Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. kravce

kravce Форумски идол

Се зачлени на:
    19 јануари 2012
    Пораки:
    3.808
    Допаѓања:
    52.973
    Ми се пие кафе со другарки, уз муабет за симпатии, оноа од типот, како тоа он те погледнал, па ти трчаш на сите да им раскажеш, или случајно те допрел додека се гурал во школското бифе, а ти одма поезии му пишуваш, пошто добрите поети ваделе песни од бол, од невозвратена љубов :tmi: Па ќе си гледаме на кафе, тумачење што прави пиле со слонче на главата, некои среќни вести м? :geek: Или ќе извадиме листови, па она со 10 машки, 10 искази што ќе ги поврзеш, па на крај некои математики за да ти излезе кој од тие 10 те сака (што е многу точно нели, нема утка тука :!: ). Ќе се спремаме цела недела за петок, да излеземе во паркче со пивцето, и да мрчиме колку нема никогаш да носиме штикли (а мене ми се множат во плакар :tmi: ). Соништа и фантазии како нема никогаш да се омажиме, ќе патуваме низ цел свет, ќе имаме свој бизнис, јас ќе родам некое вонбрачно детенце зашто нејќам брак демек, ама сакам деца :emo: Тоа во странство, па ќе ја излажам мајка ми дека уствари сме биле земени, ама кога дознал дека сум бремена се развел од мене :rofl: Така некако си ја замислувавме слободата. Имаше и некои луди идеи потоа, со еден дечко, да заминеме кон зајдисонцето на чопер, двајцата полуголи и со некој жесток пијалок во рака :geek:
    а уствари, секогаш сум била поконзервативна во однесување, а толку слики во глава :$ Па...се прашувам. Дозволено ли е одвреме навреме со години како старееме, да си приуштиме некое такво глупирање? Можеби на 60 со надеж дека ќе имам некој до мене и дека ќе сме овде на овој свет, ќе јавнеме некој чопер, па уз ветрот во коси ќе ми биде гајле дали ќе загинам 8) Уште да бев толку храбра...

Одам јас на танцување, многу танцување, мала доза глупирање и многу флертување. Заслужив. :)

На Moira, bittersweet, DeMelo и 20 други им се допаѓа ова.
  2. Dvolicen

Dvolicen Популарен член

Се зачлени на:
    1 јуни 2012
    Пораки:
    1.431
    Допаѓања:
    3.485

На kitty.lover и Sara123 им се допаѓа ова.
  3. ines.h

ines.h Популарен член

Се зачлени на:
    23 август 2011
    Пораки:
    1.689
    Допаѓања:
    18.856
    Ќе почнам лаптопот да си го гледам во вид на CV :@ преку глава веќе од исчекувања и празни ветувања.

4. Anna-Banana

Anna-Banana Популарен член

Се зачлени на:
    4 октомври 2011
    Пораки:
    3.895
    Допаѓања:
    4.902
    [​IMG].

На Cacy, anngelique и Sara123 им се допаѓа ова.
  5. vitomir

vitomir Нов член

Се зачлени на:
    4 ноември 2011
    Пораки:
    2.095
    Допаѓања:
    3.629
    Сдк дека времето е топ,мора да се искористи до максимум.

На Sara123 му/ѝ се допаѓа ова.
  6. cigarce

cigarce Популарен член

Се зачлени на:
    5 мај 2011
    Пораки:
    1.401
    Допаѓања:
    3.931
    Значи многу сакам кога ќе видам средена девојка.Девојка која што се грижи за својот изглед и не се запоставува себеси.Па кога ќе видам некоја со средена коса,па облечена убаво,па негувани раце па средени нокти,како да не кажам алал да и е на цурава.
    Па кога ќе видам како гордо чекори на тоа високите штикли како да оди облечена во балетанки,се сакам самата себе поради фактот дека сум девојче.
    Е сеа да се разбериме,не сум обратна,ама боже мој милувам да гледам средени девојки :D

И додека го пишував ова си помислив,девојко ова е денот кој што ќе си го посветиш самата на себе.
    Искористи го доброто расположение,и со песна посвети си се себеси.
    :hai:

На Name, DeMelo, Monna.Monna и 18 други им се допаѓа ова.
  7. Elichka

Elichka Популарен член

Се зачлени на:
    4 мај 2012
    Пораки:
    248
    Допаѓања:
    545
    Вчера бев до библиотека и како по навика си зедов две книги. Не, знам, ако земам една како да не сум целосна. :) Насловот на книгите е Шминкерка и Препушти се. Шминкерка почнав да ја читам синоќа, на полноќ, и неможев да ја оставам! Сите спијат, јас книгата во рака и :lol: :rofl: Многу забавна книга. Она што ми падна во очи беше тоа што се чувствував како да читам пост на Лилит во СДК :wasntme: , а не роман. Стилот на писателката е многу сличен на моменти на оној на Лилит. Иначе, се работи за...
    Шминкерка која за да ја импресионира мајка и, лаже дека работи во голема фирма. Е, во таа фирма, дава свој профил со препораки, но шефот на интервјуто и кажува дека знае дека се тоа е лага. Притоа, ја лаже мајка си дека има дечко, и еден ден работејќи го сретнува измислениот дечко. Во подрумот пак, живее еден намќорест пијаница, па му го спасува животот, и така.
    За повеќе информации прочитајте ја книгата. :P

8. pamelche

pamelche Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2011
    Пораки:
    5.493
    Допаѓања:
    17.199
    ^ Јас кога ја читав, мислев дека ја читам Срцекршачка. :wasntme:

На bittersweet му/ѝ се допаѓа ова.
  9. butterfly33

butterfly33 Популарен член

Се зачлени на:
    18 февруари 2012
    Пораки:
    1.252
    Допаѓања:
    1.100
  10. N.Kety

N.Kety Популарен член

Се зачлени на:
    22 јануари 2012
    Пораки:
    1.219
    Допаѓања:
    1.764
    ке пукнам од нервоза уфф.. колку глуп ден :@

11. Spell

Spell Популарен член

Се зачлени на:
    31 мај 2011
    Пораки:
    550
    Допаѓања:
    400
    Колку ги мразам старите автобуси толку се мрсни а понекогаш заборавам да дишам кога сум во нив. :x
    Колку е ладно внатре боже боже се смрзнав. Денов ми е мрзелив ништо не правам замоткана во ќебенце си гледам филмче.

На Sara123 му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Srekicka

Srekicka Популарен член

Се зачлени на:
    14 мај 2010
    Пораки:
    1.863
    Допаѓања:
    2.847
    Се некаде трчам, се немам време, секогаш морам да каснам... Не и не успеав никогаш правилно да си го испланирам времето и секогаш сум во брзање и во трчање.
    Периодов фул. Од нога доручкувам и тоа кога имам време, брзам секој ден за некаде, не стигам дома да се завртам. Еден куп идеи во глава, реализација-нула. А па и оној мојон ме зафркава, сакал да закаже средба со мене или во најдобар случај вечера :^)

Сакам да почне да врне, како во права есен, сакам да си купам гумени чизми и да си газам жолти лисја и да цапам во вирови. Ама луѓе божји бива ли на сред октомври да е 23 степени?

Туку денеска ќе имам средба со една драга личност, на кратко за жал, ама среќна сум и со толку. :sun:

На Serafima, srcekrsacka и Sara123 им се допаѓа ова.
  13. fashionista

fashionista Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јануари 2011
    Пораки:
    328
    Допаѓања:
    153

На MandyLane му/ѝ се допаѓа ова.
  14. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    Вистината секогаш излегува драги мои...за среќа или за жал, ама тоа е... охх од проблеми глава не кренав :doh:

На aaaaa му/ѝ се допаѓа ова.
  15. anichka94

anichka94 Популарен член

Се зачлени на:
    18 мај 2012
    Пораки:
    1.822
    Допаѓања:
    7.045
    На srcekrsacka му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Micheleljubov

Micheleljubov Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јуни 2012
    Пораки:
    484
    Допаѓања:
    2.940
    The tip of the tongue
    takin' a trip
    of three steps down
    The palate to top,
    at three
    on the teeth.
    tastin' the name with tip of the tongue..

Среќа моја што некои автори перверзноста и животинскиот нагон како сексуален чин, успеваат да го претворат во неодолива игра на задоволство. Едноставно дури да посакаш да бидеш дел од неговите зборови, напишани во книгата или текстот на песната. Да посакаш да си посакувана како неговата совршена девојка со кадрава коса и тенка половина. Да посакаш некој да те гледа така мило но и така привлечно како неа.
    Од другата страна во неговата глава, никој незнае што се плете како мрежа. Психата е дел од него, и само парче става во книгата. Сето останато е мистерија.

Дали е воопшто можно , да сакаш жена, на начин на кој што заслужува, да ги споиш љубовта и нежноста со еден врел чин, но сепак во твоите раце да остане невина ?? Да остане чиста во мислите?

http://www.youtube.com/watch?v=BNKMV2tGwNk

На DeMelo, Oxymoron, DzingrlakaDzikica и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  17. homealone

homealone Популарен член

Се зачлени на:
    22 јули 2012
    Пораки:
    1.286
    Допаѓања:
    361
    чуството кога си сама дома е најубаво

18. aaaaa

aaaaa Популарен член

Се зачлени на:
    9 април 2010
    Пораки:
    761
    Допаѓања:
    1.227
    И јас се надевам дека еден ден ќе излезе цела вистина на виделина. Ќе живеам само за тој ден да ги видам лицата на оние кои се сомневаат во мене. Да видам дали тогаш ќе можат да ме погледнат во очи. Да им го видам изразот на лицето. Е тогаш ќе бидам среќна...

19. arontt

arontt Популарен член

Се зачлени на:
    22 август 2012
    Пораки:
    527
    Допаѓања:
    1.832
    Денес ми е родендеен! :rofl:
    Вечер ке се пиее! :rofl: :$

На srcekrsacka, aaaaa и Sara123 им се допаѓа ова.
  20. ceca-1

ceca-1 Популарен член

Се зачлени на:
    6 јули 2010
    Пораки:
    2.083
    Допаѓања:
    5.093
    Сте ги пробале новите вкусови на нескафе макијато и еспресо? :clap:

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.