[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. CIA

CIA Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2011
    Пораки:
    1.525
    Допаѓања:
    3.029
    Моментот кога го мислиш цел ден,иако се немате видено,пишано со месеци,случајно го среќаваш неговото име во книгата која ја читаш,и додека така замислена седиш,оп,ете го,ти пишува... ^_^

На Adi888, anabel-a, teddybear и 12 други им се допаѓа ова.
  2. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.525
    Допаѓања:
    92.220
    Сакам убави, среќни и заљубени луѓе. Сакам држење за рака, кратки бакнежи и прегратки. Сакам кога ги гледам, но повеќе сакам кога и јас сум меѓу нив :wasntme: Добро де сега не сум меѓу нив ама ќе уживам додека ги гледам.
    Утрово се јавува пријателка и вика- Ќе дојде А. да донесе покана за свадба. И донесе, убава е, се потрудиле според можностите иако јас би ја направила малку повпечатлива, необична, но нема врска.
    Интересна ми е свекрвата кога ќе се јави и ќе почне да ја фали снашката. Она и така е интересна ама кога ќе почне со фалбите им нема крај :lol:
    И така јас за некои 2 недели ќе играм на свадба, а уште не сум размислила што ќе облечам :lol: :tmi:
    Сестра ми утрово ми вели- Абе даде (да даде ме вика) ај дај ми да се јавам кај Него, немаме двајцата кредит :wasntme: и како, како да не и дадам да се јави?

И оној бившион што ви го зборев пред некој ден дека се видов, очигледно сфатил дека не може да ме преболи :rofl: па пак ме вика. Љубов ли е или неодолива сум? :rofl: :rofl:

На Moira, anabel-a, bittersweet и 17 други им се допаѓа ова.
  3. anggell

anggell Форумски идол

Се зачлени на:
    2 ноември 2011
    Пораки:
    6.469
    Допаѓања:
    12.668
    Имам уште точно еден испит до крај, претпоследниот денес заврши , искрено и не се радувам. Братми раскина со девојката, толку не бев скршена кога заврши мојата претходна врска како сега што ме боли што го гледам вака скршен. За неа ич не ми е мака, искрено не ја ни сакав затоа што братми секогаш се оставаше за неа а таа си поигруваше со него. Никогаш не пуштив солза кога раскинував но сега се кријам и плачам. Неможам да му ги гледам тажните очи, го сакам братми каков што е одсекогаш весел. Мака ми е што поради неа остави се, ама баш се, одби работа со солидна плата, запостави факултет. Му зборував дека тој е најважен, дека тој е на прво место, но не слушаше, и сега што, што да му речам, како да го утешам, ке се расплачам пред да почнам да му зборувам кога го гледам вака тажен. Тој е мој брат, несакам да го гледам тажен, тоа проклето ме боли ;( .Господ гледа, и дупло врака...
    Едноставно не вреди човек да е добар, не вреди да е искрен, затоа секогаш на прво место самиот себеси а после тебе другите нека чекаат на ред ...

На Hopeful и julie77 им се допаѓа ова.
  4. kravce

kravce Форумски идол

Се зачлени на:
    19 јануари 2012
    Пораки:
    3.808
    Допаѓања:
    52.974
    Ете така. Во купот документи, ми донесоа баклава на работа ^_^
    http://www.youtube.com/watch?v=CNQXQKflJNA

се продадов за баклава бре |( крава...

На Moira, anabel-a, Doozy и 6 други им се допаѓа ова.
  5. T.e.d.d.y

T.e.d.d.y Популарен член

Се зачлени на:
    27 ноември 2011
    Пораки:
    1.552
    Допаѓања:
    8.265
    Зошто толку ми недостига другарицава моја. ;( Жал ми е бе, досега волку не сум плачела кога некој од пријателите заминувал надовр од Мк. Знам дека и неа и е тешко да биде далеку од сите, и да биде во непозната околина.. Али живот јбг шта чеш... Со нетрпение ќе го чекам понеделник, силно да ја изнагушкам... :hug: :hug:

6. kristince51

kristince51 Популарен член

Се зачлени на:
    9 јануари 2012
    Пораки:
    787
    Допаѓања:
    1.021
  7. creshicka

creshicka Популарен член

Се зачлени на:
    30 март 2011
    Пораки:
    2.152
    Допаѓања:
    5.710
    Денеска има сестра ми роденден. Полни 36 години, односно е точно 14 години без 2 месеци постара од мене.

Кога сум се родила јас, таа практично ме пораснала. Родителите на работа, таа после училиште ме прибирала од градинка, кога сите на нејзина возраст шетале и се забавувале, таа неретко останувала дома заради мене. Поради тоа и поради милион други причини можам слободно да кажам дека таа ми е најдобра другарка. Ми дава совети кога ми се потребни, поддршка, ги убеди мајка ми и татко ми да ми дозволат да се тетовирам, па дури и ми ја плати првата тетоважа. Бидејки е најдобра на свет, Господ ја наградил со прекрасни деца, сопруг, финансиски супер обезбедена, има се што може да посака и сакам така да остане.

А, да, и ја прави најубавата чоколадна торта на цел свет. :mm: Среќен роденден сестро и се најубаво. :*

На Monna.Monna, antonina, Moira и 25 други им се допаѓа ова.
  8. K.Mari4ka

K.Mari4ka Популарен член

Се зачлени на:
    31 мај 2011
    Пораки:
    1.457
    Допаѓања:
    1.559
    После разговорот плачев... не сакав да плачам на тел. оти знам дека ќе ти биде потешко. Рацете ми се тресеа, плачев и се молев... те слушам и се чувствувам како идиот, не знам што да ти кажам, да те утешам, се неривам оти неможам да ти помогнам, многу ми е жал ;( сега сваќам некои работи и си поврзувам, ах... колку ти било тешко, сам си минел преку се, зошто не ми кажа. Може неможам да помогнам, ама барем ќе бев со тебе, до тебе, аа не вака сам... и додека пишувам уште ми се тресат рацете, не сакам да мислам на најлошото и не, нема да се помирам со тоа, јас сум оптимист, се ќе биде во ред, имам надеж... сакам да те слушнам ама незнам што да ти кажам :( само да знаеш дека што и да се случи јас сум тука, секогаш сум со тебе. Те сакам најмногу и ќе се молам...

9. Libera

Libera Популарен член

Се зачлени на:
    1 септември 2011
    Пораки:
    1.278
    Допаѓања:
    5.908
    Често луѓето се залажуваат дека моето попуштање, игнорирање на работи кои се толку провидни, избегнувањето на жестоки караници се знак на мојата слабост. Па ги оставам во својата гордост да мислат дека се во право, да бидат среќни што пред мене создаваат нереална слика на себеси во која мислат дека верувам. А јас? Па одамна научив дека докажувањето на мојот став ништо нема да донесе, дека егото може да создаде повеќе болка. И секое почнување на караница со висок тон, го смирувам, објаснувам, макар што кога човек објаснува на фин начин, другиот си зема за право повеќе да вика и навредува, небаре овој првиов со мирниот пристап ја признава вината.

Вие мислете дека се повлекувам зашто немам храброст или пак ве штедам и не сакам да ве повредам, а јас ќе си го имам својот мир. Вие ќе ми кажете дека сум слаба, јас ќе ви кажам само дека созреав.

На Moira, kravce, anabel-a и 9 други им се допаѓа ова.
  10. EleMental

EleMental Популарен член

Се зачлени на:
    16 мај 2011
    Пораки:
    753
    Допаѓања:
    4.243
    Калинката е вкусот на есента.

Без неа, како никогаш да не ми било ова годишно време. Но крадени, да се разбереме :!: :D Надвиснати над плетот, покрај патот, од напуштени вили, како да ти се смешкаат, распукани и зрели.

Најсмирувачка активност во последно време, ронење калинки. Да, да...
    Големи калинки, во голема чинија, со голема лажица. Се големо, чумки и ќејфот е голем.

Мора човек да наоѓа сатисфакција и во малите работи, а ова е еден од најубавите делови на моето есенско секојдневие.

Нема премногу работи во животот подобри од бесплатно овошје :!:

На AIT, blond, Moira и 22 други им се допаѓа ова.
  11. pamelche

pamelche Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2011
    Пораки:
    5.737
    Допаѓања:
    17.699
    Пред да кажеш сите женски се ку*ви, размисли дека имаш сестра и мајка!

На Monna.Monna, blond, lovely91 и 4 други им се допаѓа ова.
  12. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.865
    Допаѓања:
    163.470
    Ни сама не знам зошто пристапив на активност со 5 жени, од неколку дена... |(

И Грујо шо заеба со говорот,заеба, ок е да олабавите со него,ок?! Не као дојде да ви изврши инсеминација, на сила, не као ве силуваше. Си трабуњаше човекот глупости, Боркица не сакала трето дете, мораше да си се истишти пред 2 милиони. Ни нашите глупости од типот дај високи плати, а не ни се работи, некако се тешко срање. Пошто при мала економска активност,а покачување на платите се дешава нешто слично на ментос у кока кола... Така што дај да ја смениме владата...уствари... не можеме...зошто не можеме да го смениме народот. И ај за конечно да си признаеме, имаме држава 20 години, не знаеме како да си ја средиме. Претходно, сме биле некоја си бановина, сме дозволиле да ја расчеречат...не поинаку се однесуваме и денес. У превод,дај прекратете со античките срања, прекратете со наталитетот и дај да работиме!!!
    И УМС,фак ју,се докопа до приватен сектор а?! Џаст грејт! Онака, влегуваш во убава институција со надеж дека ќе препознаат квалитет у тебе и тука те дочекува прекрасна атмосфера каде сите те прашуваат кој те пратил и дали си од ВМРО. Не сум, фак ју! ФАК ЈУ!

Една па ми вика, не сакам дете со секој... Извини, ама...откако те помина секој,малку се високи тие критериуми,донт ју тинк?! А и си се преценила,биди среќна ако најдеш било кого што ќе те оплоди всушност...Мислам ме вреѓаат на лично ниво изјавиве. Па ако те упоредам со себе, можам да кажам дека имам солидно мислење за себе и се чувствувам удобно со себе, а мислам своевремено да се оплодам од љубов,никад не сум помислила уау, не секој треба да ме оплоди. Стварно некои жени не се репрезентативен репродуктивен примерок, чак што више можеби се занесувам дека сум господ,ама бев у состојба да му кажам на еден тип, брат се заебуваш ако пристапиш, верувај ми... знам што се дешава у таа конзерва од глава. Тоа ти е конзерва грав со колбаси. Штом ја отвориш и лапнеш, очекувај револуција во стомакот, животот, уатева... Уствари, те молам не се оплодувај, поарно за нас... Јас сериозно не знам по кои инстинкти се водите коа решавате рандом да легнете со рандом тип. Што очекувате?! Забава?! Ма немој да ме јебеш. :D Жените со интегритет и слобода, изградените личности од по 18 до 25 години...Ме хе хе хе хе хе... :rofl: Као,ама јас саааакам,чекајте да ви зборувам за женските права и слободи, каков е овој свет на еднаквост и го правам ова зошто јас сакам...Мхм,мхм, и како се чувствуваш со тоа хани?! :D

Стварно МРАЗАМ,ама МРАЗАМ пресметливи женски суштества! Не да нема машки такви,ама ЖЕНСКИ...стварно МРАЗАМ! Зошто?! Зошто немаат спонтаност, зошто немаат милост, зошто не се луѓе, зошто си се прецениле, зошто ќе те заебат, зошто немаат вредност... Фор гад сејк! Секој има право да има добро мислење за себе,ама некои немаат право на МИСЛЕЊЕ ЗА БИЛО ШТО УОПШТЕ! Лоботомија, па ќе правиме муабет. Еве и на овие у влада им дадовме право на мислење...и?! Среќни сме?! Не! А они нас ни го земаа правото на мислење,слободно изразување, така што, не знам, некако мислам дека е ок да се смета дека не секоја будала треба да има мислење кое ќе се послуша и скроз се осеќам подобро, отколку да готлам кнедли на фактот дека прави да сум некој си добар човек кој поштува демократија и се согласува со тоа дека е ок секој да има став... Не е ок! Не те повредувам, не те убивам, не ти наштетувам, сакам да ти е добро, затоа шат д фак ап, немаш право на мислење,глупа си како лишај. Чао!
    Ма мислам дека секој кој има хаотичен љубовен живот не треба да има право на мислење... всушност. Ама тоа веќе е екстрем. Ама по логика на нештата... ако тргнам од себе,ооо џизс,колку сум била глупава кога сум била у љубовен хаос и ...незрела. :D Па колкава компликација од ништо, па тоа неразумност,па тоа погрешни избори... Не би си дала да гласам, ма не би си дала тогаш ни да изберам помеѓу грашок или компир како прилог во чинијата!!! Лонг стори шорт...поминаа као 5 години од тогаш! :D И направив услуга на нашиот народ, не го искористив првото гласачко право, зошто не се осеќав зрела за истото. Ало не знаев дали го сакам или сакам некој друг...како би знаела што е добро за мојата држава?! Пф...

И сега што треба јас тука да правам со 5 жени...кои лакираат нокти?! Сериозно лакираат нокти...и трабуњаат...работи кои не ме интересираат...мислев ќе правиме нешто интересно. Си ги сакам другарките назад,зошто се нафатив на ова?! ;(

На ViktorijaMari му/ѝ се допаѓа ова.
  13. Dr.Ofboli

Dr.Ofboli Популарен член

Се зачлени на:
    17 август 2012
    Пораки:
    57
    Допаѓања:
    312
    Колку глуп, прост, нехуман народ сме значи!

На автобуска +10 луѓе чекаат и поминува отруено кученце и една глупача на 20 години почна да вика : Кучето има беснило, бегајте сите |(

И да...
    ПРЕУБАВО чувство е кога ќе спасиш живот на улично кученце :)
    Го однесов на ветеринар, едвај ја спасија душа мала, се боревме заедно :inlove:

Лепрозни да станат сите што фрлаат отров, секој орган еден по еден да им откажува, само болка да чувствуваат. мамицатанивнакопилиња.

На antonina, rossonerka, sparklie и 14 други им се допаѓа ова.
  14. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.865
    Допаѓања:
    163.470
    ^ Колку си добродушна...

На Nevermore му/ѝ се допаѓа ова.
  15. LilBaby

LilBaby Популарен член

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    3.458
    Допаѓања:
    7.886
    Видов една демотивација на нетов, пред некој ден. Дали демотивација, дали `мудра` мисла беше, којзнае од кој ум излегла. :|

Ако дечкото на прв состанок забележал какви очи имала девојката, тогаш немала гради.

Ако не ме гледаш во очи уште од прв состанок, одох јас на црвено уште пред да го отвараш деколтево со очи. :)

На antonina, kravce, anabel-a и 4 други им се допаѓа ова.
  16. Yipman2

Yipman2 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2010
    Пораки:
    4.029
    Допаѓања:
    25.023
    Едвај чекам да пројдат испитиве и да почнам нешто продуктивно

На antonina, blond, teddybear и 9 други им се допаѓа ова.
  17. tweety26

tweety26 Популарен член

Се зачлени на:
    30 март 2010
    Пораки:
    1.650
    Допаѓања:
    2.279
    Воопшто не ми се стануваше од топлата постела утрово,па обврските кои ги имав му ги препуштив на татко ми.
    Одкако станав ме викна другарка ми И кај неа,па си поседовме си се напивме какао,јадевме колачиња,си направивме ручек...Се немавме видено повеќе од една недела па си се изнамуабетивме. :lol:

На anabel-a и creshicka им се допаѓа ова.
  18. 1DeeDee1

1DeeDee1 Истакнат член

Се зачлени на:
    24 август 2012
    Пораки:
    120
    Допаѓања:
    57
    ТЕ ПРОГЛАСУВАМ ЗА ХЕРОЈ НА ДЕНОТ!!! БРАВО :clap:
    :bow: :handshake: :toivo: :hug:

На Dr.Ofboli му/ѝ се допаѓа ова.
  19. Cacy

Cacy Популарен член

Се зачлени на:
    26 јули 2010
    Пораки:
    2.244
    Допаѓања:
    1.547
    Учи,учи глава бучи |( :wasntme:
    Овие денови не сум баш активна на форумот,само спијам,јадам,учам... :yawn:

Овие денови треба да излезам со сестра ми да прошетаме малку,да видиме што има низ продавниците..Едвај чекам,одамна не сум била на шопинг :wasntme: :)

На Chocolate.me, Glossy-girl и pamelche им се допаѓа ова.
  20. Sexybaby86

Sexybaby86 Форумски идол

Се зачлени на:
    9 март 2012
    Пораки:
    4.997
    Допаѓања:
    96.216
    Добра ви вечер :)

Јас дојдов да искажам револт против манијакалните типови, кои ми се чини ги има на секој ќош во милово и драго Скопје :^) Значи, како да ви кажам, абе да не си женско, жими се’!

Па што имам еден на работа, мое годиште, и има девојка долги години и се’, ама страшно е манијакален. Мислам дека ме соблекува со поглед :^) Како зјапа, дури ЈАС се срамам и МЕНЕ ми е незгодно. И не само мене, сите помлади девојки/жени во канцеларија ги манијачи. Среќа, на време бев предупредена во врска со него, да не се излажам случајно од љубезност да му се насмевнам, па погрешно да го протолкува тоа |( Сешто. А па уште ако носиш сукња... Може ќе те чека на заминување, па ќе те следи до дома :rofl: Шала, ама типов најсериозно си има некој проблем, дали е неизживеан, дали нема доволно секс, дали девојка му психички го малтретира, дали го тепа или си има некои други ишјуз, тоа не можам да знам. Знам само дека ако проба макар и најмало нешто, it sure isn't gonna be pretty :shake:

Туку, што ми требаше сега да ги отварам темине за јадење, па гледам некои сосови за шпагети, па разни рецепти... Ах, лоши сте, да знаете. Ете од кај ги видов и кифлите пред некој ден, па не спиев ноќта поради нив. Тие теми треба да бидат скриени, еве чисто поради вакви стрвни како мене. И сега ми се увртеа во глава тестенини со сос, и сакам тоа за вечера :tmi: Значи, ако не си ја потиснувам желбата за константно јадење во текот на денот и ако не се воздржувам, има слон да се направам! Среќа не ми се лепи се’ што ќе каснам, инаку кај ми е крајот?

И така. Вечерва сум во добро расположение, ми фали овој мојов да ги гужваме чаршафите малку :$ Денес сум малку naughty, му пратив прееска и една порака, доста „содржајна“ ако ме разбирате, па сега нека ме мисли цела ноќ кога решил да игра фудбал место да се видиме :rofl: Уф, колку го сакам, прасе :D

На kravce, anabel-a, teddybear и 11 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.