1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. tea4e

tea4e Популарен член

Се зачлени на:
    11 јули 2012
    Пораки:
    3.410
    Допаѓања:
    3.148
  2. perlaa

perlaa Популарен член

Се зачлени на:
    2 декември 2011
    Пораки:
    1.223
    Допаѓања:
    788
    Сабота убав ден. Си станав рано наутро се спремав и заминав во град. Морам да признаам барав друштво сите зафатени и за накрај си ги викнав внуците :D Гужва невидена. Барав паркинг полаа саат ама некако најдов и тоа сум го погодела местото за инвалиди :tmi: Како и да е не ме казнаа ]:) Да си се пофалам се запознав со ilipili прекрасна девојка прошетавме малку со неа за повеќе и немаше време. Ви посакувам пријатен ден :*

На ilipili, Gordana10 и N.Kety им се допаѓа ова.
  3. Ilusionist

Ilusionist Популарен член

Се зачлени на:
    14 јуни 2012
    Пораки:
    752
    Допаѓања:
    1.912
    Ajде нека им е со среќа.
    Вечер одам на веридба. :)

На Maroon5 му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Spell

Spell Популарен член

Се зачлени на:
    31 мај 2011
    Пораки:
    550
    Допаѓања:
    400

Прикачени фајлови:

На CIA му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Sexybaby86

Sexybaby86 Форумски идол

Се зачлени на:
    9 март 2012
    Пораки:
    4.997
    Допаѓања:
    96.216
    Убав ден, на мамичка моја роденден :) Уште од сабајле фамилијарна дружба, сега малку одмор, па вечер пак фамилијарно на вечера, да го прославиме роденденот на мајка ми :) Татко ми части, така што се погриживме да обезбедиме место во еден фенси ресторан со троа соленки цени :D Па кад је бал, нек је маскенбал, нели :D Вечер ќе глумиме уфирцани фаци, ќе бидеме на нивоу, што би се рекло :rofl: Ако де, причина повеќе за дотерување :)

Татко ми е многу расположен за частење деновиве, ама ако, само нека продолжи :D Ми даде добра сума кеш да сум се подновела за новата работа, требало да изгледам професионално, деловно, па да сум си купела се’ што ми треба :D Срце бе, се радува и тој за мене, многу се среќни со мајка ми, раструбија и по роднини, и по комшии, и по познаници, а богами и по непознаници :$ И така, вчера жива среќна орав низ бутиците во нашето мило Скопје после тоооооолку долго време, и со задоволство во само еден час ги потрошив сите пари. Нека ми е наздравје шопингот, па и јас сум душичка, не сум купила ново парче со месеци наназад.

И така, од понеделник започнува нова етапа во мојот живот на која и’ се радувам и која со нетрпение ја чекав. Се надевам дека ќе бидам успешна, дека ќе научам нови работи и дека се’ ќе биде добро, дека ќе развијам нови познанства и дека одлично ќе се вклопам. Нема да биде лесно, ме чека многу учење, голема посветеност, ама јас ќе дадам максимум од себе да научам што повеќе и да бидам добра во својата работа.

Имајте пријатен саботен ден и искористете го максимално 8)

На Springy, Moira, bittersweet и 17 други им се допаѓа ова.
  6. JuLleE

JuLleE Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2010
    Пораки:
    19.281
    Допаѓања:
    259.175
    Кого лажам јас?
    Себеси?!
    Веројатно, а не признвам, или си признав, ама не прифаќам.
    Епа време е. Кога не оди, зошто да се мачиме. Со сила ли?
    Понекогаш сме во ситуација кога треба да одлучиме, а секоја одлука боли.
    А не сум сигурна дали те сакам, или си ми навика! Или си ми иднината, соништата, силата.
    Што си ми, сакам да знам. Вреди ли сево ова, всушност вредеше ли?
    До сега што се што сторив беше од љубов. Тоа знам.
    Јас многу тешко заскаувам, се заљубувам, имам мал круг на луѓе кои ги сакам, ама тие луѓе ги осипувам со љубов, со внимание, со грижа. Тие ми се. Тие ми се животот. Се прашувам дали вреди да си сеуште таму, вреди ли?
    И што сега, што...

На L-enna, LilBaby, Johny и 6 други им се допаѓа ова.
  7. Umbrella22

Umbrella22 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 август 2012
    Пораки:
    3.951
    Допаѓања:
    33.921
    Среќата е во малите нешта :)

Никогаш среќна не би ме направиле скапа кола, пари или вили,
    Среќна ме прават насмевките на моите најблиски, разговорите со другарките, слушање на омилената песна, правењето ручек, средување на ноктите, дури и чешлањето на косата, Среќна ме прават дождот и снегот и есен и лето, среќна ме прави и тоа кога ќе ја видам омилената шоља полна со какао или чај, среќана ме прави добра книга.

Сватив дека сум навистина среќна личност затоа што сум здрава, што можам секое утро да вдишам чист воздух, што можам да ја прегрнам мама, да му кажам на брат ми те сакам.

Јас уживам со чаша какао и добра музика :)

Повелете уживајте и вие

На Elenuskaa, ilipili, Juicy03 и 6 други им се допаѓа ова.
  8. monni.t

monni.t Истакнат член

Се зачлени на:
    24 јули 2011
    Пораки:
    246
    Допаѓања:
    207
    Aко моето отсуство не менува ништо во нечиј живот, тогаш моето присуство таму нема никакво значење. :!:

На Juicy03, Sara123, Umbrella22 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  9. Glossy-girl

Glossy-girl Популарен член

Се зачлени на:
    4 март 2012
    Пораки:
    3.196
    Допаѓања:
    8.926
    Септември беше месец за промени, па последните денови од месецот направив една поголема промена. :angel:
    ... Ја скратив косата. :tmi:
    Ми беше голема и виткана и си бараше време, а јас го немав да и го посветам. Сега сум нова Глоси. :$

Сакам промени и експериментирање. Било да се работи за облека, коса, стајлинг... јас сум за.
    Сум за промени на подобро!

На Sara123, Umbrella22, Lux и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  10. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    6.898
    Допаѓања:
    9.193
    Човек никогаш незнае што може да му се случи.Некогаш и не вреди човек да размислува за некои нешта, само изгубено време, непродуктивно.Доста ми е од некои работи, кои за истите, сосем ми се промени мислењето.
    Премногу внимавам што зборам, како мислам.Само увидов дека можеби и не требало толку многу да внимавам.Но, се што човек мисли, говори за другите, сето тоа го покажува токму спротивното, односно го покажува неговиот карактер.

На bittersweet, Johny, zhap4e и 4 други им се допаѓа ова.
  11. Hkikica

Hkikica Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јуни 2012
    Пораки:
    989
    Допаѓања:
    677
    Чувството кога ќе ти дојдат напорни гости . :?: :geek:

На DeMelo, Elennaa, femina90 и 5 други им се допаѓа ова.
  12. Doozy

Doozy Форумски идол

Се зачлени на:
    22 април 2010
    Пораки:
    4.711
    Допаѓања:
    59.981
    Си седам и си мислам... :?:

Што ќе се случи ако си порачам да ми донесат еден појачан тост дома? Со шунка, кашкавал, сирење, печурки, печеница, кулен, помфрит, плус сосчиња таму со лукче ово оно, плус кечапче и мајоневче, и една маслинка атер за здрав живот, а? :geek:

Тоа ќе повлече други прашања со него, оти ебаниот тост е многу комплицирана работа. :D

Прво, дали кога сум изнервирана, тажна, депресивна, имам потреба да јадам иако не сум гладна. Значи сум малку за на чиче лекар. Емоционален јадач сум, значи заклучивме дека сум психички нестабилна кога сум во лош период и на диета.

Второ што би се запрашала, е дали сум слабак, кога подлегнувам на ситни работи и одма се откажувам, или па пикав работи во мене премногу долго, па доста бев јака, имам право да бидам слаба. Која сум јас да си се судам самата себеси? Ако мојот мозок мисли дека еден тост ќе го направи денот подобар, зошто одам против моите потреби? :rofl: И повторно се враќаме на прашање број еден - не си гладна а јадеш од нервоза. ]:)

Трето, дали се доволни 4 километри да го потрошат изедениот тост?! А ако заврне и ако ме боли глава и ако еве денес, НЕ МИ СЕ ТРЧА туку ми се лежи и ми се гледаат филмови, што правиме тогаш? Значи сите работи набројани горе, плус маслинката, ќе ми се залепат за меот. За кој снесов јајце да го смалам. :geek:

Последно и многу битно - дали сум јас трудна оти скренувам како трудна жена или сум стварно измачена душичка од јаболка? :rofl:

На Moira, bittersweet, Monna.Monna и 22 други им се допаѓа ова.
  13. Saya

Saya Популарен член

Се зачлени на:
    6 јануари 2011
    Пораки:
    1.190
    Допаѓања:
    5.555
    Не бе сестро, никад нема да сфатам како тоа израз на среќа на слика е уста расчепена од осмица до осмица. Таман кога мислев дека нема ништо појезиво од дакфејс, се појави „челуста“ позата. Па аман!

Ај да сфатам да го имаш забарот во пријатели на фејсбук, па да сакаш редовно да го апдејтираш за состојбата на твоите бисери во устата. Ама што се деси со the good old осмех? Најнормален, едноставен и пријатен за очите.

Не можам да го дочекам следниот тренд на сликање. Дотогаш, останете ми поздравени:

На Artemission, anuskaNESTLE, Monna.Monna и 16 други им се допаѓа ова.
  14. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.525
    Допаѓања:
    92.191
    Јаболка печени со цимет, штрудла со јаболко и цимет, чај од јаболко и цимет, денов ми е јаболко и цимет.

Денес бевме кај нивниот вечен дом. Цел живот сум по гробишта и сеуште ноќта пред да одам не можам да заспијам. Речиси 40 дена како го нема, а јас не можам да прифатам дека е толку, нема повеќе да го видам. Можеби затоа што не бевме постојано заедно или пак затоа што очекував уште најмалку 5,6 години да поживее.

Сега да се средам малку надворешно и вечер да се опуштам.

Него почнав да плачам и на турски филмови, проблем некој си имам :lol:

На Springy, bittersweet, tweety26 и 10 други им се допаѓа ова.
  15. Kasha

Kasha Популарен член

Се зачлени на:
    24 август 2011
    Пораки:
    1.724
    Допаѓања:
    3.266

:)

На L-enna, dunika, karenin и 3 други им се допаѓа ова.
  16. Umbrella22

Umbrella22 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 август 2012
    Пораки:
    3.951
    Допаѓања:
    33.921
    Значи мразам кога некој крева рака на мали деца, со кој ум го прават тоа :fubar:

Шетам со другарка ми вчера и го гледаме едно детиште можеби имаше 15-16 години, и за рака носи детенце 2-3 годинки, малово нешто посака и овој суртуков ко му рече една треес, му лупна шамар :devil: :fubar:
    Му векам алоо дечко што правиш! сакаш јас да те удрам така тебе а :^)
    детиштево ми вели:тој ми е брат, што сакам ќе правам
    Па што ако ти е брат бре, треба да го отепаш :fubar:
    Направи си и тепај си ги, а не твојата нервоза да ја истураш на 3 годишно дете
    Значи ми дојде да му треснам една јас, па да види како е, да почувствува дека боли.
    Глупаво, размазено детиште. :devil:

Друго, сакам да ја променам фризурата, ми треба промена, се мислам дали да ја виткам или пеглам, нема некоја посебна причина ете така од што ми е ќејф ќе си ја сменам фризурава. 8)

На Elenuskaa и Johny им се допаѓа ова.
  17. sadangel

sadangel Популарен член

Се зачлени на:
    7 март 2010
    Пораки:
    983
    Допаѓања:
    782
    Чувството кога застануваш со другарите и забележуваш дека нивните девојки посакуваат да ти залепат по една... :tmi:
    Да да љубоморни девојки и дечковци неможам да смислам... :!:

18. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    6.898
    Допаѓања:
    9.193
    Ах мојов компјутер, блесав кога ќе му текне се исклучува |(
    Него, сдк секоја им чест на тие луѓе кои од трагедија, прават комедија, тоа е талент :!:

19. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.074
  20. Tikvi4ka

Tikvi4ka Истакнат член

Се зачлени на:
    3 мај 2012
    Пораки:
    938
    Допаѓања:
    451
    Офф како ми иде да се издувам.Тапа сабаота ништо не ми е интересно.

На Sara123 му/ѝ се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.