Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    6.898
    Допаѓања:
    9.191
    СДК нашите момци, се храбри, сериозно.Дефинитивно.А не, некои странци, им треба храброст за да и пристапат на една жена |( ништо чудно и говор да припремат :D а не дај боже истата да им викне, за секунда ќе ги снема |( :tmi: :o :rofl:
    Морав да искоментирам :D :wasntme: :wasntme:

На perlaa, tweety26, Miss.Ricci и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  2. Spell

Spell Популарен член

Се зачлени на:
    31 мај 2011
    Пораки:
    550
    Допаѓања:
    400
    Дали приметуваате што се случува со профилов?? Што е ова на сите теми некои вируси, бугарско ли што е ??

На happygirl му/ѝ се допаѓа ова.
  3. PussyHunter

PussyHunter Нов член

Се зачлени на:
    15 август 2011
    Пораки:
    636
    Допаѓања:
    723
    СДК уживам во оваа тишина во која учам, творам и ја креирам иднината. :) Телевизорот исклучен, моите си легнаа да спијат, комшиите исто се стишија :), се слуша само кулерот на лаптопот како врти. :) Пред мене скрипта, тетратка, пенкало, кафе, минерална вода... мерак со еден збор. :lol: Просто да ти е мерак да земеш да учиш... токму тоа и го правам. :lol:

Ајде ве частам сите по едно :coffee: :beer: :d: :^:, земете си до што ви е дојдено. :)

4. Angel.girl

Angel.girl Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2011
    Пораки:
    669
    Допаѓања:
    667
    Абе и јас си ја направив истата атмосфера ама пусто меракот ич не ми иде некако, се мислите ми летаат на други страни :)

Инаку неможам бре неможам да ги сфатам луѓето како може со мирно срце и чиста совест да земат да зборуваат за друг пред луѓе кои уопште не им се блиски за некој кој им бил близок. Или им е близок. Боже, секој ден се некој ми докажува дека светот е полн со луѓе-нелуѓе на кои не вреде да им подадиш рака и да бидиш покрај нив кога им треба. Газат и забораваат на се шо си направил за нив. Како растам се помал станува кругот на луѓе за кои сум сигурна дека можам се да направам и да ми вратат со исто.

5. PussyHunter

PussyHunter Нов член

Се зачлени на:
    15 август 2011
    Пораки:
    636
    Допаѓања:
    723
    Наполно те подржувам околу ова, феминче со две децениски стаж на оваа планета. :D Многу ми е глупаво и без врска зборење за луѓе кои не ги знам, онака на памет лупање што се вика. Затоа и тоа не го правам, ама гледам некои го прават. Немаат врска за некого што е како е, ама пошто се “видовити“ све знаат за него/неа. :) Тоа е нашата чудесна земја Македонија. :D

На Angel.girl му/ѝ се допаѓа ова.
  6. booba

booba Истакнат член

Се зачлени на:
    27 декември 2011
    Пораки:
    348
    Допаѓања:
    226
    Незнам што чуствувам, многу сум збунета..:/

7. Greeen

Greeen Истакнат член

Се зачлени на:
    3 септември 2012
    Пораки:
    728
    Допаѓања:
    568
    Да,мислев дека нешто е до мојов компјутер,ама глеам некој отвара теми секаде.
    Што се нема по светов :x :x

8. E...V...I...L

E...V...I...L Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јануари 2012
    Пораки:
    782
    Допаѓања:
    468
    Бот е ова, руски изгледа, рекламира нешто. Не се вируси.

9. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    6.898
    Допаѓања:
    9.191
    Не кликнувајте на линковите,мож вируси се.

10. E...V...I...L

E...V...I...L Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јануари 2012
    Пораки:
    782
    Допаѓања:
    468
    Можда ама малку веројатно. ОК, НЕ КЛИКНУВАЈТЕ ама ботови се во прашање, рекламираат.. каде што не е место.

11. Inhume

Inhume Популарен член

Се зачлени на:
    27 јуни 2011
    Пораки:
    360
    Допаѓања:
    249
  12. Micheleljubov

Micheleljubov Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јуни 2012
    Пораки:
    484
    Допаѓања:
    2.940
    Сум станала „жалатор“. Бре бре само да се жалело . Во моментов сум оптимистички насторена. Значи драги феминки, кога наредно ќе тупам со мојот песимизам, врзете ми две-три виртуелни. Чисто за апдејт на системот.

Инаку прееска си седам јас, и случајно ми текна на една мисла од мојата пра-пра-прабаба, со тоа што незнам колку пра има пред баба, но битното е, од колено на колено си го повторуваат жениве во семејство. Цитирам „ На ѓубре спијам, до ѓубре не спијам. “ Значи не секој мор да е академски граѓанин, за да може да каже нешто, што ќе ти го смени правецот . И значи седам прееска и си викам, имала право бабава кога ова го кажала. И го кажала од мака. ФФактички, во овој момент ми текна дека не треба да трпам никој во животов. И си ставив една цел. Не се враќам во минато, не одам во иднина. Сега сум овде. Овде треба да живеам.
    И нормално да не ја трпам смрдеата од луѓето, бидејќи како што луѓево некогаш во автобус забораваат дека треба да се бањаат, сега забораваат дека и душата сака чистота. Е, заради ова моментално смрдит-корнит.

И за да не испадне дека повторно сум вид на безрбетна жалопојка, ве поздравувам и ви посакувам почесто внатрешно чистење, оти ни најдобриот дезодоранс нема да не спаси од смрдеата. :hai:

На kravce, lunicka, Hopeful и 11 други им се допаѓа ова.
  13. pamelche

pamelche Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2011
    Пораки:
    5.494
    Допаѓања:
    17.221
    Немојте да пишувате на статус поговорки со некоја правописна грешна, Накова веднаш ќе ја истетовира. :D

На Stoimenovska, Glossy-girl и Greeen им се допаѓа ова.
  14. tipce22

tipce22 Нов член

Се зачлени на:
    7 мај 2012
    Пораки:
    36
    Допаѓања:
    16
    mi e dosadno so zenskata poveke zaedno sme 2 godini ama ova veke ne se trpi i ke si baram druga

15. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.451
    Допаѓања:
    91.799
    Изминатиот ден им го посветувам на моите бивши момци :lol:

Со И. се договараме одамна да се видиме, да се расприкажеме за изминативе години. Денес не, утре не, ај другата недела, ај наредниот месец и денес се видовме. Ко да не застанало времето во однос на разговорот, но се прашувам каде ми биле очите тогаш? Сигурно сум била многу заљубена :lol: Делеше и делеше комплименти, па за момент се вцрвенив :lol: Се навраќавме на случки, па така кога спомнав за една ми рече- Дај ми ја раката. Леј си мислам овој да не ме бара бре за жена :rofl: Кога видов, тој ми ги донел едни обетки кои исчезнаа пред 5 години. Зошто ги чувал цело ова време појма немам. Се поздравивме после два часа со желби за повторно гледање. (Ваљда после 5 години и тоа ќе биде :wasntme: )

После кино со другаркава бираме место за седење и те ти го таму Д. Насмеан од 6ка до 6ка, појма немам дали има 8ци :lol: мафта. Се размафтавме ама викам ај да се поздравам, не за друго и другар ни беше со него. Е што ми е мерак што ме виде така скоцкана :wasntme: Море лепотица :rofl:

Поминаа и М. и К. со девојки за рака. Не знам дали ме видоа, но јас ги видов и искрено мило ми беше што си имаат некоја. И двајцата имаа исти размислувања околу девојките, а сега изгледаа среќно.

И само што почнав да кукам дека мене никој не ме сака те ти го Н. :lol: Толку е мил, фин, добар што се штипкам дали е реален. Само не сум сигурна дека во моментов сум подготвена да дадам шанса на некој. Ај да оставам на времето, а?

ИМајте убава вечер, јас веќе не знам ни што пишувам :$

На rosebush, Moira, kravce и 12 други им се допаѓа ова.
  16. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.270
    Допаѓања:
    157.739
    Жени,запамтете! Ако не знаете да му ја врзете краватата, од вас не бидува успешна жена на успешен маж! :!:

На Chica.Loca, Ella.313, mims-89 и 11 други им се допаѓа ова.
  17. Yipman2

Yipman2 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2010
    Пораки:
    4.029
    Допаѓања:
    25.021
  18. PussyHunter

PussyHunter Нов член

Се зачлени на:
    15 август 2011
    Пораки:
    636
    Допаѓања:
    723
    Што се случи, да не влезе девојка ти во пмс па се карате константно + нема секс? :lol: Sоunds familiar... :lol:

Немај гајле, за 10 дена максимум ќе и помине и повторно ќе блеснете. :D

19. PussyHunter

PussyHunter Нов член

Се зачлени на:
    15 август 2011
    Пораки:
    636
    Допаѓања:
    723
    Кај сте цури вољни ли сте за пури? :lol: :lol:

Што се прави феминистки и борци за женски права? :D

СДК дека all I wanna do is have some fun. :D
    http://www.youtube.com/watch?v=X5ouOa9k0gE

Токму така Јипи Ципирипи. :rofl:

20. vitomir

vitomir Нов член

Се зачлени на:
    4 ноември 2011
    Пораки:
    2.095
    Допаѓања:
    3.629
    Би било добро кога зборовите би биле со краток век како што е звукот што ги изговорил . Но, тие често живеат со години како срамни рани, болат, печат и го трујат животот.
    Затоа, добро размислете за последиците од вашите зборови пред што и да кажете!

На Hopeful, srcekrsacka и NoellePage им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.