[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. zoki-poki

zoki-poki Истакнат член

Се зачлени на:
    13 август 2010
    Пораки:
    203
    Допаѓања:
    371
    Ај малку да го забиверам и јас ова....ма што да забиберувам , се согласувам со Џули...него, го знаете ли оној виц:
    Кога Марија, Билјана и Цветанка седат во кафиќ и пијат кафе се ословуваат меѓусебно со Маци, Биби и Цеце.
    Кога Горан, ДЕјан и Мартин седат во кафиќ, пијат пиво и гледаат фудбал се ословуваат помеѓу себе со Ќељав, Дебел и Глуп. :D

Машко друштво rulez!! 8) :P

На Stoimenovska и julie77 им се допаѓа ова.
  2. Katerinceee

Katerinceee Популарен член

Се зачлени на:
    15 јуни 2012
    Пораки:
    814
    Допаѓања:
    1.230
    Сакам да кажам:"Многу луѓе ме повредиле,но јас сеуште стојам цврсто"

На bluegirl7 и eli25 им се допаѓа ова.
  3. Monna.Monna

Monna.Monna Популарен член

Се зачлени на:
    4 ноември 2010
    Пораки:
    3.562
    Допаѓања:
    7.992
    The awkward moment when сонуваш нешто ептен убаво, и две минути одкога ќе се разбудиш мислиш дека стварно се случило. :^)

На Glossy-girl, bluegirl7, Stoimenovska и 2 други им се допаѓа ова.
  4. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.948
    Допаѓања:
    164.151
    https://twitter.com/lilovacha

Оваа ми е помладата сестра у некој паралелен универзум. Чак што више мислам дека у тој имаме мачка, а не мачор,а и она има интересни преписки со родителите. Кога би твитала би твитала нешто вака, еден твит,место твит лонгр,ќе оди у десет твита и на крај ќе се изгуби у поента и се кези. Епа тоа е... Башка што е со јузеров?! Лиловача?! Да и кажете и опраштам јузернарина од симпатија!
    Заследете си ја. Смешен човек е и соушли окврд, и смешен најповеќе.
    А башка ваљда биг мајндс тинк алајк ( :wasntme: ) си пронајдов дали фемински постови или чиста случајност и пак не ми е криво,воопшто. Смешна е стварно...стварно си ја замишљам ко помала сестра! :D

На LilBaby му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.173
    Јас како што сум изгубен случај... Станувам од сабајле, разочарана од себе, изнервирана... Имам ќецови добиено по 3 предмети. Стигам во школо, и сфаќам дека уствари само сум сонувала. И наеднаш ќе ми олесне. Или ќе сонувам како правам тест, и така 100% убедена, ќе ја прашав другарка ми за тој „тест“, што решила она.
    Или, во сонот сум се карала со сестра ми. И кога ќе станам од спиење, не и зборам, љута сум и`.
    Ќе ме побудалат овие соновиве. :D

На bluegirl7, L-enna и Monna.Monna им се допаѓа ова.
  6. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    е значи кога ке замислам нешто-што и да е , го правам па што сака нека е :!: 8)
    решив и ја дочитав книгата Паметни жени Погрешни избори до крај и верувајте МНОГУ работи ми станаа јасни-на крајот писателите(жена и маж) објаснуваат што значи да се биде паметна жена
    и да не ги заборавам тестовите за тоа што вие барате кај секој од припадниците на посилниот пол :!:
    СЕКОЈА ЖЕНА ТРЕБА ДА ЈА ПРОЧИТА КНИГАВА-вреди за секое дени :!: :)

7. Inna5

Inna5 Популарен член

Се зачлени на:
    22 април 2012
    Пораки:
    698
    Допаѓања:
    626
    Ако сакаш да поминеш прекрасен ден,без озборувања и такви работи,машкото друштво е супер. Јас сум израсната со машки,и секогаш имам поголема комуникација и повеќе заеднички теми со нив одколку со женски.Јас уствари немам многу контакт со женските,а во последно време и со машките. БЕз разика дали си со машко или женско друштво,ако не се по твој „вкус“, џабе ќе ти биде :)

8. kettygirl

kettygirl Истакнат член

Се зачлени на:
    4 септември 2012
    Пораки:
    202
    Допаѓања:
    244
    СДК Додека ветрот полека и тивко,ги бришеше солзите, едно осамено срце трепереше како пеперутка на цвет.Празнината и ја исполни душата,неговите зборови и одехнуваа во главата,љубовта која и гореше во градите,тој ја направи само пепел.Минатото не се враќа,спомените не се забораваат,го собра нејзиното скршено срце и замина не погледнувајќи назад,замина во неповрат.
    ова е за личноста која ме научи дека во живото постојат и моменти кои можат да ти ги срушат соништата

На zarah и eli25 им се допаѓа ова.
  9. Dr.Ofboli

Dr.Ofboli Популарен член

Се зачлени на:
    17 август 2012
    Пораки:
    57
    Допаѓања:
    312
    Дефинитивно во денешно време не мора да си женско за да си пи*ка :fubar:

10. Ann.94

Ann.94 Популарен член

Се зачлени на:
    13 мај 2011
    Пораки:
    727
    Допаѓања:
    1.818
    Не можам да не прокоментирам кога веќе ја отворивте темава :lol: Точно е дека има преголем број на лицемерни пријателства и лижење гз за некаква корист. За жал лично познавам и едни такви машки персони кои се + апла оговарач(к)и. Значи се зависи од карактер не мора да значи дека само женски се однесуваат така.

Еве на пример наше друштво(женско) сме во тие 10% очигледно, и следејќи го примерот на Зоки-поки ќе ви кажам, ние кога седиме во кафич онака опуштено си пијуцкаме пивце, и се ословуваме со точак, циган, чорави гангстер и тако даље :rofl:

Џули на пример очигледно во својот живот има машки пријатели кои многу повеќе вредат од оние женските, и затоа во нивно друштво се чувствува многу подобро, и тоа е сосем нормално да си ги сака нив многу повеќе.

Според мене ама баш ич не е битен полот, битна е личноста. Ама коа ќе видиш многу е тешко во денешно време да се најде она вистинското пријателство, тоа вреди богатство. Затоа се сметам себе си за богаташка :D Во многу наврати ги имам спомнувано на форумов, златни ми се. Знам дека во било кое време можам да сметам на нив, за било што! Многу ми имаат помогнато во животов, и јас на нив кога и да сум можела. Тоа е она вистинското..

На zoki-poki, kravce и julie77 им се допаѓа ова.
  11. midnight.flower

midnight.flower Популарен член

Се зачлени на:
    26 јуни 2011
    Пораки:
    541
    Допаѓања:
    1.052
    Денес мојот сакан ме гледаше ептен неодоливо. Просто љубов му извираше од очите. Ме гледаше како заљубен тинејџер. Убаво ми беше, ми годеше. Но, сепак, чувствувам некоја голема празнина во душава. Пред некој ден многу ме навреди. Искрено, не паметам што точно се случи, што точно ми рече, но се‘уште ја чувствувам празнината која ми ја издлаби во душава од таа негова навреда. Не знам како е можно ова, но мене се‘уште ме боли душава, а воедно ми се полни со чудна топлина. Тој ми е и болест и лек. Нешто ми вели да не се опуштам премногу. Нов бран надоаѓа. А како би се изгубила во неговата прегратка... таму се чувствувам најсигурна.
    Кога ќе си ја соголиш душата пред некого, и при најмал удар - болката е преголема.

На eli25, srcekrsacka, babybelle и 2 други им се допаѓа ова.
  12. alessandraaa

alessandraaa Истакнат член

Се зачлени на:
    11 февруари 2012
    Пораки:
    161
    Допаѓања:
    189
    Но ние сме тие ние сме женскиот пол и сите зборузаме колку сме дволични себични и самобрендисани и си зборуваме зад грб ама знам дека сите сме дошле до момент кога сме озборувале а машките и те како можат да бидат гадни и да зборуваат и пуштаат муабети :)

13. kate21

kate21 Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    4.220
    Допаѓања:
    3.854
    „лИлелллеееее мааааа, види колкав куп лајна има онА водвор, па мојне барем се лични“ |( КОКОШКИ БРЕ!
    До кога народијава ќе затупува бре, нели е доволно?! Јазк, почна страв да ме фаќа од одредени персони :worried: :sweat:

14. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    6.898
    Допаѓања:
    9.193
    СДК животот понекогаш/секогаш знае да биде ироничен.Човек никогаш не може да добие прецизна слика за тоа какви се работите, се додека истите не ги спознае доволно добро.А секако дека ќе бидат онакви какви што мисли дека се, бидејки не се ни потрудил истите да ги спознае.Доколку човек сака да ликвидира некого, онака од злоба или да речеме од воздигнување на сопственото его, барем нека го ликвидира другиот целосно, директно, а не на пола.Сега не мислам на вистинска ликвидација, да утепа некого.Ама ете храброста, избегала некаде.Секако метафорично и инспиративно кажано :D Чудно е колку може човек да добие фантастична инспирација, од само минијатурен настан :D Мислам општо и објективно, разбира се.

А надвор ладно, џам, пингвини у несвест паѓаат или се тркалаат :|

На zarah, ilipili, Katerinceee и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  15. anichka94

anichka94 Популарен член

Се зачлени на:
    18 мај 2012
    Пораки:
    1.823
    Допаѓања:
    7.048
    После толку испушени цигари..иако не сум воопшто активен пушач
    вечерва за прв пат уживав во вкусот на цигарата без да ме печи на грлото ,и без да искашлувам после секое испуштање на чадот..
    Па јас сум мислела дека ги тргам на внатре,а тоа да ти немало врска бе -.-
    само сум ги пуфкала затоа не ми биле убави тие :/
    После оваа успешно испушена цигара со надеж дека нема да станам активен пушач
    мислам шанса нема -.-

16. kikkki

kikkki Популарен член

Се зачлени на:
    31 март 2012
    Пораки:
    2.749
    Допаѓања:
    4.846
    СДк имам за учење..

17. honorthyself

honorthyself Истакнат член

Се зачлени на:
    29 мај 2012
    Пораки:
    654
    Допаѓања:
    1.275
    Се мрднав. :tmi:
    Утре полагам италијански.
    Ај, со среќа нека ми е. :)

На bluegirl7, srcekrsacka, DzingrlakaDzikica и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  18. srcula

srcula Истакнат член

Се зачлени на:
    4 ноември 2012
    Пораки:
    139
    Допаѓања:
    48
    СДК Не ми се верува што слушнав.... :x :x :x :x

19. Maroon5

Maroon5 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 август 2012
    Пораки:
    1.068
    Допаѓања:
    936
    .. дека денес му е роденден на брат ми :)
    Ви кажав дека имам брат близнак?
    Колку и да ме нервире и да ми се качува на глава, јас си го сакам. Поголем е од мене 1 ипол минута и кога бевме малечки цело време си викавме бато и дадо :wasntme:
    Нека му е срекен именденот, а сега одам да спијам, едвај чекам да ги почнеме подготовките утре.
    Добра нок девојЧИЊА :inlove: :* , ме чека .. [​IMG]

На kate21, bluegirl7, La.Reina.Del.Sur и 6 други им се допаѓа ова.
  20. SnowWhite8

SnowWhite8 Популарен член

Се зачлени на:
    26 јули 2012
    Пораки:
    1.275
    Допаѓања:
    1.620
    Да имам можност повторно да проживеам сè, повеќе пати би се возела на рингишпил, би гледала повеќе изгрејсонца, би била посреќена и не би се замарала со секоја ситница...

На zarah и julie77 им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.