[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. SexyLady

SexyLady Популарен член

Се зачлени на:
    5 септември 2010
    Пораки:
    2.800
    Допаѓања:
    3.270
    Една година... колку МНОГУ работи може да промени една година!
    Ситуацијата лани ова време :o не е ни точка што би се поврзала со сегашниве настани. Промени! Промени!
    Околу мене, во мене - насекаде. Ден за ден се’ е исто, а кога ќе го погледнеш во целина... :o

На Sara123 му/ѝ се допаѓа ова.
  2. letsgoaway

letsgoaway Активен член

Се зачлени на:
    8 ноември 2012
    Пораки:
    10
    Допаѓања:
    16
    Денес сум посебно расположена. :) Епа ајде феминки имајте убав ден исполнет со мноогу љубов и уживајте во викендот!

3. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.077
    При некоја „дискусија„ или како што би се рекло на форумов расправија и карања, при недостаток на аргументи и неспособност да се искаже сопствениот став, повеќе не се користат правописните грешки. Браво напреднавме :clap: Сега сите се фаќаат за лајковите, „Аха! За лајк го напиша тоа„ , „Само за лајкови пишуваш, патиш за лајкови„ :D
    :hai:

4. ines.h

ines.h Популарен член

Се зачлени на:
    23 август 2011
    Пораки:
    1.689
    Допаѓања:
    18.857
    ;(` Моето` ОНА кое си го сакав повеќе од се- КУЧЕ ми почина.
    Она исто кутре кое од само раѓање си имаше проблеми без мајка сираче кое го израснавме со цуцла за бебеиња кое во нас со сестра ми гледаше мајки.Кое тогаш пред многу години беше на работ да не преживее но Бог ни ја остави неколку години после тоа за ете денес да биди тоа што е .
    Јас ја сакав толку многу НЕИЗМЕРНО онолку колку што ни сама не можев да си поверувам колку тоа МНОГУ е многу.
    Палава, лоша, љубоморна .....која имаше љубов само за нас домашните и никој друг .Страшно интелегентана со боја на очиња налик на костен есенски .
    И историјата без страм се повтрува по трет пат , неа ни ја остави мајка и а таа ни го остави малото плашливото кое е исто како неа .Живот...

На thinkerbell, DeMelo, eli25 и 5 други им се допаѓа ова.
  5. imelda

imelda Популарен член

Се зачлени на:
    24 март 2011
    Пораки:
    1.623
    Допаѓања:
    10.360
    Не се наспав :yawn:
    Прво домаќинот мој. Се дотресе дома во ниедно време. Добро де, 11 и 45, ама јас веќе бев заспала. Ајде пак, бројам овци, ги товарам на брод, пловам до Австралија, ги продавам, пловам назад, се мислам да не ги продадев за евтино...и си тонам во сон полека |-)
    What the £*|?! :o Свири аларм на кола. Станувам гледам, комшискиот гулубарник, свире, свире, стане некој ја отклучи и заклучи. Тишина. Овци. Црна, бела, црна, бела, пет, шест, седум осум...тиит тиит тиит тиит тиит, аман, остајте ја отклучена, никој нема да ви ја украде, таква да платиш на некој нема да ја украде! |(

На DeMelo, anabel-a, tweety26 и 10 други им се допаѓа ова.
  6. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.527
    Допаѓања:
    92.231
    Секоја приказна има три страни: мојата, твојата и вистината. За жал често се доаѓа до погрешна слика со слушање само на едната страна. И решив да не верувам во ништо и во никого. Добро де не баш никој...

Врвот на депресијата е кога ќе почнеш да ги гледаш сите индиски, турски серии, не пропушташ ниту една емисија, а на повикот за шетање одговараш со имам работа, ми се најавија гости, немам пари итн итн...

До мене чај, Фервекс, витамин Ц, Б-комплекс, лимон и лечење глупава настинка. Шмрк, шмрк ќе се оправам до утре па што сака нека биде.

Ќе се подготвува мојот омилен ручек, како да не ми биде добар денов?

На Lov3, midnight.flower, DeMelo и 12 други им се допаѓа ова.
  7. butterfly33

butterfly33 Популарен член

Се зачлени на:
    18 февруари 2012
    Пораки:
    1.252
    Допаѓања:
    1.100
    Петок, наспана, одморена, кафенце, доручек, лесни часови на школо... Милина :wasntme:

Само позитивна енергија нека ве следи во денешниот ден ^_^

Прикачени фајлови:

На Glossy-girl, Miss-Angie92 и kravce им се допаѓа ова.
  8. prettyliar

prettyliar Популарен член

Се зачлени на:
    14 јуни 2012
    Пораки:
    1.207
    Допаѓања:
    893
    Болна сум :worried: секоја година ова време мора јас да си се разболам единственото добро нешто е што не одам во школо и мама е тука да ми вари чај и да ме прашува како сум а дедо ми од што е добар па,на секое одење во продавница ми купува по нешто а јас нејадам леб и само тоа чекам...си седам на фејбук и чекам некој од мое одделение да се уклучи да прашам што оценки имам барем ако се добри безгрижно да си го поминам викендов :)

9. Mayyya

Mayyya Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    1.253
    Допаѓања:
    6.027
    Such a Beautiful Day!
    Се будам со позитивна енергија, која патем не можат никакви негативности да ми ја нарушат.
    На работа релаксирано, Нина Симон ми ги гали ушните ресички, уште малку па на пауза ќе ја погледам душата во мене на 4Д, а куферите спакувани чекаат да заврши работното време и да заминат на југ. :)

Друго, зависи како ја гледате чашата, до половина полна или до половина празна. ;)

На anabel-a, ludoto19, Cataleya и 10 други им се допаѓа ова.
  10. lunicka

lunicka Форумски идол

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    3.864
    Допаѓања:
    101.728
    Сдк кога сте заборавни да си купите памук за бришење на ноктите,и тампонот може да послужи.
    Ене го мојот виси позади врата во купатилото расчеречен,ама заврши работа.[​IMG]

На DeMelo, Miss.Ricci, la-chicka и 8 други им се допаѓа ова.
  11. Dona-Ares

Dona-Ares Истакнат член

Се зачлени на:
    25 август 2011
    Пораки:
    503
    Допаѓања:
    216
    Петок е......крај на работната недела...одвај чекам да заврши денов и со крајни сили се воздржувам да не пламнам.....и коро и сакато дошло за да го искористи пензионерскиот ден,па не само што е бесплатен автобусот и што децава од школо не можат да се качат во автобус,мора да се буткаат со старциве туку мислат дека се им е бесплатно-и медицински услуги и продавници и се.....абе ужас!!!! :x :x :x

12. aaaaa

aaaaa Популарен член

Се зачлени на:
    9 април 2010
    Пораки:
    774
    Допаѓања:
    1.231
    крај на колоквиумската недела :rock: Сега полесно дишам....

13. Bianka

Bianka Активен член

Се зачлени на:
    23 октомври 2012
    Пораки:
    36
    Допаѓања:
    18
    http://sky.mk/index.php/makedonija/2386 ... 19-stepeni
    Максиламно време, миниламно време - невреме, пазете се од бура на лажни ветувања и измамници, максиламно секој лаже!

14. vitomir

vitomir Нов член

Се зачлени на:
    4 ноември 2011
    Пораки:
    2.095
    Допаѓања:
    3.629
    Не знам уште што требаше да се случи после она вчера кога ја видов од нигде никаде два пати. И ко по обичај она не ме ни примети. Колку и да се кријам од неа, абе ко за инат. Ко за инат ќе ја сретнам! И ко за инат она ќе ме одмине ко да сум плочка бетон! Шмизла! Од увек била со носот напред!

На Sara123 му/ѝ се допаѓа ова.
  15. Dala

Dala Популарен член

Се зачлени на:
    17 септември 2012
    Пораки:
    1.512
    Допаѓања:
    1.890
    Ово че бити добар дан предосечаааааам :rock:

16. pamelche

pamelche Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2011
    Пораки:
    5.747
    Допаѓања:
    17.711
    Ич не ми е гајле што добив 5-ка на писмената, уште се бунам и ќе се бунам.
    Сакам праведност. Само нема, за жал.

17. sweet.star

sweet.star Истакнат член

Се зачлени на:
    7 октомври 2012
    Пораки:
    124
    Допаѓања:
    47
    Ни еден ден не помина,а он веке ми недостасува.Ах таа пуста љубов.Јас нема да го заборавам за 4 год,ама он мене? Само за еден месец се случуваат мн промени,не пак за година,а да не зборам за неколку години...Ама неможеме секогаш се да имаме во животот.Покрај се,јас сум среќна.
    И да,утре важен ден.10.11.2012 ден кога почнувам диета :D и ден кога сум тргнала на остварувањето на моите соништа.
    За жал на форумов нема да бидам толку активна,ретко и кога ке можам да прочитам нешто бидејки имам мнооогу за учење.По еден предмет само милион дефиниции,формули,лекции милион,а не пак за 5-6 предмети,ама ни ова не е тешко,треба само труд.Никогаш и ништо во животот не е лесно и едноставно,ама мнооогу работи се возможни.Како викаат,;Тоа што ке си посееш,тоа ке жнееш;! :)

Имајте убав ден! :hai: ;)

18. Foreveryoungiwannabe

Foreveryoungiwannabe Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јули 2012
    Пораки:
    309
    Допаѓања:
    685
    Ауффф...Денес не сум во школо :) Конечно наспана и одморена весело си го почнав денов.Си станав си јадев,си читав некое книжуле и сега вака убаво ве читам.Сите. СДК дека денов е многу убав.Барем за мене.И СДК дека што и да е,научив дека ќе помине.И лошо но и добро.Нишно не е вечно.А животот е краток,затоа секоја секунда од него-УЖИВАЈТЕ.Имајте преубав ден ;)

На Sara123 и Divinebutterfly им се допаѓа ова.
  19. kravce

kravce Форумски идол

Се зачлени на:
    19 јануари 2012
    Пораки:
    3.808
    Допаѓања:
    52.974
    Којзнае какви комплекси си има створењево. За Тодоров зборам де. Пател ли како мал од недостаток на внимание, го малтретирале ли другарчињата во школо... :^) Не знам ја тоа дали има некој скриен фетиш Николчо, зад затворени врати во владата, некој со одвишок интелигенција да го шамара и злоупотребува или е обратен случајов, има потреба да се постави супериорен, како газда на нечиј друг ум. Ќе да е второво, иако првата верзија поинтересна ми се гледаше :$ Па молим лепо, идеите на овие паметниве, ќе може да поминат само преку него. А пошто тој ќе мора да си ги задоволува комплексите, имаш тука одма Denied. Каде бе братче, не ти ја бива идејата, врска си немаш. Башка те храни, ти човек со голем ум, на ти 3000ден за превоз и храна само...ова де за превоз само, скапо е горивото.
    :clap: Да не беше толку тажно, може ќе се изнасмеев. Не за него, за нас...оти ние сме го ставиле таму. Брилијатен човек, оригинален. Срцка. Којзнае овие што го "поддржале" после колку му се смееле. Удобна е фотелјата, болничките кревети не се |(
    Само во нашево земјиче можеа да се погодат на куп вакви политичари :tmi: и да плачеш и да се смееш. Сами сме си криви

На midnight.flower, DeMelo, Peppermint и 8 други им се допаѓа ова.
  20. sadangel

sadangel Популарен член

Се зачлени на:
    7 март 2010
    Пораки:
    983
    Допаѓања:
    782
    Се чудам на самата себе како може личноста што 3 години не ми излегуваше од глава за 3 месеци да не ми паѓа ни на крај памет... :^) :lol:
    Да, проклето е точно она кога ќе ги исфрлиш некои луѓе од твојот живот ќе сфатиш и дека воопшто не ти биле потребни... :rock:

На Sara123 и alessandraaa им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.