[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Divinebutterfly

Divinebutterfly Популарен член

Се зачлени на:
    17 јули 2011
    Пораки:
    2.971
    Допаѓања:
    9.982
    Само што,понекогаш тагата е толку голема,што ќе го натера човек да ја сподели со некој (немора со сите).Споделената тага е половина тага,а споделената среќа,е тоа е уште поголема среќа :)

Јас добро сум,се спремам,мора да помини и ова поглавје од животот за да започни ново.Знам,ќе биди бурно и тешко,но ништо нема да ме спречи да одам напред :) Па тоа е единствениот пат,а јас се ќе поминам. Животот е мачен,можеби е тежок,но не учи со секоја нова ситуација. Па,ако не се борам со проблемите и секојдневните работи,како тогаш ќе живеам? Живеам и се борам,само така ќе успеам. На сите многу работи не ни се прават,ама ги правиме,бидејќи сепак и тешките работи се за наше добро.
    Најдете сила во себе и борете се,за да успеете :) Во што и да е :sun:

На Adi888, ilipili, Mrs.Cuper и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  2. Ilusionist

Ilusionist Популарен член

Се зачлени на:
    14 јуни 2012
    Пораки:
    752
    Допаѓања:
    1.912
    E и на крај испадна дека треба тебе да ти се извинувам. Тебе другарке за која имам направено толку многу работи. Не заслужуваш нити една добра работа која сум ти ја направила. Толку сум мислела на тебе, толку совети...посветеност иако знаев дека ти нема да знаеш да кажеш фала!
    Ниедна друга не го прави ова за тебе, а ти пак трчиш по нив. Абе да, заборавив јас. На овој свет се` е од корист.
    Имаш корист од нив и трчи по нив. Иако знаеш дека ниту ти се вистински пријателки, ниту некогаш некоја направила нешто за тебе.
    Можеби погрешив денес и не требаше да избрзам тоа да го кажам. Но, некогаш устата е побрза од умот. Се случува. Ова не е ни нешто којзнае што, за толку прашина да креваш.
    Навистина нема потреба.
    Ама ајде навистина неможам веќе, тој твој лажен лик, лажна пријателска љубов и љубомора.
    Знам зошто се однесуваш така бурно...толку љубомора чуваш во тебе која ја маскираш со насмевка и ете сега пукна се што имаше во тебе.
    Не сум јас ништо повеќе од тебе. Немам ништо повеќе. Зошто сите за мене се фаќате??
    Едно нешто убаво во животот ми се случило - дечко ми. А и него ми го извадија низ нос.
    Епа сега ај кажете шо тип на другарка е овааа?? :?:

На Adi888 му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Yipman2

Yipman2 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2010
    Пораки:
    4.029
    Допаѓања:
    25.023
    Нееееее

Јас на сите им правам добро ама они не ми прават исто ....

Од друга страна добив факултетски книги за учење .....

Ok time to study

На Juicy03, cinderella5, Ema.Sk и 9 други им се допаѓа ова.
  4. AmericanWoman

AmericanWoman Истакнат член

Се зачлени на:
    24 август 2011
    Пораки:
    341
    Допаѓања:
    559
    Не можам да гледам како се брукаат со преносов на премиерава. Аман. |(

На cveke123 му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.823
    Допаѓања:
    163.187
    Усреќи нечиј ден, излечи машко срце, облечи деколте дур е топло и гордо шетај си го! :D
    Тоа е, не можам против природата во ниту една смисла,ни во временски прилики,ни во тоа што дала и сум и земала!
    Поздрав до сите феминки со квалитетни деколтеа од типот,се шетам,се шетам и некако незгодно ми е, се гледам надоле, немам флека,второто се гледам да не е многу отворена маичката, не е бе, на третото си викаш, абе...добро,добри се, веќе после третото незгодно ти паѓа! :D

И каков дечко сум видела...неверојатен,веројатно се враќаше од работа, соодветно облечен,со се кравата и завратени ракави на кошулата (ооо у несвест паѓам,дајте вода!),на точак Сакав да го сопнам и да си го носам дома,како плен и да го заврзам и да не го пуштам дур не го убедам да ми биде маж! Толку реално и едноставно, а убаво изгледаше...чу-до! Ако го знаете да го поздравите од девојчето шо му се насмеа! :!: :D

На Monna.Monna, Annath, lunicka и 9 други им се допаѓа ова.
  6. Ilusionist

Ilusionist Популарен член

Се зачлени на:
    14 јуни 2012
    Пораки:
    752
    Допаѓања:
    1.912
    Го исклучив, жими се`!
    Мизерија....

7. NoellePage

NoellePage Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јуни 2011
    Пораки:
    910
    Допаѓања:
    1.768
    Колку и човек несебично да дава, се чини никогаш не е доволно. Секогаш ќе се најде некој кој ќе сака повеќе и повеќе, а тоа нивно повеќе се’ уште не е ни го имаат дефинирано.
    Секој обид за интервенција и вразумување-јак фејл. Да си ја накривам ли капата и немарно да свиркам?! М?

На slavica999 му/ѝ се допаѓа ова.
  8. lana8

lana8 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 август 2012
    Пораки:
    273
    Допаѓања:
    180
    Ахахахаа како само се нервирам кога не ми го сфаќаат мајтапот. Мајко моја. -.-
    Можи зато шо сум голем перверзњак во последно време..
    Добро е што со 2те најдобри другарки сме на иста фрекфенција..
    инаку.... слабо...

Инаку сакав да кажаам дека ме мерка една колешка... лезбејка... колешка..ЛЕЗбејка..
    оууууууууууууу ноууууууууууууууууу

9. cveke123

cveke123 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 февруари 2012
    Пораки:
    352
    Допаѓања:
    633
    American Woman, се согласувам.
    Дали често одите во кино - водителкава прашува еден од собрание.
    Значи, катастрофа. Ексклузивно демек... Премиерот ќе ни дошол заедно си политирачиве.

10. Lov3

Lov3 Популарен член

Се зачлени на:
    8 октомври 2010
    Пораки:
    774
    Допаѓања:
    1.886
    Немој аман, какви зарази и болести има сега..

На MacaLove, thelittle17 и Elena-97 им се допаѓа ова.
  11. AngelOfArh

AngelOfArh Форумски идол

Се зачлени на:
    26 септември 2011
    Пораки:
    20.854
    Допаѓања:
    109.933
    Се врати Ангел пак да мрчи, ]:)
    Правило број еден, никад не му ги миј садовите на згодниот цимер со троа повеќе протеини во рацете, резултат ќе имаш цел садопер полн садови од пред една недела.... Не, не бато, сме се разбрале погрешка, јас не сум овде дежурна домаќинка, тоа беше добредојде, всушност добренајде куртоазија, и толку, тавчето од рипчињата ќе си го измиеш кога ќе се вратиш од твојата дома.
    Правило број два, твоите садови, никад не ги оставај ако претходно во нив си готвела пире или супа на пример, секогаш налевај ги со вода, ако сакаш да си поминеш полесно додека ги миеш наредниот ден.
    Правило број три, биди трпелива, налакирај ги своите нокти дури откако ќе ги измиеш садовите од правило број два, поготово ако се работи за еден многу успешен маникир.
    Правило број четири, какаото после миење тањири, се прави со две лажички какао, а не со пет, чисто колку да не ти крцка под заби додека го пиеш.
    Правило број пет, микропечка си е микропечка, права домаќинка знае што зборам.
    Љубави, откако ти простив станав многу позабавна личност, а она со какаото, го мислев.

На Srekicka и anabel-a им се допаѓа ова.
  12. Angelinkka

Angelinkka Популарен член

Се зачлени на:
    13 јули 2012
    Пораки:
    526
    Допаѓања:
    361
    Вежба за раце, типкање по цел ден на тастатура! Умирам од досада! :|

13. thelittle17

thelittle17 Популарен член

Се зачлени на:
    31 август 2010
    Пораки:
    3.749
    Допаѓања:
    8.672
    Ќе мрчам, цел живот ќе мрчам, дека сум нарцис најголем, сум. Па и гајле ми е, како се гледаш самиот така ќе те гледаат и другите :lol: :D

Прикачени фајлови:

На M.a.r.i.l.y.n, Stoimenovska и COollLady им се допаѓа ова.
  14. bella.honey

bella.honey Истакнат член

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    639
    Допаѓања:
    295
    СДК ми се скурчи (пардон) од реченицата „Среќен роденден и се најубаво“, значи ало, почна да ми се повраќа, морам да трпам 100 познати и непознати како ми велат „..се најубаво срцкааааа многу успеххх на секое поле сонццц♥♥“ а знам дека 90% од нив не ми посакуваат ништо добро. Жално е тоа какво лицемерие гледам за време на роденденот, тоа е ужас!

15. kravce

kravce Форумски идол

Се зачлени на:
    19 јануари 2012
    Пораки:
    3.808
    Допаѓања:
    52.974
    Да беше Септември маж, каков ли ќе беше? :^) Висок, згоден, неодоливо шармантен, на моменти мрачен, па насмеан и весел. Септември би бил нежен и романтичен, а сепак по малку и авантурист. Крајно променлив, неиздржан, а сепак мил.
    Септември секогаш би ме потестувал на дома, па покрај него би се чувствувала како своја. А сепак, би бил и невнимателен, по своја желба, без совест за моите.
    Да беше Септември маж ќе имаше светла боја на коса и зелени очи. Ќе ме милуваше како септемвриските сончеви зраци, ќе ме излудуваше со своето променливо расположение, со своите сиви моменти. Септември би бил одлична замена за Август, зашто Август е некако брз.
    А сепак, да беше Септември маж, јас и тој ќе траевме колку и овие 30дена. На крајот на Септември, ќе си ги соберам страстите. Октомври да беше маж, ќе беше маж полн со изненадувања.

На Monna.Monna, Juicy03, cinderella5 и 24 други им се допаѓа ова.
  16. Ognenija

Ognenija Истакнат член

Се зачлени на:
    1 април 2012
    Пораки:
    384
    Допаѓања:
    586
    Одамна сакав да го напишам ова ама дури сега ми текна читијќи ги мислењата наназад во темава.
    ПРЕСТАНЕТЕ да пишувате за "лажните другарки" , за тоа дека биле само од корист, дека дури сега сте виделе со кого се сте дружеле, за тоа колку сте се разочарале од нив итн итн...
    Мислам хелоу |(

Научете веќе еднаш засекогаш какви се денешниве другарства и можеби тогаш навистина ќе немате потреба овде да мрчите по форумов или да објавувате три и педест објави на фејсбук за лицемерните другарки.

Стварно бе... :|

На wendy2 му/ѝ се допаѓа ова.
  17. Smilly

Smilly Популарен член

Се зачлени на:
    3 јули 2010
    Пораки:
    2.373
    Допаѓања:
    3.244
    :angel:
    ...Инаку мразам четвртоци,досадни се и монотони,и пак досадни! И какаото ми има ист вкус,уствари не воопшто ми нема вкус.Го изгуби оној шмек кој порано го викав класика.
    Љубам промени,а гледам прво да почнам од кафето.Мирисот што се шири од шолјата кафе треба да ми допира до сите нервни влакна во телово...или уште подобро,да ме води на места како,мм Њујорк,ах Њујорк!Да да!Таму сакам!~ :inlove:
    Од друга страна љубам класика.
    Е ај де...

Топло е,еви ви уште еден зрак топлина,сочен врел пољубац.
    :*

На Monna.Monna, kravce и LilBaby им се допаѓа ова.
  18. Elenuskaa

Elenuskaa Популарен член

Се зачлени на:
    11 септември 2011
    Пораки:
    1.865
    Допаѓања:
    2.038
    Одам на се или нешто :!:
    Да се разбериме, не на емисијата на Лила :rofl:

На Name, pamelche, Katerinceee и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  19. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.189
    Допаѓања:
    23.256
    Srecan rodjendan GOOGLE-u uz pesmu:
    ''Sta da ti pricam kad sve znas'' xD

:rofl:

На crazylady, Stoimenovska, Glossy-girl и 2 други им се допаѓа ова.
  20. Dala

Dala Популарен член

Се зачлени на:
    17 септември 2012
    Пораки:
    1.512
    Допаѓања:
    1.890
    Значи,јавно и пред сите се извинувам ако некогаш лупнам некој грчки збор.Ги знам буквите и го пишувам грчкиот збор на кирилица како што се слуша.Да не пишувам со грчки букви,зошто нема да ме разберете. ;) 8) :tmi: :P :talk: :lol: :lol: :D

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.