[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Responsible

Responsible Популарен член

Се зачлени на:
    20 април 2011
    Пораки:
    354
    Допаѓања:
    434
    Леле луѓе кажувајте лек за глава, мислам дека главата ќе ми испука!?

Јас си го знам лекот туку дечко ми моментално ми се лути, вика дека преку неделата жива ме немало му сум се јавувала само кога сум имала потреба од него-сум го искористувала |(

Е сега прашањето е: Како може женско да искористува машко? Ќе му се истенчи ли? :worried:

2. pamelche

pamelche Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2011
    Пораки:
    5.743
    Допаѓања:
    17.708
    Се си е*ало мајката!!!

На kate21 му/ѝ се допаѓа ова.
  3. alessandraaa

alessandraaa Истакнат член

Се зачлени на:
    11 февруари 2012
    Пораки:
    161
    Допаѓања:
    189
    Денес се истури од врнење толку многу сакав да излезам малку очите воздух да ми фатат ама.. ништо цел ден денгубев си лежев и се депресирав со тажни песни... Покрај толку многу насобран материјал за учење јас книга не фатив, ќе ме боли после глава во 5 за 12
    У глобала цело време repeat,repeat ,repeat,repeat ,repeat ,repeat ,repeat ...
    http://www.youtube.com/watch?v=65sVMRUdGFM

4. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.525
    Допаѓања:
    92.224
    Пред пола година си купив црвен чадор, одамна пекав по него, кога го земав се прерадував, плус ми носи убави спомени.
    Го носев се на се 3 пати.
    Денес го земам, скршен :devil:
    Се расправаме со сестра ми за тоа која го скршила.
    Ама јас не го носев. Па ни јас не го носев. Е како не не си го носела. Не го носев од кога го купив. Па ни јас не го носев од кога го купи.

И ете ја мајка ми:- Е добро де јас го носев, јас го скршив. :wasntme:

:rofl: :rofl: :rofl:

Нема врска, освен црн чадор, таа не носи друг ама ете како се смируваат деца.

Него знаете мајка како фали дете?
    -Моето дете паметно, добро, мило, фино... беше како мало. :lol:

Ај ми загоре ручекот.

На FortuneTeller.xD, bittersweet, Moira и 12 други им се допаѓа ова.
  5. najubava2010

najubava2010 Популарен член

Се зачлени на:
    19 април 2010
    Пораки:
    1.619
    Допаѓања:
    4.654
    Се чувстввам бездушен празен ѕвер, денес имам љубов само за Петко, ама после некои зборови вчера, некако ништо не е исто како. претходно, но ќе бидесе по старо, подобро сурова вистина отколку фино спакувана лага.

Ме нервира мајка ми, ми дава многу погрешен пример со нејзиниот однос спрема брат ми, а што дозволува снаа ми си е приказна за себе. Мојот однос со брат ми одамна претрпе огромни загуби, огромни а кои заради моите принципи никогаш не може да се аулираат. Јас сум таква, јас кога некој сакам го сакам искрено но во моментот кога некој ќе ме повреди и згреши, се паѓа во вода. Не давам втори шанси никому па заради тоа одамна не го доживувам онака како што сестра треба да доживува брат, додуша нашиот однос никогаш не бил како што треба, а одамна заклучив и дека никогаш нема да биде таков како што треба да ѐ.
    Мајка ми нервира, му го тинтра гзот како да има 5 години а не 28, му ќути и кога ја повредува, а таа ако нешто заслужила тоа е некој сега неа да ја тинтра, се жртвувала себе за нас, а сега тој мочко така се однесува. Жал ми е, а тоа говедо од збор не се разбира, очигледно треба да го фатам и од земја да го акнам.
    Снаа ми пак се однесува и е тип на жена од кој мене ми се блуе, јас не можам да сфатам како дозволува едно мамино синче да не ја почитува и да и се курчи.
    Мајка ми греши што и дава погрешен и лош пример, ама за неа ќе сфатам донегде криви се можда баба ми и дедо ми што така ја научиле, дека тој што има к*р треба да е главен, е к*ров ми ама не се во право.

Ме боли што дозволува некој така да се однесува со неа, да не почитува а таа да молчи, само зошто бил машко,.бил сега домаќин. Ахам да, домаќин без д, распрден мочко и глупак.

И не ме слушаат ни едната ни другата, а јас не можам да гледам како се патат, и ми доаѓа и него нив да ги отерам у курац, он зошто заслужил, а тие две зошто се глупи.

6. hrcace

hrcace Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јануари 2012
    Пораки:
    559
    Допаѓања:
    160
    лелее времево е катастрофа |( :D вчера си излегов ич не ми беше гајле ама денес недела, учење спремање за утре плус и касно станав, од времево не ми се стануваше :doh: цел ден пропадна ееј |( ако биде вака и работните денови што ќе правиме :D јас во депресија ќе паднам :^)
    Се знаеше дека утре ќе биде тежок ден за мене :!: ама не па мораше и да врне плус

7. SOVRSENSTVO

SOVRSENSTVO Популарен член

Се зачлени на:
    20 септември 2010
    Пораки:
    2.790
    Допаѓања:
    1.557
    Еј колку добар мрачен ден по екстра ноќ, да ја порачав и испланирав немаше волку добро да излезе :)
    Убаво ми е, среќна сум и исполнета :)

Многу е добро... ептен се препознав

И ми ја шета пред мене, ми се пува, за еден ден демек ме сменил со друга. И застанав ја онака, пребледено, се укопав у место. И он напраил мангупска фаца и си вика „аха ја утепав у поим.“, а јас мртва ладна го глеам вака на косо, го глеам, го глеам… и си викам, добро бе со кој памет! Напунила години у газот, ко некоја кобила – кај висока па и на штикли се испентарила, стаила црвен кармин – певаљкине од биртиине не и се рамни и опнала од оние хулахопкине со дупчиња и он со цел памет ја шета до него? Брат, ако сакаш да ме направиш љубоморна, прво неа направи ја убава. А и дај и малце памет жити се`, нема смисла, многу селотејп ќе треба да потрошиш за устана ко чорапа.
    Го знаете она ужасно чувство кога новата цура на бившиот е појака риба од тебе?Ни јас.

Да си жив и здрав, ме пресмеа.
    Ми го продужи животот, не за друго. Јаневска Марија, 2012
    (извадок од “With love, Irony”)

На ilipili, cinderella5, alessandraaa и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  8. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.303
    Сдк малку повеќе за учење, а уште повеќе љубов.
    Таков бил месецот на близнаците, вели хороскопот. Не сум сигурна дали целосно му верувам на хороскопот, но верувам во чуднава судбина и се што ни е пишано.

Се наполнив со љубов, да ме боцнеш ќе претече љубов од мене, С. малку поменет,(созреавме со годините) малку зборува но се разбираме, дава љубов ехее несебично. Јас зборувам ко навиена играчка, а он слуша и се смешка,враќање дома во 04:20 и убаво чувство при соблекување на штиклите после цела вечер во нив. Ах ветриште донесе убави-емоционални денови. Колку и да не ја сакам есента, оваа ја сакам.

Старо-нова љубов, убави ноќи и не ми е битно дали ќе траат кратко битно сега ми е убаво.

Јас вака со насмевка, полна убавини сакав малку љубов да ви споделам и тука па решив да ви пишам, сакаме да читаме убави нешта нели :)

Пауза од учење па пак над книга, така е деновиве, ви давам малку љубов па употребете ја паметно не битно дали кон книгите или кон саканите. :* :hug:

Инаку сака некој сутлијаш м? частам поради љубовта :P
    (да не се заречам јас па да ми тргне наопаку. :rofl: пу пу недај Боже)

На ines.h, kate21, ilipili и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  9. ljubam

ljubam Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2011
    Пораки:
    2.412
    Допаѓања:
    18.409
    Временцево е Љубов, Љубов бре. Си пиете кафенце на тераса, магични облаци си поминуваат, малку дождец и виножито во близина, кафенце со многу млеко. Разговор за живот. Настинкава ми ја изремети главава.. ама не и се давам.

Туку никој не може да те знае доволно добро, никој не може да порасне за тебе, да бара за тебе, да најде за тебе, само самиот можеш да направиш работи за себе, другите делумно можат да ти подпомогнат.

На bittersweet, Divinebutterfly, Phyramide и 12 други им се допаѓа ова.
  10. kettygirl

kettygirl Истакнат член

Се зачлени на:
    4 септември 2012
    Пораки:
    202
    Допаѓања:
    244
    Овој дожд веќе станува досаден,знае сите планови да ти ги уништи :devil:

11. MandyLane

MandyLane Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    3.842
    Допаѓања:
    25.776
    Денов ми беше магичен.
    Ништо посебно не се случи, но доволно беше да отидам на најомиленото место од сите, кај баба ми во село, и воздухот таму ме исполни. Мирисот во есен е поинаков,посебен. Сијаличките во двор им даваа посебно убава боја на паднати лисја,омекнати од вчерашното целодневно врнење. Мириса на нив,и плус на виното од гаража. Есен,во права смисла на зборот.
    Па тоа едно ветерче пријатно што дуваше,сон...
    Замижувам и ја замислувам истата локација,само неколку месеци порано,на лето,кога во истиот тој двор со дечко ми игравме карти,јадевме лубеница,дремевме на нишалката...
    Тоа место за мене е посебно,таму се чувствувам најспокојна...да можам и би се преселила таму,но..обврските не оддалечуваат од вистинските желби,нели...

Сега,следува серија. А за мене гледањето серии/хорор филмови е ритуал. Не седнувам да гледам без кафе,нешто за јадење,соодветно осветлување во собава,соодветна положба во кревет/фотелја,и доволно време,за да ја враќам секоја интересна сцена по 100 пати. Една епизода од 20 минути јас ја гледам цел саат.
    Ама ако,тоа ми претставува уживање.
    И плус,чувството кога ти завршила колоквиумска недела, а од секоја серија што ја гледаш има нова сезона. Ју-ху!

Имајте пријатна вечер и Вие!

:coffee: :~:

На bittersweet, julie77, innablood и 17 други им се допаѓа ова.
  12. SweetChild

SweetChild Популарен член

Се зачлени на:
    2 јули 2012
    Пораки:
    1.597
    Допаѓања:
    2.987
    I'm back !! :)

На Kathlin му/ѝ се допаѓа ова.
  13. Kathlin

Kathlin Истакнат член

Се зачлени на:
    11 октомври 2012
    Пораки:
    153
    Допаѓања:
    232
    Лани ова време сите оценки ми беа наредени ама арно си викам лани :)

На creshicka му/ѝ се допаѓа ова.
  14. Sexybaby86

Sexybaby86 Форумски идол

Се зачлени на:
    9 март 2012
    Пораки:
    4.997
    Допаѓања:
    96.216
    Цел ден ми беше мутава главава, ама после кафетинот, ми се ококорија очиве. Сега сум спремна и за кафето што ме чека вечер кај другарка ми, и за муабет и за се’.

Туку, чудно суштество сум јас. Кога сум нервозна или напната и ми треба опуштање, јас пеглам :wasntme: Чудна работа колку ме опушта тоа пеглањето. И не, ако некој мисли да ме викне да му пеглам по дома, не доаѓам :rofl: Само дома си пеглам :rofl:

Шала на страна, прееска испеглав 2 машини испрани алишта од вчера и се чувствувам препородена. Плус, што убаво си се стоплив покрај пеглата, за мерак. А мајка ми му се врти на татко ми и му вика: Како не ја боли глава почесто :wasntme: и се кикотат двајцата под мустаќ како мали деца :lol: Значи, знаат злобни да бидат понекогаш :)

Инаку, другарка ми е експерт за нокти, па ќе ја натерам после да ми ги среди :geek: Штета, порано правеше и надградба на нокти, ама веќе не, инаку ќе си ставев :) Опсесија ми станаа ноктите, ај не од оваа плата, ама од следната ќе си ставам надградба. Знам дека откако ќе ставам, за една недела ќе ми здосадат и ќе сакам да ги вадам, ама ајде. Додуша, другарка ми последниот пат кога ми ставаше нокти ми рече: И немој сега за една недела да ми дојдеш и да пекаш да ти ги извадам, зошто ќе те скршам. Па морав да ги трпам скоро месец дена додека ја намолам да ми ги извади :rofl:

И така. Се’ кажав, а ништо не кажав. Фала многу, пријатно :D

На cinderella5 му/ѝ се допаѓа ова.
  15. ViktorijaMari

ViktorijaMari Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јули 2011
    Пораки:
    463
    Допаѓања:
    159
    Недела...ги сакам сите денови од неделата, ама Неделата во овие неколку месеци ми задава немир...не немир...незнам како да објаснам...некоја депресија ме напаѓа...не дека е Недела, а утре Понеделник, него дека вчера било Сабота, а Сабота беше наш ден...последните неколку Саботни вечери ги поминувам во плачење за една те иста работа...за тоа што немам памет во последниов период, за тоа што ги повторувам истите грешки. Така и синоќа, ете...после целонеделно донесување одлуки дека е готово и дека нема веќе да ги правам истите грешки оп доаѓа Сабота и се пропаѓа во вода...и пак солзи, море од солзи...до кога?

16. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.917
    Допаѓања:
    163.849
    Мајка ми за Бијонсе. Убава е,има убав тен. Мамо,црнкиња е... Чудна тишина...

Одам да се гушкам!
    Патем се согласувам со Љубам...растете сами за себе...никој не заслужува да ве порасне освен вашите родители на кои кога тогаш мора да им кажете стоп,дечки јас сум голем, јас размислувам.

Бубежи за сите!
    Гудбај!

На antonina, anabel-a, cinderella5 и 2 други им се допаѓа ова.
  17. SomeWhere

SomeWhere Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јули 2012
    Пораки:
    188
    Допаѓања:
    70
    Недела најглуп ден во седмица едноставно го мразам, имам за учење како да сум на факултет спремам испит ,многу ке ми го треба во животот овој предмет па да си го трошам мозокот за него уф леле. Уште пак две теми со по 10 лекции ц ц ц.Незнам што сакам да кажам ама ај.Поздрав!

18. bluegirl7

bluegirl7 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 мај 2011
    Пораки:
    754
    Допаѓања:
    931

На Lady17, Sara123, ljubam и 3 други им се допаѓа ова.
  19. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    6.349
    Посакајте ми среќа за утре, ќе ми треба.... :| :*

На kate21, antonina, anabel-a и 15 други им се допаѓа ова.
  20. ocila

ocila Истакнат член

Се зачлени на:
    20 април 2012
    Пораки:
    5.513
    Допаѓања:
    1.901
    е ова ми е најубаво...
    [​IMG] :D :D :D :D
    Со среќа Lux за утре.... :*

На Lux му/ѝ се допаѓа ова.