[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Discussion in 'Кафе-муабети' started by Wild.Child, Oct 26, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Lilit

Lilit Форумски идол

Остај го,се инспирирал од Обама. Ама не го доразбрал баш најдобро,не му бил преведувачот до него.
    Поим нема шо збори...

Да,мислев дека ќе заврши до некаде...ама стварно поим нема шо збори... :^)
    Грујо брат,мене повеќе од добра плата, ништо друго не ме мотивира да родам дете,две,три. Особено 2 мушки и најмалото девојче. И да можам да ги носам на одмор на море и да ги школувам на престижни универзитети,а претходно сум им всадила вредности на животот ко шо треба,само затоа што сум се изживеала и јас,па и искуство сум им пренела...

JuLleE, cinderella5, mims-89 and 2 others like this.
  2. pamelche

pamelche Форумски идол

Ќе влезеш во грев. Батали книгите :!: .
    :rofl:

bluegirl7 and blaa like this.
  3. kikav

kikav Популарен член

Ако некој ти се налути секогаш треба да го слушас внимателно оти многу од луѓето кога се лути ја кажувааат вистината. :fubar: :fubar: :fubar:

4. butterfly33

butterfly33 Популарен член

Научив еден урок физика :dance:

Attached Files:

blaa and Glossy-girl like this.
  5. PussyHunter

PussyHunter Нов член

Подобро сега нека ти пукнува глава од учење, отколку во постари години кога ќе не можеш да им обезбедиш на децата тоа што сакаат и ќе си ја трескаш главата од ѕид. :D Учи - глава нека бучи :D, учиш за многу генерации натаму, не само за себе. :lol: Да те мотивирам малку. ;)

Umbrella22 likes this.
  6. ljubam

ljubam Популарен член

Не бе сериозно не сфаќам, Грујо мисли глуп е народов, сеа ќе се прави душичка загрижен е за нас!! Ку*ов мој е загрижен, и кога ќе ми рипне некој негов симпатизер и ќе ми рече што има Грујо со фамилјата? Ми иде една воспитна да му дадам, да остне без посао, и да му дадма да цица од на Грујо таквио за да преживее. Добро бе глупи сме ретардирани? Сериозно не ми е јасно.. што не рече поради ова и ова намален е наталитетот, решение... се бе ретардоси се, затоа не сум у ниедна партија..

7. ocila

ocila Истакнат член

Сакам да кажам колку сме различно со постарите на начинот на размислување....Денес видов и се умерив дека вејке е многу напаредно време....

8. PussyHunter

PussyHunter Нов член

Mitt Romney for president of the United States of America!!! :D

Ја гледав синоќешната дебата меѓу Ромни и Обама и на крајот анкетата излегува демек Обама ја добил дебатата. Не знам во каква “врска“ е телевизијата CBS со политичката структура во САД, но дефинитивно мислам дека Ромни убаво го “обработи“ и го “изделка“ Обама на неколку точки, посебно на економски план и дека надворешниот долг на САД во последните 4 години пораснал за 6 трилиони. Обама во негов стил се чаламеше за “успесите“ што ги направил since he came in office (често ја користеше оваа фраза во дебатата). :lol:

Да не навлегуваме премногу во политика и во земја која ни е прекуокеански далечна, но доколку некоја феминка ги следи овие работи, може да развиеме дебата. :) Како и да е, мислам дека се мести уште една победа за Обама, за да Илуминатите го истуркаат својот план за 3-та Светска војна и да го нападнат Иран и останатите држави на Блискиот исток и да си стават свои играчи во власта во тие држави и така среќно да владееат со нафтата во тој регион. :)

9. senjorita.lombardi

senjorita.lombardi Популарен член

Во последно време, се повеќе се изненадувам од луѓето. Сум имала многу погрешна слика, под моите розеви наочарчиња, што сега баш од ден на ден се повеќе и повеќе ми го докажуваат фактот, дека никој не ти е поголем сојузник од мајка ти и татко ти, и брат/сестра.
    Сега почнав да го разбирам мојот сопруг, зошто сите ги држел на дистанца.... пријателите биле само за излегување (не секогаш), а не за дома.

10. cveke123

cveke123 Истакнат член

Да ти кажам право и мене, цел ден над книга за тестот,
    а што е најтрагично, уште имам работа. :'(

Glossy-girl likes this.
  11. AngelOfArh

AngelOfArh Форумски идол

Знаете кои костени се најубави?
    Тие сам што ќе си ги набереш, дефинитивно, повкусни костени од овие не сум јадела :lol:

12. Nevermore

Nevermore Популарен член

Не и кога не знаеш дека костенот бил див :D Собираш, вариш и на крај кога ќе пробаш, горчи у пм :fubar: :rofl:

cinderella5, CIA and AngelOfArh like this.
  13. AngelOfArh

AngelOfArh Форумски идол

:!: Епа не береш костени у парк, береш на Шар Планина, со мечките и верверичките :D

14. BlackMarket

BlackMarket Истакнат член

Сакам да кажам дека никој не ми даде совет, во темата "Ми треба совет и мислење". |(

15. Sanjichka007

Sanjichka007 Популарен член

Се слушнав со бившиот денес со кој одев скоро 2 години. Дефинитивно никого не сум сакала како него. Но ете се случи раскинавме пред 2 месеца.. Од тогаш баш и не контактираме, на почетокот се форсиравме да контактираме демек еве другари ќе бидеме сега, ама сите добро знаеме дека тоа не оди. И само повеќе се мачевме. Веќе одредено време се немаме ни на фејс, не ни контактираме, не сум го видела одамна иако прилично блиску живееме ама еве сега се слушнавме. Незнам што точно да чувствувам. Знам дека не ми недостига како дечко бидејќи врската прилично зезната ни беше, премногу беше љубоморен, премногу се каравме. Не би сакала пак низ сето тоа да одам.. Но кога се беше океј, он ми беше најдобриот пријател што сум го имала. Се знаеше за мене, секогаш ме слушаше, секогаш се си кажувавме.. Мислам дека тоа ми недостига најмногу.. Да го имам покрај себе како пријател. Иако никогаш нема со такви очи да го гледам, ми фали неговото присуство. Со ниедна другарка не сум била толку опуштена како со него, он ме познаваше во вистинско светло..
    На крај разговорот го завршивме бидејќи немаше веќе кредит со едно СЕ СЛУШАМЕ НЕКОЈ ДРУГ ДЕН. Ми недостасуваше тој глас... А толку многу се трудев да бидам силна и ете ти го него од никаде.. :( :(

marama likes this.
  16. teletabis4e

teletabis4e Нов член

Те сонував ноќеска....

17. teddybear

teddybear Популарен член

Да шкртнам нешто тука, знам дека ви недостигам :D

Знаете ли како луѓето кога се прегладнети се околу нив почнува како храна да им се гледа? Епа така брат ми понекогаш мислам дека си халуцинира дека сум банкомат. Многу убав банкомат би била ако гледаме реално ама не треба да се претерува во искористувањето на моите штедливи(во наводници) способности. :D

Инаку тупи работи ме мучат деновиве, после мал одмор собирам сила за два дена што ќе бидат ептен турбо, ама секако ќе пројдат, ипак се само два дена и не можат да ме исцрпат колку што јас можам да издржам. Барем нека не врне зошто само што си ја испеглав прекрасно косата, па плус и светки и ставив, бар да бидам убава додека вршам разно разни обврски и се шетам од еден у друг крај на градов :D

А дополнително видов дека и пасошот ми истекува.... таа работа ќе ја оставам за некоја наредна недела, таман мајка ми да земе платичка :D Оти пак реално да зборуваме, јас мразам шалтери :D

И така, убав вторников не велам не, ве поздравувам.
    :hai: :hug:

kravce, JuLleE, bittersweet and 4 others like this.
  18. Monna.Monna

Monna.Monna Популарен член

19. CIA

CIA Популарен член

Тооо,почнав да откачувам на песни од Зона Замфирова,поздрав огромен до феминката што постирала од филмов песна...

На портуууууу се џашее то Зонеее Замфирче..ту се шпацирује Манулач Банкиирче...здраво живо Зоне,шта ти раде дома,здраво живо Зонее шта ти раде домаааа :drunk: :rock:
    тууууруруууу.... :dance:
    http://www.youtube.com/watch?v=ayK9S-toNHk

JuLleE, N.Kety, Doozy and 3 others like this.
  20. k.i.m

k.i.m Популарен член

Човекот учи од грешките... се надевам дека и јас ќе научам доста од мојава денес...

crazylady, Cacy, Gordana10 and 5 others like this.
Thread Status:
Not open for further replies.