[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Discussion in 'Кафе-муабети' started by Wild.Child, Oct 26, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. ceca-1

ceca-1 Популарен член

Како се вика жител на Брегот на слоновата коска? :D

sanjaeva likes this.
  2. Roxanne

Roxanne Истакнат член

Леле утре како ќе биде кој знае. Едвај чекам оваа проклета недела да ми се тргне од пред очи. Се надевам дека ќе можам да се смирам и одморам викендов што ми е продложен :) Ако уште еден тест ми закажат има да вреснам. :@ И што е ова од професорите кои сакаат се да биде напишано од книгата? Значи по им одговара напамет да го набубаме наместо да го научиме како што треба? А јас пустата во живот не сум бубала и освен дефиниција ништо не копирам од учебникот. Е сега ако ми ја намале за тоа горда ќе си бидам, јас си го знам материјалот и така и така. А до овие тестови животот ми застана се немам видено со никој освен со школските, мислам на улица да ја видам најдобрата другарка ќе ја одминам сум ја заборавила како изгледа. :D

3. anichka94

anichka94 Популарен член

Дали некогаш ќе помине таа потреба да те чуствувам до себе !?

Ann.94 and ViktorijaMari like this.
  4. Stoimenovska

Stoimenovska Истакнат член

Леле луѓее...

Едвај ви пишувам од среќа...
    ПРЕСРЕЌНАА СУМ... :wasntme: :dance:

Се случи, јееес, јеес, работата за која чекам веќе 2 години...дај боже се да биде во ред... :D

5. Sexybaby86

Sexybaby86 Форумски идол

Ах, пуста настинка, кај ме фати сега, кај ме запусти... Имам температура, кашлам непрекинато и дури белите дробови ме болат кога кашлам, носов затнат, главава ми пука, очите ме болат од светлина поради температурата... А пустото, уште сум тазе на работа, па ми е незгодно да побарам боледување ден-два. Ме гледаат сите така на криво како кашлам и се препотувам, арно ама никој не ми рече утре не доаѓај :D Се шалам, не ни очекувам некој да спомне такво нешто, туку треба сама да си побарам. Ама ајде, ќе стиснам заби и ќе издржам машки уште 2 дена.

Туку, настрана тоа. Колата ми зафркава, а ако ми откаже љубов, е тогаш сум fucked. Знам дека е ламелата, ама кој сега да ја менува, платата отиде веќе :x Си ја познавам како човек, 6 години ја возам и во последно време дава сериозни знаци дека не е ок, што искрено многу ме плаши. Работичката ми е троа далечку, ако одам со автобус ми треба 45 мин - саат време, а со кола си стигнувам за 20 минути. Ех... Од кога го молам татко ми да ми купи нова кола, било каква, ама не е туку така, знам. Ајде сега можеби ќе успеам да го убедам некако, да ја плаќаме по пола, на рати, секако :)

И така, јас никаква, периодов исто така никаков, пак се нема пари :rofl: Ајде, уште само 3 недели до втора плата :rofl: Бидете ми поздравени, а јас отидов да го испијам 86907953-тиот чај денес |( меѓутоа, проследен со најновата епизода од Декстер. Оу јеа :rock:

Hipster, kravce, anuskaNESTLE and 2 others like this.
  6. AngelOfArh

AngelOfArh Форумски идол

Уште тоа ми требаше, татко ми на ФБ :rock:

7. TeddyGrey

TeddyGrey Форумски идол

Интервју за работа... јухууу... Не мора да значи ништо, ама сепак дава надеж...
    Не дека е некоја сериозна работа, ама многу добро би ми дошла било каква паричка...
    Студентски маки големи :)
    пс. Држете ми среќичка, ќе ми треба :)

crazylady, Moira, kravce and 8 others like this.
  8. starfish

starfish Популарен член

Прканавте бре девојчиња.
    Многу ми е мило, гледам повеќето сте нашле работа, среќни, исполнети. Ај за арно нека е. :f:

Јас сум како пред два дена. Мрчатор со диплома, во најжустрото од пмс-от со два колоквиума пред себе.
    Јако ми е, знам. ]:)

Туку, свратив да ви кажам дека кога го слушав победничкиот говор на Обама, покрај фактот што е невидено вешт во јавно обраќање, ме фасцинираше со неколку добри реченици. Омилената моја:
    ... што да правам, ми ја допре жичката.

Останете ми фини ко што сте.
    Дај Боже сите да си го најдат тоа што го бараат.

9. julie77

julie77 Форумски идол

СДК ... дефинитивно е поубаво во машко друштво! И кафето е послатко, муабетите се по опуштени ... без лажни насмевки, без маски, без трачови и извртени информации ... едноставно опуштено, слободно и искрено. Среќна сум што секогаш сум имала и секогаш имам мажи околу мене, ме исполнуваат за кратко со позитивна енергија. Да се разбереме, мислам на другари, пријатели ... познаници.
    За оние другите муабетот е поинаков. ;)

10. alessandraaa

alessandraaa Истакнат член

Ајде нека доаѓа утре веќе да се ослободам од овој стрес барем ќе си знам дека поминало,мирна ми глава..
    И СДК дека нема врска од кој пол е друштвото (мислам за пријатели и пријателки) ако знаат убав муабет да ти направат

11. julie77

julie77 Форумски идол

СДК ... има врска. Со жени секој муабет е зачинет со трачање, а на крај откако ќе ги напуштиш со лицемерно одмерување и анализирање. Така е со 90 проценти жени.
    Ах, да, дури и се чувствуваш ко да си на некој натпревар за лепота, стајлинг ... интелегенција. Со мажите е далеку поедноставно. :)

12. Ilusionist

Ilusionist Популарен член

Mи се јадеее!!!

13. Maroon5

Maroon5 Истакнат член

^ Земи јади :rofl: :rofl:

bluegirl7 likes this.
  14. pamelche

pamelche Форумски идол

Како помали игравте „Олимпијада, Титова бригада, полиција стоп!“?
    Колку сум ги кашкала тренерките кога лазам само да поминам. :D

15. PinkGir123

PinkGir123 Популарен член

But I'm in lo-o-o-ove
    I'm in lo-o-ove
    I'm in lo-o-o-ove
    Lo-o-o-ove
    I'm in lo-o-o-ove
    I'm in lo-o-ove
    I'm in lo-o-o-ove
    Lo-o-ove .......... :music: :sun:

kate21 likes this.
  16. kikav

kikav Популарен член

Мојата грешка е што луѓето ги гледам такви какви што тие сакаат да бидат, а не такви какви што навистина се.

machka1 likes this.
  17. mims-89

mims-89 Форумски идол

Незнам со какви жени сте опкружени, затоа што имам прочитано повеќе вакви мислења на форумов. Како повеќе си го сакате машкото друштво одколку женското, кое кога ќе се спомне како по дифолт се поистоветува со трачеви, споредувања меѓу себе и плитки муабети. Си го сакам и јас машкото друштво, си има предности да, но зошто воопшто имате другарки или барем луѓе кои ги нарекувате другарки ако собиранките со нив ви се вакви какви што ги опишувате :^)
    Дали сум една од посреќните што нема женско друштво со лажни насмевки, маски, плитки муабети и кои не се споредуваат со мене или меѓу себе или едноставно не ги гледам така жените незнам... Мене поверојатно ми е дека додека седиме со мажи си вртат 300 филмови во глава (знаеме какви :D ) одколку жените. Ете ние сите сме задоволни од своите животи, мажи, и секојдневие па можеби затоа супер си функционираме, ни на крај памет не ми текнало да се споредувам или да се правам подобра од жениве во друштвото, да им давам лажни насмевки, а најмалку па да им мислам нешто трето позади грб. Не Џули не се 90% од жените што го прават ова што го наведе, туку 90% од мажите и мислат на другарката палави работи :!: 90% е навистина голем процент, а замисли колку жени не има на форумов и тука сме совршени! Совршени жени, другарки, партнерки, студентки, совршени на работното место, лепотици, средени, совршени во се.

Ете Џули ме инспирираше и ме потсети, знаете ли колку постови тука се лажни? Знаат само оние кои препознале некој од секојдневието кој тука се прави совршен, знаат оние кои познаваат некој надвор, а неможат да го препознаат тука ;)
    Ти упатувам поздрав Џули, не е постов лично контра твојот, само исфрли го женското друштво од твојот живот ако ти предизвикува такви чувства :hai:

Hipster, LilBaby, Moira and 10 others like this.
  18. pamelche

pamelche Форумски идол

bluegirl7 likes this.
  19. julie77

julie77 Форумски идол

Другарки имам, јас кажувам од искуства и искуства ... да, повеќе ми годи на моменти машко друштво. Затоа што со нив дружењето знае да биде толку едноставно и неоптеретено со излишни информации. И да ние жените сме сепак по комплицирани и по лицемерни. Не сфаќам лично ништо ...
    А за форумов, се ми е јасно. Се се знае. ;) Поздрав :)

lunicka, mims-89 and zoki-poki like this.
  20. kitty.lover

kitty.lover Популарен член

Дали на ваков студен и мрачен ден можеше да има подобра новост од веста дека паднал првиот снег на Шапка?
    -Во никој случај! :rock:

Ииии чекаме добра скијачка сезона! :dance:

Thread Status:
Not open for further replies.