[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Kathlin

Kathlin Истакнат член

Се зачлени на:
    11 октомври 2012
    Пораки:
    153
    Допаѓања:
    232
    Седнале сите у дневна ќе гледаме емисија за изборите во америка :envy: па нејкам бе што ми е гајле мене за америка? кој сака нека биде претседател :D Дали тие знаат за нашата држава поточно дали слушнале за нас |( Проклета је америка

2. sweat2

sweat2 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 април 2012
    Пораки:
    236
    Допаѓања:
    80
    Зошто постојано тежнеам кон совршенство кога знам дека го нема???
    ама ете комплекс уште од мала и до ден денеска се соочувам со тоа
    ме нервира и ме следе и имам чуство оти ке ме следе цел живот
    се трудам да надминам,ама не бидува....

3. SweetChild

SweetChild Популарен член

Се зачлени на:
    2 јули 2012
    Пораки:
    1.597
    Допаѓања:
    2.987
    Hello !

Цел ден не сум пишала ништо на форумов.А,и,па што да пишам ? Цел ден куча-посао-посао-куча :rofl:

-2 теста у школо.Се надевам дека ќе добијам петка и на двата.

-Разочарана сум од некои луѓе.Во потполна смисла на зборов.

Е,тоВа.Немам инспирација.Ќе си слушам музика и ќе се одмарам.

Имајте убава вечер :hai:

http://www.youtube.com/watch?v=1w7OgIMMRc4

На Glossy-girl му/ѝ се допаѓа ова.
  4. maja8

maja8 Популарен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2010
    Пораки:
    2.847
    Допаѓања:
    2.159
    Добро бе оние од Зара и Бершка македонските профили на фб, толку ли не сфаќаат дека се многу заморни со рекламирање на тоа витанеа. Бог да чува

На Sara123 му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Rubiii

Rubiii Популарен член

Се зачлени на:
    17 февруари 2011
    Пораки:
    2.721
    Допаѓања:
    5.494
    Колку чуден и лицимерен народ сме ние, да се запрашаш 300 пати кој ќе ти забие нож во грб.
    Ок, секогаш постоеле злобата, себичноста и лицимерието- ама како одат годиниве, така и тие се во пораст...

На Sara123 му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Nika666

Nika666 Истакнат член

Се зачлени на:
    17 февруари 2011
    Пораки:
    321
    Допаѓања:
    217
    Да ти е... бедниот и гнасен народ за 10 денари да ти земе колата ке ти ја искрси. Ма дај боже поише од 10 да не фатиш со раце бре, мизеријо!!!! :swear: :fubar: :x

7. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Мајка ми вика ау дете мислев дека заборави во која куќа живееш :lol: А јас у ж и в а м буквално.
    Сакам да се смеам, сакам да сум среќна, сакам да јадам костени а од раце џемперот да ми виси и ташната на една прерамка да се држи и шишките скоро у очи ама јас си ги гледам само КОСТЕНИТЕ и не се замарааааааам(у тамара стил) :D
    Другарка ми е дојдена на два дена, и денес без престан дрн дрн дрн дрн дрн исполегнавме на кревети се гледавме во очи и без престан зборувавме за се и сешто, уф колку ненормално ми фалеше физички да е присутна едната да ја стиснам и згмечам од гушкање. :wasntme:

Татко ми ми даде 1500 денари како благодарност што сум му приредила незаборавен ден, а и плус дека нема да одам на една екскурзија ама нема врска, па уште ми вика извини дете што не можам повеќе да ти дадам, и јас целата уаааат ова е премногу 500че на брат ми му џитнав, што се јас можам со илјадарка ехеее тој не е свесен бре, цел шопинг ќе истерам :rofl:

Па и нокти си ставив(најобични како природно пораснати хаха), ај леле додека ги навикнав збеснаааав, ама сега сум фенси Џенцка. Ама како работев денес на пракса да ме набљудуваше некој од страна ќе си помислел леле девојкава како со две леви раце :D

Многуууу ми е гајлееее :)

Сега со другарка ми ќе си гледаме госип грл и пепелашка трет дел, она од таму јас од тука, па скајпски т.е фраерски ќе ги оговараме :D

Сакам љубов и имам љубов... убаво било и кога пушташ мозок на пасење и оставаш да течат работите како што е потребно, па уствари после се носиш заклучок дека си среќно гомце(извинете) под сонцево што е сакано искрено со секоја доблест и негативност(а многу ги имам хахаха)... не е арно кога чоек се заморува со секакви ситници како јас... па затоа си реков оп стоп менувај тактика, кажи што имаш и терај понатаму... и супер ми оди. Да да да да да. И убаво ми е, и среќна сум, и полна ми е душичката, и миро срцето... и така. :makeup: :f:

Останете ми поздравени, мили и фини. :sun:

На Chica.Loca, Buttterfly, Hipster и 17 други им се допаѓа ова.
  8. Neytiri

Neytiri Популарен член

Се зачлени на:
    13 јануари 2010
    Пораки:
    1.289
    Допаѓања:
    2.457
    Сликсај се мор да те видиме. :makeup:
    Каква промоција ни направи со Трендафилка на форумов, нема да ме чуди ако почнат да не бараат за реклами. :lol:

На Trendafilka и pamelche им се допаѓа ова.
  9. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.304
    Сдк најслатко ми е вака по напорен ден да не правам ништо.

Раат за душичката и телото.

На Elennaa, eli25, Glossy-girl и 3 други им се допаѓа ова.
  10. Ilusionist

Ilusionist Популарен член

Се зачлени на:
    14 јуни 2012
    Пораки:
    752
    Допаѓања:
    1.912
    Чудно е како работи срцето. Човекот може со години да живее навикнат на загубата, помирен со неа, а потоа, во еден момент на невнимателно размислување , болката ќе исплива на површина, остра и свежа, како скорашна рана...

Ова е мојот омилен цитат, кој воедно во моментот ме расплака. Реланоста е толку сурова, а болката што ја чувствувам е неподнослива... :(

На eli25, kravce, Nevermore и 12 други им се допаѓа ова.
  11. DigY

DigY Популарен член

Се зачлени на:
    4 мај 2011
    Пораки:
    3.479
    Допаѓања:
    6.483
    официјално иам дечко :D :D :D

На Elennaa, Monna.Monna, Ema.Sk и 11 други им се допаѓа ова.
  12. AngelOfArh

AngelOfArh Форумски идол

Се зачлени на:
    26 септември 2011
    Пораки:
    21.199
    Допаѓања:
    111.375
    Пирамитке, те замислувам како збрцуваш во портокаловото гравче, а во уста веќе ги осеќам гравчињата од тавчето на мајка му на дечко ми, прелиен со потпржено масло со лукче и една сува пиперка одозгора. Славите се ближат, славите се ближат, мешиња спремајте се :rofl:

На cinderella5 и Phyramide им се допаѓа ова.
  13. Lining

Lining Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јули 2012
    Пораки:
    271
    Допаѓања:
    185
    СДК дека сум многу многу многу глупава. Кога се работи за него е тогаш не работи мозокот туку емоциите. Неможам да те сватам, ама навистина не можам. А можеби и ти самиот незнаеш што правиш ... Ах едвај чекам да заврши годинава да заминам во средно и да не те гледам повеќе само така престанам да мислам на тебе. :(

14. SexyLady

SexyLady Популарен член

Се зачлени на:
    5 септември 2010
    Пораки:
    2.800
    Допаѓања:
    3.270
    Брат ми ми го преинсталирал Виндоусот на компјутерот. Е бељаџиче чоече бе. Демек да го лиши вирусчиња, сите битни букмаркс, зачуванции и срања ми се испоизбришале. Пих налет...
    Ајде на здравје Секси со сите зачувани пасводри под дифолт, а сега веќе заборавени и неупотребливи.
    На здравје! :clap:

15. Bubbi

Bubbi Популарен член

Се зачлени на:
    1 септември 2010
    Пораки:
    359
    Допаѓања:
    563
    кога гледам или слушам некој како зборува за храна, се лигавам и си подголтнувам и вкусот ми надоаѓа во уста...ахх Пирамидке, ме оправи со приказната за гравче-тавче во 23часот! Сега ми е страв да ги отворам темите за храна и рецепти :D

На cinderella5 му/ѝ се допаѓа ова.
  16. PeaceLoveBasketball

PeaceLoveBasketball Истакнат член

Се зачлени на:
    23 јули 2012
    Пораки:
    589
    Допаѓања:
    1.177
    Што е љубов?
    Оп Оп Оп Оп Опа гадна ствар :lol:

На Elennaa и Ognenija им се допаѓа ова.
  17. anichka94

anichka94 Популарен член

Се зачлени на:
    18 мај 2012
    Пораки:
    1.823
    Допаѓања:
    7.048
    Онака мајка ми ја немав видено многу одамна...
    покрај целата тишина отстапи еден голем чекор од кујната со погледот вперен во мене
    Оди среди си ја собата, не можам повеќе ,нозете не ме држат разбираш неможам оди те молам !!!
    толку се дереше што не можев да седам во иста соба со неа,појдов вдецка но не со цел да ја средам туку со цел да бидам сама..по кратка пазуа помислив дека тоа сепак не е толку тешко,малку мака,а потоа ќе се чуствувам мнг подобро
    Тоа и го сторив незнам од каде ми беа тие живци да ги прередувам и сите можни обетки кои ги имам, ги немав прередувано сигурно со години ...ми падна чудно како едни обетки можат да ми вратат толку многу спомени ме вратија со години на назад дел од нив знам дека никогаш нема повеќе да ги носам,но ако ги фрлам го фрлам и споменот ...
    Сега си седам и неможам да и се изнагледам на мојата уредена собичка
    само до кога ? 2 дена и пак ќе си биде старата ми се иде да си ја сликам:D
    Утре е нов ден ветив дека ќе трчам секое утро од 9 до 10 заедно со мојата другарка па ќе видиме колку долго ке издржиме
    сакав да поучам ама ме фати дремка,сепак ќе си го фатам креветчето
    ве бакнувам :*

18. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    6.898
    Допаѓања:
    9.193
    СДК интересно е како некои луѓе кога зборуваат, зборуваат толку смирено, дури и дремка може да го фати човек :D од што така смирувачки звучат.Тоа некако премногу се чувствува, ептен релаксирачки делува.

На FortuneTeller.xD, ozbilnazena, Glossy-girl и 8 други им се допаѓа ова.
  19. LaBella

LaBella Популарен член

Се зачлени на:
    6 ноември 2010
    Пораки:
    1.053
    Допаѓања:
    1.102
    Сум се чудела кога ќе ми кажеа: "најтешко е кога ќе дојдеш при крај", си викав кога веќе ќе стигнам до таму баш повеќе ќе запнам и ќе завршам, ама не било така, стварно книга не ми се фаќа :worried:

На Angel.girl и Hopeful им се допаѓа ова.
  20. WomanInRed

WomanInRed Истакнат член

Се зачлени на:
    13 мај 2011
    Пораки:
    1.605
    Допаѓања:
    1.607
    Драга фемина, сакам да кажам дека само убави работи ми се случуваат..
    прво ја снимив рекламата, ја снимив песната, почнав да слабеам (добро тука малце лажам) :?:
    и сега почнав на еден мој многу голем проект, и се надевам се ке биде како што треба..

И уште една работа се случи, ме побара еден моја стара љубов :?: не знам што му текна.. и не знам, некако се радувам што ке го видам, не се надевам на ништо предвреме но ете ајм екситед.. И да, од утре конечно ке се релаксирам, ке идам од едно кафе на друго и ке уживам..нема поубаво

А викендов во Приштина, настапувам а ке искористам и малку да се прошетам и успат и еден мал шопинг да направам.. Се радувам, многу се радувам.. Се чуствувам евентуално :lol:

Со мерак ги правам сите работи, и мислам дека конечно ми се остварува целиот мој сон, мислам дека подобро не може да биде и дека мојот труд се исплати. Но, сакам да имам обврски, сакам постојано да правам нешто, сакам да ги исполнувам моите должности..

Се чуствувам евентуално :rofl:

На DeMelo, Micheleljubov и Bubbi им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.