Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. lunicka

lunicka Форумски идол

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    3.799
    Допаѓања:
    100.568
    На хер Хантер посебно му е мило,
    ноќеска што би се случило,
    Фрау Мимс на штикли беше
    керефеки правеше,
    Лудото се фалеше со брусот,
    Лилит ги криеше со лист од купус.
    Јипнем расипа 3 пива,
    Менди вика вака не ја бива,
    Љубам конечно е своја
    и сака да си биде со љубениот дома,
    Дуника се растега го гума,
    не е лесно ноќе да се дума,
    Де мело канџата ја исука
    богами нејзиниот не се обрука,
    Дузи е како подивена мачка,
    си имам и јас болна тачка,
    Каква ноќ луѓе беше ова ,
    око не сум склопила.
    Не сум нормална нели. :x :yawn:
    Извори на инспирација вчерашните и синоќешните постови.Можните србизми се само заради рима :!:

На MandyLane, mims-89, Moira и 9 други им се допаѓа ова.
  2. Chocolate.me

Chocolate.me Популарен член

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    2.728
    Допаѓања:
    7.645
    Стуткана во ќебињата, го почувствував студеното утро.
    Почна алармот со песната Just give me a reason од Пинк.
    Е ова е едно од ретките утра кога сум се почувствувала неуморно и да станам со мерак за новиот ден.
    Станав насмеана, на бирото ме чекаше книгата која ја барав да ја купам и чоколадо милка од малите. До неа имаше порака од братучедка ми, која ја сакам најмногу на целиот свет, до галаксијата и понатаму.
    - " Иако неможам да ти ја видам фацката сега, знам дека си насмеана и се чувствуваш среќна денес. Да си вака понатаму, да не дозволиш ништо да ја симне насмевката на лицето. Знаеш зашто ? Зашто можеби некој ќе се заљуби во неа. И да, јас те сакам намногу и тогаш кога најмалку ме слушаш. "

Ова е тој ден. Ова е денот за промена на работите, за вртење на нов лист, исполнет со подобри приказни за добра ноќ и поубави смешки за рассонување.
    Имајте прекрасен ден. :* :*

http://www.youtube.com/watch?v=h8tuTSi6Sck

На Cacy, booba, bittersweet и 5 други им се допаѓа ова.
  3. pupi.girl

pupi.girl Популарен член

Се зачлени на:
    21 јули 2011
    Пораки:
    4.464
    Допаѓања:
    7.837
    Еј па овде не сум пишала од кога почнав на факултет. Викендот ете имам слободно време и ајде решив и на фемина малку да и посветам внимание. Студентскиот живот ми е онака, мораш да се трудиш, да даваш се од себе и да учиш. Па ќе дојде едно време кога ќе се разочараш од некоја личност и сите ќе ти недостигаат, никој нема да ти посветува дел од вниманието и ќе се чувствуваш како воопшто да не ги познаваш, а во ваков момент кога си во друг град најмногу ќе познаеш кој ти е вистински пријател, а кој само се преправал цело време.
    Недела ден за одмор. На некои му е здодевно, ама јас после толку стрес сум среќна што конечно вчера и денес се одморив малку и не мислев на факултет и на учење.
    Бидете ми поздравени :) :* :*

На E...V...I...L и pamelche им се допаѓа ова.
  4. Inhume

Inhume Популарен член

Се зачлени на:
    27 јуни 2011
    Пораки:
    360
    Допаѓања:
    249
    Најлош начин некој да ти недостасува, е да седиш покрај него, а да знаеш дека никогаш нема да бидете заедно. :(

На Lady-188 му/ѝ се допаѓа ова.
  5. caroline.costa

caroline.costa Популарен член

Се зачлени на:
    29 октомври 2010
    Пораки:
    1.268
    Допаѓања:
    2.587
    Колку е убава неделата. Ја сакам и мразам во исто време од одредени причини.
    Како само би се мушнала уште малку подлабоко во ќебињата, би земала добра книга, ќе ја подигнам ролетната само колку да ми ја осветлува книгата доволно, а после тоа би го преседела цел ден во кревет со даљинското во рака.
    Но неможам, треба толку многу работи да завршам.
    Времето отчукува.
    Тик-ток!
    http://www.youtube.com/watch?v=3RdvPJdxrZs

На crazylady, cinderella5, Hayley и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  6. cigarce

cigarce Популарен член

Се зачлени на:
    5 мај 2011
    Пораки:
    1.401
    Допаѓања:
    3.931
    Мене мајка ми од секогаш ме учела дека не е се во парите.Секогаш ми кажуваше како човек дури и кога има многу пари нешто му недостасува во животот.Така е мајчице моја.Тоа е се во ред.
    Парите можеби не се најважни,ама проклети се,тие го вртат светот.
    Знаете има голема вистина во сето тоа.Некогаш кога имавме многу пари,немавме мир,немаше хармонија во нашето семејство.Денес кога имаме пари доволно за опстанок,без луксуз,мерак ми е да се вратам дома,има и разбирање има и среќа.
    Кога од врвот паѓаш на дното е лошо,посебно ако незнаеш да се носиш со промените.

Јас..од утре ветувам дека ќе седнам да учам.И така...

На DeMelo, Adi888, booba и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  7. Umbrella22

Umbrella22 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 август 2012
    Пораки:
    3.951
    Допаѓања:
    33.920
    И пак заспав во 6 часот, го слушав дождот кои тивко паѓаше, мислам дека со секоја нова капка донесував нова одлука.
    Да ветиш некому нешто е тешко, но уште потешко е да си ветишна самата себе, длабоко знаејќи дека тоа неможеш да го исполниш. Си ветив многу работи, а свесна сум дека ниту една нема да можам да исполнам.

8. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.014
    Добро утро,
    ако не ја почувствуваме љубовта тогаш залудно и живееме! Сите што ја имаат почувствувано љубовта знаат и зошто ... ЖИВЕАТ ... имајте пријатен есенски ден во кругот на семејството и со саканиот.
    На здравје кафето.

На butterfly33 му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Nymeria

Nymeria Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јули 2011
    Пораки:
    758
    Допаѓања:
    3.659
    Какво убаво зимско утро е ова, ме натера да размислувам за Нова година. Ме потсеќа на тој период, украсни сијалички, топло утринско кафе со моите, а посебно па што денеска баба ми го направила мојот омилен доручек. Ако денот по утрото се познава, да не го заречам ама ова ќе биде фантастичен ден. Па после таква саботна вечер помината со него, нормално дека е добро утро :lol: Типична недела, семејна. Најкраток ден од неделата за мене.
    Имајте и вие убава недела.

На anabel-a, Libera и L-enna им се допаѓа ова.
  10. tea4e

tea4e Популарен член

Се зачлени на:
    11 јули 2012
    Пораки:
    3.410
    Допаѓања:
    3.148
  11. Stoimenovska

Stoimenovska Истакнат член

Се зачлени на:
    7 јули 2011
    Пораки:
    916
    Допаѓања:
    2.182
    ...Вчера денот го поминав во шетање на секаде, глава незнаев кај ми е. Бев и на утакмица - кошарка. Во мисли ми остана едно детенце, кое беше со прилично голема килажа, луѓе му го подадоа баскетот прв пат тоа се однесува како изгубено...Е после вториот пат, го зеде баскетот и почна да скака, ма над рамо ли ќе биде или не, воопшто не го беше гајле. Едвај трчаше, едвај го скакаше баскетот ама не се предаде и на крај даде кош. Од него научив една голема лекција - НИКОГАШ НЕ СЕ ПРЕДАВАЈ, БЕЗ ТРУД НЕМА НИШТО. :nod:
    Отидовме и во кафич, се сум видела, се ама ова :puke: .. седнале до нас еден ''заљубен пар'', сфаќам да се бакнат еднаш, ајде и двапати, ама за тој еден ипол час што бевме тие не престанаа. Па ало има и возрасни луѓе таму, најпрво тоа е голема некултура, ако сакаш да се бакнуваш и да се милуваш толку па имаш куќа, не дошле овде во кафич :x :headbang: .

Имајте пријатно неделно попладне. :coffee: :hug:

На DeMelo, marama и pamelche им се допаѓа ова.
  12. Ilusionist

Ilusionist Популарен член

Се зачлени на:
    14 јуни 2012
    Пораки:
    752
    Допаѓања:
    1.912
    Oблачно време, се чувствува влажноста на воздухот, се чувствува мирисот на дожд...
    Сега само што доручкував. Невкусен доручек. Не дека не го зготвила убаво мајка ми...туку беше невкусен што сите бевме на маса а никој со никој не разговараше.

Не ја сакам семејната тишина. Но, верувам дека се` ќе се среди. Тешко е да се гледа оваа ситуација. :|

А синоќа, мутва вечер. 00:30 бев дома. А со колку ентузијазам излегов, убедена дека ќе биде добра ноч. :D
    Сфатив дека на ништо не треба да му се радувам пред време.

Ништо не излегува како што очекувам. Што малер ќе беше ова бе... |(

На DeMelo, kikav, marama и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  13. Ashling

Ashling Популарен член

Се зачлени на:
    19 декември 2010
    Пораки:
    1.228
    Допаѓања:
    2.577
    Понекогаш посакував да ме управува некој друг,а јас безусловно да го слушам и никогаш да не се запрашам зошто е тоа така. Наместо тоа управувам со самата себе,а незнам како и незнам зошто. Тоа е исто како да одиш по некој пат, да не знаеш каде одиш и зошто воопшто одиш,ама одиш. Не сакаш ништо непознато, но сакаш убаво. И каде е тоа убаво? Во некоја од разните облици чаша наполнати со непозната течност, било виски, било вино.. што било само нека се пие. Зошто само тогаш забораваш на она што те чека денес, во најлош случај утре.
    Ама топ е. Иако лажев дека намалувам, ја би да зголемувам и о, колку о, поетски звучи ова о, утехата да ја најдам во црвено вино со песни од мобилен и да гледаш во идиотските стикерси. Ама онака очајнички делуваш како да чекаш нешто што никогаш нема да дојде,а ти уствари само пиеш без повод.
    И да те опива мирисот на болница пре него мирисот на вино.
    И сeга си турам вино уз Пинк Флојд. Онаа на која ми водеше фејк романтики од кои ми доаѓа да повратам. Зошто знам дека е лажно и излишано и нема потреба од никаква романтика кога задоволуваш пубертетска потреба.
    Епа наздравје за мене. Наздравувам со монитор наместо со ѕид овој пат.

На DeMelo, booba, julie77 и 4 други им се допаѓа ова.
  14. sweet.star

sweet.star Истакнат член

Се зачлени на:
    7 октомври 2012
    Пораки:
    124
    Допаѓања:
    47
    Сакам што побрзо да се спасам од овие дома.Татко ми се разболел,па ич не ми е гајле,а уште ми вика апчињата во соба да му ги однесам,е нема,нека си ги земе сам,мене уво не ме боли за ништо.Нека прави што сака,и да умре не ми е гајле.Не заслужува ништо од мене.Јас сега ке си излезам па нека си прави сам и јадење или син му нека му прави или жена му,мене ме нема.И никогаш нема ни да ме има. :)

15. kikav

kikav Популарен член

Се зачлени на:
    28 февруари 2011
    Пораки:
    2.711
    Допаѓања:
    2.034
    СДК колку е мизерно значи одиш во кафана да се расположиш,и на крај гледаш нема ни жива музика ни ништо абе организација на ниво ами барем ко вејче организираш прашај ништо не те кошта.

16. Thebestone

Thebestone Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јануари 2012
    Пораки:
    183
    Допаѓања:
    63
    Имам совршено тело без грам вежбање 8) што е ретко во денешницава... Од 90кг па сега 70 си мислат кукли се ако одат на вежбање :D Не велам дека тоа не е супер,пример имам три справи за по дома ама на ниедна не сум вежбала.. ке си се чувам уште некоја година па ке си почнам... :P За на старост да се видиме кој е коЈ:) ^^

17. Ilusionist

Ilusionist Популарен член

Се зачлени на:
    14 јуни 2012
    Пораки:
    752
    Допаѓања:
    1.912
    Kaко е можно толку труд да вложуваш во нешто...а да не го даде очекуваниот резултат.

Толку сум се мачела, не сум спиела ноќе...и зошто?
    -Кога повторно ништо не е како што треба...како што сум очекувала.

:devil:

На julie77 му/ѝ се допаѓа ова.
  18. LaDyDoLl

LaDyDoLl Форумски идол

Се зачлени на:
    5 јули 2011
    Пораки:
    4.468
    Допаѓања:
    34.766
    Интересно, а сепак вистинито...
    PISMO OD AUSTRALIJA!

Najmil moj fnucko, eve najov tro slobodno vreme i go zedov pensilo vraka si rekov cekaj da vi pisam edno pismo bago.... Vujnati Koca stalno mi veli more Ilo pisi mu na sestrati Paca i na vnukti Cane vo stari kraj.....Prasaj dali se tamu orajt.....Inace stopati se stokmifme da takvojme za stari kraj ama pusta pecalba teska e bamu specalo.....Inace nie ne sme pojke vo SITNEJ... ..Go prodadofme hauso i kupifme so tie pari dva hausi pomali vo MELBUR.....Vo ednio si zivejme.... drugio go rentame.....Ovde mnogu loso dojde....Nema work.....Da ne se lazis da idvas.....Neznajs tie soe pecalba....Ah da mozam odma ke go vatev Kvantaso i kesi dojdef.....Ama braced ti Majkl si kupi nov kar i sega za nego rabotam prekuvremeno duri go isplatam.....Tuku idaaa bamu stopankata nivna bamuja.....Australcite ic ne rabotaat ko nas, samo biri drinka tiei, ne se berokuknici ko nas.....Tamu slusam na Televizanon mnogu ubav spomenik na ALEKSANDAR DE GREJT MAKEDONCKI mu naprajle....

Vnucko nemam mnogu vreme a ti mnogu da mi ja pozdravis sestrami Zlatana (Eve se rasplakav)...Ahhhh...Primete eden vagon topli zelbi od dalecnata i pusta Astralija i golem pozdraf do site....

P.S. Ke ti pustev fnucko $5 da ti se najdat ama go zalepif pliko..Aj drugiopat...Pozdrav..

На vitomir му/ѝ се допаѓа ова.
  19. sunfemina

sunfemina Популарен член

Се зачлени на:
    17 февруари 2011
    Пораки:
    1.731
    Допаѓања:
    843
    По 629-ти пат во животов си обеќав дека штикла од 15cm на моја нога више НЕ! ]:) Ма ни на пола од тоа! :!:
    И нек се збие на штиклата, нека е најкрива за тоа што се осеќав никако... :doh:
    Откако последниве години ми се смени кругот на пријатели, едвај еднаш во годината имам "искачанки" после 00-01h навечер по ноќни клубови. Најмногу поради тоа што повеќе немам соодветно друштво за такви кај што мене ми е забавно.
    Се договараат луѓево за парти дешавки, а јас по дифолт не прифаќав да се појавам, се додека еднаш не ми рекоа "Ај со нас, барем еднаш да не дружиш плис? :wasntme: ".
    "Дечки..знаете јас не сум за Аца-Маца, Цеца-Меца, Сека-Мека...aма ајде кога ќе се договарате очекувам покана". Помислив дека и они некогаш ќе направат исклучок (како не!) да прифатат да одиме на "моите забави" и да не бидам отпадник.
    Уште па се надевав дека таму кај што ме викнаа вчера нема да има "Сје*ала си ми срцУуУУууУУУуууууУуУУ и душиИиИИиииИииИиИиИИИиии" :puke: и дека нормално ќе се дише.
    И се покајав 100 пати што отидов. И завршив како парти брејкер. И цела вечер бев намуртена. |(
    Не бе, не можам да кревам раце на "Oна je лепша од ночи" и крај, мене не ме подига тоа макар и со алкохол у крви :drunk: .
    Иначе никој не слуша турбо фолк (или поп беше?), уживајте! Затоа има стампеда за влез и секако најбројни се 16-17 годишњаци (нели мораше лк за у диско? ааа 'ц ми текна, парите се побитни од тоа - уџите слободно! ;) ).
    -И мора ли бе да се залепите до сцената?
    -И мора ли баш во таа гужва да си вадите крајници (ej, aбе да не има некоја забрана надвор да се љубите и грлите? :^) )?
    -И мора ли да ги најдете Митре и Перса со нивното друштво, ко да е многу битно да стоите до нив пошто секако нема да можете 2 реда нормален муабет да направите?
    -Како не ви е склет да шетате низ луѓе, да се буткате, да се триете..?

P.S.
    Дотичниов певач од јуче има тема на форумов ама нема гужва во неа како на неговите партис (а има тооооооолку многу обожавателки).
    И не дека песните вака му се она "најтешкото" aма како растура со такви *чаше ломим руке ми крваве* по настапи...пффффф!!! БЉАККК :puke: Џабе што е убав..
    По интернет и по форуми сите хејтаат турбо, на сите им чкрипи у уши, никој не искача на српско итн. Просто изгледа ко тие што се палат на турбофолк да немаат мрежа, па не може да си кажат колку им лежи. Лажат бре! 80% од хејтерите се истите тие што вчера ширеа руки кон Жаре-та и Саша.
    P.P.S.
    Sorry на цело друштво што стоев понастрана ама не уживав како вас, важно се потсетив што не сакав и не сакам да биде дел од мојот night life...

На pamelche му/ѝ се допаѓа ова.
  20. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.445
    Допаѓања:
    91.766
    Неделно утро, уште сум обвиткана со јорган, топло ми е и пријатно. Не сакам да станам, уште сега ја чувствувам негативната енергија од некои личности. На се мора капаче да се стави, по ѓаволите не ми се мешај во семејни муабети без разлика колку време поминуваш во мојот дом.

Вчера дур лупевме пипер, четири жени почнавме да коментираме за фудбалот од петокот. Смешки бевме, не дека јас ги знам баш сите кој е кој, но сестра ми тетка ми ме изненадија. Сестра ми во последно време пријатно ме изненадува. Синоќа ми се јави да се спремам и да излезам со неа и дечко и. Почнав, но кога се потсетив дека на почетокот сакаме сите да сме сами со љубените и се јавив и и откажав. Еве ја сега ме напнува да станам и да прошетаме негде. Не ми се оди, добро ми е и вака.

Сепак без кафе нема да тргне денот, одам да го направам :) Повелете :)

На DeMelo, tweety26, Artemission и 7 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.