Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Kasha

Kasha Популарен член

Се зачлени на:
    24 август 2011
    Пораки:
    1.724
    Допаѓања:
    3.266
    Се сум видела, чула, ама на wall да му пишуваш на некој што починал - "почивај во мир".... НЕ МОЖАМ ДА СФАТАМ!!!

На crazylady, butterfly33 и antonina им се допаѓа ова.
  2. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.467
    Cдк дека баба ми си ја сакам највеќе на свет!!! :) Tребаше да одиме на крстот утре, ама времево не е саглам, вика ај ќе те носам на ќебапчиња, ама нема да ти биде срам со мене во град, вака стара и грда,ај ќе си ќутам да не те срамам :(
    Oчите ми се насолзија дури,и викам како ма бабо срам да ми биде, од тебе никогаш не ми било срам!
    Aбе душа е, цело време се мачи за нас, од кога памтам, за мене, за брат ми, а сега уште толку.
    Mа господ само нека ми ја проживее, зашто не знам како би ми било и без нејзе..

На Moira, kravce, AnaKarenina и 53 други им се допаѓа ова.
  3. lunicka

lunicka Форумски идол

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    3.799
    Допаѓања:
    100.565
    Некои луѓе навистина немаат право да се зезаат со мене..навистина не знам како не се плашат од иднината...Зашто не се свесни кога ќе паднеш на газ,боли,навистина ...остануваат рани....кои болат ...и не само на газот...ама за тоа не сакам да зборувам,нема потреба.Се надевам дека животот ќе им каже и покаже...
    Денес си го прошетав новото точкасто кошулче.. :inlove:
    Баш се осеќав и мачкасто и тачкасто :D ,и не дозволувам веќе да ме повредуваат.НЕ!!!!!

На Moira, kravce, cinderella5 и 2 други им се допаѓа ова.
  4. kikkki

kikkki Популарен член

Се зачлени на:
    31 март 2012
    Пораки:
    2.746
    Допаѓања:
    4.846
    Ќе си купувам ,,ајклула,,-риба...
    Еден мерак што ме фати ко оној Еге од зет дома зет,и сега морам да одам до пет шоп и да си земам една..

5. Artemission

Artemission Популарен член

Се зачлени на:
    22 јули 2011
    Пораки:
    2.031
    Допаѓања:
    15.672
    On the road again...
    Го чекам денешниов работен ден да помине за конечно на викенд да се изгубам од загушливиот воздух во градов и монотонијата што почна да ме дави последниве неколку недели. Разреден воздух, повеќе комарци и најдоброто нескафе. Женцки ќе ме нема 2 дена, нема да ви недостигам.
    :P

На Moira, JuLleE, Neytiri и 4 други им се допаѓа ова.
  6. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.445
    Допаѓања:
    91.765
    Есенското меланхолично расположение ме фати сега, со прекин на една штотуку започната врска. Преболев многу, а утре со новите чевли ќе го преболам и него.
    Д. и јас сме некако чудно поврзани. Си ветивме дека ќе престанеме да контактираме, а денес како да знаеше дека нешто ми се случува се појави. Само ми пиша: "Знам дека ќе бидеш добро, ти секогаш си добро. А и јас сум тука вака или така, само што плановите за иднината не ни се спојуваат." Не се битни плановите, битно е дека е тука за мене, да ме насмее или расплаче и да ми каже дека ме сака без оглед на се. Знам себично е што ми годи тоа, а ме боли кога ќе му ја отворам душата и ќе му кажам се што ми лежи, а знам дека дел од тоа страшно го погодува.
    Моментот кога со бившиот дечко после 4 години не можеш да се договориш дали да се слушаш на 2,3 недели или на повеќе, дали да се видиш сега или за 2,3 недели, се удирате двајцата по глава и се прашувате како сте функционирале заедно е смешно.
    На крај сфаќаш дека само во една прегратка можеш да се чувствуваш толку сигурен и свој, и таа прегратка совршено одговара на тебе. Иако е ретка е прекрасна.

На Moira, kravce, Adi888 и 19 други им се допаѓа ова.
  7. kikav

kikav Популарен член

Се зачлени на:
    28 февруари 2011
    Пораки:
    2.711
    Допаѓања:
    2.034
    СДК дека треба да живееме за себе а не за мислењето на народот.

мислиш на Ристе од бендот на Иван ако е за тоа и јас се скапав чудење ама шо нема

8. AngelOfArh

AngelOfArh Форумски идол

Се зачлени на:
    26 септември 2011
    Пораки:
    19.355
    Допаѓања:
    103.033
    И мене ми падна во очи, навистина е болно пред се за неговите блиски, за другарите, мене ми беше навистина неубаво додека ги гледав како пристигаат нотификации кај мене на wall овој и овој напишал ова и ова на зидот на Ристо Калеников.

9. machka1

machka1 Популарен член

Се зачлени на:
    16 март 2012
    Пораки:
    334
    Допаѓања:
    1.349
    СДК дека уплатив денеска 1000 денари на утакмици ,и ако не фатам ќе си пукам у колено!

10. kikav

kikav Популарен член

Се зачлени на:
    28 февруари 2011
    Пораки:
    2.711
    Допаѓања:
    2.034

кога разбрав вчера ептен ми падна жал за детето не успае да се избори со болеста ни 1 година.... суров живот

11. I.love.your.lips

I.love.your.lips Популарен член

Се зачлени на:
    6 март 2012
    Пораки:
    746
    Допаѓања:
    970
    I want to live in London :D :D :D

На lovely91, Hopeful, Miss-Independent и 2 други им се допаѓа ова.
  12. figgiMK

figgiMK Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2010
    Пораки:
    6.964
    Допаѓања:
    2.300
    СДК дека ми е пукнат филмот од све и би сакала да се разбудам утре во некоја ненормална убава приказна со хаппѕ енд со насмевки и со убави луѓе кои имаат љубов спрема мени и се подготвени на секој начин да го докажат она кое го зборат !!!
    Сакам да е висинината мннн пореална од оваа која е !!
    Сакам да имам раб со возрасни лица - безразлика дали се мажи или жени или деца ... немам сили за нервози .... ми треба спокојство !!!
    дајјјјј боже сонот да ми стане РЕАЛНОСТ!!!

На lovely91 и ViktorijaMari им се допаѓа ова.
  13. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.247
    Допаѓања:
    157.345
    Јас имам најдобро ПМС во свет. Не се афектира на околината,чисто автодеструктивно е! :D Си посакувам среќа за една недела од сега! :D
    Другарка ми на пример ги мрази сите,онака крвнички,а она се смета за најбољи,све што и вели не е разумно, му влага со маја гери и го крши од ќотек,она е у право. :D

На antonina и Gordana10 им се допаѓа ова.
  14. thinkerbell

thinkerbell Популарен член

Се зачлени на:
    20 ноември 2010
    Пораки:
    2.035
    Допаѓања:
    11.813
    Одам да навивам. Не дека сум патриот, туку заради мене, од ќеиф, да се издувам.
    Ќе биде добро, претчувствувам.

На kravce му/ѝ се допаѓа ова.
  15. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.247
    Допаѓања:
    157.345
    Некако застудкува...и мириса на нечист воздух.
    Уште малку па,пак ќе креваме паника за ужасно гнасниот воздух и онаа направа шо го мери на плоштад!

На Miss-Independent, Beauchamp, Annie.mk1 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  16. N.Kety

N.Kety Популарен член

Се зачлени на:
    22 јануари 2012
    Пораки:
    1.219
    Допаѓања:
    1.764
    ахх :inlove: :inlove: прекрасен ден,исполнет со љубов .. само нека потрае вака :)

На Gordana10 му/ѝ се допаѓа ова.
  17. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    „Стануваш од кревет и сфаќаш дека од тебе човек не бидува.“

Сите си имаме такви „Рушен“ моменти :D

И покрај тоа што сите сме во групи на факултет, по 2-3ца и повеќе, и што сите отприлика, ма добри 60% и више се знаеме кој сме што сме од порано (освен од другите градови), пак треба да се шират познаства. Иако тоа кај мене беше случај само 1 досега со мила колешка. Муабетов ми е, ако никој не мисли да ми пријде да се запознава, ја па ич дечки нема проблем :D ќе си седиме така во кланови, ја со другарките, вие со вашите, само тие што не знаат никој се најоштетените. Нема смисла, дали ова само кај нас е случај или и на другите факултети и групи на факултетов - не знам, ама дефинитивно е лош случај. Онака, демек факултетот беше ново скалило во животот, нови луѓе итн... кои нови луѓе, истите скопски фаци со по некој од друг град кој се чувствува глупо ко изгубен Германец и сфаќа дека не е тоа што очекувал. Па да, не е.

На lovely91 му/ѝ се допаѓа ова.
  18. DzingrlakaDzikica

DzingrlakaDzikica Популарен член

Се зачлени на:
    26 март 2012
    Пораки:
    803
    Допаѓања:
    2.634
    Моментот кога ќе сфатам уште колку дена имам до колоквиумска..

На I.love.your.lips, antonina, Plavusa.17 и 5 други им се допаѓа ова.
  19. ilipili

ilipili Популарен член

Се зачлени на:
    19 април 2012
    Пораки:
    1.310
    Допаѓања:
    4.992
    Како е можно се да ми оди надолу,се прашувам каде погрешив за таман кога ќе помислам дека барем едно нешто ми тргна на добро,тоа пропаѓа.Ќе ми пукне главата од размислување и анализирање зошто тоа се случува.
    Работа-не,благодарам ама ајде веќе сите ги знаете моите нервози околу тоа,па да не мрчам пак.
    Со него аххх со него знаете какво е чувството кога мислите дека се е совршено и оп наеднаш шок,нервози,караници.Кога што и да кажете е погрешно и од секој збор се прави бунт.Не знам веќе ни како да се однесувам ни што да правам.Чувствувам како да паѓам во дупка која што нема крај.Таман ќе се реши едно,одма излегува друго.
    Веќе немам повеќе сили да се борам со секоја шлаканица,исправи се, животот удри,јас пак исправи се,па удри уште повеќе,е па веќе не можам да се борам против тие удари,веќе цел живот го живеам во круг,ако сум барем среќна одма ќе ме тресни нешто и ќе уништи се,ко да не сака да сум задоволна и среќна барем за миго се така до следниот пат.Е па се откажувам,веќе ги истрошив последните сили,а тајно плачам без да види никој.Од сега натаму вртам нов лист каде што јас повеќе нема да се грижам за ништо,барем така нема да ме боли и да се чувствувам толку гадно,ниско,повредено.ЌЕ видиме колку ќе успеам иако ќе биди тешко знам,но морам да направам нешто за себе,мислам дека е редно.

На eli25, Lepaaa, Mrs.Cuper и 5 други им се допаѓа ова.
  20. hrcace

hrcace Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јануари 2012
    Пораки:
    559
    Допаѓања:
    160
    Денес требаше да одам на преглед ама ете не отидов :| Не знам дали во понеделник ќе успеам и ќе имам време од на школо да одам. Зошто не успевам да си ги завршам работите навреме како да ме кочи нешто секогаш :?: и се на своја штета си правам. Мора да сменам некои работи :!: за мое добро

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.