Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. eli25

eli25 Форумски идол

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    14.953
    Допаѓања:
    123.541
    Денови кога ти е преку глава од се.Ма преку глава ми е оддамна ,незнам веќе преку што.....
    И преку глава и се ми е цело време ко мало девојченце да правам падни стани.Кога ќе биде доволно? Ако јас не научив досега,незнам кој.Ако јас не сум била во најтешки искушенија,ако јас не сум се тресела ко мачка на дожд,ако мене не ми течеле солзи,ако некогаш сум немала ни солза а ми плачела душата-кој?
    Исплачи се-ќе ти олесни........аха,а дупките во душава -со што ќе се зашијат,знаеш ли дека некои вечно остануваат такви?
    Чекај,ќе дојде подобро! Чекав,чекам - до кога?
    После дожд иде сонце,точно како што и после сонце дожд.
    Така се случило,зошто те чека подобро......ќе видиме.

Ах,бре мајче,знам дека и тебе душата ти плаче,ти се восхитувам на силата да ги изговориш овие утешни зборови.Згора на се и со насмевка.Да не те знаев,ќе помислев дека навистина така и чувствуваш.

Прашање без одговор -зошто? Колку пати сум го изговорила.А сакам одговор,сакам.
    Не сакам да чувствувам вина дека тоа и тоа ми се деси заради тоа,а тоа и тоа заради тоа.......и секогаш да ги правам јас добрите работи,а мене да ми се возвраќа со лошо? Епа нема правда,не,не,не ;(

Мразам кога се ми е сеедно.
    Мајка ми рече каде била амбициозната девојка од порано? Ваква не ме познавала.И ме замисли.Дојдов до дереџе да не ме занима ништо ,а му ветив дека ќе се гордее со мене,со такво писменце го испратив,а јас .............

Назад нема.Има,ама ако се свртам,а не сакам повеќе........

На ilipili, Moira, Artemission и 8 други им се допаѓа ова.
  2. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    6.898
    Допаѓања:
    9.191
    Сдк ах овој пмс, само јадам,јадам и пак јадам...арно е шо не се фаќат :!:

Подобро е да се заборави на лошите работи,нервозни периоди,премногу си ги земав при срце :x :( Нормално е дека човек после одреден стрес ќе чувствува лутина која ќе сака истата да ја претовари некому, само за да се ослободи од неа, да остави друг да се мачи со неа.Ми рекоа „ не си ја полни душата со омраза“, не дека ја полнам, не ни сакам, бидејки со тоа всушност си наштетувам себе си, но некои нешта во животов се претешки за човек да ги издржи, да се избори против нив.И сега ги разбирам зошто луѓето пијат.Реалноста е страшно сурова, за истата човек да ја поднесе.Сега, за понатака, веќе не ни сакам да мислам, од моја страна некои работи ги завршив, не останувам должна никому.Своето го завршив, животот тече и понатаму.Таков е животов, некогаш згоден,некогаш незгоден :D
    Едно ќе речам, тешко е човек да се носи со своите проблеми, уште потешко пак и другите ако ги решава, кога секако му е побарано како помош од него.Затоа и човек треба да си ја брка својата работа.А колку човек ги решава своите проблеми и се соочува со нив, истите повеќе не постојат, а со тоа мирна му глава.И после ќе спиет мирно џоа бебенце :D
    Животот е таков, оние работи кои ги знаеме теоретски ( ќе речев - тероретски :D ), за истите ќе ни врзе една воспитна само за да ја баталиме теоријата, да видиме каква е истата во пракса, е тогаш нештата сосем поинаку изгледаат, а некогаш и идентични се.Мислам во однос на ова погоре шо пишав.
    А мајка моја, се некои лапсузи, бисери кажува, ама ко ќе каже,кажано е :D
    И така,месецов од убав,поубав, здравје ^_^ :hai:

На N.Kety и DeMelo им се допаѓа ова.
  3. Dvolicen

Dvolicen Популарен член

Се зачлени на:
    1 јуни 2012
    Пораки:
    1.431
    Допаѓања:
    3.485

:swear: :swear: :swear:

На Cacy, srcekrsacka, AngelOfArh и 2 други им се допаѓа ова.
  4. vendiii

vendiii Популарен член

Се зачлени на:
    13 февруари 2011
    Пораки:
    1.368
    Допаѓања:
    2.465
    Хелоу пипол се логирав на форумов значи постојам ! :D
    Јас да ве ѕирнам само како сте дали сте ми добри и да проверам дали ја знам лозинката сеуште . :D

Гледам колку што успеав да прочитам пак сте тука некаде .
    Мрчатори , филозофи , загубени , изгубени, заљубени , оставени , среќни и разочарани ... Некако многу тролам во последно време . Искрена да ви бидам ми требаше одмор па и од Форумов ...
    Некако се загушив презаситив од празни филозофии , а ги добивам прекумерно и непотребно ... Ги има тука и на фејсбук и во реалниов живот . Навидум сите знаат како треба а како не треба , знаат да дадат совет не 1 туку 1001 а немаат поима што со себе . Па и уште имаат и сила да ти судат ! Богатиии ... Терапија без парици , па улизувања , умилкувања , лигавења аман бе !!!
    Срцка кис мис ми фалиш ти фалам , Убавино , најубава си лилеее мајкооо мислам ХелоУ ...
    (уствари очи нејќат да си видат и гледаат само како да се сопнат меѓусебе , се озборуваат до бескрај и назад и од толку лицемерие и да си бидеш понормален ќе се загубиш во преводот . Да бегаш немаш каде , да се дистаницираш демек лесно е ама ич па не е . Сите во тееееееешки филмови братче се тоа пичици и фраеришта а ги знаеш кои клошари се ама ај и тие си се во филм бе .
    Нема нормална раја човеци мои немаааа !!!
    А ми треба како воздух . Е тоа некако ме носи даУн . Гледам блиски особи не се тоа што беа , времето ги промени или такви карактери одсекогаш имаа .
    Онаа борба за лајкови и на фејсбук и на форумов отиде предалеку едноставно предалеку ...
    За ѕвездичка плус или за лајк плус се соблекуваат си ја разголевте и душата и телото ! Мизерно до болка ... со чест на исклучоци кои апелирам и замолувам да останат нормални на светов му треба НОРМАЛЕН НАРОД ...

Бидете ми фини дајте некој знак дека не си е*бало се матер ...

На Moira, kate21, monni.t и 9 други им се допаѓа ова.
  5. Tenkai

Tenkai Популарен член

Се зачлени на:
    9 јули 2010
    Пораки:
    2.316
    Допаѓања:
    1.905
    Жално е тоа што мојата верба во луѓето константно опаѓа. Што е уште пожално, опаѓа вербата во оние најблиските. Оние кои постојано, секојдневно ме опкружуваат, оние на кои верував дека можам да им се доверам без да направат некоја глупост. Ама гадно сум се излажала. Жално е што на оваа возраст, од едвај седумнаесет години толку пати сум се разочарала од блиски „другарки“ што веќе доаѓам до степен да не сакам да имам другарки.

И никогаш нема да можам да им простам на оние „другарки“ кои ми се скрале затоа што ни се допаѓало исто машко, на оние кои зборат со оној кој проклето многу го сакаш и му велат да ти се смири, оние кои не те ни регистрираат ни 1% откако ќе си фатат дечко, оние кои прекинуваат да ти прават муабет без да ти кажат зошто, оние кои прво прават грешки, а потоа ти се извинуваат, оние кои те оставаат на цедило тогаш кога ти се најпотребни... имам уште примери, но ајде, доста се. Можеби некогаш ќе се направам дека не боли, а боли ужасно многу и токму поради тоа, поради чувството дека си предаден никогаш нема да им простам за овие работи.

Не велам дека сум безгрешна но никогаш не сум направила олку големи грешки. Никогаш не сум повредила некоја другарка олку колку што тие ме имаат повредено мене.

На marama, sweet-cherry и lovely91 им се допаѓа ова.
  6. creshicka

creshicka Популарен член

Се зачлени на:
    30 март 2011
    Пораки:
    2.152
    Допаѓања:
    5.710
    Само сакав да кажам дека добив неочекуван коментар во стилот како може да сум 23 години и да сум невработена сеуште од дома да чекам. Како јас да сум најмрзелива на цел свет и како да сакам да е така. Ме погоди бајаги и морав да дојдам овде и да се испукам оти ке ме држи до утре ова време. :@ FML опкружена со такви. ;)

А остави што ми ги згрешија и годините... :x

7. alessandraaa

alessandraaa Истакнат член

Се зачлени на:
    11 февруари 2012
    Пораки:
    161
    Допаѓања:
    189
    Златно право во политиката. Еднаш направи, седум пати се пофали.

На butterfly33 му/ѝ се допаѓа ова.
  8. PussyHunter

PussyHunter Нов член

Се зачлени на:
    15 август 2011
    Пораки:
    636
    Допаѓања:
    723
    СДК издвоив време да пишам на форумот. :) Напорен и busy day, така ќе биде и во наредните 8-9 месеци, турбо темпо. :D

I won't quit. I'll suffer now and live the rest of my life as a champion. :D

Gоod night на сите феминки.
    http://www.youtube.com/watch?v=uNSBq6hvU1s

Еве и малку луда сликичка за смеење. :rofl:

Прикачени фајлови:

9. DeMelo

DeMelo Популарен член

Се зачлени на:
    21 ноември 2011
    Пораки:
    455
    Допаѓања:
    1.405
    Skrseni iluzii, prazni zborovi, planovi nerealizirani, gorcina go dusata, kopnez dalecen kon edno bezgrizno vreme na cista ljubov..
    Kade otide se toa , zarem vakov zivot sakame da ziveeme, zqrem ke se zarobime vo sekojdnevnata monotonija i ke dozvolime zivotot da mine taka..
    Tolkunogu se trudam, vodam bitki so sama sebe.
    Zaludno.
    Ne sakas ni zagubenoto da go nadoknadis.
    No jas pak ke soberam sila i ke se boram, za nas trojca.
    Toa sonce e plod na golema ljubov i do mojot posleden zdiv ke se boram da zivee opkruzen so takva, isto i negovite deva, nasi vnucina.
    Taka si se nadevam i toa si zamisluvam da eden den zaedno go doziveeme se toa so topla iskra vo nasite oci i ljubov koja ne znae za godini i granici.

На Moira, kravce, Annath и 4 други им се допаѓа ова.
  10. lunicka

lunicka Форумски идол

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    3.799
    Допаѓања:
    100.566
    Како и да се завртам едно исто се зборува.Жените велат на мажите не треба да им се верува.
    А овде на форумот се случуваат контрадикторни работи.На една тема мажите се опишуваа како најлоши ѓаволи,дека не треба да им се верува,а на друга тема партнерите на феминките се идеални мажи.
    Е сега кој е тука луд не знам. :wasntme:
    Знам дека се е индивидуално,ама поголемиот број од нив е научен да светот постои само заради нив. :swear:Секоја чест на исклучоците.

На Moira, kravce, marama и 2 други им се допаѓа ова.
  11. blaa

blaa Истакнат член

Се зачлени на:
    10 декември 2011
    Пораки:
    410
    Допаѓања:
    378
    Моментот кога на татко ти ќе му кажеш дека Стоунси имаат нова песна после толку години. :lol:
    Непроценливо е бре! :rofl:

Оф бе тато. Од сабајле се пресмевам со него. :D

12. t.i.n.k.e.r.b.e.l.l

t.i.n.k.e.r.b.e.l.l Популарен член

Се зачлени на:
    15 јули 2011
    Пораки:
    466
    Допаѓања:
    335
    Лошо,многу лошо. Веќе трети ден горам од температура. Носов мислам ко чешма ми тече. Голтам антибиотици, сирупи, ставам капки, пијам чаеви, се параммм...... :worried: лошо е да си болен.

13. SuperGirl24

SuperGirl24 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 март 2012
    Пораки:
    2.464
    Допаѓања:
    48.563
    Сезона БОДИ open ! :D :D :D

На Monna.Monna, marama, MandyLane и 2 други им се допаѓа ова.
  14. MacenceEna

MacenceEna Форумски идол

Се зачлени на:
    8 декември 2010
    Пораки:
    2.845
    Допаѓања:
    40.174
    СДК
    вчудоневидена и воедно разочарана од простоќава на народот :|

Него денес убав ден сончев па да го искористиме за прошетка некаде
    Поздрав и имајте убав ден !

На DeMelo му/ѝ се допаѓа ова.
  15. Ilusionist

Ilusionist Популарен член

Се зачлени на:
    14 јуни 2012
    Пораки:
    752
    Допаѓања:
    1.912
    Цел живот се грижиш како се чувствуваат другите, а на крајот ќе сфатиш дека си заборавил, како ти се чувствуваш.

Mojaта најголема грешка, која што ме донесе до ова незавидно ниво! :)

На Elennaa, julie77 и zarah им се допаѓа ова.
  16. kikav

kikav Популарен член

Се зачлени на:
    28 февруари 2011
    Пораки:
    2.711
    Допаѓања:
    2.034
    Denes e den bez gradnici...Devojki ne se stegajte...Imajte opusten vikend

17. AngelOfArh

AngelOfArh Форумски идол

Се зачлени на:
    26 септември 2011
    Пораки:
    19.359
    Допаѓања:
    103.059
    Нека ни е среќен на сите кои ќе го прославиме :rofl:

Прикачени фајлови:

На bittersweet, antonina, blond и 2 други им се допаѓа ова.
  18. Greeen

Greeen Истакнат член

Се зачлени на:
    3 септември 2012
    Пораки:
    728
    Допаѓања:
    568
    Леле значи денов е ужасен. :| Не дека немав желба да почне убаво,ама катастрофа е.Глава ме боли,осеќам дека ќе настинам...Уште тоа ми требаше. :(
    Како и да е,на вас ви посакувам убав ден,а јас отидов да се стоплам со еден чај:) :*

19. gingerchild

gingerchild Популарен член

Се зачлени на:
    19 август 2011
    Пораки:
    1.495
    Допаѓања:
    4.994
    Си кувам чај од камилица, истуширана, со мокра глава и загрглавено грло. 8)
    Убо ми е, посебна светлина ми решти во собава. Ми фали маус за лаптопот, имам желба да кликам ама нигде не можам да го најдам. |(

На сите ви посакувам убав ден. :sun:

http://www.youtube.com/watch?v=Me6BdB-qWvI

На cinderella5, Doozy и Libera им се допаѓа ова.
  20. butterfly33

butterfly33 Популарен член

Се зачлени на:
    18 февруари 2012
    Пораки:
    1.252
    Допаѓања:
    1.100
    Палачинки тајм ]:)
    Сите сте повикани на палачинки :wasntme:
    Само побрзајте, незнам колку ќе останат, многу сум гладна :D

На monni.t и cinderella5 им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.