Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.056
    СДК ... моите се изгубија негде по патот на љубовните патешествија, се затскрија во некој агол ... чекаат, можеби некое ново и посилно, некое посреќно ново утро ... Ама во оваа порака се пронајдоа, сепак ...

На bittersweet, kate21, Marbella и 3 други им се допаѓа ова.
  2. sweet.star

sweet.star Истакнат член

Се зачлени на:
    7 октомври 2012
    Пораки:
    124
    Допаѓања:
    47
    Добро утро и имајте убав ден. :hai: :)

Не,не е добро.Се на полошо иде.А за се пак сите мене ме обвинуваат.Епа така и ми треба.И јас сум човек што има сонови што сака да ги оствари,ама секогаш има некоја пречка.Никогаш не сум ни почнала,а не пак да ги остварувам.Ете неможам.Неспособна сум.Неможам ништо да направам.А зошто? Толку мн се трудам,давам се од мене за барем едно нешто добро да направам,ама ете неќе па неќе.
    А и него го изгубив,го изгубив најверниот пријател.А зошто? Затоа што сум потврдоглава и од Назли.Јас да му се јавев добро ке беше,ама не му се јавувам,незнам зошто,ама нешто не ми дава.Ете така ке биде.Одреден период ке ми врти па ке ме заборави и ете тоа е загуба.А можев моментално сега да бидам со него,да разговараме,да се смееме,ама и тоа нема.А ке ми недостасува.Неможам без него,ама ке издржам некако.Зошто ли ме натера толку да те сакам? ;( Сега како без тебе? Единствено решение да не ти се јавувам е да го треснам тел да се скрши,нема др решение.Знам дека ке ме заборави,која сум пак јас да не ме заборави.Мнооогу го сакам!! Ама со тек на време ке го заборавам,дури и да се потребни неколку години....

3. Umbrella22

Umbrella22 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 август 2012
    Пораки:
    3.951
    Допаѓања:
    33.920
    Сто пати пиши-избриши направив, деновиве немам инспирација за пишување. Блонд кажа се, ете баш така се чувстувам, ма всушност не чувствувам ништо, огромна празина само, мразам кога е вака, повеќе сакам да се видам во огледало насмеана, а не вака, сакам ова да исчезне што побрзо, сакам да сум онаа старата насмевната, со гласна музика, уживајќи низ дома, со другарки. Се е прометено во мојот жиот, нови луѓе, нови пријатели, нови места, само јас сум старата.
    Си фалам самата на себе.

На CIA му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    27.603
    ... не, нема да бидам од тие, на оние кои ми причиниле зло, да им посакам убавини во животот.
    Ги презирам, ги мразам и што се однесува до мене, комотно може и да цркнат, не ми значи ништо.
    Не, нема да бидам ни од оние што доколку мразеле некој, со легитимна причина, а утре им се случи нешто лошо, да ме гризе грижа на совест, па да речам - леле греота.
    И дефинитивно не спаѓам во групата на улизувачи и давачи на беспотребни комплименти.
    А ги забележувам таквите, ете може не носат лоша душа на себе, ама виреат компллименти и изјави како кокичиња. Другата страна пак, примачот на комплиментот чиниш се топи, а јас како нем набљудувач се гушам, едвај се фаќам да не почнам да блујам и да се дерам - ма нормални ли сте? :^)

Кога кажувам нешто убаво, го мислам, го кажувам од срце, кога кажувам нешто гнасно и лошо - исто.
    Љубам и мразам со целото срце.

На Monna.Monna, Gea, bittersweet и 16 други им се допаѓа ова.
  5. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.247
    Допаѓања:
    157.381
    Дечко од типот,го упознав случајно, на негова иницијатива, ме додаде на фејсбук,ми пишал уште пред да стигнам дома и ми ветил ќе ме носи на фудбал у понеделник, да се дерам на утакмица и ме вика на доручек од типот - БУРЕК!
    Епа не можам...има смисла за хумор. :D
    Ај доцно добро утро!

На Umbrella22 му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Anna-Banana

Anna-Banana Популарен член

Се зачлени на:
    4 октомври 2011
    Пораки:
    3.895
    Допаѓања:
    4.902
    Е да ви кажам девојки,дека ми се роди прва братучетка.

Па ајде да ве частам како што е редот :lol:

На Monna.Monna, Annath, butterfly33 и 10 други им се допаѓа ова.
  7. girl-miri

girl-miri Форумски идол

Се зачлени на:
    19 октомври 2011
    Пораки:
    7.698
    Допаѓања:
    19.879
    сакам да кажам дома си е дома има нема дома си е дома...
    ми недостига цела македонија :( :(

8. SweetChild

SweetChild Популарен член

Се зачлени на:
    2 јули 2012
    Пораки:
    1.597
    Допаѓања:
    2.987
    Е НЕМА ! ЌЕ ОДАМ ВЕЧЕР И ТОЧКА !

9. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.247
    Допаѓања:
    157.381
    Среќен НОУ бра деј!
    За тие со пуш ап не се важи! (пошто се нема цицки,нема ефект...поголема штета прави ноу бра!)

:D

На blond му/ѝ се допаѓа ова.
  10. lunicka

lunicka Форумски идол

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    3.799
    Допаѓања:
    100.566
    Ми се смачува :(
    Од нервоза ги прочешлав плакарите,ја тргнав летната гардероба :( :doh: Ич не сакам кога го правам тоа значи зимата ене ја пред врата...
    Сабота е.Сите нормални луѓе планираат нешто за викенд...а јас...ништо.Маж ми работи секоја сабота,попладне ќе оди кај свекрва ми да и помогнел за дрва...а јас..тонам..и копнеам...за едно подобро време кога нема да се работи само за гол живот,да ги платиш сметките,и да имаш скромна трпеза.Да можеш да излезете без да се пребројувате колку пари имате.Знам дека и тоа не е малку..ама секој човек тежнее да дофати повеќе од животот.Како кога секое приземно задоволство ти е зависно од пари.Комшивката ме вика вечер да сме оделе в театар,срам ми е да и кажам дека немам пари.Уствари имам,ама со нив за 2 дена ќе имам ручек за сите.
    Одам јас ..а вие уживајте во викендов...
    п.с. Да се надоврзам на постот на Трендафилка.Тие што велат дека не треба да не ги сакаш тие што ти направиле зло,да ми простите ама не биле вистински повредени.Не зборувам тука за травијални работи од типот другарка ми фати дечко сега не ме рецка,туку повредени поинаку, во постоењето,во опстанувањето,ќе зборуваат сосема поинаку..
    Фуј која горчина во мене се наталожила...

На Moira, kravce, DeMelo и 2 други им се допаѓа ова.
  11. MandyLane

MandyLane Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    3.814
    Допаѓања:
    25.437
    Меланхолија,ама од нејзината грда страна,обично ја сакам...
    Дали е до времево,дали е до настинката или пмс,ма да тој повеќе ко изговор се користи, не знам.
    За ништо немам желба периодов, ама апсолутно за ништо. Не ми се јаде, не ми се излегува, ни серии не ми се гледаат дури...не ми се гушка, не ми се зборува...
    Едно големо ништо...

:rain:

12. SnowWhite8

SnowWhite8 Популарен член

Се зачлени на:
    26 јули 2012
    Пораки:
    1.275
    Допаѓања:
    1.620
    Колку ми е глупав денот. Каде баш сега за викенд решила настинкада да ме фаќа. Се чувствувам глупаво.. Грлото ме боли. Наместо да уживам во викендот цел ден ќе го преспијам се чувствувам поспано.

13. anngelique

anngelique Популарен член

Се зачлени на:
    15 јуни 2010
    Пораки:
    2.675
    Допаѓања:
    6.548
    Конечно после 3 дена се свртев дома бар на неколку саати. Куп обврски ама ете најдов време за интернет малку и ете на пуш пауза читкам фемина :) :smoke:

14. Umbrella22

Umbrella22 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 август 2012
    Пораки:
    3.951
    Допаѓања:
    33.920
    Сакам да врне
    вака :)

На sweetyears, Lepaaa, cinderella5 и 7 други им се допаѓа ова.
  15. ljubam

ljubam Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2011
    Пораки:
    2.412
    Допаѓања:
    18.408
    И моментот кога ќе ти честитаат, за презентација на конгрес, а ти мислиш тапа си била! Епа убаво ми е! Мајка сум, научник, фотограф, и љубена!

На Artemission, Monna.Monna, AngelOfArh и 34 други им се допаѓа ова.
  16. SweetChild

SweetChild Популарен член

Се зачлени на:
    2 јули 2012
    Пораки:
    1.597
    Допаѓања:
    2.987
    Е,не ми се верува.Неможам више.Ова ќе било,она ќе било,какво време дошло.АМАН !

17. CIA

CIA Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2011
    Пораки:
    1.525
    Допаѓања:
    3.029
    Сезоната на облекување на прслук врз боди,дури и блуза понекогаш,започна ;)

супергрл ме потсети :D

18. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.467
    Jас наназад 2 години не носам прслук, мене секој ден ми е ноу бра деј :D

На Monna.Monna, butterfly33, kate21 и 13 други им се допаѓа ова.
  19. Kasha

Kasha Популарен член

Се зачлени на:
    24 август 2011
    Пораки:
    1.724
    Допаѓања:
    3.266

На Jason123, monni.t, Lepaaa и 3 други им се допаѓа ова.
  20. N.Kety

N.Kety Популарен член

Се зачлени на:
    22 јануари 2012
    Пораки:
    1.219
    Допаѓања:
    1.764
    убаво ми е на душичкава :) и да минав прекрасен ден на факултет . имајте убав викенд сите :*

На Gordana10 му/ѝ се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.