[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. starfish

starfish Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2010
    Пораки:
    4.832
    Допаѓања:
    10.130
    Си листам стари теми од почеток и сфаќам дека форумов станал тиња.
    Затупен е.
    Пред речиси 3 години, од кога сум зачленета, ова овде беше сосема друга приказна.
    :|

На baguf4e, kate21, Lov3 и 9 други им се допаѓа ова.
  2. Rubiii

Rubiii Популарен член

Се зачлени на:
    17 февруари 2011
    Пораки:
    2.721
    Допаѓања:
    5.494
    ...велат =Ако неколку пати се сопнуваш од ист камен, заслужуваш да си ја искршиш главата од истиот.=

Апсолутно се слагам дека ова треба да ме снајде!

Ахх памету доаѓај навреме, каде си кога највеќе требаш....

На anabel-a и marama им се допаѓа ова.
  3. Ingvild

Ingvild Популарен член

Се зачлени на:
    4 септември 2012
    Пораки:
    605
    Допаѓања:
    3.769
    Потребен ми е одмор. Психички !

Посакувам да можев да отидам некаде, макар само на два дена... Доволни ќе ми се.
    Да си го одморам мозоков од моиве дома кои веќе стануваат НЕПОДНОСЛИВИ !!! :@
    Абре да можеа ќе ми го ограничеа и воздухот што го дишам :devil:
    Нормален човек да дојде во куќава за помалку од 24 часа ќе полуди -_-

Не го можам ни градов више... Смачен ми е, ми се чини дека ме гуши.
    Ахх, претесна ми е дури и сопствената кожа... Во секој момент ќе експлодирам :|

Ми се вришти, би плачела до небо, би се трескала од земја и што ли уште не, ама ете - едноставно НЕМОЖАААААААААААААААМ !!!
    Ко да водам инат сама со себе, толку ми е тешко и ми се плаче, а солзите не ми течат...

И да, знам дека е период и ќе помине... Ама што ДОДЕКА ДА ПОМИНЕ ???
    Не се издржува веќе, стварно неможааааааааааааааааааааааааааам ;(

4. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Пресврт. Широка насмевка на лицето, си го барам сонот пред да почне тој да ме бара кога ќе треба да станам во 6 сабајле :D Одамна не ми било вака... да не можам да заспијам од убави чувства, од мекост на душата... од искрена среќа. Зрачам и имам само една желба... нека потрае. :f:

На Divinebutterfly, kate21, green.eyes и 12 други им се допаѓа ова.
  5. T.e.d.d.y

T.e.d.d.y Популарен член

Се зачлени на:
    27 ноември 2011
    Пораки:
    1.552
    Допаѓања:
    8.265
    После страшните соништа што ги сонував, ни најмалку не се осеќам добро. За малку срцев удар ќе добив во сонот. Еве додека пишувам разцете ми се тресат. А посебно денеска треба да сум сконцентрирана и расположена, зашто по сите предмети правиме тест.
    Уфф незнам како ќе биде. :o:

6. lunicka

lunicka Форумски идол

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    3.863
    Допаѓања:
    101.713
    Синоќа после не знам ни јас колку време маж ми се смилува да излеземе сами.
    Што ми требаше тој стрес.
    Тогаш сфатиш дека нема што да облечеш.Плакарот плаче од старост.Се гледам во огледалото,задникот ми е преголем,градите секоја води своја политика,нозете ми станале прекратки а богами и подебели,косата ми е се нешто пресува,предолга....и уште милион пре...ноктите ми се листаат,бубулица на стана од челото како некој трепкач на возило,прекратки трепки...маскарата се исушила...забиве се за репарација..
    Седи си дома и буљи во телевизорот,за конечно да сфатиш дека Алехандро си е сам на себе мајка...
    Стареам а не сакам ...ете тоа ми се случува...
    Или пак депресија е на повидок ,а фино си бев расположена деновиве...
    И знаете ли зошто мажените жени се подебели од немажените.Немажена жена дојде дома,погледне што има во фрижидер и оди в кревет,мажена ,погледне што има в кревет и оди до фрижидерот.
    Е ај сега...кажи дека нема вистина... :emo:

На machka1, Miss.Ricci, green.eyes и 9 други им се допаѓа ова.
  7. EleMental

EleMental Популарен член

Се зачлени на:
    16 мај 2011
    Пораки:
    753
    Допаѓања:
    4.243
    Некои се восхитуваат на способноста стотици пати да замолчиш луѓе во разговор. Не е наука. Доволно е само да си во право.

На green.eyes, thelittle17, lunicka и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  8. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    доброутро и од мене

ви кажував дека одев на физикална терапија заради повредата на десниот мускул а испадна дека и десното колено не е ок-немам болки уште ама не треба да ги напрегам колената со вежби и сл
    е истата таа докторка кај која одев лани на терапија, ми рече дека на десната нога каде што е калцификатот(згрутчена крв како топче е ) од повредата и боли и кога ке претерам со пешачење и без тоа-ко некој ГПС хахаха.Ми спомна дека се отстранува само со операција :worried: ама нема за се да се оперираме нели и едно :) на нејзиното лице се појави-а толку е тоа место чуствително, што јас не верувам дека некој доктор во цела Р..М. би се нафатил да го оперира :!: странство да, ама ниту знам во која земја, колку би ме чинело, и се подетално ни ништо-во зима инаку не можам чизми со патент до горе да ги закопчам на таа нога боли :sweat:
    не е решение ама ублажување е Хепатромбин маст, Ациди Борици облоги а богами и зелка :!: и од денес цврсто решив дека ке ставам почесто облоги а богами кога ке решам нешто-решено е :!:
    само уште тоа ми фалеше :doh: џабе ми е глумата насмеана и срекна девојка кога здравјето е катастрофа :worried: и нормално никој за ова од домашниве незнае-не би нашла зборови како да и кажам на мајка ми, инфаркт ке добие, а мене не ми е страв ама ич.
    Како и секој човек имам многу планови кои чекаат да бидат реализирани ама дали здравјето ке дозволи да поживеам барем до 35-40 ке видиме. И се лутам на мајка ми што не дозволила да ми се одзатнат солзните канали на очите, уште од мала имам проблем со нив, и верувам дека до крајот на живото ке ги имам-со здравјево не ко 27 туку на 107 ми е, ама не се предавам-до последна капка крв :!:
    премногу патриоски звучев
    машко да се родев незнам дали ке ги издржев сите здравствени проблеми и компликации а не женско

9. Springy

Springy Истакнат член

Се зачлени на:
    22 октомври 2010
    Пораки:
    337
    Допаѓања:
    522
    Чудовиштата постојат, духовите постојат исто така. Тие живеат во нас, и понекогаш едноставно победуваат. :shake:

На anabel-a, thelittle17 и zarah им се допаѓа ова.
  10. machka1

machka1 Популарен член

Се зачлени на:
    16 март 2012
    Пораки:
    334
    Допаѓања:
    1.349
    Прекрасен ден. Ви посакувам и Вам да ви биде таков. :hug:

Прикачени фајлови:

На Sara123 и bluegirl7 им се допаѓа ова.
  11. kravce

kravce Форумски идол

Се зачлени на:
    19 јануари 2012
    Пораки:
    3.808
    Допаѓања:
    52.974
    Gunpowder, treason and plot...

На blaa, TeddyGrey, Doozy и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  12. Dona-Ares

Dona-Ares Истакнат член

Се зачлени на:
    25 август 2011
    Пораки:
    503
    Допаѓања:
    216
    Уште една работна недела,почеток на работните обврски и исчекување на крајот на неделата и радување за викендот што иде......и се така.........повторување на неделите,почеток,крај...........животот си тече,брза,обврските се нижат.....затоа,чувствувајте се убаво,нека ве радува секој нов ден и светлината што ве обвива,саканите околу нас и се останато-ИМАЈТЕ УБАВА НЕДЕЛА :*

На bluegirl7 и sweet.star им се допаѓа ова.
  13. Bright

Bright Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    2.547
    Допаѓања:
    5.524
    Eдинствената песна која не ја имам замразено, иако ми е ставена за аларм.
    Песнава е љубов. Не можиш да не ја сакаш.
    Ајде, добро ви утро и

Let's see colors that have never been seen
    Let's go to places no one else has been!

http://www.youtube.com/watch?v=K0adFYuNuns

На bittersweet, AnaKarenina, bluegirl7 и 3 други им се допаѓа ова.
  14. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.304
    Сдк некои луѓе не заслужуваат ништо, бидејќи не знаат да го чуваат и ценат она што им го даваат.

Тоа сакав да кажам. :|

На bittersweet, anabel-a, thelittle17 и 5 други им се допаѓа ова.
  15. teletabis4e

teletabis4e Нов член

Се зачлени на:
    3 јули 2011
    Пораки:
    168
    Допаѓања:
    28
    Друго си е јас кога кажам :)

16. TeddyGrey

TeddyGrey Форумски идол

Се зачлени на:
    13 октомври 2010
    Пораки:
    8.072
    Допаѓања:
    72.409
    СДК ... дека очајно барам работа!!!

На Springy и creshicka им се допаѓа ова.
  17. Ana.Jones

Ana.Jones Популарен член

Се зачлени на:
    15 јуни 2012
    Пораки:
    285
    Допаѓања:
    1.124
    Fucking понеделник-обврски 300. треба да напишам статии (шо ги заборавив да ги среда за викендов). Плус и дипломската ми е на врат, цел викенд глава не сум кренала од работа. Надвор ладно и магливо-депресивно. Барем сончево да беше. Шефицата дојде напукана уште од дома-се дере ко цел свет да и е крив уште рано понеделнички. Само не знам шо и е проблемот. Маж и не и дал синоќа. Тоа ќе да е!!!

Кмон бе, мејк мај деј!!!

18. teletabis4e

teletabis4e Нов член

Се зачлени на:
    3 јули 2011
    Пораки:
    168
    Допаѓања:
    28
  19. SweetChild

SweetChild Популарен член

Се зачлени на:
    2 јули 2012
    Пораки:
    1.597
    Допаѓања:
    2.987
    Добро утро !

Понеделнички расположена и насмеана сум некако.Ама кога ќе ми текне колку тестови и испрашувања имам утре-aaaaaaaaaaaand it's gone.
    Друго-Бамблфут ме следи на твитер бе ! Sweet Child is famous 8)

Трето,вчера децава од наше маало имаа такозвана забава и сите од околните згради имавме покани пред врата.Еве ви слика во споилер од поканата на која се смеев до солзи:

Ако ме познае некоја,пошто сите од маало добивавме покани xD,ЛП.

Феминки,имајте убав ден. :hug:

http://www.youtube.com/watch?v=s6TtwR2Dbjg

Прикачени фајлови:

На Sara123, PinkGir123, pamelche и 2 други им се допаѓа ова.
  20. Micheleljubov

Micheleljubov Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јуни 2012
    Пораки:
    484
    Допаѓања:
    2.940
    Се чувствувам крајно збунето. Полагав математика, и во бунило сум, некако се надевам дека можно е да ме пушти, да се сожали , ама како се повеќе ги провервуам задачите, се различни резултати добивам.
    И веќе баталив работа. Што сака нека биде.

Инаку кога се враќав од факултет, ова дог-ов ме пречека, и ме туцна т.е ми ја туцна ногата.
    Што не ме начека сабајле, па да ме туцнеше за среќа еднаш убаво :D Машала, *** наш - голем маж. Он стигнал да туца бре. |( Прдеж мал.

И сега треба на рехабилитација да одам, зашто не сум наспана, еден мајчин комрец, се утепа од кружење во соба синојќа. Па како 007 беше, нигде неможеш да го најдеш. Не уствари како камелеон е, се претопува во предметите, иди па најди го. И на крај се предадов. Елај ваму, касај бре, државно е! И така, значи кога сам бараше, сакаше да каса, кога му дадов да каса, се откажа, па сабајлево немам некои последици, освен мамурлук.

Ај одам да пружам ова алиштава на мајка ми, па ќе одам да си го изгушкам креветчето.
    Ми фали јадното. :yawn:

На Doozy, Sara123, cinderella5 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.