Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. monni.t

monni.t Истакнат член

Се зачлени на:
    24 јули 2011
    Пораки:
    246
    Допаѓања:
    207
    :rock:

Прикачени фајлови:

• jelaus.jpg
      jelaus.jpg
      Големина на фајлот:
      27,2 KB
      Прегледи:
      305
    На Monna.Monna, Glossy-girl, I.love.your.lips и 3 други им се допаѓа ова.
  2. bluegirl7

bluegirl7 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 мај 2011
    Пораки:
    754
    Допаѓања:
    931
    лоша сум за другите бидејќи се гледам да им угодам! ;(

На Ilusionist му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.249
    Допаѓања:
    157.417
    Да се јават 10 души што им се интересни копираните статуси на Каша без нагласок чии се!
    Фала!

И нека се јават уште безброј на кои им се смачи!

На Lov3, sesilija, Tenkai и 4 други им се допаѓа ова.
  4. lunicka

lunicka Форумски идол

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    3.799
    Допаѓања:
    100.569
    Некој се шокира од ова ,некој од она а јас не можам да си дојдам на себе од еден разговор од денеска.Значи се работи за 17 годишна девојка,koмшивка,која често доаѓа кај мене,разговараме на секоја тема ,е сега дојде...ја гледам немирна некако,тажна, на ивица да заплаче.На прашањето што и е одговара дека мисли дека е трудна.Мислам прво не знаев дека толку ќе има доверба да ми го каже тоа,друго ако е вистина непријатно ми е .Се отвори пред мене си кажа дека има односи и дека се водат по системот-смучкај па расипи или т.н.coitus interruptus.И додека и објаснував дека така може лесно да се остане трудна и да се навлечат спб таа ми вика-Една другарка и кажала дека има апчиња,замислете антибиотици,тетрациклини :o ,кои ако ги испие,ќе побаци односно ќе го исфрли плодот :tmi: :tmi: :tmi:
    Ах бре деца.... :( Ја натерав да оди да си купи тест за бременост ако се е во ред,дај боже, да го искористи чичко Гугл и тета Вики малку за едукација ...

На kravce, imelda, cinderella5 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  5. gingerchild

gingerchild Популарен член

Се зачлени на:
    19 август 2011
    Пораки:
    1.495
    Допаѓања:
    4.994
    Алелуја :bow: , спиритуално будење во мене! 8)
    Убаво ми е, значи убаво.
    Се претопувам во природата најхармонично до сега!
    Се печам на сончевата ми тераса, слушам реге и го гледам Владо папагалот како врти кругчиња од радост со полна уста јаболко. :sun: :f:

Љубов, насекаде. :drunk: :inlove: ^_^

На kravce, cinderella5 и anabel-a им се допаѓа ова.
  6. I.love.your.lips

I.love.your.lips Популарен член

Се зачлени на:
    6 март 2012
    Пораки:
    746
    Допаѓања:
    970
    Уфф леле :sweat: :sweat: :sweat:
    Аман бре луѓе како живеете во Скопје -100 степени, иако е мн. топло убав е градот
    Абе само Прилеп е за мене нека се пече брат ми на горештиниве :D :D :D
    П.С.=Бев во ГТЦ во Милениум и го гледав 3 полувреме се враќем во недела :P

7. Strong...Girl

Strong...Girl Активен член

Се зачлени на:
    6 октомври 2012
    Пораки:
    7
    Допаѓања:
    1
    Ист град, исто место, исти луѓе, но новата јас. Вчера починав и се родив повторно, посилна од кога и да било. Љубовта ме закопа. Благодрение на неа, ја доживеав најголемата болка. Од денес нема да пуштам ниту една солза за неа, ВЕТУВАМ, од денес нема да дозволам ниту еден маж да влезе во моето срце СЕ КОЛНАМ. Од денес ќе го правам сето она што ми го правеле мене, ќе повредувам и нема ич око да ми трепне, ќе бидам со секого, но нема да сакам никого. Срцето остана кај него, немам веќе срце.

8. sunfemina

sunfemina Популарен член

Се зачлени на:
    17 февруари 2011
    Пораки:
    1.731
    Допаѓања:
    843
    Јас мислев дека генерациите што доаѓаат ќе бидат се подобро и подобро информирани како "родени" во гугл време. Дека нема да потпаѓаат под влијание на бабини деветини, глупави митови, погрешни информации итн итн...ама сум се за*бала, они како повеќе да се затупени :( И криво ми е искрено! :(
    Криво ми е на пример кога ќе слушнам дека некоја девојка е убедена дека може да забремени од мастурбирање..
    И за многу други работи ми е исто така...

9. blaa

blaa Истакнат член

Се зачлени на:
    10 декември 2011
    Пораки:
    410
    Допаѓања:
    378
    Ја мразам мојата генерација. |(
    Ми се гади од Слаткари, Тони Зеновици и се остало. Аман бе! :puke:

На Glossy-girl, monni.t и T.e.d.d.y им се допаѓа ова.
  10. teletabis4e

teletabis4e Нов член

Се зачлени на:
    3 јули 2011
    Пораки:
    168
    Допаѓања:
    27
    Ќе ми го дадат да ми ја трла засекогаш.. абе вие улави ли сте :lol:

:D :D :D :D :D :D :D :D

11. Peppermint

Peppermint Популарен член

Се зачлени на:
    17 јануари 2011
    Пораки:
    868
    Допаѓања:
    13.217
    Го испратив овој мој маж денес уште рано во Сити Мол. Во Зара кидс имаше интересни работи за син ми со прифатливи цени. Ми се јави - немало броеви. ОК, и го чекам, го чекам дојде време ја ручек, го нема.
    Ми се јавува сега пред 15 минути со возбуден глас мислиш на на Монт Еверст се качил- Влегов во Карфур!!!
    А јас наместо како добра сопруга да му кажам - Браво бе мажу, со растреперен глас (и по некоја солза радосница може)....ја му викам - Ти бе не си нормален! И ми затвори телефон. Леле после кога ќе ми дојде, држете ми среќа... ;)

На kravce, imelda и Doozy им се допаѓа ова.
  12. SweetChild

SweetChild Популарен член

Се зачлени на:
    2 јули 2012
    Пораки:
    1.597
    Допаѓања:
    2.987
    И првото,и второто.

СДК-Ќе се реши проблемов,како-така.МОРА. :|

13. N.Kety

N.Kety Популарен член

Се зачлени на:
    22 јануари 2012
    Пораки:
    1.219
    Допаѓања:
    1.764
    сдк. :clap: за мене :lol: ,успеав од прва :rock: :rock: хихихих хепи сум

На ilipili и Gordana10 им се допаѓа ова.
  14. anuskaNESTLE

anuskaNESTLE Популарен член

Се зачлени на:
    25 мај 2011
    Пораки:
    1.979
    Допаѓања:
    7.104
    Дека никогаш подобро не сум поминала на заболекар, аоооо!
    Зннннначи, стоматологот мој е згоден, убав, и има предобар алат :D од кој ама ич не ме болеше забчето додека ми го бушеше 40 минути :lol:
    Озбилно, без зафрканции еве, јас мислев дека имам некој си страв од тие апарати, од бучавата нивна, ама испадна дека не, значи 40 минути бев умно пиле на столот, дури и муабет си правев,и паузи кратки.
    Докторот вреде за секоја пара дадена, наместо да се откаже, тој ми го направи забот, ми стави пломба и конечно конец за заби(трошење по многу метри само за 6ката) чао, нема место за тебе кај мојата 6ка!!

Муабетот ми беше, мајка ми лани ќе полудеше од болка на заб, и утредента ја однесив кај една заболекарка, и таа и извади грешка заб :|
    Има секакви и сами знаете, а јас со години не сум била да си ги видам забите, пошо сите ми се направени и немам никаков проблем со нив, ама синоќа ми се скрши пломбата, па 6ката ми се скрши, па на јазик ми фаќаше, гребеше и си викам редно е, дојде време.
    Ми остана уште полирање за една недела и готово.
    Со мерак ќе одам, дури и едвај чекам, да даде Господ сите како мојот стомалог да имате! :)

И да се надополнам на Кате21, јас еве одам да бришам и чистам во собата моја, не дека кој знае колку прашина или нечисто има, едноставно со мама и ние сме такви, си сакаме чисто, и се стремиме секогаш да ни е добро, удобро средено и чисто дома, без разлика што имаме двајца растурикуќа дома, ние сепак успеваме!
    Исто да се пофалам, дека во Скопје, во станот, еве помина месец и нешто, откако седиме заедно со дечкото, и успеавме да се координираме за домашните работи, и станот и дворот ни блескаат, абе од милина да дремиш дома и да се оптегаш.

Ајде чао, време е за чешкање кај дедо.

На cinderella5, Lepaaa, Kasha и 2 други им се допаѓа ова.
  15. Ingvild

Ingvild Популарен член

Се зачлени на:
    4 септември 2012
    Пораки:
    587
    Допаѓања:
    3.628
  16. T.e.d.d.y

T.e.d.d.y Популарен член

Се зачлени на:
    27 ноември 2011
    Пораки:
    1.552
    Допаѓања:
    8.263
    Лигави типки, кои само еднаш у животот го виделе Слаткар, и сеа рикаат како магарици со крокодилски солзи, дека Слаткар го затвориле. :roll: . Рика све живо и диво. :fubar:

На CoverGirl10, monni.t, SweetChild и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  17. SweetChild

SweetChild Популарен член

Се зачлени на:
    2 јули 2012
    Пораки:
    1.597
    Допаѓања:
    2.987
    На blaa му/ѝ се допаѓа ова.
  18. crazyinlove19

crazyinlove19 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    3.753
    Допаѓања:
    3.731
    СДК дека овојпат конечно расчистив со минатото. Засекогаш. Верувам дека ме очекуваат поубави денови. Ќе се обидам овој пат да гледам на поубавата страна...

На Ema.Sk, PussyHunter, Ilusionist и 4 други им се допаѓа ова.
  19. Gosling

Gosling Истакнат член

Се зачлени на:
    16 мај 2012
    Пораки:
    147
    Допаѓања:
    258
    Видов слики од нејзината свадба и искрено ја замислував како многу поубава невеста од ова што го видов тука. :^)
    Или можеби и таа ке беше поубава ако јас бев тој до неа, наместо овој копук... којзнае :rofl:

Со среќа девојко и се надевам дека и него ке го лажеш како што ме лажеше мене. :!:

А јас и натаму ке продолжам да си поминувам пред твојата тераса и да ти одговарам "Супер !"
    секогаш кога ке ме прашаш "Како си Гослинг?" со твојата (ко нишо да не се десило) глупава насмевка. :wasntme:

Фала. :bow:

На antonina, Lov3, kravce и 32 други им се допаѓа ова.
  20. Salome

Salome Популарен член

Се зачлени на:
    13 јули 2012
    Пораки:
    1.243
    Допаѓања:
    10.406
    Мирно саботно попладне и мирис на свежо испечена погача.Од трчање ваму-таму, замарање со разни глупости, што-како ќе биде, дали ќе успеам, ги занемарувам малите работи што ми го прават животот убав.А уствари тие се суштината на се.
    Денеска, само опуштено и малце фамилијарно настроена.
    Битното лутината ми помина, преболев и поубаво се чуствувам кога простив...сакајте, простувајте и кажете си ги маките, разговарајте, зашто ако не си кажете што ви смета,ако се лутете, вие ќе сте негативецот у цела приказна, небитно дали си крив или не.(од искуство, на моја кожа осетив)

На kravce му/ѝ се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.