[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. pamelche

pamelche Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2011
    Пораки:
    5.738
    Допаѓања:
    17.699
    ^ Јас ти пуштам многу среќа :) :D

2. Loritaa

Loritaa Истакнат член

Се зачлени на:
    6 август 2011
    Пораки:
    395
    Допаѓања:
    661
    Секоја чест за жениве тука што се толку заинтересирани за фудбал,следат уткамици,уплаќаат лисчиња и коментираат.
    Јас жени врска си немам од фудбал.Нити знам Барса,ни Јувентус,ни Реал,ни Манчестер.... |( |(
    Никогаш не ме интересирал спорт и никогаш нема да ме интересира :shake: :shake:

На kravce, Umbrella22 и Dvolicen им се допаѓа ова.
  3. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.869
    Допаѓања:
    163.498
    Имам интелектуална сопственост која морам да ја чувам у сеф,зошто владата нема начин да ми ја заштити без да ми бара 5000 евра. Презентирана е идејата,препознаена е како одлична, но без детали, клучни делови... Само не сум сигурна дали ми ги бараат тие грдни пари за да се одлучам на алтернативата за без пари да им ја дадам, за тие да се опарат или стварно не постои поинаков начин.
    Бизнис план не влегува во алтернативите. Тоа се вика фак мај лајф! Како минува времето, верувам дека потребноста од истата ќе се намалува. Не влегла во зенот на вредноста, но се плашам дека кај и да е ќе дојде тој момент и некој ќутук ќе собере зошто е од ВМРО!
    Проблемот е што овој мудрец што го имам во животов и се вика татко, е дел од ова се, мудро бара решенија да ја извлечкаме работата, но на сите врати истото ни е кажано.
    Лакирајте само вие нокти, лакирајте...и мењавајте се со чевли,јас малце би да одморам од вас вечерва, акајте кај сакате,јас ќе дубам у глупости!

Македонштина!

4. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    27.613
    ... ете, бидна и тој момент луѓенца, од немање време и напластен умор, се курдисавме со другарка ми на скајп, и преку камера го шмркнавме кафето и последните трач-новости.
    Што е следно - да се љубам со дечко ми преку скајп? :^)

Денот ми започна фантастично, а продолжи со бизарен развој на настани, кои ме доведоа до лудило, ама некако при крајот се оправи, и премина во благо комично.
    Благодарна сум што имам само уште 2 работни денови и цел слободен викенд само за себе.
    Си имам и гратиси за Дон Кихот в сабота, празник за моите увца и очи, конечно малку културни активности, во морето на безвкус, кич и глупаштилоци.

Една радосна вест - дознав дека плата се зема на први! Ни помалку, ни повеќе, ами на први, секој месец. ^_^
    Не задоцнила во последните 5 години - никогаш. :^)
    Можно ли е?
    Еве, јас пристигнав во фирмата, ќе им ја истестирам фината навика, со мојата страшно незгодна карма. :D

И како се опуштив?
    Дојдов дома, испив кафенце, и рокнав караоке Daniel Merriweather - Change, се распеав како разулавена, а татко ми ме праша - да не ме боли заб, онака знаете, шеретски, ем саркастично.

Мајка ми ги извади последните 5 евра од паричникот, за црните денови, за да си купам женски потребштини. :(

Во мојата глава, каде што се кроеја грандиозни планови во минатото, мислев дека досега ќе сум доволно финансиски поткована за да ги мазам мама и тато, со моите огромни приходи, ќе им купувам подарочиња, ненаменски, ќе им овозможам скромни викенди, едноставно ќе сум нивна потпора и поддршка, за се`нешта, од апчиња до тефлонски тавчиња.

А јас, за жал, се`уште се потпирам на нив, и тоа ме боли, ме разорува, ме притиска, ми тежи...

Не престанувам да го сонувам денот кога ќе можам да си приуштам да им купам се` што посакуваат. Не сакам мојата поддршка да ја искажам на нивни стари години, само за доктори и лекови... :(

На Monna.Monna, bittersweet, Sanniii и 30 други им се допаѓа ова.
  5. BoaVista

BoaVista Форумски идол

Се зачлени на:
    23 август 2010
    Пораки:
    3.912
    Допаѓања:
    31.673
    Или пак ќе забрани да се продаваат кондоми после 7 часот навечер :lol:

На Artemission, Bozica1980, Trnche и 12 други им се допаѓа ова.
  6. Marilyn-Monroe

Marilyn-Monroe Популарен член

Се зачлени на:
    24 декември 2010
    Пораки:
    1.805
    Допаѓања:
    5.895
    Не поминал Бранко по сите куќи... Крив е, крив!

На JuLleE, BoaVista, ludoto19 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  7. martinuska

martinuska Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    3.095
    Допаѓања:
    3.748
    Една книжарница ми направи Poke на фб. Малку ли е што ја лајкнав страната, па сега и subscribe ли на нивниот профил да правам? Аман заман. Ако ме интересира некоја книга ќе ја видам и на страната ..... :D . Ме насмејаа :D

На pamelche му/ѝ се допаѓа ова.
  8. kristince51

kristince51 Популарен член

Се зачлени на:
    9 јануари 2012
    Пораки:
    787
    Допаѓања:
    1.021
    Добра нок на сите

9. starbucks

starbucks Популарен член

Се зачлени на:
    12 април 2011
    Пораки:
    3.064
    Допаѓања:
    6.665

:wasntme:

На Monna.Monna, Beauchamp, blaa и 23 други им се допаѓа ова.
  10. Dvolicen

Dvolicen Популарен член

Се зачлени на:
    1 јуни 2012
    Пораки:
    1.431
    Допаѓања:
    3.485
    :!:

http://www.youtube.com/watch?v=_FQ45MA5OYI

На pamelche му/ѝ се допаѓа ова.
  11. pamelche

pamelche Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2011
    Пораки:
    5.738
    Допаѓања:
    17.699
    Кога ќе добиеш 2 математика или физика.

На blaa, gothchick и martinuska им се допаѓа ова.
  12. CIA

CIA Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2011
    Пораки:
    1.525
    Допаѓања:
    3.029
    моментот кога паѓаш за спиење,ама го чекаш дневниот хороскоп...само уште 1 минута...

Eдит:
    ВОДОЛИЈА (20. I – 18. II)

Четврток, 25 Октомври 2012
    Моментално нема дневен хороскоп за овој знак.

е сеа стварно,шта речи а не заплакати...срцекршачка или кој и таму да ми го пишува хороскопот,ќе му биде поарно утре нешто убаво да прочитам,барем да не жалам шо сум дремела....

гуд нај сега :hai:

На martinuska, anabel-a, Springy и 3 други им се допаѓа ова.
  13. Umbrella22

Umbrella22 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 август 2012
    Пораки:
    3.951
    Допаѓања:
    33.922

Прекрасно чувство :D

Утрово барав нешто горе и ја видов ташната која ја носев за матурата ја отворив и во неа имаше пенкало, батерии најверојатно од апаратот и еден новчаник, го отворив и си најдов 500 ден :o
    Очите ми скокнаа кога ги видов :rofl: Скокав како луда и трчав по скали да му се пофалам на брат ми :lol:

Другарка ми ја прекина нејзината врска дојде плачејќи ми бараше совет, ја гледав, и ги избришав солзите и и реков "Немој, не вреди, заборави го, ќе си најдеш подобар од него, некој што те сака и заслужува"
    пиевме кафе, и таа си замина, излегов на тераса и почнав да размислувам за зборовите што и ги кажав...
    Зарем е толку лесно да се заборави некој, зарем е лесно да ги избришеш солзите и да продолжиш понатаму... Чудни сме ние луѓето лесно даваме совети, но кога се работи за нас тие совети не важат, тогаш постојано се убедуваме самите себе дека постојат уште шанси, дека не е се завршено.

На Monna.Monna, bittersweet, Adi888 и 9 други им се допаѓа ова.
  14. Responsible

Responsible Популарен член

Се зачлени на:
    20 април 2011
    Пораки:
    354
    Допаѓања:
    434
    И додека јас се обидувам да не згазнам на мравка, има луѓе кои газаат се живо пред нив.

Ги мразам тој тип на луѓе, не разбирам како може некој да биде толку безчуствителен. :emo:

На kravce и Gordana10 им се допаѓа ова.
  15. Chocolate.me

Chocolate.me Популарен член

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    2.728
    Допаѓања:
    7.645
    It will make your day.
    :lol: :lol: :lol:

На Name, LilBaby, Chica.Loca и 3 други им се допаѓа ова.
  16. PussyHunter

PussyHunter Нов член

Се зачлени на:
    15 август 2011
    Пораки:
    636
    Допаѓања:
    724
    Meanwhile...

:rofl: :rofl:

На Miss-Angie92 и starbucks им се допаѓа ова.
  17. Mishela

Mishela Модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    19.271
    Допаѓања:
    81.836
    Си ја слушам другарка ми, како со жар и љубов ми зборува за факултетот и за тоа како пројдела на колоквиуми и ѝ се чудам! Знаете, таа е од тој тип на луѓе на кои цел живот им се восхитувам, луѓе кои со толку љубов зборуваат за нештата, што просто колку и да не ве интересира, посакувате да бидете на нејзино место.
    Па искрено, посакав и јас и тоа мнооогу. :wasntme:
    Болна, ама слатка точка ми се сите нешта поврзани со медицината и едно делче од мене секогаш ќе жали што не успеав никогаш машки да се изборам со стравот од крв и боцкање.
    Ми рече другар ми, дека единствен „лек“ за тоа било да си најдам муж ко пуж доктор.
    И што дека си најдов !? Уште повеќе ме плаши помислата, тој да ме боцне со иглиште и да ме држи за раче, во стилот: „Ту сам љубави, не бој се, замисли си дека те штипнала оса ...“ :sweat: :tmi:

Си накалемив толку многу обврски, што веќе почнав да ја сфаќам мајка ми кога се жали како нон-стоп заборавала и кога се лути зошто не сме ја потсетиле за нешто што требала да направи.
    Ќе почнам да си запишувам во нотесот, зашто ако почнам да лепам стикерси по ѕидот - отиде јабана. :D
    И ме радува тоа што лека-полека почнувам да ги исполнувам, ко за чудо. ^_^
    Просто не си се препознавам ...

Какао со цимет во омилената шолја, купче бели листови, Б-моливче и трошка инспирација тука некаде.
    Има време, ноќта е пред мене.
    Доста беше.
    Доста им се восхитував на туѓите приказни и доживувања, време е да покажам што имам тука некаде низ главата. :wasntme:

На bittersweet, Sanniii, starbucks и 9 други им се допаѓа ова.
  18. Dvolicen

Dvolicen Популарен член

Се зачлени на:
    1 јуни 2012
    Пораки:
    1.431
    Допаѓања:
    3.485
    "Чудно е колку малку ни е потребно да бидеме среќни,а уште почудно како баш тоа малку ни недостига "

На Stoimenovska, esperansa777 и Umbrella22 им се допаѓа ова.
  19. Umbrella22

Umbrella22 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 август 2012
    Пораки:
    3.951
    Допаѓања:
    33.922
    Дволичен ти го крадам за потпис ова :wasntme: :wasntme:

Отидов јас да си ја гушнам перницата, Добра Ноќ.
    Утре е дооолг ден, обврски еден куп, а како ќе станам само еден Господ знае :lol:

20. baby-star

baby-star Популарен член

Се зачлени на:
    8 февруари 2012
    Пораки:
    2.478
    Допаѓања:
    10.927
    Дека имам тешка главобоља...Ух ќе се умира изглеа...???

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.