Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Cataleya

Cataleya Популарен член

Се зачлени на:
    19 април 2012
    Пораки:
    262
    Допаѓања:
    621
    ... колку убав ден а јас и денес на работа ,барем денов да можев да им го посветам на најмилите и на себе ...
    ватевер што се мора се мора јас ојдов на посао а тие што одмараат денеска нека се изнауживаат и за мене ...

поздрав со една убаина од песна :music:
    http://www.youtube.com/watch?v=6SvxaNQ6d7M

На Hipica и Gordana10 им се допаѓа ова.
  2. bittersweet

bittersweet Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2010
    Пораки:
    2.134
    Допаѓања:
    64.798
    Mamma`s been a bad, bad girl :lol:

Синоќа бев кај сестра и на другарка ми на девојачка вечер, денес не можам цел ден да се опоравам, ми тежи главата а не испив толку :^)
    Татко ми ме зеза ми вика или сум престарена за вакви пијанки или сум испила превише, јас ќе си се тешам дека е второто :)

Луда и незаборавна ноќ :rock:
    Куп жени од сите генерации (најстарата беше 77 години), пиење, пеење, стиптизери, сите во розево по желба на невестата и црешата над шлагот...механички бик и натпревар која ќе издржи повеќе, коските една недела ќе ме болаат :D

Отидов јас на спиење затоа што сум in the future :) а на вас ви посакувам пријатно неделно попладне со стриптизерот :P
    Само за 18 + (се заборавив дека има деца на форумот :$ )

Прикачени фајлови:

На caroline.costa, Moira, kravce и 17 други им се допаѓа ова.
  3. martinuska

martinuska Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    3.095
    Допаѓања:
    3.748
    Од сестра ми криеме некои работи, за да не се тегне по нив, да не плаче за да и ги дадеме, зошто се става во уста. И така добро и ги сокриваме од видик што после и ние не можеме да ги најдеме кај ни се :D .
    Еве татко ми втор ден како си ја бара футролата за телефонот. И уште ја нема :D

На Divinebutterfly, Cacy, Lov3 и 4 други им се допаѓа ова.
  4. Idonea

Idonea Истакнат член

Се зачлени на:
    6 јануари 2012
    Пораки:
    322
    Допаѓања:
    642
  5. sweet.star

sweet.star Истакнат член

Се зачлени на:
    7 октомври 2012
    Пораки:
    124
    Допаѓања:
    47
    Ако возрасен маж од 30-40-50 збори за
    секс
    со малолетно девојче од 14-15-16 год НЕМОРА да значи дека е педофил,дека ја користи само за тоа.Незнам од каде им е вметнато тоа во главите на луѓето.... :x :x :x

6. Sexybaby86

Sexybaby86 Форумски идол

Се зачлени на:
    9 март 2012
    Пораки:
    4.997
    Допаѓања:
    96.216
    Синоќа се изнаспав за сите пари. Спиев точно 12 часа! Само се прашувам како ли ќе си легнам вечер, зошто нема шанси да ми се спие, и уште поважно, како ќе станам утре за на работа? :tmi: Ама па, ако не е викендот, вечно ненаспани ќе бидеме. Ете затоа понеделник секогаш ми е најтежок ден. Не зошто почнува нова работна недела, туку поради (не)спиењето.

Друго, СДК дека периодов интензивно сум посветена на гледање филмови и серии. Ни сама не знам колку филмови имам изгледано (ме мрзи да ги пишувам во соодветната тема, токмак сум, знам), а па за серии да не правам муабет. Ама бре, кое задоволство ми причинува кога ќе си седнам пред лап топ со ice tea и сончоглед и со радост се токмам да си ги изгледам новите епизоди од омилените ми серии... Тоа не се опишува :D

А сакав и да ви ја раскажам случката која ја имав кога бев да се сликам за возачка во четвртокот, ама се премислив. Ако почнам да пишувам, ќе се напнам пак. Верувајте, цел ден не можев да се смирам, толку бев изнервирана, се чудам како не го затепав неписмениот мајмун таму, кој BTW два збора не знаеше да сврзе на македонски! Јасно ми е мене се’, Рамковен договор, партиски вработувања и тие бакрачи, ама бре научи да збориш, говедо едно! Ни сама не знам како се воздржав да не му упатам една толку сочна пцовка која во моментот ми дојде на ум, таква што верувам цел живот ќе ја памтеше да му ја кажев :devil: Нејсе, само ќе кажам - администрација и се’ е јасно, нема потреба од дообјаснување. Што подалеку ве води патот од таму, тоа подобро.

Инаку, се ближи pay day :dance: Ќе дојде платичка, па ќе има частење (и вас ќе ве почастам, да не ми се секирате, молим вас :D ), а се надевам дека ќе остане нешто и за шопинг :clap: Знам само дека мојата прва плата (после година ипол без работа) ќе ја снема во еден ден, а можеби и неколку часа, но не е важно, сум заслужила бе! И ми се може! И нема да жалам, напротив, со задоволство ќе ја „плеснам“ на некое добро парче облека што ќе ми фати око (покрај частенките, нАли). Ми требаат нов капут и нови чизми, и нема да ги немам, зошто има да ги имам :rofl:

И така, денес ми е убаво на душичката и се чувствувам исполнета и среќна. Само нека трае. Ве бакнувам :*

На Moira, kravce, bittersweet и 6 други им се допаѓа ова.
  7. Idonea

Idonea Истакнат член

Се зачлени на:
    6 јануари 2012
    Пораки:
    322
    Допаѓања:
    642
    А да не е од љубов случајно? Освен татко ако не и е...

8. sweet.star

sweet.star Истакнат член

Се зачлени на:
    7 октомври 2012
    Пораки:
    124
    Допаѓања:
    47
    Едната причина е љубовта.....

9. Squirrel

Squirrel Популарен член

Се зачлени на:
    6 април 2011
    Пораки:
    370
    Допаѓања:
    437
    Парите во касичката кои ги собирам од 18 септември точно, конечно ја најдоа својата примена. Ќе ги искористам за да му поклонам зимовање во Крушево за нас, по повод неговиот роденден.
    И се раадувам како некое мало дете. Уште од сега барам сместување, планирам како ќе изгледа секој ден, што ќе подготвувам за јадење, што ќе облечам.
    не сум нормална бре. Добро е што си се шетам цел ден со насмевкава, ама се надевам нема да излезе она старото дека предвреме направените планови не носат ништо добро.
    Патем кога сме веќе кај темава, ај некој што бил Крушево на зимовање нека ми пиши ЛП.

И ЗАЉУБУВАЈТЕ СЕ БЕ ЛУЃЕ. НЕ Е ТОА НИШТО СТРАШНО. СВЕТОТ Е МНОООГУ ПОУБАВ КОГА САКАШ!

На kravce, Inhume, bittersweet и 23 други им се допаѓа ова.
  10. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.821
    Taking your son to the city park to pick up girls?! - Pathetic |( Give me a break!

11. danichap

danichap Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    26 јуни 2011
    Пораки:
    16.358
    Допаѓања:
    286.477

Не мора, може други проблеми си има човекот.

На Hipica, kravce, mims-89 и 8 други им се допаѓа ова.
  12. Anna-Banana

Anna-Banana Популарен член

Се зачлени на:
    4 октомври 2011
    Пораки:
    3.895
    Допаѓања:
    4.902
    Сакам да кажам,се сруши целиот свет врз мене. При очи будала ме прават.
    Толку.

13. baby-star

baby-star Популарен член

Се зачлени на:
    8 февруари 2012
    Пораки:
    2.473
    Допаѓања:
    10.909
    The love are the best thing in my life.
    Ти благодарам што постоиш.. :*

На london-girl му/ѝ се допаѓа ова.
  14. ocila

ocila Истакнат член

Се зачлени на:
    20 април 2012
    Пораки:
    5.513
    Допаѓања:
    1.900
    Утре е пак понеделник пак почнувааат обврските....не дека дека не ги сакам или дека бедам али вејке немам сила и време од учење за други работи ...па сакам слободно време малку....да се релаксирам...затава неделава во петок ке се качам на планината и таму ке се одморам толку што можам повеке али само јас и мајка ми и малку на неа ке се отворам за да може да ми помогне...

15. creshicka

creshicka Популарен член

Се зачлени на:
    30 март 2011
    Пораки:
    2.152
    Допаѓања:
    5.710
    Пијам турско кафе, јадам домашно направени кифлици од мајка ми и си ги гледам ItsJudysLife на Јутјуб. Толку сум некако приврзена со нив што не ми поминува ден да не ги гледа. Тоа се најубавиот пар на Јутјуб. Секојдневно стават влогови и многу се срцкасти. Ги гледав кога беа дечко и девојка, па кога ја запроси Бенџи на Џуди, па ги гледав кога објави дека е бремена, и некни им се роди керкичка. Една мала дебелка со големи образи и закосени очички. Топло препорачувам да ги следите на Јутјуб, еве им го последното видео.

http://www.youtube.com/watch?v=2bz9I7_6 ... ture=g-u-u

Инаку друго сакав да ви се пофалам дека ке правам втора тетоважа во декември, почетните букви на имињата на татко ми, мајка ми, сестра ми, внука ми и внук ми. Зошто? Бидејки без нив со сигурност неможам да живеам. :inlove:

На ilipili, Dushica-sk, Umbrella22 и 2 други им се допаѓа ова.
  16. wolf4e

wolf4e Популарен член

Се зачлени на:
    16 јануари 2010
    Пораки:
    2.284
    Допаѓања:
    1.894
    Eј имало и друга феминка што е опседната со Џуди :D
    Mногу ми е мила и секој ден и јас ја гледам :$

На Dushica-sk и creshicka им се допаѓа ова.
  17. Kathlin

Kathlin Истакнат член

Се зачлени на:
    11 октомври 2012
    Пораки:
    153
    Допаѓања:
    232
    Сакам кажам незнам речам ситуацијава :D

18. Thebestone

Thebestone Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јануари 2012
    Пораки:
    183
    Допаѓања:
    63
    колку само злобни личности има...не сакааат човек да го видат на арно..пуста љубомора сите ги уби .... :/

19. SweetChild

SweetChild Популарен член

Се зачлени на:
    2 јули 2012
    Пораки:
    1.597
    Допаѓања:
    2.987
    СДК женски итно ми треба состав на тема Слобода.Ако има некоја напишан,нека пише ЛП.

20. tigerlady

tigerlady Популарен член

Се зачлени на:
    21 јануари 2011
    Пораки:
    1.651
    Допаѓања:
    5.420
    Невини флертови низ возови и на штандови, нов брош (малце почнав да забегувам со брошеви), кучиња како мечки и мачки што се сончаат. Абе за жива глава не доаѓаат мачкиве на мац, мац. Па кај мене во маало 10 минимум се собираат на едно мац.

Украдов делче од тоа што може да биде последно октомвриско сонце. Се радувам на едноставноста и мирот на малите градчиња. Се губиш низ тие тесни улички, ти се смешкаат домаќините и мафтаат од шарени прозори. Светот е голем, луѓето мали. Или обратно беше? Ми летаат мисли и сфаќам која е убавината на самотијата. Да можеш да размислуваш без да ти пресече некој мисла, на се зазјапаш во некоја точка и да не те прекинат затоа што зјапањето е одлична работа.

Сега одам да запржам една кајгана, да преточам мисли во зборови и дела. Праќам купче поздрави и печени костени.

На CIA, Moira, kravce и 6 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.