Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. anu6kaa

anu6kaa Популарен член

Се зачлени на:
    3 август 2010
    Пораки:
    1.314
    Допаѓања:
    429
    Сакам да кажам дека сум многу наивна... му верувам многу на луѓево.. :x

2. Elenuskaa

Elenuskaa Популарен член

Се зачлени на:
    11 септември 2011
    Пораки:
    1.865
    Допаѓања:
    2.038
    Мирисот на компот од праски ме врати скоро година назад, кога заедно кај другарка ми јадевме ние двајца, ја зезавме другарка ми дека повеќе ставила од сокот отколку праски :rofl: а она се муртеше велејќи: ајде, ајде изедете го тоа вие па пак ќе ви дадам :lol:
    Повторно имам чаша полна со компот и повторно ја врткам, само сега сама :doh:

Туку Октомври е месецот кога пред една година за прв пат ми пиша еден дечко, тоа беше тој, на почетокот мислев дека ќе биде како и обично, ќе пишуваме и еден ден ќе исчезне, колку се лажев :^)
    Секое пишување со него, се исполнував, гледав дека се сложуваме, се надополнуваме, несвесно се вљубив, го сватив тоа откако го изгубив :doh:

Планирам да се повлечам полека, ве читкам секојдневно, но ретко кога ќе напишам некој збор...

Останете ми поздравени :*

На Chocolate.me и ljubam им се допаѓа ова.
  3. Foreveryoungiwannabe

Foreveryoungiwannabe Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јули 2012
    Пораки:
    309
    Допаѓања:
    685
    И сакам да и го посветам ова на една личност.Личноста којашто е причината поради моето нерасположение денес.Тенк ју.

And though there are times when I hate you 'cause I can't erase
    The times that you hurt me and put tears on my face
    And even now while I hate you it pains me to say...

http://www.youtube.com/watch?v=JXmUYdOVJtc

На fallenangel, Libera, CIA и 2 други им се допаѓа ова.
  4. thinkerbell

thinkerbell Популарен член

Се зачлени на:
    20 ноември 2010
    Пораки:
    2.036
    Допаѓања:
    11.828
    Не сакам капки, не сакам капки, можам да дишам, ми го горат носот. Моето големо момче да ти бил всушност малечко дете кога е болен. Сиромав тој. И не сака да лежи, и да јаде супа. Сака да го чувам и да трчкам околу него. И да му однесам портокали и заедно да пиеме чај од јаболко и цимет.
    Да се љубиме, соблекуваме, и да лежиме така.
    А неколку дена подоцна јас не можам да дишам, ме боли грло, имам температура, а тој лета околу мене.
    „Болна“ љубов :$

На Buttterfly, Springy, beticka и 15 други им се допаѓа ова.
  5. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.188
    Допаѓања:
    23.229
    Одамна не сум била тука :hai:
    Го знаете она, без пара и без љубави Тонем ко Титаник е баш така се осеќам во моментот, знам дека имам скоро се шо сакам, ама не, Се осеќам празно, ама многу празно и не знам зошто.
    Го имам него, не е покрај мене, празна сум, ми значи една прегратка во ова време и то многу...
    Сакам љубов, сакам да уживам, сакам да бидам среќна и исполнета.
    Не е многу? м? :)
    Ај изненади ме со нешто убо, биди срцка :wasntme:

На kravce, Divinebutterfly и Sara123 им се допаѓа ова.
  6. Chocolate.me

Chocolate.me Популарен член

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    2.728
    Допаѓања:
    7.645
    Им се чудев на луѓе кои слушаа класична музика, Бетовен, Моцарт.
    Нема текст, само мелодија. Што ли е тоа што ги привлекува, па ја слушаат музиката.
    :mm:
    Но, што ако сега јас ја слушам ?
    Уживам да ја слушам, ме инспирира.
    Обожавам да ја слушам кога учам, ме смирува.
    Со секоја песна, со секој звук создавам различна слика во глава, правам еден вид приказна. Се пронајдов себеси, во класиката, во Бетовен. Не целосно, но дефинитивно, дел од новата јас е токму овде.
    Обожавам кога седам и кога гледам како се свири, па "свирам" на замисленото пијано, наречено маса. Имам предиспозиции за пијано, знам тоа.
    Уживајте.
    http://www.youtube.com/watch?v=k_UOuSklNL4

На Gordana10, Sara123, Glossy-girl и 3 други им се допаѓа ова.
  7. SuperGirl24

SuperGirl24 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 март 2012
    Пораки:
    2.464
    Допаѓања:
    48.564
    ^ Како дете мајка ми ме успиваше со оваа мелодија и ми ја раскажуваше прикаската за Elise.Ах memories. :)

На kravce и Chocolate.me им се допаѓа ова.
  8. tigerlady

tigerlady Популарен член

Се зачлени на:
    21 јануари 2011
    Пораки:
    1.651
    Допаѓања:
    5.420
    Редовно и секојдневно си се празнам и полнам на форумов затоа што тука никој не ме разбира. Она буквално не разбирање.

Колешка, две нови, сите фини и љубезни. Газда што ми вика дека имам чиста душа, а на некој што редовно оди во Индија на медитации мора да му се верува. Леб и сладолед за ручек, што нема да измислат овдешниве. Ми се менува расположение на 5 минути, или ПМС или промена на клима. Циклус, никогаш редовен. Само за интересно да ми биде.

Како се пронаоѓа човек? Размислувам за се и сешто, за минато и идилична иднина, за можна и далечна сегашност. Не ми треба филозоф да станам сега, не и тоа. Си тропам глупости затоа што не сакам да нарачам книга од 30 евра. А ми треба. И не ја плаќам јас.

А, ам јас и вторник не сме убав пар. Тој ден ми е најтежок на било кој јазик и секогаш последен го учам. Сеуште ги плеткам Tuesday and Thursday.

И мразам глупави статии за совршен поклон за хороскопски знак, за тоа што значи ако десната нога ти е над левата или ако пиеш ладно кафе. И толку.

На Buttterfly, Springy, M.a.r.i.l.y.n и 8 други им се допаѓа ова.
  9. ines.h

ines.h Популарен член

Се зачлени на:
    23 август 2011
    Пораки:
    1.689
    Допаѓања:
    18.856
    сдк
    Се осејќам исто како државичево наше -економски слаба , неподдржана од други, не прифатена и во неизвесност . :)

10. alessandraaa

alessandraaa Истакнат член

Се зачлени на:
    11 февруари 2012
    Пораки:
    161
    Допаѓања:
    189
    Се извинувам што е на српски
    Ne razumijem žene koje se ne uljepšaju barem malo prije nego li izađu, ako ništa drugo iz čiste pristojnosti. Osim toga, nikad ne znate, možda ćete se taj dan sresti sa svojom sudbinom. A za susret sa sudbinom sigurno želite izgledati što bolje. Coco Chanel.
    СДК денес ни малку не се дотерав излегов со еден тон подочњаци и налетав токму на тој што толку сакав да го видам ама во погрешен момент ц.ц.ц каква среќлика сум

11. tea4e

tea4e Популарен член

Се зачлени на:
    11 јули 2012
    Пораки:
    3.410
    Допаѓања:
    3.148
    Релаксира песнава нели? :$ :wasntme:
    Кога ја слушам некакоо пријатно ми е. :wasntme:
    Можеби и еден ден ке успејам да ја отсвирам. :inlove:

-Што ги привлекува? -Смирената мелодија. ;)
    Позздрав :*

На bluegirl7 и Chocolate.me им се допаѓа ова.
  12. Ilusionist

Ilusionist Популарен член

Се зачлени на:
    14 јуни 2012
    Пораки:
    752
    Допаѓања:
    1.912
    Дека го загорев пудингот! :rofl:
    Ми летна мозокот, кој знае каде заминав со мислите.
    Ајде другиот пат ќе биде највкусен. Ветувам! :D

На bluegirl7 и Sara123 им се допаѓа ова.
  13. anngelique

anngelique Популарен член

Се зачлени на:
    15 јуни 2010
    Пораки:
    2.675
    Допаѓања:
    6.549
    Ех на кој ли од комшиите му текнало да готви нешто преубаво, па да ми мириса во соба.. ахх :lol:
    ептен ми се јаде :( :lol:

На Sara123 му/ѝ се допаѓа ова.
  14. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    6.898
    Допаѓања:
    9.191
    Е што е тоа де што привлекува во музикава? :geek: Обожавам, која релаксација, несвест, транс :D Отсекогаш сум ја сакала,посебна е :angel: И многу инспиративна.Секој сака различна музика итн.

Него, фала Богу, престанаа очиве да ме чешет, онака ме чешале :D барем да не мислам зошто ме чешкале, како што тргнало со вирусиве, најновиот и најпознат, се бива, се може човек да помисли :geek: Што ли ќе измислат следно? Брее што ум ќе беа...

Туку шо убо заврна прееска, па шо убо замириса на дожд... :mm: :angel:

На Chocolate.me му/ѝ се допаѓа ова.
  15. AmericanWoman

AmericanWoman Истакнат член

Се зачлени на:
    24 август 2011
    Пораки:
    341
    Допаѓања:
    559
    Незнам дали е ПМС, али јас изедов цела чоколада и се мислам дали да почнам уште една. Someone stop me please.

Or maybe not...

На bluegirl7 му/ѝ се допаѓа ова.
  16. TralalajkaXD

TralalajkaXD Активен член

Се зачлени на:
    17 август 2012
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    1
    татко ми денес ептен ме изнервира...Си има проблеми човекот. Јас во соба си глеам телевизија,климичка пуштена, уживанции,ладенции, и само одеднаш слушам ДУМ ДУМ ДУМ ДУМ на врата,мислиш некој се бори за живот,или смртта ти тропа на врата. Али смртта стварно ми беше пред врата- татко ми. И типов си влага смирено, учтиво го зима далечинското од климата,ја изгаси и го пушти најголемиот прдеж што постои :puke: . Сериозно...мислев почнува армагедон. И си излага од соба и затвора врата :swear: . Е тогаш ако не се угушев незнам кога....гасна комора...Хитлер се врати од мртвите... Ама после идам до кујна и ми вика -Ај свари ми кафе....Е тогаш како ми светна сијаличката. Си напраив еден ивел лаф мухахахах :devil:. Кафето од горко,погорко....животот му се згорчи и плус му ставам уште пола лажица сол...да не биде многу благо :rofl: , а он како што е шеќераш :x ...Само го глеам од врата и неговата фаца само од ваква :) ,се претвори во ваква :| и на крај ова- :envy: . После цел ден ми се лутеше,ама нема везе дека сепак на крај си ја добив одмаздата :devil:

17. starbucks

starbucks Популарен член

Се зачлени на:
    12 април 2011
    Пораки:
    3.064
    Допаѓања:
    6.665
    ^ Бог да чува од деца како тебе. Ги жалам твоите родители, да знаеш. :|

На LilBaby, Buttterfly, Name и 34 други им се допаѓа ова.
  18. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.255
    Допаѓања:
    157.494
    Моите прават вино, на модерен начин,а мене душа ми плаче да се облечам у бело, да разголам нозе и да го газам, а него да си го седнам у ќош у подрумон да ги гледа тие благо-еротски сцени! :D

На bittersweet, cinderella5 и teddybear им се допаѓа ова.
  19. Yipman2

Yipman2 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2010
    Пораки:
    4.029
    Допаѓања:
    25.021

Значи он ти дошол ти прднал у соба , смрдеата ти го уништила лицето и сега изгледаш 10 години постара и ти си сакала да му се одмаздиш со тоа што ќе му направиш погорко кафе а он е шеќераш....

Епа девојче голем achievement денеска направи

На eli25 му/ѝ се допаѓа ова.
  20. kikav

kikav Популарен член

Се зачлени на:
    28 февруари 2011
    Пораки:
    2.711
    Допаѓања:
    2.034
    Нема ништо невозможно на овој свет. Ако нешто навистина многу сакате од дното на својата душа, целата Вселена ќе се потруди да ви помогне.

На Vezilka, Divinebutterfly и bluegirl7 им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.