Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. figgiMK

figgiMK Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2010
    Пораки:
    6.964
    Допаѓања:
    2.300
    СКД дека конечно сликиците и мојте филмови ме направија да стигнам до број 5000!!
    5000 поста на формумов за доста скромно време ( бар според мене гледано) :angel:
    СДК дека се надевам дека за цело ова време додека сум на форумов не сум навредила или налутила никого со некое мое постче и се надевам дека ке се дружиме уште повеке и по конструктивно
    барем тоа си го ветив сама на себе. :inlove:
    Девојки (момци) благодарам на трпението :bow: и на ситеее убајни кои ги видов или дознав тука :angel: ... и се читаме или гледаме-сликици... и понатаму...

На Divinebutterfly му/ѝ се допаѓа ова.
  2. teletabis4e

teletabis4e Нов член

Се зачлени на:
    3 јули 2011
    Пораки:
    168
    Допаѓања:
    27
    Не го сакам Дарко Бошнаковски! Умри ако сакаш!

3. tigerlady

tigerlady Популарен член

Се зачлени на:
    21 јануари 2011
    Пораки:
    1.651
    Допаѓања:
    5.420
    Се туткам под ќебе и не мрдам. Ладно е мамето, газдава не се решава да пушти греење. А рече стар човек е, он порано пуштал. Туку ај.

Почнувам да го сфаќам концептот на слобода. Да бидеш што сакаш, да носиш што сакаш, да кажеш што сакаш. Да не сметаш и пресметуваш пред кого што кажуваш. Никогаш не сум го сакала тоа. А такви сме ние, само чекаме лапсус да го искористиме во дадена ситуација. Мајка ми планира да го преора станот, реновира на сите страни. Јас купувам ефтини алишта и учам да готвам се и сешто. Експериментација до бесвест.

Ми фали и знам што ми фали. Не една, две работи се. Очекувања, очекувања, очекувања. Пробувам да не правам планови, ама тешко било тоа. Лутам со мисли и поглед низ возови, зјапам во тие Ај падови што сите ги мафтаат. Ко бомбони да се, секој има по еден. Добив пакетче Харибо, минијатурно, за дегустација.

Се нишкам на бродче. Кајче, не од луксузните јахти. И нема бранови, него онакви ружни и тужни полубранови. Глупости.

На Moira, kravce, Divinebutterfly и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  4. SweetChild

SweetChild Популарен член

Се зачлени на:
    2 јули 2012
    Пораки:
    1.597
    Допаѓања:
    2.987
    Женскииииииииииииииииии утре ја земам дипломата(сертификат,however.) од Cambridge !! :) :rock:

На CIA, kravce, Divinebutterfly и 16 други им се допаѓа ова.
  5. starfish

starfish Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2010
    Пораки:
    4.832
    Допаѓања:
    10.128
    Никогаш, никогаш, никогаш повеќе нема да се заљубам.
    Крај.

На CIA, Umbrella22, La.Reina.Del.Sur и 3 други им се допаѓа ова.
  6. Maroon5

Maroon5 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 август 2012
    Пораки:
    1.068
    Допаѓања:
    936
    СДК, наместо да кукам колку проблеми имам, колку многу имам за учење, треба да сум благодарна и задоволна со тоа што го имам и што сум го постигнала до сега.
    Некни во Скопје на Детска клиника се запознав со едно девојче, ромка беше, ама нема везе. И ни тргна муабетот мала беше, и ја прашувам каде учиш ми вика дека во домот имаат училиште и дека таму учи. Толку многу тешко ми падна, почнав пред сите да плачам, никој од моето семејство не очекуваше дека ке заплачам, и тогаш девојчето ми рече ама зошто плачаш, немој да бидеш тажна .. Ете и сега плачам, ми стои топка на грло морам да си олеснам.
    И не ми е јасно зошто не посвојуваат деца? Кога веке решиле да отидат и да ја започнат процедурата, требаат да бидат свесни и да не бараат детето да личело на таткото, такви-онакви очи да има, да е македонец.
    И свесна сум дека треба да бидам посилна, ама ете не сум таков тип ;( ;( ..

На Sara123 му/ѝ се допаѓа ова.
  7. LittleFairy

LittleFairy Популарен член

Се зачлени на:
    30 април 2012
    Пораки:
    1.427
    Допаѓања:
    1.935
    Ти ко сестра ми а? :D
    Госпоѓицата вчера свечено се откажа од љубовта :rofl:

8. starfish

starfish Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2010
    Пораки:
    4.832
    Допаѓања:
    10.128
    Изгледа сме на слична бранова должина.
    Денес и јас свечено се откажувам, со се церемонија, со се све! Може дури и свеќичка да запалам. :D

Шала на страна, мртва озбилна сум.
    Не сакам ни да помирисам љубов, ниту да ја осетам на 10 метра од мене, камоли на мене.

На LittleFairy му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Miss666

Miss666 Популарен член

Се зачлени на:
    24 јули 2011
    Пораки:
    1.376
    Допаѓања:
    3.719
    Welcome to the club ;) И кај мене е исто..

10. anichka94

anichka94 Популарен член

Се зачлени на:
    18 мај 2012
    Пораки:
    1.822
    Допаѓања:
    7.045
    хохо значи не сум била единствената :)

11. k.i.m

k.i.m Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2010
    Пораки:
    4.733
    Допаѓања:
    5.154
    ДК ми заглавува „ “ во тататурава :tmi:

На CIA му/ѝ се допаѓа ова.
  12. anichka94

anichka94 Популарен член

Се зачлени на:
    18 мај 2012
    Пораки:
    1.822
    Допаѓања:
    7.045
    Сдк-Дека се чуствувам некако поинаку ...
    времево ме измами да излезам на терасата со кафенцето до мене малце мие чудно секогаш го правам ова на сабаље,а сега решив и навечер..
    имам поглед како никогаш досега, небово е толку прекрасно како да нема крај
    како некаков спектар од бои почнува како најтемно плаво па се побледо и побледо и завршува со некоја црвеникава боја ...не можам да му се изнагледам
    а од некаде слушам и штурци тек-тук звукот од некој автомобил и тек-тук лањето на моето куче
    слушам и некој сладок глас од некое дете ...
    се чуствувам исполнето ке седам се додека не го осетам студот на моето тело

На kravce му/ѝ се допаѓа ова.
  13. Ema.Sk

Ema.Sk Популарен член

Се зачлени на:
    6 декември 2009
    Пораки:
    1.325
    Допаѓања:
    4.781
    Studying law.. making a responsible choice for mah future.. on Friday night. :(
    Being a lawyer had better be awesome!

Ема + Учење + ПАНИКА + Најлошата диета евер + ПМС = [​IMG]

14. ilipili

ilipili Популарен член

Се зачлени на:
    19 април 2012
    Пораки:
    1.310
    Допаѓања:
    4.992
    Деновиве сум задоволна од тоа како се одвиваат нештата,смирена сум и ми е убаво на душичката.Утре конечно ќе го видам него,ќе го изгушкам најсилно на свет,ахх живеам за тие моменти кога ќе го пречекам на станица и трчаме двајцата еден кон друг,се бакнуваме и прегрнуваме толку силно што воздух немаме и за миг застанува времето само за нас.Како што врви времето,се повеќе сум сигурна дека тој е мојата иднина,сигурност,поддршка.Моите си го сакаат како свое дете и многу ме радува тоа,за прв пат чичко ми за некој да каже дека е силен и јак на карактер и дека е горд на мене што сум со таков човек и што сум достигнала толку многу во животот.Ах во тој момент ми се насолзија очите од среќа и гордост на самата себе.Немам постигнато кој знае што во животот,но тоа што успеав да стигнам до тука,да се изградам во своја личност со свое јас,да ги направам нив горди и никогаш да не се разочараат од мене моите втори родители-Да,убаво прочитавте родители бидејќи тие од секогаш ми ја давале целата љубов и поддршка на сиот свет и да ја планирам мојата иднина со љубовта на мојот живот е и тоа како голема причина да сум задоволна од самата себеси.Ветувам мои мили Чичо и Нина како до сега така и од сега натаму ќе се трудам да ве правам среќни и да сте што погорди на својата ќерка како што ми велите дека сум.Ве Сакам најмногу на свет,вие бевте се за мене од онај кобен момент и знам дека секогаш ќе сте тука за мене као што ми потврдувате секој ден.
    П.С Љубам-жено твоите слики се толку полни со љубов,душа,даваат чувство на хармонија.Секоја слика посебно е приказна за себе,ме воодушеви едноставно прекраснотии во волшепството.

На zarah, Mrs.Cuper, kravce и 16 други им се допаѓа ова.
  15. Umbrella22

Umbrella22 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 август 2012
    Пораки:
    3.951
    Допаѓања:
    33.921
    И јас сум тука :|

16. Foreveryoungiwannabe

Foreveryoungiwannabe Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јули 2012
    Пораки:
    309
    Допаѓања:
    685
    Сакам да кажам... Среќна сум енд ај лајк ит :dance: Нешо деновиве многу сум си распеана,весела...Ми лајк ит а лот.без некоја причина си се смеам,си пеам и едноставно сум весела 8) :D Да останам вака,добро ќе биде :)

На Glossy-girl и Gordana10 им се допаѓа ова.
  17. lana8

lana8 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 август 2012
    Пораки:
    273
    Допаѓања:
    180
    Сакам да кажам супер ден.
    Сончев, весел, среќна сум и расположена.
    Деенес пак сфатив среќата е во малите нешта.
    А тој ми докажа повторно по незнам кој пат дека ме сака повеќе од се и ме потсети на малите наводно безначајни нешта кои ми донеле огромна среќа и солзи во очите.
    А јас сум мислела дека сум ги заборавила... како што мислев дека можам и него да го заборавам.
    Но тој повторно и повторно ми докажува колку е голема и значајна нашата љубов.
    Ми кажува кколку е само единствен.

Среќна сум, добар ден, уште подобри луѓе.
    А утре- одиме на учење. Нема да мислам петок на вечер колку само многу имам за учење.
    Оваа вечер ќе ја посветам на мене и на него, на нас, и има да уживам. Се до утре на пладне кога ќе станам и ќе се соочам со реалнота, со еден куп книги, скрипти, задачи........

Имајте убава вечер феминки :) :*

18. ocila

ocila Истакнат член

Се зачлени на:
    20 април 2012
    Пораки:
    5.513
    Допаѓања:
    1.900
    Денес убав сончев дена ли незнам сега за излевање што да облечам :?: :?:
    Конечно заврши неделава...наредната малку ке издишам ...имало господ...

19. SweetChild

SweetChild Популарен член

Се зачлени на:
    2 јули 2012
    Пораки:
    1.597
    Допаѓања:
    2.987
    I see you standing there.You think you're so cool.Why don't you just...FUCK OFF ?? :rock: :rock: :rock: :rock: :rock:

20. Doozy

Doozy Форумски идол

Се зачлени на:
    22 април 2010
    Пораки:
    4.711
    Допаѓања:
    59.975
    Проекти, проекти, проекти и тоа во петок вечер, а си станат од 6 и 36 сабајле... Сама си праам, што да кажам. Акооо! :D Продуктивни денови, добри 2кг плус за кои се тешам дека се вода. Појадував двапати ѓеврек, мислам дека едното кило е од едниот ѓеврек, а другото од другиот. Планчиња да почнам да одам во теретана. Нов режим на исхрана со цимерката, почињаме од наредна недела, доста беше зафркавање и дембелеење. :D

Си дојдов дома. Другарка ми можно е да дојде нареден викенд. ^_^ Уште еден полу-продолжен викенд, одмор, замор, како сакате, имам за учење. Заклучив од неколку часа дека уживам во тоа што го учам и уживам да преведувам, ме релаксира. Би сакала да преведувам книги некој ден, знам дека е тоа вистинското за мене, ама кој ќе те плати за тоа, бе мачки... Македонија не знае и не сака да чита. :(

Нови професори, паметни муабети, мотивација и желба... сменување на мислења за одредени личности, мојот свет се врти како тој на Баумгартнер кога рипна. Се навлеков на Нескафе 2 во 1, го голтам како вода. Ете од каде вода и 2кг плус во моето телце. :D Сакам да одам на курс по германски, не знам како и во кој ден би го сместила тоа.

И најбитното - скроз, ама скроз случајно земав документи денес и ќе аплицирам. Дојчланд, хир ај кам! :D

На Moira, zarah, sweet-cherry и 17 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.