[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. butterfly33

butterfly33 Популарен член

Се зачлени на:
    18 февруари 2012
    Пораки:
    1.252
    Допаѓања:
    1.100
    Толку од мене
    |-)

Прикачени фајлови:

2. Ella.313

Ella.313 Истакнат член

Се зачлени на:
    7 јуни 2012
    Пораки:
    337
    Допаѓања:
    149
    Ти благодарам Массимо Савиќ за прекрасната вечер,за сите емоции кои ми ги пренесе..неописливо,ти си мајстор за будење на сетилата,за чувствување на музиката на некој необичен,необјасниво чуден начин..Живеам за вакви вечери,за вакви уметници и дела,живеам за добра музика..

На lunicka и Micheleljubov им се допаѓа ова.
  3. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.948
    Допаѓања:
    164.151
    Има некои луѓе,што а ми се појават у живот,као со цефче да ми ја цицаат креативноста и позитивата... Еве еден таков три недели ме обесува и не знам веќе кај да се обратам и да се објаснам више!
    Ај бивши,ама и ти ли друже мој (у позадина започнува да оди некоја турбофолкерајка)?! Дај не ме замарај, терај си трлото, јас ќе си терам своето, неаме муабет,као да ти се објашнавам сега?! Попристојно од тоа што ти го реков - а ти реков, не знам бе,коа ќе те видам неам шо да ти кажам...амин!!!

На bittersweet, LilBaby, cinderella5 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  4. Responsible

Responsible Популарен член

Се зачлени на:
    20 април 2011
    Пораки:
    354
    Допаѓања:
    434
    Се чуствувам исцрпено, изморено, како утепана сум! со еден збор умрена.
    Ох Боже психички сум изморена од овој факултет! Во депресија ке западнам веќе!
    Кога ќе заврши се? Кога?

Ајде цмокси, цмокси, цмок, идем на спавање. Ке сонувам книги, клупи, професори, колоквиуми и тако далје. :|

На bluegirl7 му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Yipman2

Yipman2 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2010
    Пораки:
    4.029
    Допаѓања:
    25.023
    Lilit го најдов решението како да ги/го откачиш :lol:

На slavica999 му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Oxymoron

Oxymoron Популарен член

Се зачлени на:
    19 октомври 2011
    Пораки:
    1.394
    Допаѓања:
    12.261
    Ех, кој би рекол дека помина цела недела од ноември?! Уште една и завршувам со колоквиуми, уште две и пол и одам на Nouvelle Vague, уште месец и пол и доаѓа крајот на светот :D Се сеќавам како пред неколку години ги слушав страшните, апокалиптични стории за 2012 и бев исплашена, ама си велев ај, има уште многу време до крајот на 2012, дотогаш сигурно ќе смислам нешто. Епа драги мои, 2012 е при крај, а јас сеуште немам смислено план за преживување. Се зезам секако, не верувам во таа „теорија“ :D

Зборот ми беше, времето лета, луѓе мои. Знам дека многупати сте го слушнале ова, знам дека веќе е клише, ама навистина. Зграпчете го моментот и живејте за денес :)

И кажувајте го она што го мислите. Денес. Утре...утре, којзнае?!

На Monna.Monna, LilBaby, bluegirl7 и 8 други им се допаѓа ова.
  7. Jagoda123

Jagoda123 Популарен член

Се зачлени на:
    26 април 2012
    Пораки:
    2.467
    Допаѓања:
    11.107
    Добра ноќ!

На bluegirl7 му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Bubbi

Bubbi Популарен член

Се зачлени на:
    1 септември 2010
    Пораки:
    359
    Допаѓања:
    563
    Ми треба магично стапче и со некој замав да средам све околу мене :D

На srcekrsacka му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Nymeria

Nymeria Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јули 2011
    Пораки:
    758
    Допаѓања:
    3.660
    И тогаш господ рече: на Нимерија да не и се исполни ниеден план.
    И би така.

Сериозно универзуму/виша сило/животе/господе/потсвест/енергијо/природо/чудовиште од шпагети (копирајт МРТ за последново)?

На Mishela, anabel-a, Trnche и 3 други им се допаѓа ова.
  10. Abeja

Abeja Популарен член

Се зачлени на:
    24 март 2011
    Пораки:
    4.399
    Допаѓања:
    17.626
    Ми го разубави утрово :rofl: Ќе видиш некоја пчелка денес, пази да не те касне некоја :lol: , рекоа сонце ќе имало, па можеби некоја пчелка ќе залута.
    А пред да легнам образите ми изгореа, знаев дека некој ме мисли ама не ми текна дека можеш да бидеш ти. :* (и покрај тоа што испив 4 чаши вода, нема шанси да било покачена температура :rofl: )

п.с. се гризнав бе, талент, и крв си пуштив, и тоа на рака, па се чудам после како сум можела, и сеуште не ми е јасно. Можеби требаше да го напишам ова во темата необјасниви случки.

На kravce му/ѝ се допаѓа ова.
  11. blaa

blaa Истакнат член

Се зачлени на:
    10 декември 2011
    Пораки:
    410
    Допаѓања:
    378
    Ете ме и мене во клубот. :tmi: :fubar:

12. Maroon5

Maroon5 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 август 2012
    Пораки:
    1.068
    Допаѓања:
    936
    Значи .. дека денес му е роденден на брат ми :) , ова е грешка, сакав да кажам дека денес му е именден, ама ако :rofl: :rofl:

13. machka1

machka1 Популарен член

Се зачлени на:
    16 март 2012
    Пораки:
    334
    Допаѓања:
    1.349
    Никогаш повеќе нема да ги слушам Пинк Флојд, додека правам/варам кафе. Има голема веројатност куќата да биде запалена, и слично. Точка.
    Имајте пријатен ден. :hai:

14. meU

meU Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    2.633
    Допаѓања:
    3.058
    До пред една година овој ден го чекав со душа... правев подготовки сигурно месец дена однапред, па треба да се слави роденден, не е мала работа.
    А денес овој ден е како и секој друг.
    И утрово чекав да стане мојата принцеза, да видам како и е носето, дали е подобра, дали е гладна... денес на овој ден сум мајка, имам еден прекрасен ангел до мене, кој е поважен од се на светот. Сфатив колку мојот роденден и нема така големо значење за мене, колку всушност бил само обичен ден, на кој сама сум му давала некакво значење.
    За некој час сме на контрола, и единствено нешто кое може да ми го направи денот најубав би биле зборовите на докторката дека принцезата ми е добра. Тоа би бил најубавиот подарок :angel:

На Snow-Queen, ludoto19, Sara123 и 17 други им се допаѓа ова.
  15. Speechless

Speechless Популарен член

Се зачлени на:
    14 април 2010
    Пораки:
    4.306
    Допаѓања:
    5.984
    1. Ќе идам во читална. Одвај станав.. Утре.. утре го полагам предметот кој го паѓаат пола и повеќе луѓе од Електро, па и од претходната година на ФИНКИ. Искрено, не верувам во себе многу. За дефиниции ќе научам, ама кога ќе ме фати трема за решавање.. Реков ќе станам најрелигиозен човек... [​IMG]
    2. ОДВАЈ ЧЕКАМ да дојде викендов. Веќе преку глава ми е, оваа недела како да ми трае цела година. Собирам филмови, и во сабота ќе си направам еден филмски маратон. ЦЕЛ ден ќе лежам! Нит ќе искачам,нит ќе се мачам со штикли да шетам, ЌЕ ЛЕЖАМ.Е ТАКА!
    Ајде сабото, побрзајјјјјјјјјјјјјјјјјјј !

На Sara123, bluegirl7, Doozy и 2 други им се допаѓа ова.
  16. cveke123

cveke123 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 февруари 2012
    Пораки:
    352
    Допаѓања:
    633
    Спечалив неколку петки, но и време беше богами. Амбиција ми е да одам на натпревар по хемија, па до крајов на неделава ќе бидам над книга. Кој што прави, јас бројам денови, уште 57 додека си ги видам другарките.

Немам нешто многу да кажам, па ајде, ви посакувам преубав ден феминки!

На Speechless и bluegirl7 им се допаѓа ова.
  17. babybelle

babybelle Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јули 2012
    Пораки:
    152
    Допаѓања:
    70
    Моментот кога едвај ќе станеш од спиење затоа што си заглавил претходната вечер и мораш да одиш на работа, но сепак исполнет со преубави емоции затоа што си ја поминал вечерта со најблиските луѓе кои одвоиле време за тебе и твојот твојот роденден! За такви моменти, за такви вечери живееме!

Прв роденден во новиот дом, и морам да кажам дека веќе се чувствувам како дома :$ ви благодарам драги луѓе што направивте да се чувствувам посебно!

18. anichka94

anichka94 Популарен член

Се зачлени на:
    18 мај 2012
    Пораки:
    1.823
    Допаѓања:
    7.048
    Колку било убаво да си го започнеш денот со истрчани 2 километри
    Па каде бев досега јас !?
    Пс:Тато честито име долго да си го славиш ! <3

На butterfly33 му/ѝ се допаѓа ова.
  19. Bianka

Bianka Активен член

Се зачлени на:
    23 октомври 2012
    Пораки:
    36
    Допаѓања:
    18
    Си пробува еден кошулче, се вртка пред огледало, продавачката му вика земи си нешто по опуштено, не вика сакам така по струкиранКО да ми е! Молим? Се вртам, кога гледам тоа Божје чедо да ти било нашминкано, онолку колку што бев и јас. Троа пудра и руменило. Хм! Се фатив себе си како си мислам што му е погодена пудрата со тенот браво!
    Мамо, ќе идам да си купам пудра ми снема ти треба тебе?
    Не синко ја вчера си купив земи си само твое бројче!
    Косата му беше друга приказна, тазе фенирана, модел дивоградба, еден метар над глава. Со се коса и кондури тежи 30 кила. А јас си мислев дека сум средена, ама кога го погледнав овој си викам кај си тргнала женоооо?!
    Врв на се е тоа што во просторијата имаше уште најмалку два-тројца од овој тип, маж wanna be жена. Сигурно омилена песна му е girl(boy) you'll be a women soon! Е нечеш! Жао ми је, али тако ствари стоје!
    Жена да си ја споредува шминката со маж, такво време дојде!
    Немам ништо против свој стил, ниту пак против дечкото што го зборам, може е најдрагиот карактер што постои, ама ете чудно ми беше да се споредувам со маж бе. Мака ми е! Од толку жени! Па што да правиме ние сега, како да се разликуваме од нив, ете ни рамноправност баравме, сега и они си бараат. Него ќе одам да му купам на мојот еден несесер со шминки за секој случај, може ќе изрази некад желба, а ја неспремна...иако тој крема за лице еднаш во месецот користи, ама ако нека има, што е сигурно сигурно е. Поздрав до дечкото ако се пронајде, ништо лично!

На Monna.Monna, imelda, midnight.flower и 4 други им се допаѓа ова.
  20. La.Reina.Del.Sur

La.Reina.Del.Sur Истакнат член

Се зачлени на:
    1 мај 2011
    Пораки:
    1.508
    Допаѓања:
    3.880
    Муви паѓаат од плафон од досада, а јас не знам кај ми е главата...
    Учењето што дека заврши кога имам куп други обврски.
    Надвор е ладно, камен пука. Јас овде со парно загреано на 60 степени и џемпер...
    Зарем не може болеста да ме прескокне барем една зима ?! :/

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.