[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. starbucks

starbucks Популарен член

Се зачлени на:
    12 април 2011
    Пораки:
    3.064
    Допаѓања:
    6.665
    ^^ Кај мене во соба ја нема таа програма и слични на неа. Ама, таму оти си правев јадење во кујна, а беше пуштено на таа програма, ме мрзеше да сменам, па затоа бев приморана да слушам.
    Па и нема што да гледаме, фала богу што ги пуштија E! и 24 Kitchen, инаку не го пуштав телевизорот, сега ги гледам овие 2, особено втората. :D

На BlackSwan5 му/ѝ се допаѓа ова.
  2. TeddyGrey

TeddyGrey Форумски идол

Се зачлени на:
    13 октомври 2010
    Пораки:
    8.072
    Допаѓања:
    72.409
    И кога збореа за него и се што се случувало летово тука... Како да слушав за нечив друг живот... За некој обичен човек... За некој небитен...
    Морав да прашам за него, за да видам како ќе реагирам на одговорите што ги добив...
    Не е повеќе дел од мене...
    Пропаѓа...
    А јас почнувам да живеам... Засекогаш без него... Без најмала болка... Почнувам од почеток...

На Tenkai, thinkerbell, ViktorijaMari и 4 други им се допаѓа ова.
  3. Hkikica

Hkikica Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јуни 2012
    Пораки:
    989
    Допаѓања:
    677
    sesilija
    И јас се чудам за експанзијава на мажењето ..Си мислев Сексот и градот направи некоја промена ...но сум била грешка ...Сексот и градот е модерна енциклопедија , мислев нешто паметно ќе донесе но не и кај нас ..

4. k.i.m

k.i.m Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2010
    Пораки:
    4.733
    Допаѓања:
    5.154
    ^ Лелее.. аман со тој сексот и градот, ептен се соживувате :tmi:

СДК Треба да почнам да си пишувам една TO DO List, во последно време заборавам многу работи :tmi: Ама пак кога ќе напишам така нешта што треба да ги направам, ко за инает ме закочува нешто :talk:

На kate21 и BlackSwan5 им се допаѓа ова.
  5. BlackSwan5

BlackSwan5 Популарен член

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    2.765
    Допаѓања:
    3.559
    Стварно и мене ми е ептен преку глава веќе од тој Секс и Град |( . Па и не е нешто поучна серијата. Таков живот ни во Америка нема, на пак кај нас. Далеку сме ние ептен од тоа и искрено, подобро. Ако жени како Саманта треба да се некој репер за какви треба да бидеме, не фала.
    Што е најчудно да има некоја таква 40 годишна жена со таков карактер во реален живот сите ќе се крстеа. Не сакам ни јас мажачки на 19-20 години ама и се што е претерано не чини. Искрено не ја разбирам опседнатоста со ликовите од серијата.

...ај би требало да си легнам веќе |-).

На kate21, thinkerbell, senza.parole и 3 други им се допаѓа ова.
  6. PussyHunter

PussyHunter Нов член

Се зачлени на:
    15 август 2011
    Пораки:
    636
    Допаѓања:
    724
    За сите феминки и пошироките народни маси. ;) :rock: :up:

На crazyinlove19 и MandyLane им се допаѓа ова.
  7. Hkikica

Hkikica Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јуни 2012
    Пораки:
    989
    Допаѓања:
    677
    Добро не зборев за целата серија туку за некои делови кои ми биле ок ..Не ни може да се очекува таков вид на жени кај нас со оглед на поднебјето .. Ни јас не сакам некоја личност како Саманта да биде пример за некој но таа е барем искрена а што правиме со оние ќути си , дупи си на страна а невини и наивни пред сите ?...Па такви има на претек кај нас ..Повеќе ми се допаѓаат останатите ликови но во секоја од нас постои дел од Саманта ..Зборев глобално за сите четири лика ,старомодната Шарлот која сака брак и деца , реалната Миранда на која наеднаш и се случуваат бракот и мајчинството , Саманта која е без влакна на јазикот и без желба за брак и секако Кери ,која има се што ќе посака но одвај се одлучува на брак ..Во однос на вакви нешта мислев а на тоа како се градени ликовите неможам да коментирам ..Знам дека целата серија е напорна поради постојаното fuck , sex , blow job од Саманта но сепак има нешто едукативно покрај сите такви разговори ..Па на крај краева повеќе би сакала да го гледам безброј пати Сексот и градот одколку сите еднолични серии со вампири . |(

На lovely91 му/ѝ се допаѓа ова.
  8. NoellePage

NoellePage Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јуни 2011
    Пораки:
    910
    Допаѓања:
    1.768
    Морав да се надоврзам на делот за петите :handshake: за последниот дел.
    Во прилог на цитатов да ве почастам со интервју од другарот од Лилитка :lol:
    http://www.youtube.com/watch?v=Yh-7ENgb ... re=related

На sesilija, Lilit и mims-89 им се допаѓа ова.
  9. lunicka

lunicka Форумски идол

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    3.840
    Допаѓања:
    101.402
    Сабајлево имам желба да ги опљачкам сите фрижидери на Фриком.Да,да...умирам по сладолед со шумско овошје..и дајте ве молам нека се измисли некој лек против болки во пмс.Градиве ми доаѓа да ги исечам и фрлам некаде,оково ќе ми испадне од главоболка...да не навлегувам во детали што се уште ме боли...кефетини,наклофени,нимери....разноразни аналгетици ви различна форма и амбалажа расфрлани насекаде...и како бе да преживеам...како... :puke: И плус добивам желба да се потшишам кратко ,така едно убаво фризурче,само дали ќе се објасниме со фризерката.Или да почекам да ми помине, м? |(

А денес,убав ден...закажав средба со едни пријатели попладнево,куќава ми е лом,мачкава се надевам денес нема да биде лоша со мене,не знам што и е овие денови,ама знае да биде и те како лоша.Можеби и таа пати сиротата од пмс :lol: ,имам да смучкам пак некоја салата за зимница ,патем размислувајќи за минливоста на животот и иднината.

И не можеш да бидеш расположен секој ден I get it, ама мразам кога на ред ќе дојде вакво расположение :yawn:

На DeMelo, cinderella5, Sara123 и 10 други им се допаѓа ова.
  10. COollLady

COollLady Популарен член

Се зачлени на:
    18 ноември 2011
    Пораки:
    654
    Допаѓања:
    1.337
    Сите се добри кон тебе!? Кога?
    -Само кога имаат потреба...
    -Кога имаат корист од тебе...
    -Кога им е најтешко...

За што!?
    -Кога немаат корист да те наречат манипулатор :worried:

11. N.Kety

N.Kety Популарен член

Се зачлени на:
    22 јануари 2012
    Пораки:
    1.219
    Допаѓања:
    1.764
    СДК. среќна сум многу,се се враќа како на почеток, се враќаат во нормала работите .. уште мајками да беше тука се ќе беше совршено :( ми фалиш мамичке ... ајде се надевам ке се видиме за нова година ..

12. manekenka10

manekenka10 Нов член

Се зачлени на:
    24 септември 2012
    Пораки:
    23
    Допаѓања:
    8
    Никогаш не прашувај за кого бијат камбаните. Можеби бијат за тебе.

13. T.e.d.d.y

T.e.d.d.y Популарен член

Се зачлени на:
    27 ноември 2011
    Пораки:
    1.552
    Допаѓања:
    8.265
    Го знаете она чувство кога се будите со мисла дека денот ќе биде од убав, поубав.. И на крај нешто како за инат на лошо ќе бидне? Е ваквите денови традиција ми станаа, се надевам дека нема долго да траат. :angel:

14. starbucks

starbucks Популарен член

Се зачлени на:
    12 април 2011
    Пораки:
    3.064
    Допаѓања:
    6.665
    Станав тетка! ^_^

Вчера се породи. Едното почина за жал, ајде барем другото да е живо и здраво.

Јас се извинувам што го редактирав постот, го напишав пред да дознаам дека починало едното.

На bittersweet, antonina, Buttterfly и 31 други им се допаѓа ова.
  15. calliope

calliope Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2011
    Пораки:
    1.368
    Допаѓања:
    15.997
    Еве го, Д Деј...
    Спомени, сентименти, тежина...
    Ајде, удрете повеќе, матер ви ваша скапана.
    Уште си го паметам сонот, ко денешен да е.
    Сакаа да ме земат мене, ме влечеа, а таа само им рече: Остајте ја, земете ме мене.
    И ден-денес чувствувам доза на вина. Што ако требало мене да ми се случи нешто?
    Три проклети години живеам со таа празнина. Ми недостига секој ден.
    На третата година се носел ручек на гробишта, а јас имам толку многу обврски денеска.
    Ќе стигнам. Морам. За неа. Ко таа секогаш што постигнуваше да ми угоди мене. Заслужила.

Сега ме чека бркање професори, потполнување глупави документи и остало мавтање по студентски.
    Колку само мразам така. Чиниш светов нивен е, па ти ко кученце треба да трчкаш по нив за кога ќе им текне да ти дадат оценка.

Ми пишал, а јас сум се разбудила цели 2 минути откако се исклучил. Way to go! Среќничка. :D
    Ај, има цел ден пред мене.

Оу, хепи деј. |(
    А, пф, која иронија ќе е да пишам Добро Утро баш денеска. :D
    Ама ај, добро нека е.
    Којзнае па... :lol:
    Може конечно ќе е редно и овој ден да ми донесе нешто убаво.
    Трета среќа, мејби...

На LilBaby, crazylady, Doozy и 10 други им се допаѓа ова.
  16. Shelea

Shelea Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    4.263
    Допаѓања:
    43.991
    Среќен роденден, Љубов моја!

Да си се љубиме секогаш, постојано, како река што тече и носи нови води.

На bittersweet, antonina, crazylady и 16 други им се допаѓа ова.
  17. Moira

Moira Популарен член

Се зачлени на:
    19 октомври 2011
    Пораки:
    1.937
    Допаѓања:
    7.686
    За глупост се искарав со мојон сабајлево...

Станал ко зомби, земал кафе да вари, и го гледам - двете во едно ѓезве. Ај може и немаше да биде чудно, ако јас не пиев благо, а тој без шеќер |(
    Му викам: А бе зете, што правиш?!? „Еве варам кафе“. Како ма вариш 2 различни кафиња во 1 ѓезве??? „Па ставив 3 лажички шеќер за двете“
    Ооојјјјјјј тугооооооооо, демек така на двајцата ќе ни се погоди!

Не разбира....не разбира дека кафето ми е ритуал, дека си го сакам онака како што ЈАС сакам - јако и слатко, и дека НИ ПОД РАЗНО не сакам да пијам кафе варено во тенџере за цела војска! Не сакам компромиси по ова прашање, не не и не!

Ама, пусто и јас во пмс (поздрав луничке, јасно ми е се`), и го отерав од кај што го земав, ама и тој ништо подобар (не му функционира мозокот толку рано сабајле), па ми вели: „Ама што ти е на тебе, да не почна да се гадиш од мене?!?“

?Што?

На bittersweet, slavica999, la-chicka и 12 други им се допаѓа ова.
  18. kikkki

kikkki Популарен член

Се зачлени на:
    31 март 2012
    Пораки:
    2.746
    Допаѓања:
    4.846
    Пак глупаво и тмурно,мрзеливо утро...

На Glossy-girl му/ѝ се допаѓа ова.
  19. Greeen

Greeen Истакнат член

Се зачлени на:
    3 септември 2012
    Пораки:
    728
    Допаѓања:
    568
    На форумов гледам многу луѓе што се спремни само за карање или идење контра.И гледам дека неможат да прифатат нови членови.
    Дај боже да грешам!

На blaa и I.love.your.lips им се допаѓа ова.
  20. danichap

danichap Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    26 јуни 2011
    Пораки:
    16.534
    Допаѓања:
    289.014
    Сабајлево повторно почуствував дежа ву |(

Надвор истура, автобусот касни, пропуштив возот и трчав по трамвајот...
    Дефинитивно не е бјутифол деи

На bluegirl7 му/ѝ се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.