[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. rici.aaaaa

rici.aaaaa Популарен член

Се зачлени на:
    25 април 2012
    Пораки:
    1.240
    Допаѓања:
    3.404
    И јас сум со приватен бизнис и многу убаво те разбирам но тие што не започнале никогаш нема да го почуствуваат тоа јас веќе отрпнав па и тебе ти го препорачувам истото сега те честам пијачка и
    благце[​IMG][​IMG]

2. Nevermore

Nevermore Популарен член

Се зачлени на:
    29 јануари 2011
    Пораки:
    616
    Допаѓања:
    2.009
    Иронична бев за бизнисот, немам никаков бизнис туку така ајде услуга да им направам и само си потрошив мои пари и отидов у минус. Не дека сакав работите повеќе да им ги наплатам и да бидам во ќар, далеку од тоа туку така си се смеам на моја мака. Сепак фала на блакцето :)

На rici.aaaaa му/ѝ се допаѓа ова.
  3. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.304
    Сдк би било убаво бар на еден ден да имам едно магично стапче, па да го треснам по глава,по задник, по предно-задно дебело мевце па да ми биде по ќеф.

Е тоа сакав да кажам ;)

Заминав јас на винце,мезенце и гужва. :hai:

На kravce и CIA им се допаѓа ова.
  4. Monna.Monna

Monna.Monna Популарен член

Се зачлени на:
    4 ноември 2010
    Пораки:
    3.562
    Допаѓања:
    7.992
    И мене ќе ме очекува ова, ако не научам ко што треба во рок до утре. :D :D

На blaa му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Roxanne

Roxanne Истакнат член

Се зачлени на:
    26 март 2012
    Пораки:
    154
    Допаѓања:
    120
    Фала Богу!! Супер годината ја почнав со само две четворки и тројка. И тестовите замреа. Леле овој викенд нема да ме видите над книга, веќе кога ќе ги видам ми се врти од нив. Сега ќе се одморам и после трк долу кај другарката. Срам нека ми е во зградата живее а jа немам видено две недели од оваа пуста четврта година :headbang: Е вака се чуствувам само ако емотиконот се смее а ѕидот е маса :D :D
    Среќен ден е овој!!! :rock: :dance:

6. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.948
    Допаѓања:
    164.157
    Не знам вие што имате да се пофалите, ама мене маалскиот швалер ми понуди да одиме на кафе. Типот значи изгледа као ексцентричен гроф,со тоа што е бедотија жива,баш жално да ви кажам. Штета што не се докопал до некој голем имот, баш се вклопува во профилот на богат лудак. Таква му е фацата, а и понашањето. Има некоја луда мрсна фризура, носи некој стари костими, луд е,рка на улица и има такви некои други префинети манири. Разведен,два пати и има две деца. Поминувам јас така и он ми прави еј шц, кааај си ма?! И јас :^) , јас?! Да бе тииии...леле ама си порасналаааа...те гледам лево-десно тука, факултет заврши? Викам да, ааа па јас такви сакам,паметни...ајде ако си слободна едно кафенце... :^) Не!

И така,хајлајт на денот! :D Што значи,денов седи кец! :D

На kravce, Libera и blond им се допаѓа ова.
  7. tessie

tessie Форумски идол

Се зачлени на:
    11 ноември 2010
    Пораки:
    5.770
    Допаѓања:
    23.801
    Веќе четврти празник годинава како сум болна и 80% од времето во кревет...ме колне некој редовно изглеа...викаат на празник највеќе се “фаќало“....
    И ја теби...

8. KidCudi

KidCudi Активен член

Се зачлени на:
    8 ноември 2012
    Пораки:
    8
    Допаѓања:
    3
    Здраво девојки , јас сум нова долго време размислував да се најавам на фемина и евее ме, баш би сакала да се дружиме и да си праиме муабет :angel:

На SweetChild му/ѝ се допаѓа ова.
  9. DzingrlakaDzikica

DzingrlakaDzikica Популарен член

Се зачлени на:
    26 март 2012
    Пораки:
    803
    Допаѓања:
    2.635
    The awkward moment when you finish "колоквиумска" and you don't know what to do with your life.[​IMG]

На Mishela, Annie.mk1, Cacy и 20 други им се допаѓа ова.
  10. ilipili

ilipili Популарен член

Се зачлени на:
    19 април 2012
    Пораки:
    1.310
    Допаѓања:
    4.992
    Последниве денови сум без никаква волја.Ме обзема некое чудно чувство кое што ни самата не можам да си го објаснам.Се надевам дека ќе мине наскоро,размислувам дали да направам еден чекор кој што може да ме однесе напред,а може да ме врати и назад.Хмм за прв пат сум во дилема,се ладам кон некои работи во животот,осеќам дека ми е сеедно а познавајќи се себеси ни под разно не треба да е така посебно за тоа.Можеби некои постапки ме натераа да се чувствувам така или пак е само некој период кој што се надевам дека ќе мине за брзо,во спротивно лошо ќе биде.
    Денеска по подолго време си направив лимонада и си испеков лепчиња со маргаринче,сиренце ,пипер и наненце :mm: ^_^.Напрајв една мала беља ама немаше гајле :D Како шо ги топлев лепчињата во рерната од висок напон падна осигурувачот и снема струја,па викај го чичко ми: Чичооо ела нема струја на спратот ,а долу има падна осигурувач :worried:hock: и ме прашува ти напрај нешто,јас неееее ,не сум јас само рерната шо ја уклучив :wasntme:.А пазете јас од балкон горе,тој долу и се расправаме сега,ако не слушна си има помислено овие се збрлаа :D.Ми вели качи се и крени го осигурувачот и јас ама кој осигурувач :tmi: Ајде се испентерив на стол и барај го осигурувачот,па ај на крајот го наместив некако :clap: за мене :D.Операцијата успешна,пациентот мртов.
    Преге на телевизија ја видов Драгана Мирковиќ случајно и ми текна дека татко ми многу ја сакаше,се сетив кога не зеде со мајка ми,не ни кажа каде ќе одиме и не одведе на концерт.Мене ми купе тост и сокче,а за мајка ми шеќерна волна.Ах таа обожаваше да јади волна,а јас пак воопшто не сакам.Се сеќавам како мало дете се радуваше тато дека е на нејзин концерт и кога излезе да пее ме крена на рамена и цела вечер игравме.Знаеше татичко мој да ни прави такви изненадувања,еднаш отиде и на мајка ми му купе машина за миење на садови без таа да знае ,да не се мачи.Ахх тој беше од оние романтични мажи кои што си ги сакаат и почитуваат жените.Секогаш имаше по некое изненадување за мамичка,а и за мене некогаш.Нивната љубов беше нежна,тивка,а сепак гласна и страсна,само со поглед си кажува колку се сакаат и ценат еден со друг.Сакам и мојата љубов кога ќе се омажам да е таква,а не само сега.Сакам да се шетаме со мојот сопруг држејќи се за раце и покрај тоа што ќе имаме по 60 години.Сакам да не избледнеат чувствата и нашата младешка луда љубов и покрај тоа што ќе имаат поминато години.Ахх живеам за такви моменти и се надевам дека ќе и доживеам.
    Ете така се изнакажав се,можи ништо нема ред во постот ама сега ми е некако полесно.

На kravce, tweety26, cinderella5 и 14 други им се допаѓа ова.
  11. rici.aaaaa

rici.aaaaa Популарен член

Се зачлени на:
    25 април 2012
    Пораки:
    1.240
    Допаѓања:
    3.404
    ilipili-Никогаш не му дозволувај на тоа чуство да преовладува со тебе секако дека има и такви моменти но на лошите мисли затворај врата верувам дека ќе бидеш многу среќна бидејки заслужуваш среќа не е ова дека ти го велам само да те расположам туку едноставно ти заслужуваш среќа но мораш и сама да си помогнеш така што секогаш ќе размислуваш на убави работи јас секогаш успевам само на тој начин невелам дека немам падови и те како сум имала и ќе имам но многу брзо минуваат така и ти за нашата среќа сме најзаслужни ние самите биди ми поздравена :*

На kravce, N.Kety, Gordana10 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  12. cveke123

cveke123 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 февруари 2012
    Пораки:
    352
    Допаѓања:
    633
    Гледав НАШЕ МААЛО сабајле, ми стана интересно, хехе. Ме расположи, си ставив нов наслов на денот, може да се каже. Си викам, ај ќе си бидам отворена, опуштена, и оп, денов стана бонбона - бонбона бизнис де. :lol: Ај утре уште поубаво, да си леткам. Чудно, вака позитивна одамна не сум била. Нека продолжи периодов.

Сега поминаа тестовиве... Сакам повеќе активности да имам, ајде и англиски да почнам, само колку да си го одржувам.

Ајде имајте убав остаток од денот! =)

На kravce му/ѝ се допаѓа ова.
  13. letsgoaway

letsgoaway Активен член

Се зачлени на:
    8 ноември 2012
    Пораки:
    10
    Допаѓања:
    16
    СДК дека сум нова тука :lol: зашто поради мојата расеаност на претходните 2 профили си ги заборавив user name и лозинката :D Well, hello everyone!

На alessandraaa, CIA, Glossy-girl и 2 други им се допаѓа ова.
  14. The-Queen

The-Queen Популарен член

Се зачлени на:
    10 јули 2010
    Пораки:
    2.139
    Допаѓања:
    2.426
    Yes, i love it...

На Divinebutterfly и letsgoaway им се допаѓа ова.
  15. AnaKarenina

AnaKarenina Форумски идол

Се зачлени на:
    6 октомври 2011
    Пораки:
    5.801
    Допаѓања:
    55.009
    Сестра ми е родена под исклучително среќна ѕвезда.
    Ни самата не знае во колку ситуации спасила жива глава, колку пати за влакно не била фатена како препишува и колку награди добила во животот. Кога и да купиме Браво кафе со награда, на неа и даваме да го отвори.
    Пред некој месец почнав да си праќам купончиња и одговори на прашања по нашиве списанија како Таа, Јуник, Убавина&Здравје. Кога и да излезеше нов број, трчав во продавница малку потресена, надевајќи се дека ќе добијам некоја награда. И многу очекувано - моето име не беше на листата.
    Списанијата дојдоа во рацете на сестра ми, па девојката решила да си прати по три писма за три награди што и се виделе најпривлечни. И знаете што? - Сите три ги доби.
    Е па Господе, ова е невозможно!
    Утре ќе и купам лото ливче!

На Hipster, Monna.Monna, Stoimenovska и 22 други им се допаѓа ова.
  16. danichap

danichap Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    26 јуни 2011
    Пораки:
    16.543
    Допаѓања:
    289.116
    Деновиве многу обврски, никако да седнам и да сврзам неколку реченици.
    После многуте изгубени денови поради грипот, конечно да се почуствувам ефективна и продуктивна. Многу обврски ми беа заостанати но се надевам дека ќе без големи пропусти ќе надокнадам.

Туку не мислев да пишувам.
    Ментало и физички сум исцрпена, батериите ми се испразнети. Во такво расположение не пишувам многу, претпочитам да ширам други сигнали :D .

Ама една реклама ми го привлече вниманието.

Дали сакате деца повеќе одколку што би сакале?
    За сите оние што се чуствуваат привлечени од деца, нудиме бесплатно советување.

:^)

Обид за да се намали стапката на педофилија со новава кампања да не се постане злосторник.
    Сите заинтересирани и погодени од состојбава ќе добијат бесплатна терапија која ќе им помогне да ги контролираат своите желби и фантазии кон деца.

Комплицирана тема

На Moira и kravce им се допаѓа ова.
  17. sweet.star

sweet.star Истакнат член

Се зачлени на:
    7 октомври 2012
    Пораки:
    124
    Допаѓања:
    47
    Среќна сум трлаллала.. :lol: :lol: :D :D :P :P
    Сега се случи чудо,тоа што не го очекувам.Почнав да плачам од среќа.Ова го чекав со гооодини,ама ете дојде.Кој чека ке дочека. :D
    Поздрав. ;) :hai:

На tweety26, midnight.flower и bluegirl7 им се допаѓа ова.
  18. midnight.flower

midnight.flower Популарен член

Се зачлени на:
    26 јуни 2011
    Пораки:
    541
    Допаѓања:
    1.052
    Денес ја исеков косата (на фризер, на фризер ;) ), што би рекле во Скопје: „Се исшишав“. Не можам да се познаам во огледало - како да сум друга личност. Ама за жал, не сум.
    И јас сум истата, и сите околу мене се исти. Не се променило ништо. Опкружена сум со луѓе - којоти! Само гледаат нешто да ти земат, да те искористат. Не им е гајле за ништо! Не ни чуле за онаа народната: „Телето цица од кравата, а не кравата од телето :fubar: “. Ама, ако, нека им е на чест! Животов е тркало.

Денес шефицата си запали цигара во канцеларија :!: . Ладно и било надвор да излезе. Мене ми смета чадот од цигари, ама уште повеќе ми смета тоа што таа се осмелува да пуши во канцеларија, а некои други колеги - пушачи, ќе мрзнат надвор цела зима.

Мразам неправда, а се‘ околу мене се темели врз неправда!

19. Sara123

Sara123 Популарен член

Се зачлени на:
    30 мај 2011
    Пораки:
    3.279
    Допаѓања:
    2.306
    Во последно време немам инспирација да пишувам на форумов, па се мислев на еден многу глупав чекор и среќна сум што не изиграв така, затоа што сум сигурна дека сега би се каела многу за тоа.
    Фемина како сајт.. не нуди многу.. форумов како форум е супер. Прекрасни девојки, интересни личности.
    Но мене ми е многу празно без НЕА. Ми го пополнуваше секое попладне, ми стана навика. Се навикнав на неа. Знаев премногу и таа знаеше премногу за мене. А сега.. одеднаш исчезна. А не се ни збогува. Сигурна сум ќе ја разберев. Требаше да каже. А личната порака стои во СЕ ИСПРАЌААТ веќе цел месец.

Посакувам да се врати! :worried:
    Ако случајно ме чита, верувам дека ќе се препознае.
    Навистина не знам зошто !? Така одеднаш.. а се беше во ред.
    Или се лажам..!?

На PeaceLoveBasketball, ana-girl и kravce им се допаѓа ова.
  20. Vezilka

Vezilka Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јуни 2012
    Пораки:
    54
    Допаѓања:
    311
    Дојде и таа вечер што одамна ја избегнував а знаев дека ќе морам да се соочам со неа.
    Не, не се жалам веќе.
    Само мало имагинативно видео од времеплов во мојата глава во кое набрзина се извртија сите моменти, од почеток до крај. Вредело.
    Мислам дека ги потрошив сите солзи веќе. Само некоја со последната трага од гнев ќе се истркала, за конечно да бидам прочистена и преродена после се.
    Се чуствувам како Феликс, мајке ми.
    Прославувам со гласна музика. Доволно гласна за да неможам да си ги слушам сопствените мисли. Намерно, подобро е за мене.
    Јас се знам себе си, силна сум. После ова сум поблиску до челичност.
    C'est la vie.

На marama, Moira, kravce и 1 друга личност им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.