Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Lov3

Lov3 Популарен член

Се зачлени на:
    8 октомври 2010
    Пораки:
    774
    Допаѓања:
    1.886
    Убаво да си поминеш. :hug:
    И мама ќе ви ја пуштам. ]:)

На L-enna му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Spell

Spell Популарен член

Се зачлени на:
    31 мај 2011
    Пораки:
    550
    Допаѓања:
    400
    Мораше денес да биде ладно? Мораше? Треба надвор да се седи ќе се мрзнеме? Оф господее имаш ли ти нешто добро за мене или не ни планираш ништо? Кажи ми да се спремам за сите несреќи што следуваат да не се надевам, да не се радувам.

3. Umbrella22

Umbrella22 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 август 2012
    Пораки:
    3.951
    Допаѓања:
    33.920
    Добро Утро :yawn:

Имав потреба од прегратка, касно во ноќта се упатив кон собата на мајка ми, не тропнав на вратата мислејќи дека спие, полека ја отворив вратата, Таа не спиеше, читаше книга, легнав до неа, се навалив на нејзините гради и заплакав, без зборови ми кажа дека се ќе биде во ред, ме галеше и ме бакна во косата, потоа во челото, го изгасна светлото и легна. Не станав, не отидов во мојата соба, се стуткав до неа, да заспав до мајка ми.
    Утрово ме чекаше какао и намачкано лебче со мармалад, станав наспана, свежа и силна. Полна со енергија за понатаму.

Гледам пристигнала вистинската есен, ветер, тука-таму сонцето се појавува, лисја паднати, шушкаат под нозе милина :)

Го изгубив телефонот :!: цела соба ја превртев и го нема, не излегов никаде, кој знае каде е фрлен :?:

На anabel-a, kravce, Monna.Monna и 11 други им се допаѓа ова.
  4. ljubam

ljubam Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2011
    Пораки:
    2.412
    Допаѓања:
    18.408
    Која е поентата да одиш на свадба и да се убиеш од лапање? Ама лапање бре! Мене мука ми падна па на постарите, океј љубов ово/оно, ама си дошол на свадба, малку убав однос. Вчера пријател ме повика да му помогнам за една свадба. Боже ми прости ама ова јас до сега го немам доживеано. Мајката и на таткото, океј кул луѓе ау ау, може пијани вака така.. ама они то на подиум двоминутен француски, и понатаму на свадбата француски на секое ќоше. Едните родители им беше срам да застанат до нив. Ај тоа организираност нула, невестата не сакам да се сликам ама сакам слики, типка се гледа на слика и ми вика аууу ама сум дебела, јас сама да се сликав поубаво ќе се сликнев. ДОсега сум имала трпение ама вчера не можев! Додека ме чекаа други да ги сликам и го дадов апаратот и реков: еве повели сликај. Се здрви! И реков нареден пат на свадба кога ќе одиш пази како ќе се однесуваш, некој поради тебе ќе изгуби инспирација да си ја заврши обврската. Што сум јас бре крива на некој што има три стомаци на себе, подбрадоци, апратот не ми е фотошоп. И потоа трчка по мене да ми прави муабет зошто се чувствува криво, и која си ти? Ауу ти ги гледав сликите, правам свадба сакавме да не сликаш. Но тенкју, доволно ми беше еден коментар, по секоја цена нема да сликам. Ај тоа, ама кога седиш до крај на свадба, зошто некој батка со бицепси, у тесна мајца, се качил на сцена и со затворени очи пее- зашто си ме оставилаа, ја тебе љубим, врати се, молим теееее, а девојка ти стои од напред се воодушевува од сцената и го слика со мобилен и ги фејса сликите?? Епа не можам.

На моменти ми е поубаво да си бидам биолог, да си истражувам, CO2 и влијание на растенија, животни и да си собирам бубачки, и да правам територијални мапи, одколку да работам со луѓе. Ах јебем живот.

На caroline.costa, Lilit, anabel-a и 22 други им се допаѓа ова.
  5. lunicka

lunicka Форумски идол

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    3.799
    Допаѓања:
    100.566
    Сакам да кажам дека почнав да кампувам на темава :wasntme:

На kravce, imelda, Doozy и 5 други им се допаѓа ова.
  6. CIA

CIA Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2011
    Пораки:
    1.525
    Допаѓања:
    3.029
    Аааа значи те викаат Тина...
    Скратено од курветина ? :wasntme:

На Monna.Monna, lovely91, PussyHunter и 3 други им се допаѓа ова.
  7. Umbrella22

Umbrella22 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 август 2012
    Пораки:
    3.951
    Допаѓања:
    33.920
    Го најдов телефонот :whew:
    Во патиките на брат ми, не прашувајте како стигнал до таму, незнам ни јас :lol:

На srcekrsacka му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Miss-Independent

Miss-Independent Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2010
    Пораки:
    2.292
    Допаѓања:
    5.649
    " Барањето на идеален дечко и идеално парче обклека,се идентични потраги.

На самиот почеток ви се чини дека изборот е огромен,но откако ќе ја елиминирате неквалитетната роба,и онаа прескапата што ја прави и недостапна,изборот е ограничен.
    А на голема жал,поминува многу време и години пред девојката да го сфати тоа,па завршува со плакар преполн со работи кои и се премали,преголеми,погрешно скроени...

Во првата фаза на созревање таа престанува да купува премали и преголеми работи.
    Во втората фаза кажува НЕ на погрешниот крој.
    Третата фаза е најтешка.Кога налетувате на вистинските парчиња,и по број и по крој.Совршено ви прилегуваат,и другарките и мајка ви ве тераат да го купите..Меѓутоа тука се јавува еден проблем.
    Помеѓу вас и тоа идеални парче нема хемија,го нема ОНA нешто.
    Секако,тоа го сфаќате после неколку носења,и веќе не сакате да го носите.

Одкако ќе научите да им кажувате Не на сите овие грешки,се ќе ви оди многу полесно.
    И шопингот,и дејтингот.
    "

Епа оддамна немам прочитано нешто пореално и поосвестувачко. :)

На Shery и creshicka им се допаѓа ова.
  9. teletabis4e

teletabis4e Нов член

Се зачлени на:
    3 јули 2011
    Пораки:
    168
    Допаѓања:
    27
    Никогаш нема да ме решеш.

10. imorena

imorena Популарен член

Се зачлени на:
    29 октомври 2010
    Пораки:
    448
    Допаѓања:
    3.457
    СДК не е секогаш инсомнија во прашање...

If you can’t sleep at night, it’s because you’re awake in someone else’s dream.

Прикачени фајлови:

• 793_n.jpg
      793_n.jpg
      Големина на фајлот:
      46,5 KB
      Прегледи:
      286
    На Ognenija, marama и PussyHunter им се допаѓа ова.
  11. vitomir

vitomir Нов член

Се зачлени на:
    4 ноември 2011
    Пораки:
    2.095
    Допаѓања:
    3.629
    Сдк денес бев во сити мол,и си купив фармерки од зара,интересно ми беше една продавачка што ме служеше абе девојката насмеана,љубезна мисли дека работи којзнае каде,култура на ниво.

12. Hayley

Hayley Популарен член

Се зачлени на:
    20 септември 2011
    Пораки:
    327
    Допаѓања:
    899
    Зошто секогаш и дозволувам на тремата, стравот, неизвесноста, да ми го блокира паметот?
    Во таков момент БУКВАЛНО не можам да размислувам. Само мислам на тоа што не можам да размилсувам.
    Се мразам себе си, богами. Несигурна, нестабилна, неодлучна..
    Пак уште како плус, секогаш се тука луѓето што немаат ни трошка осет, што знаат да те потресат до ниво на распаѓање на цел свет. Тоа се 5 минути од животот кога веројатната вистина те убива. И на крај да дознаеш дека не е вистина, излегуваш со искуство како е кога би било вистина. И тоа боли, многу боли, затоа што знаеш со што мора да се соочиш еден ден. Тие пет минути веќе неколку дена ми пореметија. Ни спјам, ни јадам, ниту пак мислите ми се милиметарки подвижни. А тек сега треба да учам хемија и физика. Се што сакам е да заборавам и да легнам да спијам.
    Има луѓе што себично си хранат радозналост а потоа не знаат ни едно извини низ заби да речат.

13. pamelche

pamelche Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2011
    Пораки:
    5.474
    Допаѓања:
    17.174
    Какво е чувството, кога тој шо го сакаш ќе и пише на другарка-ти: „Многу ви е убава сликата со другаркати“, а незнаеш за која слика се работе. Колку само сакаш да е некоја со тебе. И пишуваш на другарка ти хахаха, а очите ти се пуни со солзи.

Боже..шта ми се дешава..[​IMG]

На Stoimenovska му/ѝ се допаѓа ова.
  14. PussyHunter

PussyHunter Нов член

Се зачлени на:
    15 август 2011
    Пораки:
    636
    Допаѓања:
    723
    Порано тоа се викаше љубов... сега не знам каков назив има. :lol: :lol: А викаш на другарка ти пишал? Да не си љубоморна или напротив се радуваш што се интересира за вашата слика. :)

15. pamelche

pamelche Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2011
    Пораки:
    5.474
    Допаѓања:
    17.174
    Незнам дали е слика со мене. Ако не е љубоморна сум :devil:

На PussyHunter му/ѝ се допаѓа ова.
  16. K.Mari4ka

K.Mari4ka Популарен член

Се зачлени на:
    31 мај 2011
    Пораки:
    1.457
    Допаѓања:
    1.559
    Шо ти сега, знам дека си тежок инат ама тие ти се баба и дедо еј, луѓето те израснале, најголема радост си им :fubar: немој да бидеш таков, греота се. И да знаеш дека нема да постигнеш ништо со воа шо го правиш, само тежина ствараш. Многу ми е криво мене ама незнам како да помогнам :doh: ај ќе правиме муабет после. Се надевам ќе се смени нешто.

17. PussyHunter

PussyHunter Нов член

Се зачлени на:
    15 август 2011
    Пораки:
    636
    Допаѓања:
    723
    Оп... оп... оп... ОПА ГАНГНАМ СТАЈЛЛЛЛЛЛ :D :D :rofl:

Ако сликата не се прикажува линкот до сликата е:
    Код:
    http://fc08.deviantart.net/fs70/f/2012/219/1/f/oppa_gangnam_style_gif_by_kaleidoscopeeye-d5a4q6q.gif
    http://www.youtube.com/watch?v=9bZkp7q19f0

18. prettyliar

prettyliar Популарен член

Се зачлени на:
    14 јуни 2012
    Пораки:
    1.207
    Допаѓања:
    893
    СДК дека добиииииииив кец по Хемија и тоа со пенкало во дневник браво за мене :D Али во одделение сменети ни се улогите значи во сите одделенија машките се полоши од женсите али кај нас посебно на Хемија дека имаме во понеделник последен час сите ќе се забудаме женски назад и пееме збориме што ли не правиме и наставникот дека е таков ај малце ни попушта не става кецови до душа и во забелешка не става а денеска јас и кец и во забелешка ама горда сум си на кецот,на сите запишувања и опомени,а денеска наставникот незнам колку апчиња за смирување испил :devil: А машките како п***ња напред седнале ќутат и снимаат и после се фалат а ништо не направиле |( :D :D :D

19. Stoimenovska

Stoimenovska Истакнат член

Се зачлени на:
    7 јули 2011
    Пораки:
    916
    Допаѓања:
    2.182
    Вчерашната утакмица ја изгледав најубаво. Со тетин ми...(бидејќи само ние следиме фудбал од семејството и навиваме :D ) си зедовме пици, сокчиња и навивавме. Возбудливо беше...ептен.
    Денешниов ден ми започна обично како и секој друг, иако во глава ми се врткаше дека ќе се случи некое чудо.. :?:
    Од досада цркнав.... ако има некој слободен за ЛП да ме дружи, ајде :D .

Имајте пријатен ден :sun:

На Sara123 му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Smilly

Smilly Популарен член

Се зачлени на:
    3 јули 2010
    Пораки:
    2.373
    Допаѓања:
    3.244
    Jaс и понеделник ја делиме шеќерната волна веќе шест месеци. :)
    Тој мене некогаш ми дава поголем дел,некогаш самата си го земам,и така се во круг.А се случува и некогаш цела сам да си ја изеде!Денес дефинитвно не беше скржав!
    Ми ја завитка во шарена обвивка заедно со првата одлична оценка!Нек се угоде...
    Cup of tea,instead cup of coffee традиционално понеделнички.

Не ве честам со слаткиши и алкохол,ви подарувам еден од омилените цитати.
    - :f:

На mamma-mia, sweet-cherry, zarah и 14 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.