Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. alessandraaa

alessandraaa Истакнат член

Се зачлени на:
    11 февруари 2012
    Пораки:
    161
    Допаѓања:
    189
    Како некој луѓе можат да те направат зависен од самите нив еве како компарација ќе наведам
    *Ми се залепи за срце како ханзаплас за влакната на нозете. Едноставно болно е да те откинам толку лесно :D

2. Dvolicen

Dvolicen Популарен член

Се зачлени на:
    1 јуни 2012
    Пораки:
    1.431
    Допаѓања:
    3.485
    Оној што не знае,а не знае дека не знае-избегнувајте го
    Oној што не знае,а знае дека не знае -опасен е
    Oној што знае,а не знае дека знае -разбудете го
    Oној што знае ,а знае дека знае следете го ;)

На alessandraaa му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Stoimenovska

Stoimenovska Истакнат член

Се зачлени на:
    7 јули 2011
    Пораки:
    916
    Допаѓања:
    2.182
    Лекција во животот....

Еден мудар човек стоеше на катедрата и раскажа виц. Сите се смееја како луди. За неколку минути тој пак го раскажа истиот виц, овој пат луѓето помалку се смееја. Тој го раскажуваше истиот виц повторно и повторно. Кога веќе немаше смеа кај луѓето, тој се насмевна и рече:
    -Не можете да се смеете на истиот виц повторно и повторно, тогаш зошто плачете за истата работа повторно и повторно?....

На Glossy-girl, anabel-a, monni.t и 15 други им се допаѓа ова.
  4. Loritaa

Loritaa Истакнат член

Се зачлени на:
    6 август 2011
    Пораки:
    395
    Допаѓања:
    661
    Многу нови членови се придружиле на фемина :clap: .После толку време и јас се вклучив да ве sикнам,да видам што има,што нема на форумов :lol:
    А јас само сакам да кажам дека сум станала дивљак во буквална смисла на зборот.Бегам од луѓе и најубаво ми е кога сум си сама :tmi: (не бев јас вакваааа неее беввв)

На Ema.Sk му/ѝ се допаѓа ова.
  5. blaa

blaa Истакнат член

Се зачлени на:
    10 декември 2011
    Пораки:
    410
    Допаѓања:
    378
    Обожаваат да глумат дека се шљакнати. Или можеби и се.. :?:

На pamelche му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.242
    Допаѓања:
    157.319
    Рандом дечко на фејсбук,ни пријател,ни ништо веќе 4ти пат од сабајле ми ја испраќа од Тоше, Кад вараш ти.
    Се плашам да излезам од дома.
    Кого тоа сум изварала?! А ми се понаша као покојна Милева, не одговара коа ќе го прашам кој е, што е и како е?!
    Не бе, хороскопот мене никад не ми е погоден значи. Се чудаци ! :D

На kravce, lovely91, Gordana10 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  7. Neytiri

Neytiri Популарен член

Се зачлени на:
    13 јануари 2010
    Пораки:
    1.289
    Допаѓања:
    2.457
    СДК не сум среќна. Јас, девојката што со најмали ситници знае да биде среќна-не сум среќна. Зошто? Ги немам ни тие ситници.
    Знам дека што и да променам во моментов ќе бидам само уште понесреќна, ама чувствувам дека мора нешто да се смени. Не можам веќе вака...Другарка ми, вујна ми, снаа ми и братучедка ми ме немаа видено една недела и сите кога се видовме останаа со подзината уста. Не, не од убавини...Слизната сум, преполовена, ослабена да, ама она грдо слабеење од нерви. Сакам да се вратам да бидам онаа старата јас, насмеана, со убаво тркалезно лице, а не вакво исушено, тажно.

На pamelche му/ѝ се допаѓа ова.
  8. kikav

kikav Популарен член

Се зачлени на:
    28 февруари 2011
    Пораки:
    2.711
    Допаѓања:
    2.034
    Човечката психологија функционира многу чудно, способни сме понекогаш да бидеме задоволни со толку малку, но почесто сме научени да бараме многу повеќе, па така кога се друго ти оди совршено во животот ќе се фатиш за таа единствена работа која ти недостига и ќе се опседнеш, заради едно нешто што толку многу го сакаш а тешко е да го добиеш правиш самоуништување, бараш рогови и на крај остануваш и без уши.

На funkygirl му/ѝ се допаѓа ова.
  9. WildCherry

WildCherry Истакнат член

Се зачлени на:
    20 август 2011
    Пораки:
    1.193
    Допаѓања:
    1.172
    Вчера сфатив дека на некој моето присуство му е добредојдено .
    Вчера се уверив у тоа дека имам вистински луѓе одберени у мојов круг.
    Вчера сфатив дека на некој сум му битна, Јас ко личност ко другарка , после толку време.
    Вчера најубаво си поминав покрај толку многу луѓе со кои делам ист кров под ова наше небо...
    Вчера пак се најдов у нечии прегратки кои ме натераа да сфатам дека сум фалела некому...
    Вчера сфатив колку е битна дадената почит.

АМА и сфатив дека Маживе Абер немаат да дојдат први да пуштат рака за запознавање... Како само се погоди постов на Лилит :clap:
    Епа Вчера, ЈА бев МАШКО со МАдиња и прва пријдов кај некои маженца за да се поздравам со нив и да се запознам со нив ...

Значи колкави едноклеточни организми можат да бидат маживе чудо значи ...

Ама ипак си се гордеам на сама себе 8)

На bittersweet, Annath, Lilit и 2 други им се допаѓа ова.
  10. thinkerbell

thinkerbell Популарен член

Се зачлени на:
    20 ноември 2010
    Пораки:
    2.034
    Допаѓања:
    11.812
    Се чувствувам како вредна милион евриќи.
    Си имам едни виолетово-сиви панталони кои ми се меѓу поомилените. Една година ги немав облечено, затоа што, нели, ми излегуваа перничиња на сите страни, а стомакот ми изгледаше како да сум 7ми месец трудна.
    Мајка ми ме тера цела недела да ги пробам, а мене ми е страв да не се разочарам пак. Нема врска, жената прееска ми ги донесе, уште тренерките сакаше да ми ги соблече за да ги пробам.
    Луѓе мили, ги облеков, ги закопчав, и што да видам. Одлично ми стојат, скоро како лиени. Оф да, промена е ова кај мене, скоро една година како јас не се чувствував убаво во фармерки, или тесни панталони. И уште помалку се осмелував да кажам дека нешто добро ми стои.
    Милион евра се малку, чувството е бесценето, а милиот поглед на женичкава што е среќна што јас сум среќна е неопислив.

На Buttterfly, teddybear, kravce и 11 други им се допаѓа ова.
  11. Ann.94

Ann.94 Популарен член

Се зачлени на:
    13 мај 2011
    Пораки:
    727
    Допаѓања:
    1.818
    Ле-ле. Уште малце и јас ке пораснам :lol: Никогаш волку со душа не сум си го чекала роденденот. Едвај ја чекам таа вечер кога ќе ги облечам новите црвени штиклички, ќе ја прегрнам вечерта и ќе уживам во полнолетството. Оставајќи ги зад себе сите проблеми, сите бубачки од минатото..

А вечерва? Вечерва ќе го прегрнам него :)
    И че пијме кафе.
    И че се сликаме.
    И баш сме вакви

И ондак то.
    :rofl:

На bittersweet, ludoto19, teddybear и 8 други им се допаѓа ова.
  12. imelda

imelda Популарен член

Се зачлени на:
    24 март 2011
    Пораки:
    1.622
    Допаѓања:
    10.349
    Изнервирана сум од адаптери и полначи! Нели може да се договорат на едно, еве како кабел за телевизор што се фаќа и на радиото ако притреба. Не бре! Еден за мобилен телефон(помножено со членови по фамилија), еден за батеријата на апаратот, еден за батеријата на видеокамерата, еден за полнење АА батерии, еден за мп3 плејер, еден за лаптоп, еден за сатнав, еден за машинка за бричење, еден за електрична четка за заби...и при толку кабли јас треба да чекам полнач од хонг конг да стигне за телефонот да си го наполнам, оти праисториски ми е и нема полначи за него на готово во продавница. Ќе фрлам и телефон и сe!

На bittersweet, ludoto19, Elennaa и 7 други им се допаѓа ова.
  13. kikav

kikav Популарен член

Се зачлени на:
    28 февруари 2011
    Пораки:
    2.711
    Допаѓања:
    2.034
    СДК 11 Октомври денот кога пукна првата цевка во Skopje City Mall :D :D :D :D

На senza.parole и AngelOfArh им се допаѓа ова.
  14. SexyLady

SexyLady Популарен член

Се зачлени на:
    5 септември 2010
    Пораки:
    2.800
    Допаѓања:
    3.270
    Моментот кога ќе сфатиш дека од сите луѓе што те знаат, ти си оној што најслабо се познаваш. Awkward!

На lovely91 му/ѝ се допаѓа ова.
  15. Chocolate.me

Chocolate.me Популарен член

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    2.728
    Допаѓања:
    7.645
    Неможам да сфатам како младинава од 21 век не ги разграничува поимите геј (или по нашки кажано педер) и типче кое се средува и се облекува убаво и модерно.
    Давам коментар за момче кое беше многу убаво облечено и слушам повратно :
    - Педер е.
    :^) What the fuck ?

И ваквите личности себеси се нарекуваат паметни и образовани.
    Ало, не мешај поими.
    |(

На butterfly33, Trendafilka и lovely91 им се допаѓа ова.
  16. starfish

starfish Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2010
    Пораки:
    4.832
    Допаѓања:
    10.128
    Мене денот не ми почнува со кафе.
    Ми почнува кога мачорот ќе ми се пикне во врат и така утрински, уште со полу затворени очи ќе почне да преде. Па заедно се топлиме под ќебе, додека не видам дека поминал пола час и дека е време за кафето.
    И така ми почнува секој убав ден. Кога ќе видиш тоа, секој ден да ми бил убав. Што е ретко за овој период од годината.
    И бидејќи мајка ми денес се почасти со шетња во Солун, јас се почастив со мега-мрсен-голем оброк и максимално го ицедив денов и секоја капка енергија што ја имав.
    Наместо да си го фатам редот со книгата, јас се мафтам на триста страни, главата ми е свртена во неколку правци исотвремено, а нозеве сами ми одат на места кај што не сум била. Што би рекол другар ми: Да се дешава нешто, за да не се учи!
    Кога сме веќе кај дешавањето, вечерва во Галерија 8 има хуманитарна забава, па не е на одмет кој може да помине, барем на пијачка. Секое присуство е добредојдено. Мое е да ве поканам, ваше е да одлучите.

На ludoto19, kravce, antonina и 5 други им се допаѓа ова.
  17. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    Никогаш не сфатив зошто неизживеаните богаташи во сериите кога се изнервирани кршат се пред себе, најчесто тањири, чаши, вазни... онака шмизларски, демек излив на емоции, демек да се појача драматичниот момент во ситуацијата, демек да се покаже сила, демек нервоза, ма хистерија што да ти кажам... хмм не. Лоша глума отсекогаш ми биле тие моменти.

инспирирано од Бурни времиња во моментов. Абе немам зборови еј. Дај нека ги избегнуваат таквите сцени, нема смисла, веќе видено е.

18. Artemission

Artemission Популарен член

Се зачлени на:
    22 јули 2011
    Пораки:
    2.031
    Допаѓања:
    15.672
    Сакам да имам маж кој поеднакво ќе ми помага во домашните обврски и одвреме навреме ќе ме изненадува со по некое слатко задоволство од кујната. Таков сеуште немам (не официјално), но имам татко кој го обожавам. Еден од ретките што покрај три жени во куќа он решил да прави палачинки.

Одам да го напунам стомакот со хоум мејд пенкејкс и домашно слатко (бидејки Нутелата стана ептен мејнстрим + не ме мерачи) и се надевам ќе рече фала што му дозволувам толку храна во ова време.

Повелете кој е за, татко ми направил доволно за цела армија 8)

На bittersweet, ludoto19, Buttterfly и 19 други им се допаѓа ова.
  19. SweetChild

SweetChild Популарен член

Се зачлени на:
    2 јули 2012
    Пораки:
    1.597
    Допаѓања:
    2.987
    СДК-Денес ми беше супер ден.Се видов со некои девојчиња и ми оставија онака кул впечаток.А супер си поминав и општо.Од сабајле со гости,цел ден насмеан,распложен.
    Најбољи 11-ти Oктомври ever ! :D

П.С-Памелче ме убиваш со профилните на Фејсбук ! ;)

На Glossy-girl и pamelche им се допаѓа ова.
  20. starbucks

starbucks Популарен член

Се зачлени на:
    12 април 2011
    Пораки:
    3.064
    Допаѓања:
    6.665
    Кога ти е досадно, а те мрзе да учеш, најди некој познат на аск.фм и ремети го.
    Одма станува интересно. :D

На Chocolate.me му/ѝ се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.