Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. biggirlsdontcry

biggirlsdontcry Истакнат член

Се зачлени на:
    22 март 2012
    Пораки:
    483
    Допаѓања:
    163
  2. SweetChild

SweetChild Популарен член

Се зачлени на:
    2 јули 2012
    Пораки:
    1.597
    Допаѓања:
    2.987
    Бело дугме во Скопје бе.Е алелуја нешто асално.
    Сеа и овој концерт ако се откаже како Лени Кравиц што се откажа,стварно ќе се разочарам!

3. biggirlsdontcry

biggirlsdontcry Истакнат член

Се зачлени на:
    22 март 2012
    Пораки:
    483
    Допаѓања:
    163

кога каде и колку е карта за бело дугме?

4. SweetChild

SweetChild Популарен член

Се зачлени на:
    2 јули 2012
    Пораки:
    1.597
    Допаѓања:
    2.987
    На 27 ми октомври(сабота),на Саем(хала 5),за првите 1000 купувачи карта е 300,а иначе е 350.На влез карта е 500,а и ВИП влезниците се исто 500,кои патем се во ограничен број.Старт 20:00 часот :D

На biggirlsdontcry му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    Стварно, ама ствааааарно не ја сфаќам поентата на Бела ноќ и целиот овој настан. Без врска ми е, а и сега еве ми текна да се запрашам што е смислата на сето тоа, и не знам кај да отидам вечерта да прошетам. Тонтеријас.

Себичност владее, ама ако не го земам тоа што ми треба од тебе, културно ќе го земам од друг несебичен што го има де. Многу просто, па цркни од мака и намерно ќе ти потенцирам индиректно. Така де, ај да го чуваш нештото само за себе ко да е не знам...дијамант ајде де. Ама не бе, луѓево се толку себични со срца лешник, што мислам дека и лешникот е поголем. А мислам дека не е до желбата да се одмаздувам, туку секогаш враќам повеќе од она што сум добила. За арно - можеби, за лошо тоа сигурно ;)

На Dvolicen му/ѝ се допаѓа ова.
  6. arontt

arontt Популарен член

Се зачлени на:
    22 август 2012
    Пораки:
    527
    Допаѓања:
    1.832
    Абее блазеси му на тој што ќе ме земе за жена! :D
    Ваква домаќинка што прави скоро сама ајвар нема никаде да најде. И тоа прв пат! :clap:
    Обично ни сум миела, ни сум чистела, ни сум лупела... ама ете денес си пуштив музиче и се изнамив изначистив, се изналупив за години, години уназад. И тоа турбо, како за 3ца да работеле со мене.
    И вака исполнета и горда на себе дека и јас послужив за нешто во животот, горделиво ве поканувам утре да ми дојдите на ајвар да го пробаме. ;)

На CIA му/ѝ се допаѓа ова.
  7. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.445
    Допаѓања:
    91.766
    Качив некое килце, рипна малку стомаче и среќна сум.
    Денес ја сретнав MacaLove и и се фрлив без срам :lol:
    Ми рекоа дека потсеќам на балерина во ставот и си го сфатив како комплимент :$
    Турканици на студентски и на крај смеење со Блажо. Лесно поминав.
    Вечерва и ја посветив на мајка ми, гледање серии и емисии. Преговори за правење ајвар, прошетки до овде-онде...
    Убав ден :)

На kravce, MacaLove, caroline.costa и 9 други им се допаѓа ова.
  8. k.i.m

k.i.m Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2010
    Пораки:
    4.733
    Допаѓања:
    5.154
    СДК Ме повреди еден коментар, не сум нормална зошто дозволив да бидам повредена, нема потреба, ама не можам против тоа. Некои работи болат, колку и да се кажани уз муабет, ама и не сум сигурна баш дека беше така кажано, повеќе ми се чини дека сакаше да се почувствувам подолу.

Од друга страна, имаше и нешто што ме исполни, направив многу добра работа, усреќив некого, покажав внимание и се чувствував прекрасно. И тоа го направив од што премногу се грижам за се, сакам да им биде убаво на сите што ми се драги по цена и да се жртвувам јас. Понекогаш се чувствувам глупаво што сум таква, ама понекогаш навистина вреди.

И за крај, world peace :drunk:

На Gordana10 и cigarce им се допаѓа ова.
  9. Spell

Spell Популарен член

Се зачлени на:
    31 мај 2011
    Пораки:
    550
    Допаѓања:
    400
    Ви се има ли случено да сакате да го прашате или да му кажете нешто што ќе премине во караница можеби и до раскинување а не сте го направиле тоа?? Денес ми се случи тоа не знам што ми стана. Знаејќи дека одговорот ќе биде ист и не сакате да бидете повторно повредени или под стресови. Ние жените сме борци а во исто време и жртви. Секогаш сме ние тие кои патиме по некого. Увек.

На Springy и blond им се допаѓа ова.
  10. AmericanWoman

AmericanWoman Истакнат член

Се зачлени на:
    24 август 2011
    Пораки:
    341
    Допаѓања:
    559
    Мене ме фаќа паника за сабајле. Т.е веќе е сабајле, ама јас како сабајле си го рачунам моментот кога ќе станам, без разлика колку е часот. Ме фаќа паника бидејќи немам кафе. Уствари немам нескафе, нектарот на боговите, смислата на животот! Тоа значи дека нема да можам по пиџами да си уживам во него додека се расонувам, туку ќе мора first thing in the morning да излезам и да купам, па после да си го тегачам 2 сати. Цк. That's not a proper way to start the day. А баш утре ми е последен ден кога ќе можам на раат сама да си го пијам кафето.
    Се нервирам за вакви мали ситници. Си ги планирам и наједноставните работи и сакам да испаднат по планираното. Добро, не секогаш се испаѓа по планирано нели, ама сакам животот да ми биде под конец среден. Тап, завршувам факултет до 22 ( :geek: ), се вработувам, напредувам во работата, наоѓам принц, стабилна врска, брак, го шетам светов, после неколку години дете...моментално испланирано ми е до дете, натака ќе видиме за некое време. И видиш, и ситница од планов ако ми се промени јас се нервирам. Ама се тешам. Добро е да имаш планови. Знаеш за што копнееш, и го даваш најдоброто за да ги реализираш.
    Туку, за кафе ми беше муабетот едно време...

На anabel-a и blond им се допаѓа ова.
  11. Kasha

Kasha Популарен член

Се зачлени на:
    24 август 2011
    Пораки:
    1.724
    Допаѓања:
    3.266
    Го знаете она ужасно чувство кога новата цура на бившиот е појака риба од тебе? Ни јас. хахахахахахаха

На arontt, DeMelo, CoverGirl10 и 7 други им се допаѓа ова.
  12. pamelche

pamelche Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2011
    Пораки:
    5.474
    Допаѓања:
    17.174
    Јас сум застарена со моите сфаќањата или мојата генерација е премногу напредна, не знам. Едно е сигурно.
    Добро на 14 години да се фарбаш? Да ја мразиш сестра ти оти не ти дава да си фанеш дечко? Да ја пцуеш мајка ти оти не ти дава да си купиш штикли од 15 сантима, ти дозволува 10 највеќе?
    Кај отиде светот бе...:|
    На вакви работи стварно сум без коментар.

На Lov3, DeMelo, marama и 8 други им се допаѓа ова.
  13. vitomir

vitomir Нов член

Се зачлени на:
    4 ноември 2011
    Пораки:
    2.095
    Допаѓања:
    3.629
    Сдк кога си во убаво друшто и ти некако се разубавуваш,да се разбереме не сум грд него од убав поубав. :!: :lol:

14. blond

blond Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    2.251
    Допаѓања:
    4.719
    Имам две униформи за на работа. Најчесто и двете ми се спремни за носење. Но не било така се едноставно. Решил татко ми да ме изнервира од сабајле. Едната ја намокрил со вода, а половина од другата ми ја сокрил. И така е шетав 20 минути по кошула и гаќи. Таман бев решена да си ги облечам оние залепени фармерки и да смислувам разни изговори зошто не сум во униформа на работа, ми се јавува и ми кажува: ај провери да не се таму и таму панталоните за работа.
    Фала чале, да си жив и здрав, како ти текна дека се таму. По громо гласното кикотење што следеше ми стана јасно се. Фала! :devil: Ова значи, ќерко прибирај си парталите, доста ни седеше на гости :lol: :rofl:

И така и овој викенд на работа. Една е трудна, една си користи одмор, и плавушата ќе работи од јутра до сутра.
    Еј мислам вчера беше кога се запишав на факултет. Е тогаш почна се да ми оди по нагорна линија. Го запознав либето мое, се вработив, омажив, го добив најубавиот поклон без пари што човек може да го добие-син ми. Дојде ред да го крунисам целиот процес со една диплома. Аирлија, од арно да не куртулиме сите :)

На Nine25, kravce, Monna.Monna и 21 други им се допаѓа ова.
  15. gingerchild

gingerchild Популарен член

Се зачлени на:
    19 август 2011
    Пораки:
    1.495
    Допаѓања:
    4.994
    http://www.youtube.com/watch?v=MlpFYWtd ... re=related

Драг „исцелителу“, исцели си ја човечката половина која фали во тебе. Впрочем, која фали кај многу од нас. |(

Какви се глупости нема да сретнам. Смешно е, дека вокабуларот му е на најниското можно ниво, не може човек да не се смее ко се изразува вака, ама страва е бре вакви предрасуди.
    У осталом може некој да ми објасни кои се тие Божји закони кои треба некого да направат несреќен?
    Него ај да не навлагам од тема у тема..
    Your Gods don't exist.
    Не се распалувајте одма да ме турите на клада не сум сатанкиња одам и јас у црква. :wasntme:
    Тој Бог шо ве учи на предрасуди јас најстрого го осудувам.
    Религијата ве отупе.
    Знаете која религија? Она што ја ширите меѓу вас, полната со стереотипови и празни муабети.

Религијата е најголемото срање. Верувањето у некоја голема сила низ која сите може да продреме и да станеме подобри личности е нешто друго, многу повозвишено од ова што луѓето го прават. :emo:

На DeMelo и cinderella5 им се допаѓа ова.
  16. lunicka

lunicka Форумски идол

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    3.799
    Допаѓања:
    100.569
    Викенд...а ништо не ми значи...одвај ги истерав децава да одат на англиски..да се дремело до ниедно време на нет,па после не можат да станат ,е не можат... :fubar:

Туку гледам како околу мене ,се некои случувања.Само јас како да сум застанала во некој кадар,и тоа црно бел...ништо бе не се случува,сите стандардни работи...не сакам вака...половина ден да го поминам во пижама со некој недефиниран натпис,као да сум се вратила во студентските денови,сама,ме мрзи да готвам,не ми се гледа тв,не ми се чисти,........
    Сама со себе се кафенисувам .[​IMG]..средувам впечатоци...пред некој ден направив глупост...да...а замислете не жалам за тоа... :angel:

И така како секоја индивидуа соочена со многу слободно време и со недостаток на соговорник,планирам да се оддам на вежбање...можеби ќе успеам малку да се стегнам...хм...а чуму ми е тоа???

Станувам мрзлива како мрзлива пита,или во оригинална форма лења пита :D ...а кога веќе ја спомнав...мх :P ..ете колкав ми е распонот на вниманието...

На kravce, DeMelo, imelda и 4 други им се допаѓа ова.
  17. cigarce

cigarce Популарен член

Се зачлени на:
    5 мај 2011
    Пораки:
    1.401
    Допаѓања:
    3.931
    Здраво за 6-от ден од Октомври.
    Јас навистина не се сеќавам кога последен пат ми се случиле толку многу работи за еден месец,а погледнете ја датата.
    Денес ќе бидам кратка.Го пијам кафето и уживам.За некој саат ќе си ги испочитувам договорите,односно договорените средби со пријателките.Максимално искористување на денот.
    Имајте убав саботен ден :hai:

На Doozy, cinderella5, cveke123 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  18. cveke123

cveke123 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 февруари 2012
    Пораки:
    352
    Допаѓања:
    633
    Добро Утро! Си пијам чоколадно млеко и си мислам на убавини. Убав сончев ден ќе биде денеска. Околу еден ќе одам во кино, да го изгледаме некој филм =) Па после да седам надвор до 3 саат, бела ноќ, нели?

Да си бидам весела цел викенд, тоа сакам. Сакам се! Сакам да сакам, да си бидам пресреќна во секој можен момент, да си бидам своја. Сакам да се чувствувам убаво и релаксирано викендов. Вечер сум на пливање, ааа колку е убаво кога ќе се качам во автобус, ми дувка, се одмарам и се чувствувам како нешто да сум завршила. Еј, позитивна сум, нешто различно за мене.

Ај да мислиме убаво, ве поканувам.

На Doozy и cinderella5 им се допаѓа ова.
  19. Happy....girl

Happy....girl Активен член

Се зачлени на:
    29 септември 2012
    Пораки:
    37
    Допаѓања:
    24
    Пред се Добро утро на сите и имајте убав ден! :hai: ;)
    ...Сабајле си станав весела,малку на ком,отидов се избањав и доагам кај мене во соба да се облечам а вратаа сум ја оставила малку подотворена и доага (полу) брат ми и почна да вика.А јас поцрвенев од срам.Абе не сум жива ако нема некоја глупост во денот.Абе мислев дека си спие кај него во соба,ама не.Е ова се вика зини земјо голтни ме. :$ :$ :$ :$ .
    А кога сме кај мојот (полу) брат,сеапк сме од различна мајка и вчера дојде да живее кај нас и тоа касно навечрер и јас ваква :o :@ ,ама после се смирив и сме во добри односи заради татко ми,не заради нешто др.И да помал е од мене и тоа мн помал,ама мн немирен е бре,од збор не се разбира.Така да отсега не сум сама....

20. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.249
    Допаѓања:
    157.421
    Јас да ви кажам,многу сакам сите деца на светот да бидат среќно дете како мене. Сакам сите деца да имаат татко како мојот! И големи и мали и сите!
    За синовите да биде супер херој, за ќерките да е крал на светот!
    Па добро човече не можеше да ме израдуваш повеќе утрово! Не беше до толку работата битна, ама криво му паднало зошто мене криво ми паднало и се направил за да се оствари... И се оствари.
    Искрено кажувам, не беше секогаш идеален татко особено кога условите не дозволуваа, ми фалеше да си поиграме, ама кога и да бил присутен, кога и да имал слободен момент безрезервно го трошеше на мене. И ќе ми рече, еее тогаш не требаше така и така да постапам и јас го тешам,а и навистина го мислам драги луѓенца, правел грешки од многу љубов. Ко на пример... мора да вежбаме математика у второ одделение цел викенд и мора да знаеш беспрекорно... :D Ама тоа све е од љубов! :D Ама генерално, секогаш имал и време и желба и слух да го сослуша секое мое зборче, секоја моја мака...ех!

Леле колку е ненормален, леле колку ме израдува!!! Аааааааааааааааа!!!!

На Monna.Monna, ludoto19, ViktorijaMari и 14 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.