[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Discussion in 'Кафе-муабети' started by Wild.Child, Oct 26, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. pamelche

pamelche Форумски идол

Чувството е кога ќе ти пише симпатијата..било кој :rofl:

CIA, cinderella5, N.Kety and 3 others like this.
  2. starbucks

starbucks Популарен член

Ти избомбардираш ги со лајкови , па како нема да ти пишат. :rofl:
    Шала.

pamelche likes this.
  3. pamelche

pamelche Форумски идол

^ Ма не бе. Пишав само статус и да ми го прокоментира :wasntme:

CharmedGirl and starbucks like this.
  4. teddybear

teddybear Популарен член

Говедо сум. Дали добро прочитавте? епа добро, да си знаете.
    На една личност со најдобра намера и соопштив една прилично лоша вест. Мислам, се знаеше дека тоа ќе се случи, ама леле не мораше од мене да го слушне. Глупава!!! Абе сто пати сум си рекла чукни тоа главата е*ате човекот... јас демек помош да понудам, да му се најдам, и бум, громче од ведро небо, човекот врска си немал дека истото се случило веќе... ај леле се фати на орото и играј го до крај. Секако некој ќе мораше да ја фрли таа бомба некогаш. Ама жал ми е, ич не сакам кога јас кажувам тажни вести. Налет, пројде... како и да е, бар на крајот некако и до насмевка дојдовме. :)

Инаку се е забегано бе. Позитивно секако :D

Наоколу сите летаат во тавченца, мислам, се свршуваат луѓето, за арно за убаво нека им е кога си се заљубени, ама нека не ме зафркаваат и мене. Јас сум младо мевце бре, имам уште еден куп планови пред до тој степен да се дојде :D А оваа баба ми, сосе една комшивка под рака, ќе ги пратам еден ден у некоја куќа на стравот, бар да имаат после со недели за што да кокодакаат без да ме оговараат мене и да ми прават планови :D

Одам прееска кај татко ми и му викам ме боли прстот гледај што ми излегло, па демек гледа докторот хаха, па ми вика аууу готова си ти и се смешка бе. Значи многу е морбиден понекогаш, му пратив еден поглед и си одмарширав у соба. Он со мене 8) :D

Туку со една другарка вака навечер кога ќе забегаме, крајот не ни се гледа. Леле, смеј се за ова, за она, за едно ќе почнеш, па после на секоја глупост ќе се смееш како зелен. А ич не бев расположена претходно и плачев без престан на еден филм. Ко да било пред три дена истото а не пред еден саат :D абе само за убаво нека е викам јас. Плус таа нерасположена, јас нерасположена, минус и минус, во ниедно време од ноќта прават огромен плус. Доказ е тоа што урлам од смеење и скоро 20 минути еден пост пишувам.

Сум ви рекла јас, без женси другарки, машки другари, љубов, сокче од портокалче и благо... не се живее драги мои. Убаво е да те боли вилицата од смеење, а сама си во соба. :D

Ги отворивте прво спојлерите да ги прочитате, знам јаааас, очекувавте може нешто паметно да кажам :D

Држте по една :hug:

5. dimdim

dimdim Истакнат член

ДЕКА МРАЗАМ ИДИОТИ И ЛИЦЕМЕРИЕ

6. AmericanWoman

AmericanWoman Истакнат член

Лимес од x кога x вежба лимеси цел ден се стреми кон лудило....

Magnolija likes this.
  7. marama

marama Форумски идол

Одма отворив да видам кој е, на кој статус :rofl: :rofl:

pamelche likes this.
  8. RainBow

RainBow Глобален модератор Staff Member

Е па толку беше. Видов што како и не ми се допаѓа. Уф, добро е.
    Ама ако не видев немаше да знам и ќе ме копкаше. Подобро вака. Додуша времето ќе покаже, ама добро.
    Се осеќам како да сум се вратила назад во цивилизација, пак сум си блиску до се и до сите. :)
    Се осеќам како старата добра јас. И тоа е едно одлично чувство. 8)

Moira, Doozy, ozbilnazena and 6 others like this.
  9. dimdim

dimdim Истакнат член

Ми се спие :angel: |-)

10. homealone

homealone Популарен член

дека ми фали љубовта за ноќва да биде комплетна

ViktorijaMari likes this.
  11. creshicka

creshicka Популарен член

Викенд излегување е всушност МНОГУ голо месо со МНОГУ шминка, на едно место.

Sara123, Cacy, innablood and 10 others like this.
  12. ljubam

ljubam Популарен член

Идеш да сликаш свадба во друг град, имаш 30 минути за фотосесија, таман запира малку дождот, нозете ти се мокри, подесуваш светлина на апратот, почнуваш да сликаш, и некој кретен ти доаѓа си ја мести колата, и ти вика ај сликај ги со колата сум гледал слики искачаат многу добро и им покажува како да застанат! А зошто, зошто на фраеров му е нова колата и мисли дека е побитна од невестата, и дека они ќе изгледаат кул со новата кола!!! Боже во каков свет живеам? И ја молам невестата да ја тргне зошто немаме време, зошто ќе почне посилно да врне, зошто колата не е ништо особено, или пак некоја ретро кола што ќе ми даде шмек, зошто нејзе и го уништува моментот колку и мене? Ало бре фраер не ми е битна твојата кола, туку ја саакам да си ја завршам работата како што треба. УПМ! Ме боли таквио дал ти живееш за да ти биде видена колата. Живееме во менталитет смрдеж, кај што некои луѓе не знаат да ги употребат мозочните клетки не! На сестра ми и беше роденден, отидов да сликам за да направам некој денар за да и ги дадам за поклон, не се многу, ама бар се потрудив, успеав да се вратам на време да тркнам до Радишани и да ја гушнам. Ја сакам бре ја сакам! Ми паѓа мака за снаоѓањето во овој смрдлив свет сама, и што морам да сркам од расипаноста негова и да го направам во сладост за да преживеам. Ах до кога веќе, до кога? Деновите ми се ближат за туѓина, притисок за да завршам се на време.. не знам кај сум што сум, ама знам дека се трудам за да опсатанм, се трудам да и дадам, се трудам да им посветам внимание, се трудам да бидам присутна, се изморувам полека.. би сакала бар малку некои луѓе да се потрудат за мене како јас за нив.. живот..

13. ViktorijaMari

ViktorijaMari Истакнат член

блазе си и на таа што е сега со тебе...на вакво убаво времнеце

14. Glossy-girl

Glossy-girl Популарен член

Прееска мајка ми работкаше така и ме вика да појдам кај неа и ми извади едно привезоче со крст и срце во него и ми рече дека е од времето кога била девојче како мене и и рече дека и носело многу среќа ми го даде со ветување дека нема да го изгубам..
    Не знам со кој повод но навистина добар гест од нејзина страна.

Денеска и е роденден. Се мислам што да и направам, да биде рачно изработено а сепак да вреди повеќе од купеното. Знам, материјалното не е ништо во споредба со она таа што ми го дала, но ќе се потрудам. А знам дека најголем подарок е тоа што ја почитувам и сакам. Многу сум горда на неа, а еден ден и таа ќе биде на мене...ветувам.

Убав саботен ден... денеска со другарка ми решивме да си поуживаме малце. Баталивме школо, книги, тестои испрашувања, си зедовме грицки, сок сега ќе си пуштиме филмче, а школото може да си почека.
    Лајк а бос! 8)
    А и ќе смислуваме изненадување за мама. :)

Doozy, cinderella5 and LittleFairy like this.
  15. T.e.d.d.y

T.e.d.d.y Популарен член

Чуство кога ќе си направиш грешка аларам, и тоа у 6:45 сабајле.. И се чудиш дали е 6:45, или 7:45. :rofl:

Sara123 and odbojkarka like this.
  16. esperansa777

esperansa777 Популарен член

алал да ви е,сте се изнашеткале и изнауживале синока,а јас си спиев
    абе памтам како помала кога ке дојдеше викенд ми го растураа телефонот од звонење,каде ке излегуваш,со кој,а сега ни во петок ни синока никој не ми заѕвони,како да не постојам е тоа е,минуват годините,сфатив со какви луге сум се дружела,се оддалечив од нив,некои се мажија и така,си останавме 5-6 другарки и доволни сме си
    ме чека долг работен ден :yawn:

17. sanjaeva

sanjaeva Форумски идол

... е јас го вратив :lol:
    а вие?

Hipster, AnaKarenina, Doozy and 3 others like this.
  18. blond

blond Популарен член

:fubar: :fubar: :fubar: :fubar: А да се вратиш на старата љубов-книгите и повеќе да читаш?????

19. gothchick

gothchick Популарен член

Колку ми е само најубаво кога за викенд ќе станам рано сабајле. Си станав во 8, наместо во 1-2 и мислам дека ми се продолжи денот и ќе си имам време за се (скоро). Секогаш сум посреќна кога станувам рано, ама наспана :!: .

Имајте убав ден! :hug:

20. Stoimenovska

Stoimenovska Истакнат член

Едно од најдобрите чувства...бар за мене.

Have a nice day. :hug:

Sara123, Cacy, Gordana10 and 5 others like this.
Thread Status:
Not open for further replies.