[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Discussion in 'Кафе-муабети' started by Wild.Child, Oct 26, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Kathlin

Kathlin Истакнат член

Седнале сите у дневна ќе гледаме емисија за изборите во америка :envy: па нејкам бе што ми е гајле мене за америка? кој сака нека биде претседател :D Дали тие знаат за нашата држава поточно дали слушнале за нас |( Проклета је америка

2. sweat2

sweat2 Истакнат член

Зошто постојано тежнеам кон совршенство кога знам дека го нема???
    ама ете комплекс уште од мала и до ден денеска се соочувам со тоа
    ме нервира и ме следе и имам чуство оти ке ме следе цел живот
    се трудам да надминам,ама не бидува....

3. SweetChild

SweetChild Популарен член

Hello !

Цел ден не сум пишала ништо на форумов.А,и,па што да пишам ? Цел ден куча-посао-посао-куча :rofl:

-2 теста у школо.Се надевам дека ќе добијам петка и на двата.

-Разочарана сум од некои луѓе.Во потполна смисла на зборов.

Е,тоВа.Немам инспирација.Ќе си слушам музика и ќе се одмарам.

Имајте убава вечер :hai:

http://www.youtube.com/watch?v=1w7OgIMMRc4

Glossy-girl likes this.
  4. maja8

maja8 Популарен член

Добро бе оние од Зара и Бершка македонските профили на фб, толку ли не сфаќаат дека се многу заморни со рекламирање на тоа витанеа. Бог да чува

Sara123 likes this.
  5. Rubiii

Rubiii Популарен член

Колку чуден и лицимерен народ сме ние, да се запрашаш 300 пати кој ќе ти забие нож во грб.
    Ок, секогаш постоеле злобата, себичноста и лицимерието- ама како одат годиниве, така и тие се во пораст...

Sara123 likes this.
  6. Nika666

Nika666 Истакнат член

Да ти е... бедниот и гнасен народ за 10 денари да ти земе колата ке ти ја искрси. Ма дај боже поише од 10 да не фатиш со раце бре, мизеријо!!!! :swear: :fubar: :x

7. teddybear

teddybear Популарен член

Мајка ми вика ау дете мислев дека заборави во која куќа живееш :lol: А јас у ж и в а м буквално.
    Сакам да се смеам, сакам да сум среќна, сакам да јадам костени а од раце џемперот да ми виси и ташната на една прерамка да се држи и шишките скоро у очи ама јас си ги гледам само КОСТЕНИТЕ и не се замарааааааам(у тамара стил) :D
    Другарка ми е дојдена на два дена, и денес без престан дрн дрн дрн дрн дрн исполегнавме на кревети се гледавме во очи и без престан зборувавме за се и сешто, уф колку ненормално ми фалеше физички да е присутна едната да ја стиснам и згмечам од гушкање. :wasntme:

Татко ми ми даде 1500 денари како благодарност што сум му приредила незаборавен ден, а и плус дека нема да одам на една екскурзија ама нема врска, па уште ми вика извини дете што не можам повеќе да ти дадам, и јас целата уаааат ова е премногу 500че на брат ми му џитнав, што се јас можам со илјадарка ехеее тој не е свесен бре, цел шопинг ќе истерам :rofl:

Па и нокти си ставив(најобични како природно пораснати хаха), ај леле додека ги навикнав збеснаааав, ама сега сум фенси Џенцка. Ама како работев денес на пракса да ме набљудуваше некој од страна ќе си помислел леле девојкава како со две леви раце :D

Многуууу ми е гајлееее :)

Сега со другарка ми ќе си гледаме госип грл и пепелашка трет дел, она од таму јас од тука, па скајпски т.е фраерски ќе ги оговараме :D

Сакам љубов и имам љубов... убаво било и кога пушташ мозок на пасење и оставаш да течат работите како што е потребно, па уствари после се носиш заклучок дека си среќно гомце(извинете) под сонцево што е сакано искрено со секоја доблест и негативност(а многу ги имам хахаха)... не е арно кога чоек се заморува со секакви ситници како јас... па затоа си реков оп стоп менувај тактика, кажи што имаш и терај понатаму... и супер ми оди. Да да да да да. И убаво ми е, и среќна сум, и полна ми е душичката, и миро срцето... и така. :makeup: :f:

Останете ми поздравени, мили и фини. :sun:

8. Neytiri

Neytiri Популарен член

Сликсај се мор да те видиме. :makeup:
    Каква промоција ни направи со Трендафилка на форумов, нема да ме чуди ако почнат да не бараат за реклами. :lol:

Trendafilka and pamelche like this.
  9. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Сдк најслатко ми е вака по напорен ден да не правам ништо.

Раат за душичката и телото.

Elennaa, eli25, Glossy-girl and 3 others like this.
  10. Ilusionist

Ilusionist Популарен член

Чудно е како работи срцето. Човекот може со години да живее навикнат на загубата, помирен со неа, а потоа, во еден момент на невнимателно размислување , болката ќе исплива на површина, остра и свежа, како скорашна рана...

Ова е мојот омилен цитат, кој воедно во моментот ме расплака. Реланоста е толку сурова, а болката што ја чувствувам е неподнослива... :(

eli25, kravce, Nevermore and 12 others like this.
  11. DigY

DigY Популарен член

официјално иам дечко :D :D :D

Elennaa, Monna.Monna, Ema.Sk and 11 others like this.
  12. AngelOfArh

AngelOfArh Форумски идол

Пирамитке, те замислувам како збрцуваш во портокаловото гравче, а во уста веќе ги осеќам гравчињата од тавчето на мајка му на дечко ми, прелиен со потпржено масло со лукче и една сува пиперка одозгора. Славите се ближат, славите се ближат, мешиња спремајте се :rofl:

cinderella5 and Phyramide like this.
  13. Lining

Lining Истакнат член

СДК дека сум многу многу многу глупава. Кога се работи за него е тогаш не работи мозокот туку емоциите. Неможам да те сватам, ама навистина не можам. А можеби и ти самиот незнаеш што правиш ... Ах едвај чекам да заврши годинава да заминам во средно и да не те гледам повеќе само така престанам да мислам на тебе. :(

14. SexyLady

SexyLady Популарен член

Брат ми ми го преинсталирал Виндоусот на компјутерот. Е бељаџиче чоече бе. Демек да го лиши вирусчиња, сите битни букмаркс, зачуванции и срања ми се испоизбришале. Пих налет...
    Ајде на здравје Секси со сите зачувани пасводри под дифолт, а сега веќе заборавени и неупотребливи.
    На здравје! :clap:

15. Bubbi

Bubbi Популарен член

кога гледам или слушам некој како зборува за храна, се лигавам и си подголтнувам и вкусот ми надоаѓа во уста...ахх Пирамидке, ме оправи со приказната за гравче-тавче во 23часот! Сега ми е страв да ги отворам темите за храна и рецепти :D

cinderella5 likes this.
  16. PeaceLoveBasketball

PeaceLoveBasketball Истакнат член

Што е љубов?
    Оп Оп Оп Оп Опа гадна ствар :lol:

Elennaa and Ognenija like this.
  17. anichka94

anichka94 Популарен член

Онака мајка ми ја немав видено многу одамна...
    покрај целата тишина отстапи еден голем чекор од кујната со погледот вперен во мене
    Оди среди си ја собата, не можам повеќе ,нозете не ме држат разбираш неможам оди те молам !!!
    толку се дереше што не можев да седам во иста соба со неа,појдов вдецка но не со цел да ја средам туку со цел да бидам сама..по кратка пазуа помислив дека тоа сепак не е толку тешко,малку мака,а потоа ќе се чуствувам мнг подобро
    Тоа и го сторив незнам од каде ми беа тие живци да ги прередувам и сите можни обетки кои ги имам, ги немав прередувано сигурно со години ...ми падна чудно како едни обетки можат да ми вратат толку многу спомени ме вратија со години на назад дел од нив знам дека никогаш нема повеќе да ги носам,но ако ги фрлам го фрлам и споменот ...
    Сега си седам и неможам да и се изнагледам на мојата уредена собичка
    само до кога ? 2 дена и пак ќе си биде старата ми се иде да си ја сликам:D
    Утре е нов ден ветив дека ќе трчам секое утро од 9 до 10 заедно со мојата другарка па ќе видиме колку долго ке издржиме
    сакав да поучам ама ме фати дремка,сепак ќе си го фатам креветчето
    ве бакнувам :*

18. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

СДК интересно е како некои луѓе кога зборуваат, зборуваат толку смирено, дури и дремка може да го фати човек :D од што така смирувачки звучат.Тоа некако премногу се чувствува, ептен релаксирачки делува.

19. LaBella

LaBella Популарен член

Сум се чудела кога ќе ми кажеа: "најтешко е кога ќе дојдеш при крај", си викав кога веќе ќе стигнам до таму баш повеќе ќе запнам и ќе завршам, ама не било така, стварно книга не ми се фаќа :worried:

Angel.girl and Hopeful like this.
  20. WomanInRed

WomanInRed Истакнат член

Драга фемина, сакам да кажам дека само убави работи ми се случуваат..
    прво ја снимив рекламата, ја снимив песната, почнав да слабеам (добро тука малце лажам) :?:
    и сега почнав на еден мој многу голем проект, и се надевам се ке биде како што треба..

И уште една работа се случи, ме побара еден моја стара љубов :?: не знам што му текна.. и не знам, некако се радувам што ке го видам, не се надевам на ништо предвреме но ете ајм екситед.. И да, од утре конечно ке се релаксирам, ке идам од едно кафе на друго и ке уживам..нема поубаво

А викендов во Приштина, настапувам а ке искористам и малку да се прошетам и успат и еден мал шопинг да направам.. Се радувам, многу се радувам.. Се чуствувам евентуално :lol:

Со мерак ги правам сите работи, и мислам дека конечно ми се остварува целиот мој сон, мислам дека подобро не може да биде и дека мојот труд се исплати. Но, сакам да имам обврски, сакам постојано да правам нешто, сакам да ги исполнувам моите должности..

Се чуствувам евентуално :rofl:

DeMelo, Micheleljubov and Bubbi like this.
Thread Status:
Not open for further replies.