се зачлени на:
    27 април 2011
    Пораки:
    500
    Допаѓања:
    2.108
    Абе просечен македонец не се буди со кафе, туку со нервоза. Голема.
    Ми се темни оти сум втора. Оти? Сабота е. Работа и сабота. Тоа е таа трипер комбинација. Шо убаво ми беше дома и невработена и наспана. Тегни се у кревет, цицај од мајка ти. Шетај се по дома по папочна врвца. А вака?

Светла точка е што утре е недела. Тоа значи прегорување на бојлер. Дваес пати ќе влезам у када и ќе се купкам со мислата дека вистинското богатство не се парите, туку пријателите.
    Кога ќе дојде инкасаторот за струја дај му 2-3 пријатели, во зависност од сметката или користи ја финтата на Ставревски ,,Неаме батка, криза во еврозоната", па купкај се ко мене.

Имајте убав викенд.

На Phyramide, Nymeria, la-chicka и 9 други им се допаѓа ова.
  3. AngelOfArh

AngelOfArh Форумски идол

Се зачлени на:
    26 септември 2011
    Пораки:
    19.413
    Допаѓања:
    103.336
    Бесна сум, бесна на животот, бесна на дечко ми, бесна на сите директори на фирми, бесна на сё. Биваше ли викендот да ми го упропасти едно директорче никакво со поглед на убица и со ужасно лош карактер, биваше ли да ме извадиш од такт бре мамицу ти мамину, да се покаам што воопшто сум се заљубила во животот. Можеби ти ќе ми го уништиш животот директоре еден низаеден, ама јас тебе ќе те заебам за цел живот, немој да си играш мајтап со мене затоа што не ме знаеш каква сум, злопамтило од најлош вид, по карактер полоша и од тебе кога ќе ми се стапне на жуљ, да не се чудиш после од каде удира најјако :@

4. De-lovely

De-lovely Популарен член

Се зачлени на:
    9 септември 2010
    Пораки:
    723
    Допаѓања:
    932
    Станав сабајлево доста мамурна и по малку несигурна од расправијата вчера. Се чувствував толку виновно како што не би се чувствувала ни човек да убиев.

Се мразам себеси кога претерам со пиењето и како некој демон да влегол во мене, се лутам на цел свет и од што нема на кого се истурам на него. Бог еден знае како од една фина вечер се претвори се во една хаотична, разурнувачка, расправија. Викав, хистеризирав, плачев, мавав. Боже мој се претворив во она што најмногу го мразам, драма квин со примеси на пијана глупачка. Се мразев себеси, а сега уште повеќе, кога после сето тоа, тој, наместо да ме гони УПМ дојде со насмевка и ме гушкаше толку добро извинувајќи се што ме испровоцирал (а такво нешто немаше).

Денес се чувствувам како последно гомно кое има неверојатна среќа затоа што постојат луѓе како него. :?: :|

Глупа, ми се иди прстите в штекер да ги брцнам мајкеми :roll: :worried:hock:

5. Hkikica

Hkikica Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јуни 2012
    Пораки:
    989
    Допаѓања:
    677
  6. Pirana

Pirana Популарен член

Се зачлени на:
    25 март 2012
    Пораки:
    612
    Допаѓања:
    1.507
    Сабота е, недела се спрема. Дал се бањаш, ил си ставаш крема? :D
    Веќе се пофалив дека си купив нов бојлер, но сеуште не сум го испробала. Со оглед на тоа што не викнав електричар по фамозниот пожар пред некој ден, моето денешно бањање ќе биде руски рулет. Ај, битно со новиот бојлер добив 5 години гаранција, а и јас сум си осигурана. :rofl:
    Не не, па и волку смеење не е на добро... Отидов јас да се бањам, а потоа ќе си ставам крема. :lol:
    Останете ми со здравје, и имајте пријатен викенд!

http://www.youtube.com/watch?v=NOivY2HBmDU

7. Stoimenovska

Stoimenovska Истакнат член

Се зачлени на:
    7 јули 2011
    Пораки:
    916
    Допаѓања:
    2.182
    ^^ Е, каде е некогаш и негде?

8. AnaKarenina

AnaKarenina Форумски идол

Се зачлени на:
    6 октомври 2011
    Пораки:
    5.801
    Допаѓања:
    55.003
    Кутрево мое денес изиграва мачка.
    Лежи на тераса и се сонча, се тегне од ќош во ќош и мрзливо мафта со опашката колку да ме поздрави. Да не ме навреди :wasntme:

А богами и јас сум станала како мачка.
    Денес сум на релација кревет-фотелја, и повремено се плеткам во кујна.
    Денов убав и сончев, а мене не ми се мрднува од дома.
    Мама не подбра сите и ни нареди да си земеме по еден точак и да го искористиме сонцето.

А јас претчувствувам дека викендов ќе бидам во вакво расположение...

На sweet-cherry, tweety26, Glossy-girl и 9 други им се допаѓа ова.
  9. annii

annii Популарен член

Се зачлени на:
    16 април 2010
    Пораки:
    3.338
    Допаѓања:
    5.884
    Лузната крај окото говори повеќе од мене.
    Бледа, исушена. И црвени изгризани усни.

10. MerlinMonro8

MerlinMonro8 Истакнат член

Се зачлени на:
    12 септември 2012
    Пораки:
    360
    Допаѓања:
    209
    Настинав :puke: :sweat: ..... лелелеле бе како може вака одеднаш ?? :@ :@ :tmi:

11. kikav

kikav Популарен член

Се зачлени на:
    28 февруари 2011
    Пораки:
    2.711
    Допаѓања:
    2.034
    Моите чуства во моментов преставууваат вистинска МИСТЕРИЈА.

12. TeddyGrey

TeddyGrey Форумски идол

Се зачлени на:
    13 октомври 2010
    Пораки:
    8.071
    Допаѓања:
    72.409
  13. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    6.898
    Допаѓања:
    9.191
    Убава ни е државава, треба да си ја сакаме и цениме :!: :geek: Не ни е сјаен животот во неа, ама незаменлива ни е :!:

На TeddyGrey му/ѝ се допаѓа ова.
  14. kravce

kravce Форумски идол

Се зачлени на:
    19 јануари 2012
    Пораки:
    3.808
    Допаѓања:
    52.973
    Ништо не се сменило, или можеби се. Ми мирисаат рацете на ацетон, главата во бол од сонцето, зашто решив да го впијам попладнево.
    Ме потсети на него, како што и него го потсети на мене. Будалести, безобразни разговори. Си беше тој правиот маж за мене, во вистинските моменти, на вистинскиот начин, без вистински да сме присутни. Всушност, немавме погрешни илузии, ниту погрешни зборови. Јас на него ништо не му значев, тој на мене ништо не ми значеше. Во ништото, се' некако беше совршено, потполно и празно истовремено. Во ниеден момент не ми создаде илузија, јас немав желба да се докажувам преку него, немав потреба ниту замисла да бидам Таа која би го променила. Жени, излезете од фантазијата, љубовџиите не си ги менуваат нагоните. Па ете, сега, кога знам дека повеќе не е Тој, можеби во зборовите, но не во мислите, кога знам дека лоши се промените, ми исчезнаа желбите како некогаш, да го побарам, да му се разголам низ зборовите, да ми ги исполни минутите. Сепак, не ми исчезнува...
    Во душава имам мали ситни парченца љубови, љубови кои не биле доволно силни ни за еден бакнеж, а сепак тлеат за да ме разнишуваат во соништата.
    Денес е убав ден. Ќе си ги налакирам ноктите во црно. Убаво ми е во црнилото кога се обвивам...
    http://www.youtube.com/watch?v=vFwYJYl5GUQ

На Moira, bittersweet, Nymeria и 10 други им се допаѓа ова.
  15. SnowWhite8

SnowWhite8 Популарен член

Се зачлени на:
    26 јули 2012
    Пораки:
    1.275
    Допаѓања:
    1.620
    Конечно некој да каже нешто убаво за нашата мила државичка така ве сакам бе :inlove:

На TeddyGrey и Gordana10 им се допаѓа ова.
  16. lovely-girl

lovely-girl Популарен член

Се зачлени на:
    8 септември 2010
    Пораки:
    617
    Допаѓања:
    653
    После убавата купка, миризливата морска сол, и топлата вода... ма ништо не ми го руши расположението, си се намачкав крема за тело, си уживам во своја кожа, релаксирачката музика ми го опушта умот и телото, мислам на љубовта која ја имам во мене, и ја давам бесценето, си читам фемина, и уживам во животот :*

17. Lov3

Lov3 Популарен член

Се зачлени на:
    8 октомври 2010
    Пораки:
    774
    Допаѓања:
    1.886
    Ја дошла. :drunk:

На Glossy-girl, Elennaa, CharmedGirl и 3 други им се допаѓа ова.
  18. Doozy

Doozy Форумски идол

Се зачлени на:
    22 април 2010
    Пораки:
    4.711
    Допаѓања:
    59.975
    Нели бе некна напишав дека е 15ти, дека имам уште две недели пред другачката да ми отиде... :^) И денес ми вика дека сака да не собере пред да си оди, погледнувам на календарот, бам 22ри! Чекајте бе луѓе, како тоа 22ри? Каде летна времето измеѓу, што направив за тие 7 дена, не се ни сеќавам, како одвај два дена да поминале. :?:

Остај тоа, па и јас уште една недела имам за легачење, сериозен проблем е тоа.

Денеска, кога мојата убер-секси |( појава трчаше во паркот со тесни хеланки и тесна блуза, ми се лепеа мали деца како мувички. Јас за мужи одам таму, се тегнам, се влечам, (се заебавам за воа, одам да трчам афкорс :rofl: ) тоа деца околу мене. Сите ми мафтаат, ми се смеат, посегнуваат по мене, не знам зошто. Дали сум им како некој поубав кловн или грда самовила, или па наочарите им се интересни, поим си немам. Една познаничка ми вика, леле, види ја како иде, внука му е на дечкото и никогаш не пројавила желба да ми се насмее или да ми мафне, тебе првпат те гледа и одма дојде.

Абе и децата мали знаат да препознаат љепотица кога ќе видат, ее. :angel: :rofl:

А и другпат ми се има случено, деца што буквално првпат ме гледаат, да посигнат по мене, да ми се насмеат, да подадат раче... Еднаш една девојка ми рече дека ѕвездата ми била таква, деца ме сакале.
    Ма соѕвездија над глава, соѕвездија...

Колку бескорисно абење на клавијатурава додека баба ми ги кара моите преку мобилен телефон зошто не сме дошле да лупиме чушки. :rofl: Прва работа баба ми и мобилните се неспоиво нешто, значи баба ми знае да се дере и нејзе не и е потребен мобилен. Втора работа, едно битно нешто што е да се излупат до вечерва, уби Боже. Ама отепа од пекање сабајле да ја однесат кај сваќата и да пече... Додека одевме по пат, мислам дека малку не колнеше оти било касно, сме биле мрзливи и нејзе и отишол денот- 12 саатот беше. :rofl:

На Moira, bittersweet, kate21 и 21 други им се допаѓа ова.
  19. COollLady

COollLady Популарен член

Се зачлени на:
    18 ноември 2011
    Пораки:
    654
    Допаѓања:
    1.337
    Денес сум изморена од премногу работа,пат и жешкото сонце :yawn: Да си легнам во удобната постела,наместена од страна на мајка ми :wasntme: Потоа ќе се опуштам во топла бања или...не, прво бања. Ајде отидов јас,се гледаме накај осум,осум ипол :hai:

20. Rozich

Rozich Популарен член

Се зачлени на:
    16 јуни 2010
    Пораки:
    1.194
    Допаѓања:
    1.092
    Леле колку исцрпувачка работа се ова свадбиве,чудо едно ..

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.