[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Discussion in 'Кафе-муабети' started by Wild.Child, Oct 26, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. The-Queen

The-Queen Популарен член

Се започнува со...

SparkyAngel, starbucks and Umbrella22 like this.
  2. annii

annii Популарен член

Дури и сокот од кој заштедив нецели 5 денари ми е некоја мешавина со пиво, а тек сум до пола од 2 литарското шише. Смоки и медењак скоро и да празни. Слушалките на уши, а музика нема.
    Нозете за греВота не ми ги собира никаде, па си ги протнав под работна маса и си ги обесив на ѕид.
    Прееска учествував во тепачка со овие навивачиве на фудбалот. Не бев за Вардар, него за другине. Отидов поштено да си навивам, кога на сред улица полиција не дава да се поминува. Море кога им излегов, со една цигла кога почнав да мавам, да мавам, да мавам, море од ќотек сум ги скршила.
    Ве лажам, нит знам кој играа, нит за таму бев. Туку кога видов тепачка, кога му ја летнав назад.
    Тва е. *Тужна ќе биде оваа есен!

3. kristince51

kristince51 Популарен член

незнам што ми е станато ама почнав секој ден вака и јас да правам дали од премноу разочарувања, несакам да зборувам празни муабети да слушам озборувања, толку се одалечив од се само мојата керкичка сакам да ја гледам и со неа да зборувам знае да ме насмее , да ме гушне и бакне ако види бар малце тажен поглед од мене и знам дека иако сеуште нема 2години толку паметно размислува дури многу често попаметно од некоја возрасна личност, и најмноу се гордеам со неа кога го фрла губрето само во канта без разлика колку да е одалечена и кога ги потсетува повозрасните личности дека не се фрла сегде, како и да кажат благодарм дури на најмала услуга направена од некој или добар ден, ете само за такви дечиња што знам дека веке ги има многу верувам дека има иднина подобра од ова нашата сегашност .

4. innablood

innablood Истакнат член

Јас навистина не можам да опишам како се чувствувам, кои емоции ми се испреплетени. Оваа есен има некоја невообичаена магија. Се будам, живеам и ретко сонувам, затоа што реалноста ми е поубава.
    8)

5. Lilit

Lilit Форумски идол

Ај да станете од спиење сите што рековте да ве разбудам коа ќе заврши Септември!
    Ај чао!

Monna.Monna, cigarce, LilBaby and 3 others like this.
  6. ines.h

ines.h Популарен член

Глупавиот септември си замина.
    Тргам нов лист на календарот гледам Мики и Мини под чадор куп листови есенски околу нив насмеани заљубени и вечни другари , зарем не ветува повеќе.......ми изнуди насмевка .

kravce and Umbrella22 like this.
  7. Chocolate.me

Chocolate.me Популарен член

8. JuLleE

JuLleE Форумски идол

Имам комарец во соба, и го бркам цела вечер :devil: .
    И ме фаќа страв.

Chocolate.me likes this.
  9. tweety26

tweety26 Популарен член

Не можам да сфатам како се почна да ми оди наназад.Не напредувам,напротив ништо не ми оди од рака...
    Се трудам позитивна да бидам ама се повеќе се нервирам.
    Никој веќе не ме препознава,секој ми вели дека сум се сменила многу.А јас стварно незнам што се случува со мене.
    Многу се разочарав што ништо не ми се исполни периодов така како што требаше да биде...
    Не мислев дека ќе биде до волку катастрофа.Како ли ќе го издржам сето ова...што ли ќе биде следно,добро или лошо.Не сум подготвена за уште една лоша бура.Време е за некое сонце да ме огрее,само од каде...од која страна...
    Се наоѓам на една голема раскрсница...заглавив во секое поле а сега незнам како да излезам на правиот пат на кој би била среќна...

Divinebutterfly likes this.
  10. April87

April87 Популарен член

Посакувам убавините на овој Октомври да ги надминат сите претходни. Најпрво Здравје, па Љубов и се друго со ред... Ај само за убаво нека е !!! :sun: :l: :inlove: :) :clap:

kravce and Divinebutterfly like this.
  11. Emma89

Emma89 Популарен член

Добро, до кога да чекам да се среди нетов? Еве први дојде, сеуште кочи :devil: :devil: :devil:

12. danichap

danichap Moderator Staff Member

Ве читам пишувате Септември си оди, Октомври дојде....
    А јас слушам Дино МЕрлин и наместо све је лаж, аутоматски ми иде да пишам све је шајзе.

Како септември така и октомври ќе биде.

Во исчекување на моментот кога ќе ми пукне филмот, ќе се наполни чашата, целосно испразнат батериите и дојдам до стање НУЛА.

Во моментот кога ментално, психички и физички ќе дојдам до ич, ќе сватам дека полошо не може да биде и со самото сознание чашата веќе се подиспразнила, батериите принаполниле а јас сум мрднала од нулата и спремна за ново кругче во магичниот круг.

Арно викаат се се врти, а очиглено највеќе нерасчистени проблеми.
    Туку месециве не ми се криви мене што не ми е погодено.
    Нелогични реченици...писателот си знае што го мачи и што сакал да каже.

13. teddybear

teddybear Популарен член

Шокот што ве мава кога ќе ви стигне порака дека лимитот сте го надминале за икс(премногу) денари :D Секундарно скокате од спиење и се пцуете зошто дозволивте да ја видите пораката у сон, вртите во грижа за корисници, тотално несвесни дека е недела вечер и дека е ужасно касно, за да чекате 8 минути(бај д веј пеколни минути) и да ви речат ау извинете по грешка ви била пратена пораката. :rofl: А веќе ја замислував мајка ми у стил како оној од врисок како ми се приближува со некој касапски нож :rofl:

Ах, ми олесна :D

Umbrella22, pamelche and Doozy like this.
  14. bittersweet

bittersweet Форумски идол

Уклучувам лаптопот сабајле и мм ми ставил нов screensaver, сликава и слика од него и малиот како спијат, сака ли човекот нешто да ми каже :^) :D

22 days and counting till my babies 1-st birthday,припремите се во полн ек :)

15. Noemi

Noemi Популарен член

Послеполноќни исповеди.
    Цимерката гледа некаков латино филм каде среќно се се решава на подиумот во три танци, хрчакот гриза јаболко и го боли уво за светот надвор од собата.

Ве читам, нови почетоци, нов месец, нови лаѓи што ќе потонат при посилен бран.
    Живееме зад изговори и туркаме кон подобро утре со исти извежбани кореографии. Луѓе сме, грешиме, паѓаме, се валкаме ама ќе заврне па ќе не измие. Штета што секогаш е само однадвор.

Јас би само да се будам без нови проблеми. По некоја посластица меѓуредови и голтка-две освежување.
    За денес животот е добар се додека има кој да ти одговори на пијана порака.

16. sanjaeva

sanjaeva Форумски идол

А кој ги сликал? :)

17. Kasha

Kasha Популарен член

Things like that don't just happen.

18. Nevermore

Nevermore Популарен член

Go docekav Oktomvri gledajkji Aurora Borealis na neboto !! I couldn't be happier !

MandyLane, Anabelle, Doozy and 2 others like this.
  19. kikkki

kikkki Популарен член

Ахаха,какво било чуството да си буден само ти на форумов.

20. Lov3

Lov3 Популарен член

Every. Damn. Year. :|

Thread Status:
Not open for further replies.