Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. MacaLove

MacaLove Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2011
    Пораки:
    2.399
    Допаѓања:
    6.337
    Леле леле... браво, душичка, колку си добра,убава,најмила,најпрекрасна :* :* :* мвах мвах.

Да, мрчам.Ми се лоши од вакви лигавења.

Туку... убаво е да знаеш дека на некого си му потребен, дека во нечиј живот си важна личност.
    А, убаво е и да имаш некој таков во својот...

2. Loritaa

Loritaa Истакнат член

Се зачлени на:
    6 август 2011
    Пораки:
    395
    Допаѓања:
    661
    thinkerbell,всушност,Куманово е убав и интересен град.Сите негови маани и доблести го прават посебен за мене и незаменлив.Возбудлив е.

Него сакав да ви кажам дека се испокарав со мајка ми.Таа се испокара со татко ми и сестра ми и така сите се испокаравме меѓусебно.Дома преовладува негативна енергија и е тапа!
    Изгубив желба за излегување,се изнервирав и седев дома и пуцав од нервоза.А најлошо е што и братучедка ми имаше проблем и цело време ја тешев неа,а јас бев пред распаѓање,иако тоа таа не го ни забележа.Ми врте и тој и ме праша да излеземе-го одбив.Ме примети дека не сум расположена и ми рече дека ме знае како СЕЛСКО БУКВАРЧЕ и знае дека не сум добро и ми рече утре обавезно да се видиме.
    Дете сум за него бе.ДЕТИШТЕ!
    Така се осеќам у моментов.
    До пред малку го гледав the ugly truth.И ме смири филмот.Ме насмеја и ме расположи.
    Утре ме чека тежок ден.
    Учење и само учење.
    Поправање оценки и занимавање со книги,школо,оценки,професори ...бла бла бла..
    Некогаш,школскиот живот е толку досаден и напорен.Како пример,овој во овој период.

Аххх пуцам.Ке пукнам.Ке се деси нешто.

сликата е закон.заменува 100 зборови :?:

Прикачени фајлови:

3. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    СДК прост народ - силна држава...

На funkygirl, Magnolija, Strumfeta93 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  4. Shelea

Shelea Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    4.258
    Допаѓања:
    43.794
    Вино и ноти во мене.

Свадба за мерак и мерка! Смеа и радост, плускавци од чизми, ремет што ни слон не би го издржал и еве, се трудам да бидам уште при себе а да не пукнам од смеа на пар дешавки вечерва.
    Изгледа кога носам црвени чизми, ми се усреќува ноќта.
    Лудости!

На Анимакс беше сјајно. Во кино Фросина изглеа нема греење никакво, ми смрзна носот, па пола од филмовите ги гледав со полузамижани очи замотана во шал ко Еским. Гледајте го трејлерот за филмчево, мене ми се закопа во срце, сум пуштила солза, радост ем емоции ко да нема утре за него! Се разбира, се работи за музика и страст.

Се вика The Missing Key:
    http://www.youtube.com/watch?v=5aaiFV3dR5w

Љубов, на прво гледање.
    Менада преполна.
    Танц неизбежен.
    Јавување и само кажување Те сакам и тој ваков - :x .
    Комплименти за новата фризура. Знаев дека ќе ме споредиш со Амели.
    Којзнае колку луѓе доживуваат оргазам во моментов?!
    Дванаесет!
    Или милион и двесте.
    Ма што знам јас, црвена од Љубов и вино... :*

5. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.249
    Допаѓања:
    157.412
    Не можам да си го опишам спокојот пред кој гола си стојам...
    ...не сакам да зборувам многу,ама има вкус на ванила и чувство како бакнежи по гол грб...

6. Kasha

Kasha Популарен член

Се зачлени на:
    24 август 2011
    Пораки:
    1.724
    Допаѓања:
    3.266
    му глумам лута, ама ништо. не реагира. се прави не приметува.
    се утешив со 3 баклави.

и расипана сум знам. знам дека треба рано да стане, а го зазборувам за подолго да остане.

ојјј љубов ти! ... :)

7. ljubam

ljubam Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2011
    Пораки:
    2.412
    Допаѓања:
    18.408
    Драга Јас. Секогаш ќе бидам дете, никогаш нема да го пуштам да порасне. Ќе бидам скокотлива и ќе се смејам. Секогаш ќе се грижам за ближните мои, и за оние околу мене кои им требам. Секогаш ќе ги барам убавините и ви најмалите нешта и во најтажните. Секогаш ќе дозволам да ме води љубопитството, и осознавањето на нови нешта. Ќе ги прифаќам ризиците. Ќе се воодушевувам на непознатото, ќе се крадам сама себе, ќе си дозволувам. Секогаш ќе си велам дека сум убава и дека нема грди. Секогаш кон одредени работи ќе пристапувам со пасија. Секогаш ќе велам можам и да не можам. Ќе ја ценам креативноста и искреноста. Секогаш ќе го живеам животот на мој начин макар да мине долго време за да го постигнам тоа. Секогаш ќе бидам посветена и со самодоверба. Секогаш ќе бидам самокритична. Секогаш ќе бидам супер мама, пред се мајка, а потоа пријателка, и ќе и дарам се што немав јас. Ќе љубам, ќе пишувам, ќе фотографирам. Ќе го минувам времето со Нив. Секогаш ќе си велам животот продолжува понатаму.

Драга Јас никогаш нема да бидам НАЈубава, НАЈпаметна, НАЈспособна, НАЈсилна, НАЈкреативна. Никогаш нема да се ситам на туѓа несреќа. Никогаш нема да бида НАЈдобра, таму некаде има подобри од мене. Никогаш нема да ги ценам луѓето според материјалност. Никогаш нема да бидам НАЈсигурна. Никогаш нема да љубам лажно. Никогаш нема да мразам. Никогаш нема да бидам НАЈспособна. Никогаш нема да изигрувам кабадаја. Никогаш нема да велам моите солзи се најтешки. Никогаш нема да велам мојата тага е најголема. Никогаш нема да посакувам да бидам некој друг.

На Phyramide, Serafima, Go-Girl и 20 други им се допаѓа ова.
  8. anastasija85

anastasija85 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    555
    Допаѓања:
    1.029
    девојко понекогаш помислувам дека си реткост,таквите како тебе се ретки,ми се случило да отворам мислење само на кое ти коментираш :clap: :clap: :clap: :clap:

На Phyramide, Mygirl и ljubam им се допаѓа ова.
  9. calliope

calliope Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2011
    Пораки:
    1.368
    Допаѓања:
    15.993
    И ете!
    Знаев дека сум во ПМС штом ми се јаде благо ко на крава. |(
    Ми се кенка, ми се јаде и благо и солено и кисело одеднаш, ме маваат некои отепани мисли за кои буквално шамар си мавнав... |(
    Несоницава ме убива, а топлината ме доотепува. Ми создаваат нервоза у пм. :@
    Сакам внимание, сакам нон стоп да го гушкам и гњавам.
    Сакам соленки со павлака, кубети со кечап, доритос, палачинки, пица со многу кечап и кашкавал, киндер јајце, шпагети со кечап и мноооогу сирење. Сакам да пукам со пиштол, да се изнаплачам за ич ништо па после да се изнасмеам на истото ко будала, па да ме фати нервоза...
    Се` сакам. А ништо нема во овие доцни или рани (сеедно) саати.
    Ме нервира чичето на Телма со косиче што личи на окелавен женски полов огран. Ме нервира што како дебилче само стискам по телефонот. Ме нервира што си ги изедов ноктите.
    Сега само во една бела соба со многу јастучиња да ме стават и да ме држат под строг надзор и со многу храна дури не почнам да се однесувам како човек.
    Утеха ми е што барем овде можам да си пишам и да бидам сфатена од други кои „страдаат“ вака, а не да ме гледаат ко богот Марс да ме пратил да војувам по земјата.
    Ке одам да си играм игра. Може убивањето виртуелни човечиња ке ми ги смири нервите. |(

10. k.i.m

k.i.m Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2010
    Пораки:
    4.733
    Допаѓања:
    5.154
    Сакам да кажам... кого лажам бе, немам што да кажам :bandit:

11. BeYourself

BeYourself Популарен член

Се зачлени на:
    12 септември 2010
    Пораки:
    1.493
    Допаѓања:
    2.949
    СДК

'Cause sometimes you feel tired,
    feel weak, and when you feel weak, you feel like you wanna just give up.
    But you gotta search within you, you gotta find that inner strength
    and just pull that shit out of you and get that motivation to not give up
    and not be a quitter, no matter how bad you wanna just fall flat on your face and collapse.

-Till I collapse, Eminem ft. Nate Dogg

Стиховите кажуваат апсолутно се’ што сакав да ви кажам.

На x.Daisy.x, L-enna и BlackSwan5 им се допаѓа ова.
  12. stylishh

stylishh Популарен член

Се зачлени на:
    16 јануари 2011
    Пораки:
    425
    Допаѓања:
    619

ИЗВОНРЕДНА личност немам друго што да кажам на темава

На Meggy, ljubam и starfish им се допаѓа ова.
  13. starfish

starfish Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2010
    Пораки:
    4.832
    Допаѓања:
    10.128
    Да не почнувам кој ѓавол ме натера да станам во 8.
    Таканаречен-физолошките потреби на миленикот. |(
    Умрсена во косата, со невидена комбинација од тренерка и чизма, како кретен чекав кучево да какне и во себе се молев да не помине убавиот комшија.

Од друга страна мило ми е што го фатив првото сонце. Па и мерачки пиев кафе со мајка ми, ги слушав нејзините климакс-муабети. Што жена ќе беше и денес се чудам. :nod:
    Херојски ја издржавме ноќта со куче и маче во стан. Јас секако, како вљубена во мачките, си го гушкав Џорџ цела вечер. Додуше, поголемиот дел од вечерта тој ми ја гушкаше косата и предеше.
    Скапо ќе платам за тоа, зошто ме очекуваат обврски до гуша.

Недела ми е најангажиран ден, по некоја чудна случајаност. Ако стигнам , сакам да поминам и до Матица, да се порадувам со некое книжуле, малку литература што не е од правен карактер.
    Имајте убав ден. :sun:

На stylishh и Strumfeta93 им се допаѓа ова.
  14. bittersweet

bittersweet Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2010
    Пораки:
    2.134
    Допаѓања:
    64.798
    СДК
    Прекрасен поминат неделен ден.
    Ги сакам неделите ме асоцираат на семејство, хармонија, убавина.
    Денес бев кај тато на скара во двор, сите собрани на куп, и си седев така на трем и ги посматрав сите.
    Тато врти месо на скара и се фали колку добар скараџија е, бато и мм со пивце во рака вртат некои муабети за спорт и работа, внук ми беснее низ двор, де вози џип, де се пентари по дрва, Матео и англечињата на бато спијаат и повремено ја нарушуваат атмосферата со нивното плачење во трио.Ја посматрав и снаата, на сите им угодува, долива пијалоци, мести маса, се смее, се движи низ двор како пеперутка, преубава е, ме разнежи ептен, ја сакам и станав ја гушнав, бакнав и кажав дека ја сакам, ја збунив, и се наполнија очите со солзи(она вика радосници) сите ги збунив не се научени да искажувам чувства, ме понесе атмосферата, омекнав на стари години :lol:
    Се чувствувам благословена што сум дел од вакво прекрасно семејство :inlove:

На Phyramide, Serafima, girl23 и 6 други им се допаѓа ова.
  15. savana

savana Популарен член

Се зачлени на:
    18 август 2010
    Пораки:
    1.770
    Допаѓања:
    9.567
    СДК лудо помината вечер, прекрасно журкање... :D и затоа сега си ме боли главата :|

16. BlackSwan5

BlackSwan5 Популарен член

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    2.765
    Допаѓања:
    3.559
    Се пронаоѓам во секој стих од песниве.

http://www.youtube.com/watch?v=r0U0AlLVqpk&ob=av2n

http://www.youtube.com/watch?v=P81yEdJy3fo

И сакам да кажам дека понекогаш наоѓам неизмерна утеха во стихот
    When your day is long and the night
    The night is yours alone
    When you're sure you've had enough of this life, well hang on
    Don't let yourself go
    Everybody cries and everybody hurts sometimes
    Sometimes everything is wrong
    Now it's time to sing along

http://www.youtube.com/watch?v=ijZRCIrTgQc&ob=av2e

17. Shelea

Shelea Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    4.258
    Допаѓања:
    43.794
    That awkward moment when you buy a bag of air and there’s chips inside.

Утринско церекање си приредив. :lol:

Ах какви се’ не будали постојат по виртуелниве светови.
    Недокажани или што би рекла една моја драга професорка - недоквакани.
    А ова ми е фаворитот:

Затоа јас одам во реалниот, да видам и почувствувам, допрам и вкусам она што сакам!

Алоха!

Прикачени фајлови:

• att.jpg
      att.jpg
      Големина на фајлот:
      40,3 KB
      Прегледи:
      267
    На anastasija85, Hipica, beached и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  18. DeepBlue

DeepBlue Популарен член

Се зачлени на:
    21 мај 2011
    Пораки:
    758
    Допаѓања:
    1.097
    сдк ха ха ха!

На Divinebutterfly, martinuska, Dushica-sk и 2 други им се допаѓа ова.
  19. pupi.girl

pupi.girl Популарен член

Се зачлени на:
    21 јули 2011
    Пораки:
    4.464
    Допаѓања:
    7.837
    Хахахаах си ја сакам Катерина најмногууу значи сношти како што ме смееше таа никогаш во животот се немам смеено хахахахахаххахаа. Стварно со неа излегувањето е задоволство :D :D :D :l: :l: :l:

20. MandyLane

MandyLane Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    3.814
    Допаѓања:
    25.444
    Колку е убав и релаксиран денов. Единствена дилема ми е дали да го поминам на компјутер или пред телевизор,кога веќе мачорот не е во состојба да дојде и да можам да речам дека денов ми е совршен.
    Како и да е, убаво ми е, ме разбудија зраците од сонцево. Времево е сон..
    И,да
    Кој е за,изволте :) ...

На zhap4e и Barbie-mwa им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.