[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. perlaa

perlaa Популарен член

Се зачлени на:
    2 декември 2011
    Пораки:
    1.223
    Допаѓања:
    788
    Никогаш никој не може да ме повреди колку што јас можам да истрпам.
    Никогаш никој не може да биде толку нечовек колку што јас можам човек да бидам. Само што јас секогаш на сите ќе можам да им погледнам в очи, а многумина мене не ќе можат.

Денес е топло ама јас сум ладна :D Ај имајте пријатен ден....

На cinderella5, Sara123 и Ana122 им се допаѓа ова.
  2. Pelikuna

Pelikuna Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2011
    Пораки:
    1.961
    Допаѓања:
    2.022
    Се чувствувам глупаво.

ФалаЧаоПријатно.

3. Waka-waka

Waka-waka Популарен член

Се зачлени на:
    2 јули 2010
    Пораки:
    2.273
    Допаѓања:
    8.905
    Обожавам неработни денови. :D Го чекам либето да заврши со предавања па да одиме на ручече. Денес цел ден ми е резервиран за дружби. Со него и со една другарка што ја немам видено одамна.

Во меѓувреме оставам списоци и задолженија по дома. Што треба да се среди,поправи,докупи. Си правам списочиња и за себе,за еден голем есенско-зимски шопинг. Се ќе биде уште да најдам време кога да одам и да се прошетам и разгледам.

Утре ден резервиран за семинарска,за серијата и за себе. Среќна сум иако мразам што многу од работите во животот почнаа да ми стануваат непредвидливи. А,јас со сета сила се чепчам да ги држам сите конци. Ќе морам да научам да се прилагодувам и да бидам пофлексибилна.

А,сега одам да уживам зошто од среда пак ќе се забуткам во книгите и ќе спремам 2 колоквиум.

Одам да го опсипам со многу љубов моето убаво маже. :D :inlove:

На kravce, Doozy, anabel-a и 4 други им се допаѓа ова.
  4. blond

blond Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    2.251
    Допаѓања:
    4.720
    Колку голема промена може да направи една единствена уметничка слика. Промена во домот, но и на моето расположение.
    Би сакала и фотографија од Љубам, сите нејзини фотографии, како и таа самата, зрачат со Љубов! Жено, алал да ти е на талентот што го имаш!

На ljubam, kravce, bittersweet и 12 други им се допаѓа ова.
  5. kikkki

kikkki Популарен член

Се зачлени на:
    31 март 2012
    Пораки:
    2.746
    Допаѓања:
    4.846
    :) Многу глуп е денов,уште од сабајле,ама јде ,атоа утре е неработен,ќе се изнаспиеме. ;)

6. CIA

CIA Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2011
    Пораки:
    1.525
    Допаѓања:
    3.029
    Мх,мх,почна сезоната на печени костени :mm:

На kravce, Doozy, innablood и 12 други им се допаѓа ова.
  7. SweetChild

SweetChild Популарен член

Се зачлени на:
    2 јули 2012
    Пораки:
    1.597
    Допаѓања:
    2.987
    Сите штикли ќе носат,ја кепец ќе си бидам на роденден. :'(

8. i-v-a-n-4-e

i-v-a-n-4-e Популарен член

Се зачлени на:
    16 август 2011
    Пораки:
    617
    Допаѓања:
    1.116
    сдк.. колку ли само ме нервира ова време, човек да не знае што да облече :@ :@

На Glossy-girl му/ѝ се допаѓа ова.
  9. kikav

kikav Популарен член

Се зачлени на:
    28 февруари 2011
    Пораки:
    2.711
    Допаѓања:
    2.034
    Не дозволувам никој да се издигне над мене, зошто над мене е само небото!

На danniela5 му/ѝ се допаѓа ова.
  10. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    6.898
    Допаѓања:
    9.193

Ами, убо е вака ко е топло надвор, многу го сакам времето ко е топло, а не дека и студот не ми годи некогаш, ама не поднослив е :| Реков јас месецов ќе грејт сонце :D :emo: наредниот месец ќе фатит студот :geek: А секогаш различно кажуваат, не секогаш им се точни проценките.

И, не разбирам како може некој,некого да мрази без причина |(

На starbucks му/ѝ се допаѓа ова.
  11. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.525
    Допаѓања:
    92.218
    Во сезона на ќебиња и јоргани не сакам гости. Ми треба пола саат за да кренам кревет и уште пола саат после нив да си го наместам. А и ако веќе си се најавил дека ќе дојдеш дојди, да не ми биде залудна работата. Тоа е изгубен час, кој можев да го поминам во мојата постела :wasntme:

Вчера вујче ми прати грозје, а со него и бубамара. Дали сака да ми каже дека сака да дојде или сака да одам? Хмм... и двете ми одговараат, тој човек ме полни со позитивна енергија, а и учам многу од него и од неговите грешки.

Ја видов сликава и сфатив дека повеќе од месец дена немам купено чевли. Реално не ми ни требаат повеќе ама меркам два, три пара чизми :wasntme: А да, сакам кога ќе ми ги пофалат чевлите, особено момци :wasntme:

На kravce, tweety26, Peppermint и 9 други им се допаѓа ова.
  12. Spell

Spell Популарен член

Се зачлени на:
    31 мај 2011
    Пораки:
    550
    Допаѓања:
    400
    Денес на мојата среќа и нема кај. Нема!
    Имајте и вие убав ден и бидете среќни секој ден.

На tweety26, anabel-a, cinderella5 и 5 други им се допаѓа ова.
  13. Cataleya

Cataleya Популарен член

Се зачлени на:
    19 април 2012
    Пораки:
    262
    Допаѓања:
    621
    Вчера се жалев дека немам време за ништо, а денес цел ден е пред мене ,не добив еден слободен ден ами два :P
    сонцево го дава максимумот не радува сите времето е само за шеткање ама не ... денеска си го посветувам денот на Mилиот и на себе,на гушкање,филмчиња и средување на мојот хаос од соба :tmi:
    Полека но сигурно се осамостојуваме си градиме наше катче ,не е лесно но на крајот ке се исплати .
    СРЕЌНА СУМ , го имам него , топлината која ја добивам од него и моето семејство ме исполнува и ме вивнува до небесата ...
    Малите работи го прават животот убав.
    Да се задоволувам и со малку и благодарна сум и за ова што го имам, зошто некои нажалост го немаат ни тоа ...

А да и СДК дека ја сакаааам девојкава !

http://www.youtube.com/watch?v=uxo4D3K4 ... re=related

http://www.youtube.com/watch?v=OKCJkRdiJM0

На kravce му/ѝ се допаѓа ова.
  14. ana-girl

ana-girl Популарен член

Се зачлени на:
    14 март 2011
    Пораки:
    536
    Допаѓања:
    648
    Еден обичен многу досаден почеток на неделата.
    Денеска не бев на школо, па така да цел ден сум дома и чувстувам дека е сабота ... :)
    2 дена немам излезено од дома вечер конечно ке излезам и ке се издувам.
    Убав ден :*

15. Nymeria

Nymeria Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јули 2011
    Пораки:
    758
    Допаѓања:
    3.659
    Гледам вести на Сител и си мислам дали сме некој експеримент, реално шоу од типот на некоја ефтина комедија. Ко тој филмот со идиотите во иднината, не знам сега како се викаше, прилично глуп филм, ама добро ни ја опишува ситуацијата. Олку очигледно дупчење во здрав мозок нема никаде освен тука. Значи, очигледно, и си ќутиме. И јас и сите. И нема што да се направи бидејќи будалите се мнозинство а мнозинството секогаш победува. Важно Латас е задоволен од зонското паркирање, вечер мирно ќе спијам. Иии почнува турска серија. Предност им изразуваат на турскиве серии со тоа што ги даваат во ударен термин од понеделник до петок, и 2 репризи во текот на следниот ден во прилично добри термини, се за пензионерите да бидат задоволни. Знаете дека Крушево некогаш било Република? Сигурно знаете. Епа денеска млади луѓе во Крушево ретко се наоѓаат, а наскоро и целава држава ќе биде ко Крушевската Република, мала и преполна со пензионери, заспана...па и во период на постоење ако продолжи вака. Ама ако, турските се од понеделник до петок, ама затоа тие ретко убави серии се секој ден. Јас не морам да чекам понеделник за нова епизода...добро од друга страна јас сум млада и знам да работам со компјутер па можам од интернет да си спуштам, ама важно беше фрустрацијата да се извади. И да, драга владо на нашава држава, пензионерите се стари и наскоро ќе умрат, утре кој ќе гласа за вас?

Сите се станати на лева нога денеска. Пукнало сонце надвор, ама понеделник е, а понедлник како понеделник, тешко дека можеш убаво да го доживееш. Оваа другарка ми ја тресе задоцнет пмс, дали јас се воздржувам да и ја треснам една или таа се воздржува, не знам. Ииии ајде турска серија.

На kravce и Peppermint им се допаѓа ова.
  16. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.858
    Допаѓања:
    163.426
    Имам против жени кои имааат храброст за одреден маж да кажат папучар. Ете... Се надевам дека ќе го заслужат најголемиот кретен на свет на сметка на тоа.

На Hipster, blond, senza.parole и 6 други им се допаѓа ова.
  17. danniela5

danniela5 Популарен член

Се зачлени на:
    24 јуни 2011
    Пораки:
    1.308
    Допаѓања:
    881
    СДК многу ме нервираат одредени ученици што учат со мене. Д

обро, ти толку интелигентна, со IQ 230 па седнуваш и за сат време учиш 15 лекции кои претходно ги немаш ни читнато. Немаш врска каде се наоѓаш и на тест си вадиш фино лепо 5-ка. А некој се тупал со саати и пак 4 :headbang: Не е фер. Инаку не пиеме ние мастило . Поздрав :fubar:

18. 1209

1209 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2010
    Пораки:
    6.978
    Допаѓања:
    45.684
    Ги видов бабите и дедовците и ме фати носталгија за времето кога спиев кај нив со братучедите.Така ова време беше, само поладно, се гушкавме внатре на топло, пивме чај и јадевме нешто зготвено од баба и станувавме рано, слушавме како капат стреите од дожд или снег.Тоа ми се едни од најубавите спомени од детството, ми будат топлина и чувство дека припаѓам овде меѓу оние кои ме сакаат најмногу.

Не знам за вас ама мене есента ми е прекрасна, посебно оваа есен, толку е топло, не само поради сонцето, туку и лисјата, се е некако меко, убаво за очи.Околу 4 саат утрово надвор беше толку пријатно, може некој излегол да види, јас стоев на тараса и ги гледав ѕвездите и беа толку светли и ми беше мило што сум жива и што гледам, отсекогаш верував дека за такви секојдневни работи вреди да се живее, тие скришум украдени моменти, кога се радуваш сам на себе и на се наоколу.

Иначе јас не сум добра, ме мачи ПМС и болки во грбот и вратот, а и не сум наспиена.3 во 1.
    И не знам зошто цело време како да се тркам со времето, мислам дека нема да имам време за ништо во животот, дека нема да остварам ни еден единствен сон, на глас сум оптимист, сакам да звучам така, ама некогаш толку се плашам од иднината што сакам да замижам и да се разбудам кога се ќе помине...имам некое чувство, грдо, а цело време сонувам за нешто и се плашам, искрено.Некогаш си велам чекај живееш само 20 год. имаш уште многу време пред тебе и пак нешто ме кочи, несакам, може ќе престане кога ќе почнам да остварувам нешто од она што имама замислено.

http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=hdT ... =endscreen

We all do what we can
    So we can do just one more thing
    We can all be free
    Maybe not in words
    Maybe not with a look
    But with your mind...

На kravce, tweety26, Doozy и 3 други им се допаѓа ова.
  19. Umbrella22

Umbrella22 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 август 2012
    Пораки:
    3.951
    Допаѓања:
    33.921
    И како да не се нервираш после како :^)
    Малку и било една работа, па нашла уште една, малку и била платата од 10.000 ден. па сака уште 10.000 ден.
    Секако Татко и е директор, Мајка и професорка, Брат и има сопствена фирма, секако дека ќе најде уште една работа, ма она да посака може и уште 5 ќе и најдат, не ми јасно како може да се жали дека нема доволно пари :x :x
    А ние останатите ќе се молиме од дома за 100 ден. и ако :!: ти ги дадат една недела после тоа ти преговараат :devil:
    И требале пари :^) А мене не ми требаат.
    За ова нема Македонија далеку да стигне, затоа што секаде ги пикаат на работа они кои имаат врски. Незнаат два збора да сврзат а работат од сабале во канцеларија, од поручек продавачка :x :x
    А ние што немаме ќе умираме дома, што од досада, што од немање ни еб*ан денар во џебот.

На Marossa, Monna.Monna, pamelche и 2 други им се допаѓа ова.
  20. levely

levely Популарен член

Се зачлени на:
    10 јуни 2011
    Пораки:
    914
    Допаѓања:
    902
    Еуфорија невидена , тензија не видена ,конкуренција исто така невидена али тоа е тоа една е бандата која ќе се качи на сцена со Слаткар ;( . баш би било добро да се запознеме со дечките али ајде у друга прилика......Мора малце да се ангажираме со гласовите сега последните денови. :devil: :devil: :devil:

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.